Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός 

Θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές στον τομέα της εκπαίδευσης και των ταξιδιών. Την Τρίτη 25 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους, κάνει ημι-τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Θα υπάρχει μεγάλη ένταση και νευρικότητα. Αποφύγετε τους έντονους συγκατοίκους και τους εφήβους, γενικά. Η ζωή στο σπίτι θα μοιάζει με «ναρκοπέδιο».

Την Τετάρτη 26 Μαΐου, υπάρχει σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη. Αυτή η έκλειψη μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πως σας καλεί ο κόσμος… κι εσείς είστε κλεισμένοι μέσα σε τέσσερις τοίχους. Σχεδιάστε ένα ταξίδι για αργότερα. Ελέγξτε χάρτες, χρονοδιαγράμματα και αναζητήστε καταλύματα. Ακόμα κι αν κολλήσετε εκεί που βρίσκεστε προς το παρόν, αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει.

Ταύρος

Μπορεί κάποιοι πόροι να στέρεψαν πρόσφατα, αλλά αυτή την εβδομάδα έρχεται μια νέα ευκαιρία. Την Τρίτη 25 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον οίκο των χρημάτων σας, κάνει ένα ημι-τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο στον οίκο των συμβολαίων. Σήμερα, η ανυπομονησία σας θα σας βάλει σε μπελάδες. Προσέξτε πριν αποφασίσετε το οποιοδήποτε ρίσκο γιατί θα είναι αδικαιολόγητο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν χρεωθείτε ή ξεκινάτε την αποπληρωμή ενός χρέους.

Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη είναι την Τετάρτη 26 Μαΐου και πέφτει στον οίκο των χρεών και των επενδύσεων. Οι εκλείψεις μπορούν να φέρουν ξαφνικά απροσδόκητες αλλαγές: όπως μια πόρτα που κλείνει στο πρόσωπό σας. Απλά κοιτάξτε μόνο τις καινούργιες ευκαιρίες. Μια συμφωνία για ξένες επενδύσεις, μπορεί να χαλάσει τώρα. Όμως αυτό ίσως είναι προστασία από το Σύμπαν, για να σας βοηθήσει. Ενδέχεται να σωθείτε, από την λάθος κατεύθυνση που θα ακολουθούσατε.

Δίδυμοι

Ένα άτομο κοντά σας θα βιώσει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή του. Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να είστε φίλος, προπονητής και θεραπευτής. Την Τρίτη 25 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους (χρόνια πολλά!) κάνει ένα ημι-τετράγωνο με τον Άρη στον οίκο των χρημάτων σας. Σήμερα η βιασύνη θα σας κάνει απρόσεκτους . Τείνετε να ασχολείστε με πολλά πράγματα μαζί- και είστε καλοί σ’ αυτό. Όμως σήμερα, το τηλέφωνο θα γλιστρήσει από τα χέρια σας, ίσως χτυπήσετε το αυτοκίνητό σας σ’ ένα στύλο ή χύσετε τον καφέ στον υπολογιστή σας. Πάρτε τα πράγματα πολύ αργά σήμερα.

Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 26 Μαΐου φωτίζει τον οίκο των σχέσεων. Κάτι που λέει ο αγαπημένος σας μπορεί να σας αφήσει άφωνους (κάτι δύσκολο συνήθως για Δίδυμο). Λέξεις όπως «σ ‘αγαπώ» μπορεί να γλιστρήσουν από τα χείλη του και να κάνουν τους πάντες γύρω να παγώσουν. Ίσως ακόμη αυτό το άτομο να κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση. Αυτό σας δίνει πολλά να σκεφτείτε και πρέπει να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές, οπότε να περιμένετε τουλάχιστον μία σχέση στη ζωή σας, να περάσει μια αρκετά μεγάλη μεταμόρφωση.

Καρκίνος

Μια εργασιακή κατάσταση μπορεί να αλλάξει. Αυτή την εβδομάδα, ένας συνάδελφος μπορεί ξαφνικά να φύγει κι αυτό να επηρεάσει τη δουλειά σας. Την Τρίτη 25 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους, κάνει ένα ημι-τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σας στον οίκο της εμπιστοσύνης. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε ένα έργο, αλλά οι γύρω σας μπορεί να μην είναι. Και αυτό θα σας ανυπόμονους ή θα σας ενοχλήσει. Δώστε τους χρόνο να καλύψουν τη διαφορά.

Προσέχετε ιδιαίτερα αν οδηγείτε. Βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητο μπροστά σας κινείται, πριν πατήσετε το γκάζι. Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη γίνεται την Τετάρτη 26 Μαΐου, τονίζοντας τον εργασιακό σας οίκο. Πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές στη δουλειά σας. Μπορεί να αναλάβετε τη δουλειά κάπου που είναι εκτός, λόγω άδειας. Μπορεί να υπάρξουν περικοπές ωρών. Αυτή είναι μια ευκαιρία να στηριχτείτε στην επιχειρηματική σας πλευρά. Μια δευτερεύουσα πηγή εισοδήματος είναι δυνατή τώρα. Πρέπει όμως να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας για επιτυχία και να κάνετε κάποιες υπερωρίες.

Λέων

Λέοντα, μπορεί να ανακαλύψετε ότι έχετε ξετρελαθεί με κάποιον που γνωρίζετε. Αυτή την εβδομάδα, η καρδιά σας θα χτυπά δυνατά. Την Τρίτη 25 Μαΐου, ο ήλιος στους Δίδυμους, κάνει ημι-τετράγωνο με τον Άρη στον οίκο της κοινότητας. Σήμερα, είστε έτοιμοι να βρυχηθείτε. Το παραμικρό μπορεί να σας προκαλέσει. Ένας μικρός ερεθισμός μπορεί να μετατραπεί σε πραγματικό πονοκέφαλο.

Να είστε προσεκτικοί σχετικά με συναισθήματα ερεθισμού, αγανάκτησης ή αναστάτωσης. Ένα σχόλιο που κάνετε, μπορεί να γίνει viral. Πριν δημοσιεύσετε το οτιδήποτε, ελέγξτε το ή ζητήστε από έναν φίλο να το κοιτάξει. Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 26 Μαΐου πέφτει στον οίκο της δημιουργικότητας και της διασκέδασης. Οι εκλείψεις μπορούν να φέρουν απροσδόκητες αλλαγές. Είναι πιθανό κάποιο δικό σας άτομο να ανακοινώσει μια εγκυμοσύνη ή την αγορά ενός κουταβιού. Σήμερα επίσης, μπορεί να προσελκύσετε έναν θαυμαστή. Κι ενώ θα κολακευτείτε, δεν είστε σίγουροι αν ταιριάζετε.

Παρθένος

Μπορεί να ετοιμάζεστε να κάνετε κάποια κίνηση. Αυτή την εβδομάδα, υπάρχει λίγο χάος στο σπίτι. Την Τρίτη 25 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους κάνει ημι-τετράγωνο με τον Άρη στον οίκο της καριέρας και των χρημάτων. Μπορεί να βγαίνουν καπνοί από τα αυτιά σας σήμερα, για ένα ζήτημα που αφορά την αμοιβή σας. Ενδέχεται να ανακαλύψετε ότι υπάρχει κάποιο λάθος στον μισθό σας, να χάσετε μια προμήθεια λόγω σφάλματος ή κάποιος άλλος να πάρει τις δικές σας πωλήσεις.

Μια ήρεμη συζήτηση με τον προϊστάμενό σας είναι μάλλον αδύνατη σήμερα. Αντ’ αυτού, σημειώστε το ζήτημα και ενημερώστε τον αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη την Τετάρτη 26 Μαΐου πέφτει στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα μπορεί να σηματοδοτήσει μια μεγάλη αλλαγή ενέργειας γύρω από την κατοικία σας. Ίσως σκέφτεστε να κάνετε κάποιες ανακαινίσεις. Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με κάτι που περιλαμβάνει γη ή πέτρα στο σπίτι, όπως μεγάλες ρωγμές στον τοίχο, σπασμένα πλακάκια ή σπασμένα πάγκο, ίσως είναι καιρός να μετακομίσετε.

Ζυγός

Κάποιες ειδήσεις, θα έχουν αλυσιδωτές επιδράσεις στη ζωή σας. Ενδέχεται να λάβετε ένα συμβόλαιο και θα πρέπει αναγκαστικά να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Την Τρίτη 25 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον οίκο των κρατικών υπηρεσιών, κάνει ημι-τετράγωνο με τον Άρη στον οίκο του χρονοδιαγράμματος. Σήμερα, εκνευρίζεστε εύκολα από οποιαδήποτε κυβερνητική γραφειοκρατία που απαιτεί πολύ χρόνο. Η στάση αναμονής σε μια τηλεφωνική γραμμή, θα κάνει το αίμα σας να βράσει.

Η αναμονή για να μιλήσετε με ένα άτομο σχετικά με τα φοιτητικά σας δάνεια που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση, μπορεί να σας κάνει να τρίξετε τα δόντια σας. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε κυβερνητικό τμήμα σήμερα αν είναι δυνατόν. Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη την Τετάρτη 26 Μαΐου πέφτει στον οίκο της μετακίνησης. Η έκλειψη μπορεί να φέρει αλλαγή, και δεδομένου ότι επηρεάζεται ολόκληρος ο κόσμος, μπορεί να δημιουργηθούν αλλοπρόσαλλες καταστάσεις. Να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε σήμερα. Αναγνωρίστε ότι τυχόν προβλήματα σήμερα, ένα σημάδι από το Σύμπαν να επιβραδύνετε και να σκεφτείτε την κατεύθυνση που ακολουθείτε στη ζωή σας.

Σκορπιός

Μια πιθανή πηγή χρημάτων είναι διαθέσιμη. Αυτή η εβδομάδα είστε επινοητικοί και θα κερδίσετε κάποια χρήματα. Την Τρίτη 25 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον οίκο των πόρων σας, κάνει ημι-τετράγωνο με τον Άρη στον οίκο των κανόνων σας. Αν συζητάτε για κάποια συμβόλαια- ειδικά για επενδύσεις ή δάνεια- ίσως να μην έχετε τη σωστή νοοτροπία για να προχωρήσετε. Σήμερα, η σκέψη και μόνο της ανάγνωσης των συμβολαίων, μπορεί να σας κάνει ευέξαπτους.

Αν βιαστείτε… ίσως παραβλέψετε σημαντικά σημεία σχετικά με τα επιτόκια ή τα σχέδια αποπληρωμής. Αν αισθάνεστε ότι πρέπει να προχωρήσετε αυτό το έργο, ζητήστε βοήθεια από έναν φίλο. Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη την Τετάρτη 26 Μαΐου γίνεται στον οίκο των χρημάτων σας. Οι εκλείψεις μπορεί να φαίνεται σαν να χτυπήθηκαν από ένα τεράστιο κύμα και ξαφνικά ο κόσμος σας αναποδογυρίζει. Αλλά μπορείτε να πάρετε μια σανίδα του σερφ και να σερφάρετε μέχρι την ακτή. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ελέγξετε τα οικονομικά σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει δημιουργία ενός προϋπολογισμού ή επιστροφή σε μια εφαρμογή παρακολούθησης των δαπανών σας. Επίσης, μ’ αυτήν την αβέβαιη ενέργεια, αποφύγετε τις καθημερινές συναλλαγές με κάθε κόστος.

Τοξότης

Τοξότη ίσως επιθυμούσατε μια αλλαγή ζωής….και τώρα φτάνει. Αυτή την εβδομάδα, έχετε επιλογές. Την Τρίτη 25 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον οίκο των σχέσεων, κάνει ημι-τετράγωνο με τον Άρη στον οίκο της οικειότητας. Έχετε ένα γρήγορο μυαλό, έτσι είστε συνηθισμένοι να περιμένετε να σας φτάσουν οι άλλοι. Σήμερα όμως, δεν έχετε υπομονή.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποια ερωτικά προβλήματα, καθώς μια απλή πρόταση μπορεί να μετατραπεί σε έναν μικρό πόλεμο. Δεν είναι ώρα για επιθετική συμπεριφορά. Αντ’ αυτού επιλέξτε την διπλωματία. Η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σας την Τετάρτη 26 Μαΐου και πέφτει στον οίκο της προσωπικής σας ταυτότητας. Μπορεί να νιώθετε ότι θέλετε να αλλάξετε εντελώς τη ζωή σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να περιγράψετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε τον νέο σας εαυτό. Η εσωτερική δουλειά είναι πολύ χρήσιμη σήμερα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μπορεί να νιώσετε το βουητό της αλλαγής κάτω από τα πόδια σας. Αυτήν την εβδομάδα, θα βοηθήσετε κάποιους, να αντιμετωπίσουν τις ειδήσεις που έλαβαν. Την Τρίτη 25 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους, στον οίκο της εργασίας σας, κάνει ημι-τετράγωνο με τον Άρη στον οίκο των συνεργασιών σας. Η υπομονή σας εξασθενεί με έναν συνάδελφο ή έναν επόπτη.

Θα κτυπήσετε τα δάχτυλά σας ανυπόμονα στο γραφείο καθώς περιμένετε την αναφορά τους ή τη συμβολή τους στο έργο. Η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στον Τοξότη την Τετάρτη 26 Μαΐου και μπορεί να δείτε αρκετές αλλαγές στους ανθρώπους γύρω σας. Μπορεί να βρίσκεστε στο τηλέφωνο τις περισσότερες μέρες ακούγοντας τους ανθρώπους να σας μιλάνε για το τρέξιμο που έχουν, προσπαθώντας να ολοκληρώσουν τη λίστα όλων όσων αλλάζουν στη ζωή τους.

Υδροχόος

Μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με την τεχνολογία αυτή την εβδομάδα. Ίσως είναι καιρός για μία αναβάθμιση. Την Τρίτη 25 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους, στον οίκο του κέρδους, κάνει ημι-τετράγωνο με τον Άρη στον οίκο της ρουτίνας σας. Θα μπείτε στον πειρασμό να στοιχηματίσετε, αλλά δεν υπάρχει κάτι για να σας προστατεύσει από το μειονέκτημα. Ακόμη και μια μικρή λαχειοφόρος αγορά θα σας κοστίσει κάποια χρήματα.

Έτσι, θα ήταν καλύτερα αν βρίσκατε μια άλλη πηγή απόλαυσης σήμερα. Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη την Τετάρτη 26 Μαΐου φωτίζει τον οίκο της κοινότητας. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στην ομάδα που ανήκετε. Ίσως υπάρχουν αναταραχές και κάποιος πρέπει να αναλάβει. Εναλλακτικά, ίσως αποφασίσετε να αποχωρήσετε εντελώς από την ομάδα, καθώς διαπιστώνετε ότι δεν εστιάζει πλέον σ’ αυτό για το οποίο εγγραφήκατε. Οι σεληνιακές εκλείψεις φέρνουν αλλαγές που εξελίσσονται για πολλές εβδομάδες, οπότε έχετε χρόνο να λάβετε τις αποφάσεις σας.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανή μια αλλαγή εργασίας ή αλλαγές στην εταιρεία σας. Υπάρχει κίνηση στην καριέρα σας. Την Τρίτη 25 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους, στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, κάνει ημι-τετράγωνο με τον Άρη στον οίκο των παιδιών. Σήμερα, τα παιδιά σας ίσως σας εκνευρίσουν αρκετά. Σκεφτείτε να τα αφήσετε σε κάποιον άλλο για λίγο ώστε να κάνετε ένα διάλειμμα.

Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη την Τετάρτη 26 Μαΐου πέφτει στον οίκο της καριέρας. Μπορεί να υπάρξει αναταραχή στην εταιρεία σας. Αυτό μπορεί να είναι κάτι μεγάλο όπως μια νέα εφεύρεση από άλλη εταιρεία, που καθιστά το προϊόν της δικής σας ξεπερασμένο. Τις επόμενες εβδομάδες, οι αλλαγές δύσκολα θα επηρεάσουν τη δουλειά σας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για νέες ευκαιρίες. Θα καταφέρετε ν’ αντιμετωπίσετε αυτήν την καταιγίδα, αλλά είναι καλό να διατηρείτε τις επιλογές σας ανοιχτές.