Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Είναι δύσκολο να γνωρίζει κανείς πώς νιώθουν οι μεγάλοι πρωτοπόροι της νέας εποχής μόλις πετύχουν κάτι σημαντικό. Αλλά τη Δευτέρα παίρνετε μια ιδέα. Και οι πρόσφατες επιτυχίες σας θα προκαλέσουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες, αλλά όχι απαραίτητα εν μία νυκτί. Την Τρίτη και την Τετάρτη, για παράδειγμα, θα κάνετε μια απίστευτη πτώση.

Το πρόβλημα είναι ότι μόλις έχετε κάνει κάτι καταπληκτικό, τι κάνετε μετά; Ένα μακρινό ταξίδι, ίσως; Μήπως είναι αυτό που σας χρειάζεται; Κάντε κάτι αυτό το Σαββατοκύριακο που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε αγνώστους –αν αυτοί είναι από διαφορετική κουλτούρα, ακόμα καλύτερα.

Ταύρος

Τίποτα δεν βγάζει νόημα τη Δευτέρα. Όλοι φέρονται τελείως παράλογα. Υπάρχει η μεγάλη πιθανότητα να μην το εννοούν… Και το να προσπαθείτε να αποκρυπτογραφήσετε τα κίνητρα πίσω από αυτή την τρέλα, θα σας οδηγήσει σε περισσότερη σύγχυση. Γι’ αυτό, χαλαρώστε. Δεχτείτε τα πάντα με ηρεμία.

Αν κάτι ξεκινήσει να σας ενοχλεί πραγματικά, βρείτε έναν καλό φίλο για να ξεσπάσετε: Κάποιον σταθερό, που δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα καταλάβετε ότι τίποτα απ’ όσα συνέβησαν δεν είχε να κάνει μαζί σας προσωπικά. Την Παρασκευή ή το Σάββατο, είστε στα πρόθυρα μιας αγοράς, όταν αποφασίζετε να κάνετε λίγη έρευνα ακόμα. Σοφή κίνηση.

Δίδυμοι

Αν και είστε πολύ σταθεροί στις απόψεις σας, είστε αρκετά έξυπνοι για να μένετε δεκτικοί σε νέες ιδέες. Μια νέα ιδέα εμφανίζεται τη Δευτέρα, η οποία σας ισοπεδώνει, με την καλή έννοια. Αλλάζει τα πάντα. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο κάθε μέρα και δεν θα συμβεί ξανά για καιρό.

Η Τρίτη και η Τετάρτη δεν έχουν κάτι νέο να σας προσφέρουν, ανησυχίες για τη δουλειά είναι στο μυαλό σας. Περνάτε την Πέμπτη με κοντινούς ανθρώπους, καλούς φίλους ή κάποιους συνεργάτες. Αυτό το Σαββατοκύριακο, πάρτε την πρωτοβουλία σε μια ομαδική κατάσταση και όλοι θα ενθουσιαστούν να σας ακολουθήσουν.

 Καρκίνος

Αν τρέχατε το μαγαζί όλο μόνοι σας, θα μπορούσατε να ορίσετε εσείς τις τιμές. Αλλά δεν είστε μόνοι και το να διατηρήσετε αυτή τη σχέση είναι εξίσου σημαντικό με τα κέρδη. Την Τρίτη και την Τετάρτη, εσείς και το ταίρι σας είστε πιο συντονισμένοι. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα της προθυμίας σας να χαλαρώσετε.

Προσπαθήστε να μείνετε χαλαροί και την Πέμπτη και την Παρασκευή. Θα είναι μέρες πυρετώδεις και θα θέλετε να βιαστείτε, αλλά το μόνο που θα κάνει αυτό είναι να σας αναστατώσει. Δεν θα λύσουν τα προβλήματα οι συναισθηματικές αποκρίσεις το Σάββατο. Εξασκήστε τη σταθερότητα αυτή την εβδομάδα.

Λέων

Η πίστη είναι καταπληκτική. Αλλά είναι διαφορετικό να είσαι πιστός και διαφορετικό να είσαι εξαρτημένος: Αυτή είναι πολύ κρίσιμη διαφορά τη Δευτέρα. Βρείτε εφευρετικές λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν. Αν την Τρίτη ή την Τετάρτη προκύψουν συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες, καλό θα είναι να τις αναβάλλετε για την ώρα.

Από την Πέμπτη και μέχρι το Σάββατο βάζετε τολμηρά τον εαυτό σας στο δρόμο ανθρώπων που ξέρουν περισσότερα από εσάς. Κάντε την καλύτερη μίμηση σφουγγαριού που μπορείτε. Σε αντίθεση με αυτά που λένε για την άγνοια και την ευτυχία, εσείς αγαπάτε τη μάθηση. Λατρεύετε επίσης κάθε ευκαιρία που σας δίνεται να είστε οι ειδήμονες… Και αυτή θα έρθει την Κυριακή.

Παρθένος

Είναι πιο γενναιόδωρο να προσφέρετε την γνώμη σας για το τι θα κάνατε εσείς στη θέση κάποιου άλλου παρά για την ίδια τη θέση του: Όλοι μπορούν να κάνουν κριτική. Επίσης, το τι λέτε είναι εξίσου σημαντικό με τον τρόπο που το λέτε. Οι λεπτομέρειες της κατάστασης αυτού του ατόμου είναι πιο περίπλοκες απ’ όσο συνειδητοποιείτε.

Η σκληρή κριτική το μόνο που θα καταφέρει, είναι να κάνει αυτό το άτομο να αγνοεί τις συμβουλές σας… Και σας αρέσει να δίνετε συμβουλές. Όσο για τις υπόλοιπες συνδιαλλαγές, τα οικονομικά σας είναι άσχημα στο τέλος της εβδομάδας. Γι’ αυτό μην βγείτε στην εθνική με το αμάξι και αρχίσετε να πετάτε ευρώ απ’ το παράθυρο.

Ζυγός

Αρκετά με τα ίδια και τα ίδια, χρειάζεστε κάτι νέο και διαφορετικό. Η διασκέδαση της Δευτέρας θα έρθει από κάποια απρόσμενη πηγή: Μια επαφή στην οποία δεν είχατε αφιερώσει πολύ χρόνο, μια μπάντα που δεν είχατε ξανακούσει, ένα βιβλίο που πάντα θέλατε να διαβάσετε. Την Τρίτη και την Τετάρτη έχετε να κάνετε πολλά. Δεν υπάρχει χρόνος για πειραματισμούς και αναζητήσεις.

Αλλά η Πέμπτη και η Παρασκευή θα σας προσφέρουν αρκετό κοινωνικό χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσετε να κυλήσετε την καρέκλα σας δίπλα σε κάποιον που μετά βίας γνωρίζετε και να το διορθώσετε αυτό. Ο έρωτας και το φλερτ έχουν έντονη παρουσία την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο. Και η Κυριακή είναι σκέτη μαγεία.

Σκορπιός

Μια ριζική αλλαγή βρίσκεται στον ορίζοντα για τη ζωή σας στο σπίτι. Δεν πρέπει να την αντιμετωπίσετε όπως μια καταιγίδα που φαίνεται στον ορίζοντα: Η αλλαγή είναι καλή και αυτή η αλλαγή θα είναι καταπληκτική. Εν τω μεταξύ, την Τρίτη και την Τετάρτη η ερωτική ζωή σας είναι υπέροχη για κάποιο λόγο. Ίσως γιατί έχετε αναλάβει τα σχέδια των εξόδων σας, αντλείτε πολύ από τη φαντασία σας αυτές τις μέρες.

Δεν έχετε νιώσει τόσο ενεργοί πολύ καιρό. Η Πέμπτη και η Παρασκευή σας βρίσκουν να αποφεύγετε τους τσακωμούς και να μένετε σε φόρμα. Το Σάββατο είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι. Ένα πρότζεκτ; Μια μπάντα; Έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό; Η Κυριακή είναι για εσάς και για το ταίρι σας.

Τοξότης

Η σύνδεση με τους άλλους είναι εύκολη τη Δευτέρα: Μπορείτε να τελειώνετε τις προτάσεις ακόμα και των αγνώστων! Αυτό κάτι λέει για τη χημεία σας με αυτούς, αλλά είναι και δείκτης της πνευματικής σας διαύγειας. Μέρος αυτής της διαύγειας θα θολώσει την Τρίτη και την Τετάρτη, από τη μεταφορική τροπή που παίρνουν οι σκέψεις σας.

Οι πιο απλές εκφράσεις έχουν μυθική σημασία για εσάς. Αλλά από την Πέμπτη έως το Σάββατο, δεν σκέφτεστε καθόλου αφηρημένα. Κάνετε τούμπες στις πλαγιές και πετάτε χιονόμπαλες σε κάποιον που σας αρέσει. Συγκριτικά, η Κυριακή είναι ήσυχη μέρα.

 Αιγόκερως

Η καθημερινότητά σας αρχίζει να ανακατεύεται, να θολώνει και να σας φαίνεται κάπως βαρετή… Αλλά είναι μια καθημερινότητα που σας έχει κάνει καλό. Η Δευτέρα φέρνει σκέψεις αλλαγής, ίσως του στυλ σας ή διαφορετική προσέγγιση στο ίδιο παιχνίδι. Αυτό είναι έξυπνο. Η Τρίτη και η Τετάρτη σας βρίσκουν να δείχνετε τη δημιουργικότητά σας με πιο εμπνευσμένους τρόπους.

Την Πέμπτη βρίσκεται μια εφευρετική λύση σε ένα οικογενειακό πρόβλημα. Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα συνεχίσετε να σκέφτεστε την κατάσταση της οικογένειάς σας. Αλλά μια περιπέτεια την Κυριακή, σας επαναφέρει στις δικές σας προτεραιότητες… Της ερωτικής ζωή σας, ας πούμε.

Υδροχόος

Όταν μπορείτε να δείτε πραγματικά την επίδραση που έχετε στους άλλους, είναι κάτι καταπληκτικό. Μπορείτε να τη δείτε τη Δευτέρα: Και αυτή η απόδειξη της έμπνευσής σας, φέρνει με τη σειρά της περισσότερη έμπνευση. Είστε μέρος ενός χαρούμενου κύκλου.

Είναι λογικό να βυθιστείτε με άκρατο ενθουσιασμό σε κάποια μυστικιστική σφαίρα την Τρίτη και την Τετάρτη με όλες αυτές τις εντυπώσεις που έχετε από τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο ομοίως σημαδεύονται από εξελικτικές ιδέες, συναρπαστικές ανακαλύψεις και διαπροσωπικό ηλεκτρισμό. Την Κυριακή, δείτε τι κάνει ένας συγγενής σας.

Ιχθύες

Η πίεση των προβλημάτων όλων των άλλων, σας βαραίνει αυτή τη Δευτέρα. Ναι, είναι ευγενικό εκ μέρους σας να περνάτε τόσο χρόνο προσπαθώντας να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα που δεν έχουν σχέση με εσάς. Αλλά μερικές μέρες, απλώς χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Όσο μπορείτε, προσπαθήστε να σχετίσετε όλες τις προσπάθειές σας για την επίλυση των προβλημάτων με τα δικά σας προβλήματα την Τρίτη και την Τετάρτη.

Αν δεν έχετε προβλήματα; Ζήτω! Πηγαίνετε σινεμά! Χαλαρώστε! Από την Πέμπτη και μέχρι το Σάββατο θα είστε στην τσίτα ξανά. Οι μέρες αυτές θα σας προβληματίσουν. Αλλά σας αρέσουν τα αινίγματα. Η Κυριακή έχει θέμα τη χαλάρωση, την ποίηση, τα νόστιμα γεύματα και άλλα τέτοια.