Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Στην αρχή της εβδομάδας είστε σαν λουλούδι που τώρα σκάει μύτη από το έδαφος. Ο κόσμος είναι βαρύς. Ο ήλιος είναι μακριά. Με όλα αυτά στο μυαλό σας, η διάθεσή σας θα σας κάνει ιδιαίτερα εσωστρεφείς. Μέχρι την Τετάρτη, θα ανθίζουν τεράστια φύλλα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ένας νέος φίλος μπαίνει στη ζωή σας την Πέμπτη –ένα όμορφο λουλουδάκι, ίσως;

Την Παρασκευή, όταν η ακτίνες φωτός πέφτουν απευθείας πάνω σας, φροντίστε να δείχνετε στα καλύτερά σας. Θα είναι ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο για σας, αλλά το Σάββατο προσπαθήστε να παραμείνετε σταθερά στο έδαφος. Έπειτα, την Κυριακή, δώστε τα όλα.

Ταύρος

Δεν είναι περίεργο που τα συναισθήματα σας είναι έντονα και διασκορπίζονται παντού τώρα. Μπορείτε να διαγράψετε από τη μνήμη σας ό,τι κι αν συμβεί τη Δευτέρα ή την Τρίτη, καθώς η κυκλοθυμία και η ευαισθησία ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι μέρες καλύτερης ισορροπίας, αλλά οικονομικά θέματα έχουν έντονη παρουσία. Αν κάποιος σάς παρουσιάσει μια ευκαιρία να βγάλετε πολλά λεφτά, μην την κυνηγήσετε. Δεν θα νιώθετε σαν τον εαυτό σας μέχρι την Παρασκευή ή το Σάββατο. Το Σαββατοκύριακο σας περιμένουν καλά πράγματα.

Δίδυμοι

Σκέφτεστε σαν επιστήμονες στην αρχή της εβδομάδας και το ενδιαφέρον σας για τα συναισθήματά σας είναι σχεδόν ερευνητικό. Είστε σε κατάσταση λογικής και παρατήρησης, αλλά, όπως ξέρετε, μερικά πράγματα δεν γίνετε να υπολογιστούν. Αυτό φαίνεται έντονα την Τετάρτη και την Πέμπτη, όταν θα βρεθείτε να περνάτε τέλεια με ανθρώπους που γνωρίζετε μετά βίας. Αποδώστε το στη χημεία μεταξύ σας.

Την Παρασκευή, οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν θα είναι τόσο ομαλές –για λόγους που δεν είναι ξεκάθαροι– αλλά μια καλή συζήτηση την Κυριακή σάς βάζει στη σωστή πορεία για την εβδομάδα που σας περιμένει.

Καρκίνος

Αν κάποιος σας ρωτήσει ποια είναι η αγαπημένη σας πίτα τη Δευτέρα ή την Τρίτη, δεν θα μπορείτε να απαντήσετε. Σάς αρέσει η υφή του μήλου αλλά η γεύση της κολοκύθας. Ή τα πάντα. Κάθε απόφαση αυτή την εβδομάδα, ακόμα και οι μικρότερες, ανοίγει μια περίπλοκη σειρά αταίριαστων μεταβλητών. Στα μέσα της εβδομάδας νιώθετε διχασμένοι για σημαντικότερα θέματα από τις προτιμήσεις σας στο φαγητό.

Από την Παρασκευή, μπορεί να έχετε διάθεση να μείνετε σπίτι με το τηλεκοντρόλ σας (ή ένα βιβλίο), παρά να κάνετε οτιδήποτε άλλο. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα είστε ικανοποιημένοι με οτιδήποτε δεν περιλαμβάνει φανφάρες.

Λέων

Αυτή η εύκολη απάντηση δεν σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει πραγματικά. Τη Δευτέρα και την Τρίτη είστε σε διάθεση για έρευνα –κάνετε επίμονες ερωτήσεις και εξετάζετε την κάθε οπτική γωνία. Και την Τετάρτη, ανεβασμένοι από όλη αυτή την έρευνα, χιμάτε στον κόσμο με νέες ιδέες και αυτοπεποίθηση, χωρίς να μασάτε τα λόγια σας.

Η Πέμπτη είναι μια μεγάλη μέρα σχετικά με το θέμα του έρωτα και την Παρασκευή ο εγωισμός σας είναι στο επίκεντρο. Όσο κι αν προσπαθείτε να αποφύγετε την προσοχή το Σάββατο, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Μην αφήσετε τις διαφορές ανάμεσα στην προσωπικότητα σας και κάποιου άλλου να σας χαλάσουν την ημέρα. Να είστε αισιόδοξοι και επιεικείς.

Παρθένος

Η περιέργεια μπορεί να σκότωσε τη γάτα, αλλά είναι και η καρδιά της ανακάλυψης. Είστε περίεργοι στην αρχή της εβδομάδας και οι αναλυτικές δυνατότητές σας ποτέ δεν υπήρξαν πιο ισχυρές. Η ανησυχία σας αυτή τη στιγμή είναι πολύ χρήσιμη. Επικοινωνήστε αυτά που σκέφτεστε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είναι σαν να σκαρφαλώνετε στα βουνά ή αποδεικνύετε θεωρήματα, αλλά η οικογένειά σας έχει άλλα πράγματα κατά νου.

Μην αγχώνεστε, γιατί θα έχετε αρκετό προσωπικό χρόνο την Παρασκευή και το Σάββατο. Αν και η ερωτική ζωή σας μπορεί να σας στρέψει σε άλλες κατευθύνσεις. Η Κυριακή είναι μέρα χαλάρωσης.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε είναι τα λεφτά. Προφανώς σκέφτεστε περισσότερα από τα χρήματα αυτά καθαυτά –όταν το αναλύετε, για την ακρίβεια σκέφτεστε το μέλλον– αλλά η αξία των υλικών αγαθών και η επίτευξη ισορροπίας μεταξύ της γενναιοδωρίας και της τσιγκουνιάς είναι στο μυαλό σας.

Η μέση της εβδομάδας σας ανακουφίζει από αυτή τη πορεία σκέψης με ένα διασκεδαστικό διάλειμμα με μερικούς φίλους. Τις επόμενες μέρες μέχρι την Κυριακή, πιθανότατα το μυαλό σας θα παρασυρθεί σε σκέψεις για το παρελθόν. Αλλά την Κυριακή, για άλλη μια φορά, το μυαλό σας είναι στο μέλλον.

Σκορπιός

Από τη Δευτέρα αισθάνεστε ανανεωμένοι. Ξεκινάτε την εβδομάδα ισχυρότεροι (και πιο σεβαστοί) από όσο έχετε νιώσει καιρό. Η αυτοπεποίθηση σας ταιριάζει. Το μυαλό σας είναι ανοικτό στα πάντα, αλλά μπορεί να είναι πολύ ανοιχτό την Τετάρτη και την Πέμπτη: Μπορεί να παρασυρθείτε από τη νοοτροπία του πλήθους, να πειστείτε να κάνετε πράγματα που κανονικά δεν θα κάνετε.

Η Παρασκευή σας επιστρέφει σε μια υψηλή αίσθηση τάξης και αυτοέλεγχου. Όλα αυτά είναι καλά, αλλά μην ξεχάσετε να γιορτάσετε το βράδυ του Σαββάτου.

Τοξότης

Η ζωή σας είναι σαν ταινία στην αρχή της εβδομάδας, αλλά δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τους διαλόγους και τα κυνηγητά με τα αυτοκίνητα δεν βγάζουν νόημα. Και ποιος είναι ο ήρωας εδώ, τέλος πάντων; Εάν έχετε διάθεση να ακυρώσετε τα σχέδιά σας για δείπνο και να χαλαρώσετε μπροστά στην τηλεόραση, κάντε το. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, το κοινωνικό σας πρόγραμμα είναι πολύ γεμάτο για τηλεόραση.

Την Παρασκευή και το Σάββατο η μουσική και η τέχνη έχουν έντονη παρουσία. Αν κάποιος σας ρωτήσει για τους στόχους της ζωής σας, μην κάνετε γκριμάτσες. Οι στόχοι δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Την Κυριακή, κάποιος μπορεί να μοιραστεί μαζί σας μια θεωρία τόσο λαμπρή που να τη προσθέτετε και στη δική σας λίστα.

Αιγόκερως

Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι καλές μέρες για αποφάσεις, αλλά μην βασιστείτε μόνο στη διαίσθησή σας. Έχετε πολλές πληροφορίες να εξετάσετε. Κοιτάξτε τις λεπτομέρειες. Οργανωθείτε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, όταν τα σχέδιά σας μπαίνουν στο δρόμο τους, μπορεί να νιώθετε διστακτικοί ή αμήχανοι ή απαισιόδοξοι ή τρελοί. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα, αλλά μείνετε στην πορεία σας.

Μέχρι την Παρασκευή, θα θερίζετε ήδη τις ανταμοιβές του μονοπατιού που ορθώς διαλέξατε. Το Σαββατοκύριακο, όλοι θα σας κάνουν κομπλιμέντα. Όσο πιο ταπεινοί είστε, τόσο πιο πολύ θα τους εντυπωσιάζετε.

Υδροχόος

Το να μπορείτε να κρατάτε τον ρυθμό σας αργό είναι αρετή στην αρχή της εβδομάδας –ενθαρρύνει την σκέψη και όσο πιο πολύ σκέφτεστε, τόσο πιο συναισθηματικά εκτεθειμένοι νιώθετε. Αλλά μην ανησυχείτε, κανείς εκτός από εσάς δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει πραγματικά μέσα στο μυαλό σας.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι σχετικά κοινωνικές ημέρες… Αν και δεν θα περιτριγυρίζεστε από αγνώστους, αλλά από ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Η Παρασκευή είναι μεγάλη μέρα στη δουλειά και το Σάββατο έχετε δουλειές στο σπίτι. Αλλά η Κυριακή θα είναι η καλύτερη μέρα που είχατε εδώ και πολύ καιρό.

Ιχθύες

Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να ανεχτείτε και πράγματα που απλώς δεν μπορείτε. Τη Δευτέρα, μπορεί να χρειαστεί να τραβήξετε μια γραμμή στην άμμο. Οι άλλοι μπορεί να συμπεριφέρονται περίεργα, αλλά οι φίλοι σας θα σταθούν στο πλευρό σας. Η Τρίτη θα σας ταρακουνήσει συναισθηματικά… Αφού υψώσετε το ανάστημά σας, μπορεί να νιώθετε ενοχές – αλλά θα περάσουν.

Ωστόσο, η Τετάρτη είναι τυχερή ημέρα για σας, όπως και η Πέμπτη. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα χαρείτε να μοιραστείτε την τύχη σας με άλλους. Αυτό θα οδηγήσει σε μια συνειδητοποίηση αυτό το Σαββατοκύριακο: Θέλετε να κάνετε κάτι στη ζωή σας που βοηθάει τους άλλους. Έχετε μεγάλα όνειρα.