Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μην συγκρατείτε τον εαυτό σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Τη Δευτέρα, πρέπει να ακολουθήσετε την παρόρμηση σας και να ενημερώσετε τους άλλους για το πώς αισθάνεστε (ειδικά τις γυναίκες και τα μέλη της οικογένειας σας). Αυτό το συναισθηματικό ξεκαθάρισμα μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε εξαιρετικά ενεργητικοί από τη Δευτέρα το βράδυ έως την Τετάρτη.

Χρησιμοποιήστε αυτήν την έκρηξη δημιουργικότητας και ανταγωνιστικότητας για να συνδυάσετε τα πράγματα και να έχετε επιτυχία. Την Πέμπτη και την Παρασκευή (και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου), μπορεί να αισθάνεστε συναισθηματικά φορτισμένοι από τις λεπτομέρειες που σας περιτριγυρίζουν. Απλά πάρτε μια βαθιά ανάσα και πάρτε το χρόνο σας. Από το απόγευμα του Σαββάτου και το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο, χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Ταύρος

Πάρτε ένα ρίσκο καθώς ξεκινά η εβδομάδα, ειδικά στον τομέα των ερωτικών σας. Από το απόγευμα της Δευτέρας έως την Τετάρτη, θα πρέπει να περιορίσετε την πλευρά σας που λειτουργεί με αδιαφορία.

Κάποια άτομα μπορεί να προσπαθήσουν να σας οδηγήσουν σε διαμάχες και συγκρούσεις. Λίγη διπλωματία σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να φανεί πολύ βοηθητική.

Από την Πέμπτη έως το πρωί του Σαββάτου, ο ρομαντισμός μπορεί να ευδοκιμήσει ξανά. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας με γενναιοδωρία. Προς το τέλος του Σαββάτου και της Κυριακής, αναζητήστε τρόπους για να δώσετε στη ρουτίνα σας λίγο ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Ίσως να μη νιώθετε τον καλό σας προσαρμόσιμο εαυτό καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ επικριτικοί. Οι συγκρουόμενες απαιτήσεις θα δυσκολέψουν την ευελιξία σας τη Δευτέρα. Η κατάσταση πρόκειται να χαλαρώσει από το απόγευμα της Δευτέρας έως την Τετάρτη, καθώς βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής, περιτριγυρισμένοι από φίλους που θέλουν να διασκεδάσουν συζητώντας τις συναρπαστικές ιδέες τους. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, θα πρέπει να εστιάσετε στις μικρότερες λεπτομέρειες της ζωής σας (όπως είναι οι λογαριασμοί και τα μικροθελήματα). Να περιμένετε πως θα έχετε πολύ περισσότερη διασκέδαση το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή. Θα έχετε αρκετή ενέργεια για να αναλάβετε νέα πράγματα, είτε πρόκειται για ιδέες, έργα ή συνομιλίες.

Καρκίνος

Να περιμένετε πως η εβδομάδα σας θα ξεκινήσει με μια ενθουσιώδη, ενεργητική νότα. Δεν θα έχετε έλλειψη κινήτρου τη Δευτέρα και άλλοι θα σας πλησιάσουν για να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε ό, τι έχετε μέσα στο μυαλό σας. Αυτή η υπερβολική ενέργεια θα σας φέρει καλά αποτελέσματα μέχρι την Τετάρτη, οπότε μη διστάσετε να πάρετε μερικά ρίσκα. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, προσέξτε τις λεπτομέρειες και εστιάστε στην επίτευξη μικρότερων έργων. Το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή, προσέξτε για πράγματα που απειλούν την ευτυχία σας στο σπίτι.

Λέων

Αισθάνεστε εξαιρετικά γενναιόδωροι με την αγάπη και την φροντίδα σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα και αυτό είναι καλό. Η ζεστασιά και η σοβαρότητα σας θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους άλλους να επιτύχουν πολλά τη Δευτέρα και μπορείτε να περιμένετε να λάβετε την ίδια υποστήριξη τις επόμενες ημέρες. Από τη Δευτέρα το απόγευμα έως την Τετάρτη, είστε το κέντρο της προσοχής και καμία προσπάθειά σας δεν θα μείνει αβοήθητη. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, αφιερώστε χρόνο για να επανεκτιμήσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδια και τις στρατηγικές σας. Το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή, εστιάστε στους φίλους σας. Βρείτε οποιαδήποτε δικαιολογία μπορείτε για να διασκεδάσετε.

Παρθένος

Ξεκινήστε την εβδομάδα σας οργανώνοντας κάτι που εμπεριέχει την επικοινωνία και τη διασκέδαση. Αυτή η ομαδική ενέργεια που λαμβάνετε μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε αναζωογονημένοι τη Δευτέρα και να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε. Από το απόγευμα της Δευτέρας έως την Τετάρτη, μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε συναισθηματικά φορτισμένοι από τις ενοχλητικές λεπτομέρειες, αλλά μην απελπιστείτε – με λίγη ευελιξία, μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους να οργανωθούν. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση που ταιριάζουν και να βγάζουν νόημα. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις σας για να κάνετε πολλά (και για να βοηθήσετε τους άλλους να κάνουν το ίδιο). Για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, αναζητήστε ευκαιρίες για να γνωρίσετε τους άλλους καλύτερα.

Ζυγός

Διατηρήστε χαμηλό προφίλ καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Τα γεγονότα θα συνωμοτήσουν για να διαταράξουν τη ρουτίνα σας τη Δευτέρα, αλλά ο εύκολος χαρακτήρας σας (με μια πρόσθετη δόση ευελιξίας) μπορεί να σας βοηθήσει να το αποφύγετε. Από το απόγευμα της Δευτέρας έως την Τετάρτη, οι άλλοι θα σας περιμένουν να ηγηθείτε, γι ‘αυτό να είστε γενναιόδωροι με τις ιδέες σας και την αισιόδοξη στάση σας. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, αναζητήστε ευκαιρίες για να κάνετε παρέα με φίλους (και, ιδιαίτερα, για να είστε καλός και έμπιστος ακροατής). Αργότερα, το Σάββατο και η Κυριακή σας βρίσκουν εξαιρετικά χαρισματικούς, γεμάτους ενέργεια και ερωτευμένους!

Σκορπιός

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, μην ντραπείτε να ακολουθήσετε αυτό που θέλετε. Η Δευτέρα πρόκειται να σας παρέχει τέλειες ευκαιρίες για να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας (και ίσως ακόμη και να ονειρευτείτε κάποιες νέες). Από το απόγευμα της Δευτέρας έως την Τετάρτη, πρέπει να περιορίσετε το εγώ σας εάν θέλετε να αποφύγετε την εμπλοκή σε έναν ανεπιθύμητο αγώνα εξουσίας. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, περάστε χρόνο με καλούς φίλους. Όχι μόνο θα διασκεδάσετε, αλλά πιθανότατα θα μάθετε και ένα ή δύο μυστικά. Το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή, χαλαρώστε και αφήστε το υποσυνείδητό σας να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε ένα δύσκολο πρόβλημα.

Τοξότης

Ακολουθήστε την περίεργη διάθεσή σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να κάνετε δύσκολες ερωτήσεις. Η Δευτέρα ξεκινάει με το να σκάβετε βαθιά και να ψάχνετε απαντήσεις, αλλά από το απόγευμα της Δευτέρας και μέχρι την Τετάρτη θα επιστρέψετε στον απελευθερωμένο, χαρούμενο, τυχερό εαυτό σας. Η τύχη είναι στο πλευρό σας και θα πρέπει να αναλάβετε κάθε ελκυστικό ρίσκο που προκύπτει. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες και τις απαιτήσεις των άλλων. Αυτή η αναγκαιότητα θα χαθεί και πάλι μέχρι το τέλος του Σαββάτου, όταν θα γίνετε το άτομο που έχει όλες τις απαντήσεις. Το υπόλοιπο διάστημα του Σαββατοκύριακου, θα νιώσετε την αγάπη των άλλων και θα λάβετε επαίνους.

Αιγόκερως

Υπάρχει μία αίσθηση αλλαγής στην ατμόσφαιρα καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Δώστε προσοχή στις νέες και προκλητικές ιδέες που μπορεί να εμφανιστούν τη Δευτέρα. Ακόμα κι αν οι άλλοι αντιδράσουν υπερβολικά, δεν παίρνουν προσωπικά καμία από τις συζητήσεις που προκύπτουν. Από το απόγευμα της Δευτέρας και έως την Τετάρτη, τα συναισθήματα θα μπορούσαν να συνεχίσουν να είναι υπερβολικά. Θα χρειαστεί να συγκεντρώσετε τις καλύτερες διπλωματικές ικανότητές σας για διαμεσολάβηση. Από την Πέμπτη έως το πρωί του Σαββάτου, οι εξαιρετικές σας δεξιότητες στον σχεδιασμό και η σωστή διαχείριση των γεγονότων θα σας αποφέρουν χειροκροτήματα. Προς το τέλος του Σαββάτου και της Κυριακής, εστιάστε στο να κάνετε πολλά, ακόμα κι αν έχετε δυσκολίες στο να λάβετε ανατροφοδότηση και να επικοινωνήσετε με άλλα άτομα.

Υδροχόος

Μην ανησυχείτε καθώς ξεκινά η εβδομάδα! Τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν όπως τα θέλετε τη Δευτέρα. Πάρτε όμως μια βαθιά ανάσα και συνειδητοποιήστε ότι αυτή είναι μόνο μια φάση. Από το απόγευμα της Δευτέρας και έως την Τετάρτη, οι ξαφνικές μεταβολές θα μπορούσαν να αλλάξουν εντελώς την τρέχουσα κατάστασή σας. Μην διστάσετε λοιπόν να πειραματιστείτε και να επιδιώξετε τολμηρές, νέες ανακαλύψεις. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα όσον αφορά τις λεπτομέρειες και τον ανταγωνισμό, κυρίως σε ο, τι αφορά τη δουλειά ή τα οικονομικά σας. Προς το τέλος του Σαββάτου και την Κυριακή, βρείτε χρόνο να γνωρίσετε κάποιο νέο άτομο (και να μάθετε κάτι καινούργιο).

 Ιχθύες

Γιορτάστε το ξεκίνημα της εβδομάδας σας δημιουργώντας κάτι νέο, είτε πρόκειται για ένα νέο πρωινό, μια νέα φιλία ή ακόμα και ένα νέο τραγούδι. Η εβδομάδα σας μπορεί να είναι πιο δύσκολη αργότερα από τη Δευτέρα και έως την Τετάρτη, καθώς οι περίπλοκες λεπτομέρειες απειλούν να σας κατακλύσουν. Αν όμως μπορέσετε να διατηρήσετε χαμηλό προφίλ, μπορείτε να αντισταθείτε και να μην παρασυρθείτε από τις απαιτήσεις και το δράμα των άλλων. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, ξεκινήστε τη δράση και μην ανησυχείτε για το αν γνωρίζετε όλα τα δεδομένα εξ αρχής.