Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αναζητήστε οποιαδήποτε συναισθηματική διέξοδο μπορείτε να βρείτε, καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση τη Δευτέρα. Οι φίλοι και η οικογένεια σας (ειδικά οι γυναίκες) θα σας βοηθήσουν με ευχαρίστηση. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα έχετε όρεξη για περιπέτεια.

Αναζητήστε μια κατάλληλη πρόκληση και στοχεύστε ψηλά! Έχετε την αντοχή και την ενέργεια για να αναλάβετε σχεδόν τα πάντα. Την Παρασκευή και το Σάββατο, πρέπει να επιστρέψετε στη ρουτίνα σας και να φροντίσετε τις δουλειές που έχετε αφήσει στη μέση. Την Κυριακή μπορείτε να κάνετε κάτι πιο διασκεδαστικό (και να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας για να πάρετε αυτό που θέλετε).

Ταύρος

Ξεκινήστε την εβδομάδα σας παίρνοντας ένα ρίσκο. Συγκεκριμένα, ένα ρομαντικό ρίσκο, εάν είστε ελεύθεροι. Θα νιώσετε σαν να φανερώνετε αυτά που έχετε στην ψυχή σας τη Δευτέρα και οι άλλοι θα ανταποκριθούν πολύ στη συναισθηματική σας γενναιότητα. Την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και λογικοί. Αυτές είναι δύο από τις μεγαλύτερες δυνάμεις σας και θα μπορούσατε να τις χρησιμοποιήσετε τώρα, καθώς οι άλλοι επιθυμούν να ξεκινήσουν έναν αγώνα που δεν έχει ουσία.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, περιμένετε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Διασκεδάζετε πολύ και είστε στα καλύτερά σας από άποψη φλερτ. Για τον λόγο αυτόν οι άλλοι δεν μπορούν να αντισταθούν στην αποφασιστικότητά σας. Αυτή την Κυριακή, χαλαρώστε και ενδώστε στις επιθυμίες σας (ακόμα κι αν αυτό είναι να κοιμηθείτε και να τεμπελιάσετε).

Δίδυμοι

Είναι η σκέψη σας στα χρήματά σας; Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, μπορεί να νιώσετε ότι έχετε εμμονή με τον υλικό κόσμο. Δεν πειράζει όμως. Η Δευτέρα είναι μια εξαιρετική ημέρα για την επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και των προϋπολογισμών σας. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, διασκεδάστε με ένα από τα αγαπημένα σας αθλήματα: τις λεκτικές διαμάχες και τους κουλτουριάρικους διαλόγους. Απλώς σιγουρευτείτε ότι το κρατάτε σε ανάλαφρο επίπεδο.

Είστε ένας αρκετά έξυπνος συνομιλητής και έτσι οι άλλοι μπορεί να πάρουν τα πνευματώδη αστεία σας πολύ σοβαρά. Να είστε προσεκτικοί και σκεπτικοί. Την Παρασκευή και το Σάββατο, προσέξτε: Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες δεν θα επαρκούν για να γοητεύσουν το πιο δύσκολο κοινό όλων, που είναι η οικογένειά σας. Την Κυριακή, είστε ένας μαγνήτης που τραβάτε τη διασκέδαση και το φλερτ.

Καρκίνος

Τι υπέροχος τρόπος για να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας! Είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και συναισθηματική ενέργεια τη Δευτέρα, οπότε μην ντραπείτε όταν πρόκειται να ακολουθήσετε αυτό που θέλετε. Η διαίσθησή σας είναι σωστή και η σιγουριά που δείχνετε θα ανταμειφθεί.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, το ίδιο κέφι θα μπορούσε να σας αποφέρει χειροκροτήματα και προσοχή. Δείξτε αυτοπεποίθηση. Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα δείτε ότι μπορείτε να μάθετε όλες τις μικρές (αλλά και πάλι σημαντικές) λεπτομέρειες της ζωής. Επομένως είναι μία καλή στιγμή για να κάνετε φιλόδοξα σχέδια, ακόμα κι αν είναι περίπλοκα. Αυτή την Κυριακή, σταματήστε κάθε σύγκρουση στο σπίτι με ευγένεια.

Λέων

Μπορεί να χαθείτε στη σκέψη σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα, αλλά με καλό τρόπο! Έχετε κάνει βαθυστόχαστες σκέψεις και αυτό θα αντικατοπτρίζεται τη Δευτέρα με τρόπο που εκπέμπει ζεστασιά και ικανοποίηση.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, όλα τα μάτια είναι στραμμένα επάνω σας. Η φήμη σας είναι εξαιρετική, όπως πάντα και οι άλλοι θα θέλουν να γευτούν την αυτοπεποίθησή σας και το χάρισμα σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο, αυτή η εξωστρέφεια θα αντιστραφεί. Μην εκπλαγείτε αν αρχίσετε να ψάχνετε για γαλήνη και ησυχία. Αυτή την Κυριακή, αφιερώστε ποιοτικό χρόνο ένας προς έναν (κατά προτίμηση με ένα ραντεβού ή κάτι παρόμοια ρομαντικό).

Παρθένος

Οργανωθείτε! Ξεκινήστε την εβδομάδα βάζοντας τον κόσμο σας σε τάξη, κατά προτίμηση με τη βοήθεια ατόμων που έχουν τις ίδιες απόψεις με εσάς. Θα επιθυμείτε να κοινωνικοποιηθείτε τη Δευτέρα. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, μπορεί να αισθάνεστε συναισθηματικά φορτισμένοι από υπερβολικά πολλά πράγματα, αλλά μην απελπίζεστε.

Έχετε τα κόλπα για να τα βγάλετε πέρα και την ευελιξία για να ανακάμψετε από οτιδήποτε απρόσμενο. Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο προγραμματισμός σας αποδίδει. Να αναμένετε να ολοκληρώσετε παλιά έργα και να ξεκινήσετε νέα. Αυτή την Κυριακή, αντισταθείτε στον πειρασμό να κάνετε μια παρορμητική αγορά. Είναι καλύτερο να κάνετε συναισθηματικές ή πνευματικές σπατάλες, παρά οικονομικές.

Ζυγός 

Διατηρήστε χαμηλό προφίλ, καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα κύμα περισπασμών και απαιτήσεων τη Δευτέρα και θα χρειαστείτε κάποια βοήθεια από τους φίλους σας για να σας βοηθήσουν. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, οι άλλοι θα σας περιμένουν να ηγηθείτε, οπότε μην ντρέπεστε να κάνετε σχέδια και να τους δείξετε τον δρόμο. Μην ασχολείστε με τις λεπτομέρειες.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, βγείτε και να είστε κοινωνικοί. Η κοινωνικοποίηση θα σας κάνει να αισθάνεστε ενεργοί και ίσως να μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους με την ευαίσθητη, διπλωματική σας πινελιά. Αυτή την Κυριακή, όλα τα μάτια είναι στραμμένα επάνω σας. Επομένως μπορείτε να φλερτάρετε ελεύθερα.

Σκορπιός

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, είναι μια καλή στιγμή να ακολουθήσετε αυτό που θέλετε. Η Δευτέρα σας βρίσκει γεμάτους αυτοπεποίθηση και αρετές και μια εκ βαθέων συνομιλία θα μπορούσε να σας οδηγήσει εκεί που θέλετε να πάτε.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, προσέξτε έναν αγώνα εξουσίας. Το εγώ σας μπορεί να σας κάνει να μπείτε σε μια σύγκρουση που δεν θέλετε. Την Παρασκευή και το Σάββατο, προσπαθήστε να κάνετε μια χάρη σε έναν φίλο και ίσως καταλήξετε να μάθετε ένα ζουμερό μυστικό ή δύο για αντάλλαγμα. Αυτή την Κυριακή, λίγος ήσυχος χρόνος μπορεί να σας φέρει ακριβώς τη σαφήνεια που χρειάζεστε.

Τοξότης

Ακολουθήστε τη διάθεσή σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Ίσως να μην βρίσκεστε στην ίδια σελίδα με όλους τους άλλους τη Δευτέρα, αλλά αυτός ο συνδυασμός ενέργειας και προοπτικών θα μπορούσε να δημιουργήσει μερικές ενδιαφέρουσες (και προκλητικές!) νέες ιδέες. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να στοιχηματίσετε.

Η τύχη είναι στο πλευρό σας αυτή τη στιγμή, και το να πάρετε ρίσκα είναι ο ταχύτερος δρόμος προς τις ανταμοιβές, είτε πρόκειται για υλικές απολαβές, πνευματική πρόοδο ή απλά για διασκέδαση. Την Παρασκευή και το Σάββατο, δείξτε μεγάλη προσοχή. Πρέπει να προσέξετε τις λεπτομέρειες πριν προχωρήσετε (κάτι που μπορεί να ακούγεται βαρετό, αλλά θα χαρείτε εάν το κάνετε). Αυτή την Κυριακή, νιώστε την αγάπη. Η αγάπη όλων για εσάς είναι προφανής.

Αιγόκερως

Μην αποφύγετε με προχειρότητες τα ζητήματα, καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Πρέπει να αντιμετωπίσετε γρήγορα τα πράγματα και η Δευτέρα σας παρέχει την τέλεια ευκαιρία για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων σας. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Χρησιμοποιήστε τις εξαιρετικές σας αναλυτικές δεξιότητες για να είστε προσεκτικοί.

Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε τι πραγματικά είναι οι άλλοι αυτή τη στιγμή. Την Παρασκευή και το Σάββατο, κάντε μεγάλα σχέδια και περιμένετε να υλοποιηθούν. Την Κυριακή, σκεφτείτε να ξεκινήσετε κάτι νέο. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι.

Υδροχόος

Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα μπορούσε να είναι δύσκολη αν δεν έχετε υπομονή και δεν είστε ευέλικτοι. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τίποτα, αν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε και να προχωρήσετε παρακάτω τη Δευτέρα. Ακόμα κι αν το προς επεξεργασία ζήτημα δεν είναι τόσο συναρπαστικό.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, αναμένεται μια ξαφνική αύξηση της δημιουργικότητας σας. Μια πνευματική άποψη θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια εκπληκτική (και διασκεδαστική) ανακάλυψη, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε το θάρρος να πειραματιστείτε. Την Παρασκευή και το Σάββατο, περάστε από τη γενική δημιουργικότητα στις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες. Πρέπει να δείξετε κάποια προσοχή και να τείνετε στα πιο μικρά στοιχεία αυτή τη στιγμή. Αυτή την Κυριακή, αναζητήστε κάτι (ή κάποιον) νέο.

Ιχθύες

Τι καλά αν κάθε εβδομάδα μπορούσε να ξεκινήσει με αυτόν τον τρόπο! Να αναμένετε ότι η Δευτέρα σας θα ξεκινήσει με κάποια διασκέδαση και φλερτ και μην ντρέπεστε. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να λάβουν αρκετή από τη συντροφιά σας αυτή τη στιγμή. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε κουραστεί από όλη αυτήν την πορεία που έχετε κάνει, αλλά απλά πρέπει να πάρετε μια βαθιά ανάσα, να δείξετε υπομονή και να προσπαθήσετε να αποφύγετε τα δράματα άλλων ανθρώπων.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, να είστε τολμηροί. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε όλα όσα επιθυμούσατε εκ των προτέρων. Την Κυριακή, αφήστε το παρελθόν και καλωσορίστε το παρόν και ό, τι νέο έχει να προσφέρει.