Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Περνάτε σιγά σιγά τον δρόμο μετ’ εμποδίων στην αρχή της εβδομάδας και μαζεύετε πόντους καθώς προχωράτε. Δεν είναι το θέμα η ταχύτητα, το στυλ είναι πολύ πιο σημαντικό. Μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη, η ταχύτητα θα αυξηθεί από μόνη της. Και η επικοινωνία έχει έντονη παρουσία: Αν κάποιος σας κοιτάζει έντονα, μην ντρέπεστε, φλερτάρετε, αλλά μην κάνετε υπερβολές.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή σας βρίσκουν σε περίεργα νερά. Μπορεί να νιώθετε ευσυγκίνητοι για κάποια οικογενειακή κατάσταση (οι οικογενειακές καταστάσεις θα είναι ιδιαίτερα στρεσογόνες), αλλά το Σάββατο και την Κυριακή είναι το είδος των ημερών που σας υπενθυμίζουν πόσο πλάκα έχει το να είσαι ζωντανός.

Ταύρος

Βγαίνετε απ’ το σπίτι τη Δευτέρα και νιώθετε ενεργητικοί, δημιουργικοί και έτοιμοι για έρωτα. Φυσικά, δεν θα διαρκέσουν όλα αυτά τα συναισθήματα μέχρι την Τρίτη και την Τετάρτη –θα χρησιμοποιήσετε όλη την ενέργεια σας, αλλά τα αισθήματα πολυτέλειας, δημιουργικότητας και ρομαντισμού θα επισκιαστούν από όλα αυτά που πρέπει να κάνετε.

Μέχρι την Πέμπτη θα κάνετε επιτέλους ένα διάλειμμα. Συζητήστε με έναν φίλο όλα αυτά που πρέπει να κάνετε ταυτόχρονα. Και την Παρασκευή, αν συναντήσετε κάποιον που ταρακουνά το είναι σας, πείτε το του. Δείξτε τα συναισθήματά σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν κάποιος σας τρελάνει, ανεχτείτε το.

Δίδυμοι

Η βόλτα με το ρόλερ κόστερ μπορεί να είναι ανώμαλη τη Δευτέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κατεβείτε –αυτό θα έκανε χειρότερα τα πράγματα. Επικεντρωθείτε στο να περάσει απλώς αυτή η ημέρα, ανεξάρτητα από τα πολυάσχολα και ανησυχητικά άτομα που θα περάσουν από δίπλα σας. Η Τρίτη και η Τετάρτη θα είναι γεμάτες με ανθρώπους, αλλά θα είναι καλοί άνθρωποι, άνθρωποι που ήδη γνωρίζετε και αγαπάτε ή άτομα που θέλετε να γνωρίσετε.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι ανησυχίες για τα χρήματα σας εμποδίζουν να σκεφτείτε καθαρά για οτιδήποτε άλλο, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο σας θυμίζει πόση λίγη σημασία έχουν τελικά τα χρήματα.

Καρκίνος

Όλες οι τρελές ιδέες σας; Μοιραστείτε τες τη Δευτέρα, είναι η ιδανική. Βγείτε με μια παρέα για μεσημεριανό ή καλέστε τους φίλους σας για δείπνο και προσποιηθείτε ότι όλοι είστε διάσημοι συγγραφείς και καλλιτέχνες στην πρώτη γραμμή ενός νέου κινήματος. Γίνετε εικονοκλάστες. Η κοινωνική σας ζωή είναι σαν πλοίο αυτές τις μέρες και κατά κάποιον τρόπο έχετε ψηφιστεί καπετάνιος.

Κάντε έκπληξη σε όλους με την ενέργεια που βάζετε στη δουλειά σας. Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει πιο άγριους από το συνηθισμένο και δεν νιώθετε ότι η εξουσία σας επιβαρύνει. Όσο υψηλά είναι τα επίπεδα ενέργειας, άλλο τόσο είναι και τα συναισθήματα (θυμηθείτε το αυτό την Παρασκευή). Περιμένετε ένα πομπώδες Σαββατοκύριακο.

Λέων

Το αφεντικό σας ενοχλεί τη Δευτέρα –όχι ότι υπάρχει κάτι περίεργο ακριβώς, αλλά η ενέργεια είναι κάπως και ίσως νιώθετε λίγο δύστροποι. Την Τρίτη και την Τετάρτη, αφήστε τους φίλους σας να σας ξεσηκωθούν: Το να κάθεστε και να ακούτε τους φίλους σας να μιλούν μεταξύ τους είναι ατελείωτα διασκεδαστικό.

Με κάποιο τρόπο, αυτές οι διανοητικές έντονες συζητήσεις δεν προκαλούν ποτέ καβγάδες… Πιθανότατα, επειδή κάτω από όλα αγαπάτε ο ένας τον άλλον. Η Πέμπτη είναι μια ομαδική ημέρα (θα ήταν ξεκαρδιστικό αν μπορούσατε να πείσετε τους φίλους σας να κάνετε μια ομαδική αγκαλιά). Αυτό το Σαββατοκύριακο ακτινοβολείτε.

Παρθένος

Η θέα ενός αεροπλάνου στον ουρανό τη Δευτέρα σας μελαγχολεί και σας κάνει να σκέφτεστε «και με μένα, τι γίνεται; Πού θέλω να πάω;» Ώρα να κάνετε σχέδια για ταξίδι –μεγάλο ή μικρό, δεν έχει σημασία, απλώς πηγαίνετε κάπου με έναν φίλο ή ακόμα και μόνοι σας (μεγάλη ευκαιρία για ψυχανάλυση). Εργασιακά θέματα σας απασχολούν την Τρίτη και την Τετάρτη.

Σβήστε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από τη λίστα σας, προσέχετε την επικοινωνία, εστιάστε στις λεπτομέρειες. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οικογενειακές μέρες. Το Σάββατο είναι γεμάτο σχέδια και ανθρώπους, όπως και η Κυριακή. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτοι.

Ζυγός

Μια μηλόπιτα είναι δελεαστική, αλλά σκεφτείτε πώς θα νιώθετε αν καθόσασταν και την τρώγατε ολόκληρη. Με άλλα λόγια, προσέξτε τις υπερβολές ακόμα και στα όμορφα πράγματα. Εκτός αυτού, δεν θέλετε να φορτώσετε τον εαυτό σας, γιατί πρέπει να είστε σε εγρήγορση την Τρίτη και την Τετάρτη.

Η Πέμπτη απαιτεί όλη σας την προσοχή: Θα χρειαστεί να κλείσετε τον υπόλοιπο κόσμο έξω με παρωπίδες για να ολοκληρώσετε όλες τις ευθύνες σας. Η Παρασκευή θα είναι απογοητευτική (δεν είναι καλή μέρα για πρόοδο), εκτός κι αν σταματήσετε για να εκτιμήσετε όλα όσα δεν θεωρούνται δεδομένα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, να είστε ενεργοί.

Σκορπιός

Εσείς και το ταίρι σας κάθεστε σε μια τραμπάλα. Μπορεί να είναι ισχυρότερη δύναμη, αλλά εσείς έχετε τα λεπτά ταλέντα της ισορροπίας και του χρονισμού. Η πολικότητα είναι ενδιαφέρουσα. Δείτε αν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη σχέση. Είστε καλοί στο να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα περισσότερα πράγματα αυτή την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων και των δύσκολων φίλων.

Σε αυτό που δεν είστε καλοί αυτή την εβδομάδα, είναι τα χρήματα. Μην αφήσετε κανέναν να σας εμπιστευτεί χρήματα στα μέσα της εβδομάδας. Την Παρασκευή θα πάρετε αυτό που θέλετε και θα ονειρεύεστε το μέλλον, και το Σάββατο και η Κυριακή είναι ημέρες χαλάρωσης, όχι ημέρες για δείξετε τον εγωισμό σας.

Τοξότης

Πείτε αυτό που εννοείτε –κανείς δεν θα προσβληθεί. Και αν προσβληθεί, εντάξει, θα το ξεπεράσει. Η επικοινωνία είναι καλή τη Δευτέρα και την Τρίτη, όπως και την Τετάρτη. Αυτή είναι μια γεμάτη εβδομάδα. Αν τα πράγματα δεν μπαίνουν στη θέση τους την Πέμπτη, έχει να κάνει περισσότερο με αναντιστοιχία ενέργειας παρά με την αποτυχία κάποιου.

Ό,τι κι αν συμβαίνει, οι σχέσεις σας είναι το κλειδί της επιτυχίας και της ευτυχίας: Μην τις αφήνετε στο περιθώριο, γιατί θέλετε να επιτύχετε ένα ανόητο στόχο ή δύο. Αυτό το Σαββατοκύριακο ο ήλιος σας χαμογελάει, ακόμα και αν έχει σύννεφα μπροστά.

Αιγόκερως

Η ακεραιότητα και η επιμονή είναι σημαντικές στην αρχή της εβδομάδας, αλλά άλλο τόσο είναι και η διασκέδαση. Η Δευτέρα σας θυμίζει πώς είναι να γίνεσαι και πάλι παιδί –να παίζεις παιχνίδια σε σκηνικά της φαντασίας σου και με φίλους που είναι σαν να τους γνώριζες από πάντα. Δεν το νιώθετε συχνά αυτό.

Στα μέσα της εβδομάδας πρέπει να φορέσετε και πάλι το σοβαρό σας πρόσωπο και να βγείτε στον σοβαρό κόσμο για να κάνετε σοβαρά πράγματα. Και η Πέμπτη και η Παρασκευή σας βρίσκουν να εστιάζετε σοβαρά σε ένα άτομο. Το Σαββατοκύριακο; Είστε σοβαρά συναισθηματικοί –αλλά έχετε κατά νου ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.

 Υδροχόος

Ένα μέλος της οικογένειάς σας μπαίνει στη ζωή σας τη Δευτέρα (ή σας παίρνει τηλέφωνο) και σας οδηγεί προς μια μικρή αλλά ουσιαστική προσωπική ανακάλυψη. Υπάρχουν πτυχές του εαυτού σας που μόνο η οικογένειά σας μπορεί να βγάλει από μέσα σας. Οι ανακαλύψεις αφθονούν και την Τρίτη και την Τετάρτη, ειδικά στη ζώνη του ρομαντισμού. Βάλτε τα γυαλιά ασφαλείας σας, γιατί οι σπίθες θα πετάξουν παντού.

Η Πέμπτη σας βρίσκει ελαφρώς παγιδευμένους από όλα τα συγκρουόμενα συναισθήματα που τρέχουν μέσα σας. Για να είστε παραγωγικοί, απλώς σταματήστε να τα σκέφτεστε. Ένας αγώνας για την εξουσία συμβαίνει ανάμεσα σε εσάς και έναν φίλο (ή εραστή) κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Κάνε ό,τι χρειάζεται για να διορθώσετε τα πράγματα.

 Ιχθύες

Ένα ερωτικό γράμμα αλλάζει τα πάντα στην αρχή της εβδομάδας και τοποθετεί ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας που είναι αδύνατο να φύγει (θα παραμείνει εκεί για μέρες). Την Τρίτη και την Τετάρτη, νιώθετε πνιγμένοι –κρυφά, εσωτερικά ευτυχισμένοι, αλλά εντούτοις πνιγμένοι– και το να μην κάνετε τίποτα είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι ρομαντικές (αν τα σχέδια αφεθούν πάνω σας, να είστε δημιουργικοί, περίεργοι και τολμηροί), αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο θα περάσετε αρκετό χρόνο μόνοι σας. Περάστε τον κάνοντας κάτι υγιές και καλό για τον εαυτό σας.