Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αυτή την εβδομάδα, συλλέγετε πληροφορίες και σταθμίζετε τις επιλογές σας Κριέ. Είστε έτοιμοι να πείσετε τους άλλους για τις αποφάσεις σας. Την Τρίτη στις 9 Μαρτίου, ένα ζευγάρι όψεων που ξεκινούν με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, τετραγωνίζει τον Βόρειο και τον Νότιο Δεσμό. Θα έχετε ισχυρές απόψεις για τα πάντα: από αναφορές ειδήσεων μέχρι το πώς θέλετε να είναι το δείπνο σας. Δεν υπάρχει γκρίζα περιοχή, αυτή τη στιγμή.

Την ίδια ημέρα, ο Ερμής στον Υδροχόο κάνει ένα ημι-τετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο των θαμμένων μυστικών και της εμπιστοσύνης σας. Ένας από τους λόγους που είστε τόσο πολωμένοι σήμερα είναι επειδή δεν αισθάνεστε τόσο δυνατοί όσο συνήθως. Μπορεί να πονάτε από κάποια σκληρή προπόνηση, ή νιώθετε λίγο υποτονικοί. Σε κάθε περίπτωση, αισθάνεστε λιγότερο σίγουροι για τον εαυτό σας. Αλλά θα νιώσετε καλύτερα σύντομα.

Ταύρος

Εστιάζετε στο οικονομικό κέρδος που θα προέλθει από πολλές πηγές. Το απροσδόκητο, είναι εφικτό αυτήν την εβδομάδα. Στις 9 Μαρτίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες, τετραγωνίζει τον Βόρειο και Νότιο δεσμό στον οίκο της επικοινωνίας. Θα έχετε ισχυρές απόψεις σχετικά με την τεχνολογία. Η εμπειρία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα, θα μπορούσε να είναι ή η καλύτερη ή η χειρότερη…. Όμως πριν απογοητευτείτε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και μετρήστε μέχρι το δέκα.

Την ίδια ημέρα, ο Ερμής, στον Υδροχόο, στον οίκο της καριέρας, κάνει ένα ημι-τετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο της θεραπείας. Μπορεί να μην κάνετε τη δουλειά των ονείρων σας, αλλά μαθαίνετε πολλά πράγματα σ’ αυτή τη δουλειά. Αν είστε δυσαρεστημένοι, πιθανότατα πλησιάζετε στη στιγμή, που θα ψάξετε για μια νέα δουλειά. Αν όμως βαριέστε, πρέπει να δείτε τι θα κάνετε για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα.

Δίδυμοι
Αυτή την εβδομάδα, εστιάζετε στον εαυτό σας Δίδυμοι. Δουλεύετε σκληρά για τα δικά σας έργα ώστε να βελτιώσετε τη ζωή σας. Την Τρίτη στις 9 Μαρτίου, γίνεται ένα ζευγάρι όψεων που ξεκινά με την Αφροδίτη στους Ιχθύες που τετραγωνίζει τον Βόρειο και Νότιο Δεσμό. Στέκεστε στο σταυροδρόμι, κοιτάζοντας από τη μία πού πηγαίνετε και από την άλλη το σημείο από όπου ξεκινήσατε. Μπορείτε να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια αχαρτογράφητη περιοχή…ή να επιστρέψετε σε κάτι που είχατε κάνει στο παρελθόν.

Σίγουρα όμως, δεν μπορείτε να παραμείνετε στο σταυροδρόμι. Επίσης στις 9 Μαρτίου, ο Ερμής στον Υδροχόο, στον οίκο της γνώσης, κάνει ένα ημι-τετράγωνο με τον Χείρωνα στον σπίτι των φιλικών σας σχέσεων. Σήμερα, ένας φίλος μπορεί να σας επαναφέρει στο σωστό δρόμο. Ξέρουν ακριβώς τις σωστές λέξεις για να σας υπενθυμίσουν τις πολλές ικανότητες που έχετε. Αν αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, επικοινωνήστε μαζί τους και ακούστε μερικά ενθαρρυντικά λόγια απ’ αυτούς.

Καρκίνος
Μπορεί να δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε καθώς είστε γεμάτοι ενεργητικότητα. Θα έχετε μια εξαιρετικά παραγωγική εβδομάδα. Την Τρίτη η Αφροδίτη στους Ιχθύες τετραγωνίζει στον οίκο των πεποιθήσεών σας, τους δεσμούς της σελήνης. Σήμερα, είστε αρκετά ισχυρογνώμονες κι αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε σαφείς και ξεκάθαρες αποφάσεις.

Αλλά δεν σας αφήνει περιθώριο για προσαρμογές. Να γνωρίζετε ότι οι επιλογές που κάνετε σήμερα, μπορεί να μην είναι τόσο σαφείς όσο νομίζετε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για αποφάσεις που αφορούν την εκπαίδευση και τα νομικά θέματα. Την ίδια ημέρα στις 9 Μαρτίου, ο Ερμής στον οίκο των πόρων, κάνει ένα ημι-τετράγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό. Ορισμένα ζητήματα σχετικά με τραπεζικές ή πιστωτικές κάρτες μπορούν να λυθούν σήμερα. Αν υπάρχει σφάλμα σε αναφορά πίστωσης, εξετάστε το ενδεχόμενο να στείλετε τις διορθωμένες πληροφορίες. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να διορθώσετε τα πράγματα.

Λέων
Αυτή την εβδομάδα, επιδιώκετε ενεργά τους στόχους σας. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, θα βρείτε βοήθεια. Η εβδομάδα ξεκινά την Τρίτη 9 Μαρτίου, με ένα ζευγάρι όψεων που ξεκινούν με την Αφροδίτη, στον οίκο των πόρων σας, που κάνει τετράγωνο με τον Βόρειο και Νότιο δεσμό της σελήνης. Σας αρέσει η καλή ζωή, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγαλύτερης οικονομικής ασφάλειας…. κι αυτή η όψη δείχνει ότι οι ευκαιρίες μπορούν να σας οδηγήσουν στην ευημερία.

Όμως αυτό σημαίνει πως πρέπει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Σήμερα, πιθανώς να βρείτε μια νέα δουλειά ή μια χρήσιμη ομάδα. Επίσης την ίδια μέρα ο Ερμής στον Υδροχόο, στο σπίτι των σχέσεων κάνει ένα ημι-τετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο των πεποιθήσεών σας. Μπορεί να υπάρχουν πληγές από το παρελθόν κι αυτό σας κάνει διστακτικούς στις σχέσεις σας με τους άλλους. Όμως έχετε ωριμάσει και έχετε θεραπευτεί. Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσετε ότι είστε ισχυρότεροι από ό, τι κάποτε.

Παρθένος
Είστε πολύ αισιόδοξοι αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη 9 Μαρτίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες και στο σπίτι των σχέσεων σας, κάνει τετράγωνο με το Βόρειο και Νότιο δεσμό της σελήνης. Μπορεί να νιώθετε αρκετά άνετα στην τρέχουσα σχέση σας, αλλά γνωρίζετε ότι ορισμένα πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Μπορεί επίσης, να είστε στα πρόθυρα να κάνετε μια νέα σχέση και ψάχνετε τρόπους για να βεβαιωθείτε γι’ αυτήν.

Σήμερα, πρέπει να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας, επειδή κανένας υπολογισμός δεν θα σας δώσει την απάντηση. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής, στον οίκο της εργασίας, κάνει ένα ημι-τετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο των πόρων σας. Η δουλειά μπορεί να σας δυσαρεστήσει αυτή τη στιγμή, καθώς δεν πληρώνεστε καλά. Όμως σκεφτείτε ότι χτίζετε εμπιστοσύνη, αποκτάτε δεξιότητες και κάνετε διασυνδέσεις. Όλα αυτά είναι ιδιαίτερα αξιόλογα. Μόνο αν δεν υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για ανάπτυξη…..πρέπει να προχωρήσετε.
ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σας. Είναι μάλιστα πιθανό να κερδίσετε σε κάθε είδους συζητήσεις. Την Τρίτη 9 Μαρτίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες και στον οίκο της εργασίας σας, τετραγωνίζει το Βόρειο και Νότιο Δεσμό της σελήνης. Μπορεί να έχετε κολλήσει σε μια δουλειά επειδή πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερη εκπαίδευση.

Αν θέλετε να γίνετε γιατρός ή νοσοκόμα, αυτό πιθανότατα να ισχύει…. αλλά για τα υπόλοιπα επαγγέλματα, όπως επιχειρήσεις ή σχεδιασμό, χρειάζεστε μόνο αυτοπεποίθηση για να προχωρήσετε. Επίσης, την Τρίτη ο Ερμής, στον οίκο του ρομαντισμού κάνει ημιτετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο των σχέσεων σας. Μήπως ψάχνετε για αγάπη? Ώρα να βγείτε στο φως του ήλιου. Ενημερώστε το Σύμπαν ότι είστε έτοιμοι να συναντήσετε κάποιον νέο σύντροφο, μέσα από το διαλογισμό και την προσευχή.

Σκορπιός
Είστε έτοιμοι να λύσετε μια διαφωνία. Αυτήν την εβδομάδα, είναι δύσκολο να αμφισβητήσετε τη λογική σας. Η εβδομάδα ξεκινά με ένα τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύες με τον Βόρειο και Νότιο δεσμό της σελήνης.

Αν θέλατε να αγοράσετε ένα έργο τέχνης, ένα χειρόγραφο, ένα κατοικίδιο… αυτή η όψη είναι για σας. Και αν θέλετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας σήμερα, αυτή η όψη ίσως γίνει, μια κυριολεκτική όψη γονιμότητας.

Την ίδια ημέρα, ο Ερμής στον Υδροχόο, στον οίκο τους σπιτιού και της οικογένειας, κάνει ένα ημι-τετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο της καθημερινότητας. Σήμερα, μπορείτε να αποκτήσετε τον έλεγχο του σπιτιού σας με την οργάνωση.

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα, οι άνθρωποι μπορεί να σας τραβούν σε πολλές κατευθύνσεις. Την Τρίτη 9 Μαρτίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες, στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, τετραγωνίζει τους δεσμούς της σελήνης. Σήμερα, αξιολογείτε το πού ζείτε και με ποιον ζείτε. Ίσως σκεφτείτε να αποκτήσετε έναν συγκάτοικο ή να μετακομίσετε με τον αγαπημένο σας.

Ένα μεγαλύτερο παιδί μπορεί να φύγει για σπουδές, αφήνοντας ένα άδειο δωμάτιο. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να πάρετε ορισμένες αποφάσεις. Την ίδια ημέρα, 9 Μαρτίου, ο Ερμής κάνει ένα ημι-τετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο του ρίσκου. Σήμερα, συλλέγετε πληροφορίες για να πάρετε μια απόφαση. Θα αποκτήσετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε τη σωστή απόφαση.

Αιγόκερως
Είστε πολύ απασχολημένοι κάνοντας πράγματα για τους άλλους. Αυτή την εβδομάδα, θυμηθείτε να κάνετε και κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Την Τρίτη 9 Μαρτίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον τομέα της επικοινωνίας σας τετραγωνίζει τους δεσμούς της σελήνης. Μπορεί να νιώθετε πως βρίσκεστε σε σύγκρουση σήμερα. Υπάρχει κάτι που θέλετε, αλλά καταλαβαίνετε παράλληλα την αξία της αναμονής, όταν λειτουργεί με βάση τον προϋπολογισμό σας.

Μπορεί να αισθάνεστε ανυπόμονοι καθώς περιμένετε να προχωρήσετε. Την ίδια ημέρα στις 9 Μαρτίου, ο Ερμής στον Υδροχόο, στον οίκο των χρημάτων σας, κάνει ημιτετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα είναι καλή μέρα για να μιλήσετε με ένα μέλος της οικογένειας για ένα δάνειο. Μπορεί να είναι ένα χρέος από το παρελθόν που πρέπει να εξοφληθεί ή ένα χρέος που σκέφτεστε να πάρετε για το μέλλον σας. Συζητήστε το σήμερα και σημειώστε τις σημαντικές λεπτομέρειες.

Υδροχόος
Η εβδομάδα ξεκινά την Τρίτη 9 Μαρτίου, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, στον οίκο των χρημάτων σας, να τετραγωνίζει τους δεσμούς της σελήνης. Κάποιες διαφορετικές κινήσεις σας, μπορεί να αυξήσουν το εισόδημά σας. Σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να αποκτήσετε μια νέα θέση με αυξημένες ευθύνες.

Τολμήστε να μπείτε στη μάχη και ίσως βρείτε θησαυρό. Την ίδια ημέρα ο Ερμής, στο ζώδιό σας κάνει ένα ημι-τετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο της επικοινωνίας σας. Ενδέχεται να ακούσετε για μια συμφωνία που πρέπει να ελέγξετε. Υπάρχουν πιθανώς ορισμένα ζητήματα που απαιτούν διαπραγμάτευση ή αλλαγές. Αν το άλλο μέρος δεν επιθυμεί να διαπραγματευτεί, τότε βάλτε τα πάντα σε αναμονή…. μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Ιχθύες
Ιχθύες, μπορείτε να πετύχετε πολλά αυτήν την εβδομάδα. Και θα συνεργαστείτε με αρκετά μέλη από την οικογένειά σας. Την Τρίτη 9 Μαρτίου, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας τετραγωνίζει το Βόρειο και Νότιο δεσμό. Σήμερα, ο δρόμος προς την ικανοποίηση σας οδηγεί σε ένα μονοπάτι έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Είναι σημαντικό να σταματήσετε να κάνετε τα ίδια και τα ίδια καθημερινά και ν’ αποφασίσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό και πιο φρέσκο.

Αυτό θα φέρει στο δρόμο σας νέους φίλους, εξυπηρετικούς ανθρώπους και μεγαλύτερη πρόοδο στους στόχους σας. Επίσης την Τρίτη 9 Μαρτίου, ο Ερμής στον Υδροχόο κάνει ένα ημι-τετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο των οικονομικών σας. Σήμερα, δουλέψτε για να θεραπεύσετε τη σχέση σας με τα χρήματα. Ξεκινήστε συγχωρώντας τον εαυτό σας για τις υπερβολικές δαπάνες ή την οικονομική σας ανευθυνότητα. Ξεκινήστε από την αρχή…. και ορίστε στόχους.