Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός 

Έχετε θέσει τα πράγματα σε κίνηση. Αυτή την εβδομάδα, θα αναλάβετε κάτι δύσκολο, περιμένοντας τα αποτελέσματα. Το τρίγωνο Ερμή/Πλούτωνα γίνεται στον επαγγελματικό σας οίκο. Η δουλειά είναι συνεχώς στο μυαλό σας. Η εταιρεία σας ίσως σύντομα κάνει μια ανακοίνωση…με αποτέλεσμα να σας δοθούν καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο της διαίσθησης. Τα μηνύματα από το Σύμπαν μπορούν να φιλτράρονται στη συνείδησή σας όλη την ημέρα. Το σύμπαν σας μιλάει μέσω τυχαίων γεγονότων και μαγικών αριθμών.

Ταύρος

Ο μεγάλος φόρτος εργασίας των τελευταίων εβδομάδων τελειώνει. Αυτήν την εβδομάδα, κάντε διάλειμμα. Την Κυριακή 2 Μαΐου, ο Ερμής, στο ζώδιό σας τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον οίκο της σοφίας. Σήμερα, θα παρασυρθείτε από φανταστικές ιδέες, για να εξερευνήσετε άλλους κόσμους (ίσως μέσα από βιβλία ). Εξετάστε τα επόμενα βήματα για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας….όπως μια νέα καριέρα ή ένα καινούργιο σπίτι. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη- επίσης στο ζώδιό σας- κάνει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο των δυνατοτήτων σας. Ίσως σας συνεπάρει η τέχνη σήμερα. Χαθείτε στον ονειρικό κόσμο του τελευταίου μυθιστορήματος που αγοράσατε ή ηρεμήστε ακούγοντας μουσική.

Δίδυμοι

Είναι δύσκολο να αναγνωριστεί η δουλειά σας, αν κανείς δεν γνωρίζει πόσο σκληρά δουλεύετε. Αυτήν την εβδομάδα, ενημερώστε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας για όσα έχετε κάνει. Το τρίγωνο Ερμή/Πλούτωνα γίνεται στον οίκο των πόρων και των υλικών αγαθών. Σήμερα, μπορεί να ανακαλύψετε κάποια μυστικά και να μάθετε μερικές αλήθειες. Θα βρείτε απαντήσεις σε κάτι που σας ανησυχεί εδώ και καιρό. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη- επίσης στον Ταύρο- εξαγωνίζει τον Ποσειδώνα στον κοινωνικό σας οίκο. Σήμερα, ισορροπείτε μεταξύ εξωπραγματικών δυνατοτήτων…. και ιδιοφυΐας! Μπορεί να εμπνευστείτε από μια μούσα ή κάτι που θα δείτε. Θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε κάτι μαγικό!

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα έχετε πετάξει το μπαλάκι στους άλλους και περιμένετε την αντίδρασή τους.  Ο Ερμής στον Ταύρο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον οίκο των σχέσεων. Σήμερα θα μάθετε αν κάποιος σας αρέσει πραγματικά, με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Αυτό το άτομο μπορεί να σας εξομολογηθεί τα συναισθήματά του. Και αν διστάσει, θα ξέρετε ακριβώς τι να πείτε για ν’ ανοίξετε συζήτηση μαζί του. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη στον οίκο της φιλίας, κάνει εξάγωνο με τον ρομαντικό Ποσειδώνα. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να έρθετε πιο κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε ελεύθεροι…. παρακολουθήστε μια ρομαντική ταινία.

Λέων

Ώρα να ολοκληρώσετε ένα έργο. Μην αφήνετε την τάση σας για τελειομανία να μπει εμπόδιο στο δρόμο σας. Ο Ερμής στον Ταύρο- στον οίκο της τεχνολογίας – κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο της καθημερινότητας. Σκεφτείτε πώς θα μπορούσατε να μεταμορφώσετε τη ζωή σας απλοποιώντας τον τρόπο που λειτουργείτε. Μπορεί να κερδίσετε έτσι κάποιες ώρες καθημερινά που θα μπορούσατε να περάσετε με το ταίρι σας. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Σήμερα, θα λάβετε βοήθεια για κάτι που σας μπερδεύει ή που δεν είστε εξοικειωμένοι μαζί του: όπως ο χειρισμός ενός εκτυπωτή ή η δημιουργία ενός προφίλ στο Instagram.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα θα λάβετε υψηλές βαθμολογίες. Όλη η προετοιμασία που έχετε κάνει αποδίδει. Ο Ερμής στην κορυφή του χάρτη σας, κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο του ρίσκου. Σήμερα, έχετε την ψυχική ευελιξία να αλλάξετε τακτική. Αν βρίσκεστε σε διαπραγματεύσεις για κάτι που θέλετε – ένα σπίτι, μια μοτοσικλέτα ή ένα κουτάβι- θα αξιοποιήσετε καλύτερα κάποια εγκεφαλικά κόλπα από ό,τι συνήθως. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο των σχέσεων. Αυτή είναι μια όψη που οδηγεί σε όνειρα και φαντασιώσεις – κι αυτά χρειάζονται! Αν το μυαλό σας περιπλανιέται σήμερα, προσέξτε πού σας πηγαίνει.

Ζυγός

Η συνεχιζόμενη προσπάθεια για δημιουργία μιας ικανοποιητικής καριέρας συνεχίζεται αυτήν την εβδομάδα, με απροσδόκητες εξελίξεις. Ο Ερμής τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον οίκο των ακινήτων. Σήμερα, μπορεί να αγοράσετε σπίτι ή να ψάξετε για ένα νέο διαμέρισμα προς ενοικίαση. Θα ερευνήσετε αν το σπίτι είναι λειτουργικό, αν η γειτονιά είναι καλή και αν ο ιδιοκτήτης είναι αξιοπρεπής. Την ίδια μέρα , η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο της φύσης. Σκεφτείτε να κάνετε μια βόλτα σήμερα και να αναζωογονηθείτε. Είναι μια ιδανική μέρα για να μιλήσετε με τους αγγέλους και τους οδηγούς σας.

Σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα, δεν χρειάζεται να κάνετε τα πράγματα μόνοι σας. Θα βρεθούν άτομα που θα σας βοηθήσουν. Ο Ερμής στον Ταύρο, τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον οίκο της επικοινωνίας. Σήμερα, οι παρατηρητικές σας ικανότητες, είναι καλύτερες κι από του Σέρλοκ Χολμς. Μπορείτε να αποκαλύψετε την αλήθεια σχετικά με τις περισσότερες σχέσεις στη ζωή σας. Σήμερα, οι άνθρωποι ομολογούν σε σας, τα μυστικά τους. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη, στον οίκο της συνεργασίας εξαγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο της διασκέδασης. Θέλετε να ακούσετε μουσική, να χορέψετε ή να παρακολουθήσετε ένα σόου. Τη Δευτέρα 3 Μαΐου, ο Ερμής στον Ταύρο τετραγωνίζει τον Δία στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να μιλήσετε με τους δικούς σας, για την οικογενειακή σας επιχείρηση. Ακόμα και τα μικρότερα παιδιά θα συμμετάσχουν….. ίσως βοηθώντας στις παραγγελίες ή στο σχεδιασμό ενός λογότυπου. Σήμερα, υπάρχουν ενδιαφέρουσες δυνατότητες.

Τοξότης

Αυτήν την εβδομάδα σπάτε τον κωδικό…. στο δικό σας προσωπικό πρόγραμμα. Θα έχετε μια πολύ παραγωγική εβδομάδα. Το τρίγωνο Ερμή / Πλούτωνα γίνεται στον οίκο των οικονομικών σας. Σήμερα, η αλήθεια αποκαλύπτεται. Είναι μια υπέροχη μέρα για να σας επιστραφούν χρήματα που σας οφείλονται. Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε κάποια χρήματα που λείπουν ή να αποκομίσετε κέρδη, από μια επένδυση. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Πιθανόν τα άτομα με τα οποία ζείτε να μην υποστηρίζουν το οικονομικό σας όραμα. Αυτό δεν χρειάζεται να σας εμποδίσει να ακολουθήσετε το όνειρό σας. Οι κινήσεις που κάνετε σήμερα, θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια λύση σ’ αυτό το πρόβλημα.

Αιγόκερως

Υπάρχει χρόνος για δουλειά και χρόνος για ξεκούραση. Αυτή την εβδομάδα, θα ξεκουραστείτε και θα φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Το τρίγωνο Ερμή/Πλούτωνα γίνεται στον οίκο του ρίσκου και της δημιουργικότητας. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να φτιάξετε μια λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, όσων θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Θα εστιάσετε προσεκτικά για να ανακαλύψετε γιατί κάτι λειτουργεί…. ή τι πρέπει να προσέξετε. Μην σπαταλάτε αυτήν την ενέργεια σε κάτι μικρό. Σκεφτείτε μεγάλες αλλαγές, όπως την επιστροφή στο σχολείο, την μετοίκηση σε άλλο κράτος ή την αλλαγή μιας σημαντικής σχέσης. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ενώ σκέφτεστε βαθιά το μέλλον σας, ίσως δεν προσέχετε, τι υπάρχει γύρω σας. Ίσως χρειαστεί να ζητήσετε από τους ανθρώπους να επαναλάβουν αυτά που είπαν…. επειδή το μυαλό σας «τρέχει» αλλού.

Υδροχόος

Μπορεί να σας αρέσει η περιπέτεια, αλλά αυτή την εβδομάδα, δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι σας. Τα χαρούμενα πράγματα συμβαίνουν τώρα στο σπίτι και την οικογένειά σας. Την Κυριακή 2 Μαΐου, το τρίγωνο Ερμή/Πλούτωνα γίνεται στον οίκο του ψυχισμού σας. Σήμερα, μέσα από ένα όνειρο θα λάβετε μήνυμα από τον σπουδαίο παππού σας. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αυτή η όψη είναι καλή για να ενισχύσετε τη διαίσθησή σας. Ίσως φορέσετε ένα κόσμημα, δώρο της γιαγιάς σας. Σήμερα, έρχεστε σε επαφή με την «άλλη πλευρά»!

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνετε ένα μεγάλο έργο κι έχετε λόγους να το γιορτάσετε. Το τρίγωνο Ερμή/Πλούτωνα γίνεται στον κοινωνικό σας οίκο. Σήμερα, μπορείτε ηγηθείτε μιας ομάδας, να λάβετε εντολές και να κάνετε ριζικές αλλαγές. Εναλλακτικά, μπορείτε να φτιάξετε μια ομάδα με ομοϊδεάτες, για να μοιραστείτε πληροφορίες. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη στον Ταύρο, κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Σήμερα, φέρτε λίγη τέχνη και ομορφιά στη ζωή σας. Ενδέχεται να διασκεδάσετε με τους φίλους σας.