Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός 

Ποιος μπορεί να συμβαδίσει μαζί σας; Κανείς, προφανώς ή τουλάχιστον όχι καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Τη Δευτέρα και το πρωί της Τρίτης, θα συνθλίψετε τον ανταγωνισμό και άλλοι θα σας παρακολουθούν με θαυμασμό. Το υπόλοιπο διάστημα της Τρίτης και το πρωί της Πέμπτης, οι φιλοδοξίες σας θα βρουν ακόμη ευρύτερη υποστήριξη.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τη δημιουργία νέων συμμαχιών και τη δημιουργία μεγάλων, τολμηρών σχεδίων. Μπορεί να έχετε μεγαλύτερο πρόβλημα να ολοκληρώσετε τα πράγματα από το απόγευμα της Πέμπτης έως το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η συνεργασία δεν μπορεί να σας βοηθήσει. Βρείτε μία νέα προσέγγιση των πραγμάτων, βοηθώντας κάποιον άλλο να πετύχει τους στόχους του. Το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή, γίνετε οι πρώτοι που θα μπουν στη δράση.

Ταύρος

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, θα αισθανθείτε καλά και προσγειωμένοι. Η υπομονή σας, η ανοιχτόμυαλη στάση σας αποδίδουν και η Δευτέρα (και την Τρίτη το πρωί) θα πάει ακριβώς όπως είχε προγραμματιστεί.

Από την Τρίτη το απόγευμα έως την Πέμπτη το πρωί, προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι. Κάποια άτομα μπορεί να προσπαθήσουν να σας προκαλέσουν, αλλά εσείς μην τους δώσετε την ικανοποίηση. Εκτός αν, βέβαια, η σύγκρουση σας ακούγεται δελεαστική.

Από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο το πρωί, αναζητήστε πιθανότητες να μοιραστείτε κοινούς στόχους με φίλους και άλλες ομάδες που έχουν το ίδιο σκεπτικό. Το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή, πάρτε το χρόνο σας και κάντε ψώνια.

Δίδυμοι

Είναι ένα περίεργο σημείο στο οποίο θα βρεθείτε, αλλά θα δυσκολευτείτε να μεταδώσετε τις ιδέες σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Από τη Δευτέρα έως την Τρίτη το πρωί, θα πρέπει να εργαστείτε πολύ σκληρά για να εξαλείψετε τη σύγχυση που επικρατεί και να ξεκαθαρίσετε το πρόγραμμα των υπολοίπων.

Από την Τρίτη το απόγευμα έως την Πέμπτη το πρωί, να περιμένετε να επηρεαστείτε από κάποιες πειστικές (και πιθανώς εντελώς τρελές) ιδέες. Απολαύστε την πνευματική άσκηση και μην υποχωρήσετε από κάποιο καλό επιχείρημα. Το μυαλό σας θα αιωρείται στα σύννεφα από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο, οπότε μην εκπλαγείτε καθώς θα ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας. Την Κυριακή, αναζητήστε (και ακολουθήστε!) τη συμβουλή αξιόπιστων φίλων.

 Καρκίνος

Εάν θέλετε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τις αναποδιές, χαλαρώστε όσο ξεκινά η εβδομάδα. Από Δευτέρα έως Τρίτη το πρωί, θα δυσκολευτείτε να γίνετε κατανοητοί από τους άλλους. Από το απόγευμα της Τρίτης έως το απόγευμα της Πέμπτης, θα έχετε πολύ καλύτερη τύχη κατά την επικοινωνία σας, ειδικά εάν μπορείτε να προσελκύσετε το μυαλό των ανθρώπων και όχι την καρδιά τους.

Από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο, το μυαλό σας δεν κρατιέται και θέλει να περιπλανηθεί. Δώστε του την ευκαιρία, καθώς θα μπορούσατε να μάθετε πολλά από μία πνευματική περιπλάνηση αυτή τη στιγμή. Το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή, σκεφτείτε πριν μιλήσετε.

Λέων

Ξέρετε τι θέλετε καθώς ξεκινά η εβδομάδα, οπότε προχωρήστε και κυνηγήστε το! Τη Δευτέρα και έως την Τρίτη το πρωί, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να επιτύχετε τους στόχους σας και ίσως ακόμη και να υπερηφανευτείτε κατά την προσπάθεια.

Να αναμένετε ότι οι άλλοι θα θαυμάσουν τα επιτεύγματά σας, αλλά προς το απόγευμα της Τρίτης και την Πέμπτη, προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Κάποια άτομα μπορεί να ψάχνουν την ευκαιρία για να συγκρουστούν μαζί σας και η υπερηφάνεια σας θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μπελάδες.

Από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο, πάρτε το χρόνο σας και εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας – ειδικά σε οικονομικά θέματα. Από το Σάββατο το απόγευμα έως την Κυριακή, ξεκινήστε να μαθαίνετε κάτι νέο και διασκεδάστε κάνοντάς το.

Παρθένος

Θα έχετε την επιθυμία για κοινωνικοποίηση και θα νιώσετε αισιόδοξοι καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Να περιμένετε πως οι άλλοι θα το παρατηρήσουν! Από τη Δευτέρα έως την Τρίτη το απόγευμα, μην εκπλαγείτε αν βρείτε ευκαιρίες για δημιουργικές (και πιθανώς ρομαντικές!) ιδέες και σχέδια.

Από το απόγευμα της Τρίτης έως το απόγευμα της Πέμπτης, θα επιτύχετε έναν οργανωτικό θρίαμβο. Ίσως δεν είχατε σκεφτεί ότι θα μπορούσατε να οργανώσετε τον κόσμο σας καλύτερα, αλλά υπάρχει πάντα κάτι νέο για να μάθετε.

Από Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο, προσέξτε για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε μια συνεργασία. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για κριτική. Από το Σάββατο το απόγευμα έως την Κυριακή, θα έρθετε σε επαφή με την αληθινή αίσθηση σκοπού.

Ζυγός

Ξεπεράστε τα παλιά σας όρια καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Τη Δευτέρα (και έως και την Τρίτη το πρωί), μπορεί να αισθάνεστε υπερβολικά συναισθηματικοί, αλλά απλώς αποφύγετε τη μεμψιμοιρία και ασχοληθείτε με τη δική σας εσωτερική αισιοδοξία. Από την Τρίτη το απόγευμα έως την Πέμπτη, δοκιμάστε νέα πράγματα και γνωρίστε νέα άτομα. Η ώρα είναι κατάλληλη για ρομαντικές και πνευματικές ανακαλύψεις. Από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο, περιμένετε να διακοπεί η ρουτίνα σας. Τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα έχετε προγραμματίσει. Βέβαια, αυτό θα μπορούσε να είναι καλό, υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε να μείνετε ευέλικτοι. Το Σάββατο το απόγευμα έως την Κυριακή, επικεντρωθείτε στις ένας προς έναν σχέσεις σας.

Σκορπιός

Αισθάνεστε εξαιρετικά φιλόδοξοι καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Από τη Δευτέρα έως την Τρίτη το απόγευμα, η θέληση και η αποφασιστικότητά σας θα μετατραπούν σε υπερδραστηριότητα και είναι η κατάλληλη στιγμή για δεσμεύσεις και υπογραφές. Από το απόγευμα της Τρίτης έως το απόγευμα της Πέμπτης, η δουλειά σας με άλλους θα μπορούσε να γίνει λιγότερο αρμονική, ειδικά αν δεν είστε ανοιχτοί στις ιδέες των άλλων. Από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο, περιμένετε τα κρυμμένα ταλέντα σας να ενεργοποιηθούν (όποια κι αν είναι αυτά). Σε περίπτωση αμφιβολίας, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας. Από το Σάββατο το απόγευμα έως την Κυριακή, αναζητήστε ευκαιρίες για να δείξετε την ανιδιοτέλεια σας .

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με μια μεγάλη αλλαγή για εσάς. Συνήθως δεν ανησυχείτε για το πώς μπορείτε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας, αλλά οι ενοχλητικές οικονομικές λεπτομέρειες θα μπορούσαν να έρθουν στο προσκήνιο τη Δευτέρα (και το απόγευμα της Τρίτης). Προσέξτε πόσα χρήματα ξοδεύετε, αλλά κάντε το δημιουργικά. Από την Τρίτη το απόγευμα έως την Πέμπτη, ανακαλύψτε έναν εντελώς νέο κόσμο ανθρώπων που τυχαίνει να έχουν έναν εντελώς νέο κόσμο ιδεών για εσάς. Από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο, μπορεί να έχετε πρόβλημα να μείνετε συγκεντρωμένοι, αλλά προσπαθήστε να απολαύσετε αυτή τη στιγμιαία περιπλάνηση. Από το Σάββατο το απόγευμα έως την Κυριακή, είστε γεμάτοι ενέργεια. Να αναμένετε διασκέδαση και ρομαντισμό σε ίσες ποσότητες.

Αιγόκερως

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, είστε γεμάτοι ενέργεια και φιλοδοξία. Τη Δευτέρα και το πρωί της Τρίτης, να περιμένετε ότι θα κάνετε πολλά πράγματα και θα λάβετε πολλούς επαίνους στη διαδικασία. Από την Τρίτη το απόγευμα έως την Πέμπτη, πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα νέα σχέδια και τα μη δοκιμασμένα προγράμματα (και μην διστάσετε να μοιραστείτε τις οδηγίες σας με άλλους). Από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο, η δημιουργικότητά σας θα πρέπει να ανθίσει. Βρείτε απροσδόκητες λύσεις και ονειρευτείτε τολμηρές ιδέες. Οι άλλοι θα εντυπωσιαστούν. Από το Σάββατο το απόγευμα έως την Κυριακή, αφιερώστε χρόνο για να επικοινωνήσετε με την οικογένειά σας.

Υδροχόος

Μπορεί να νιώσετε μπερδεμένοι με μια σειρά γεγονότων τη Δευτέρα ή την Τρίτη, αλλά μην παλέψετε ενάντια στη ροή των πραγμάτων. Αφήστε τα πράγματα να ξεδιπλωθούν και προσαρμοστείτε ανάλογα. Από την Τρίτη το απόγευμα έως την Πέμπτη, περιμένετε να έχετε έμπνευση. Είστε στα καλύτερά σας αυτό το διάστημα και οι άλλοι θα ενθουσιαστούν από τη λαμπρότητα σας. Από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο, πρέπει να υποχωρήσετε και να επανεκτιμήσετε την κατάστασή σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αποφασίσετε να θέσετε τον εαυτό σας πρώτο. Από το Σάββατο το απόγευμα έως την Κυριακή, μπορείτε να ξεφύγετε από τα όρια και να το απολαύσετε.

 Ιχθύες

Θέλετε να ηγηθείτε; Καθώς ξεκινά η εβδομάδα θα βρείτε τις διαχειριστικές δεξιότητες που απαιτούνται. Μέχρι την Τρίτη το απόγευμα και έως την Πέμπτη, θα νιώσετε φορτισμένοι από μια καταιγίδα νέων ιδεών. Βλέπετε, η ονειροπόληση μπορεί πραγματικά να είναι παραγωγική! Επεξεργαστείτε τις με τους φίλους σας για να διαχωρίσετε τις πραγματικά τρελές από τις απλώς μη ρεαλιστικές. Από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο, εφαρμόστε αυτές τις ιδέες ανακαλύπτοντας εκ νέου τις τρέχουσες προοπτικές σας. Το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή, αναζητήστε τυχόν κρυφές λύσεις που υπάρχουν σε δύσκολους γρίφους.