Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδοαμαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

 Κριός

Αξιοποιήστε μια υπεράνθρωπη έκρηξη ταχύτητας και αυθορμητισμού, όταν ξεκινά η εβδομάδα τη Δευτέρα. Προχωρήστε παραπέρα, γνωρίστε καινούργιους ανθρώπους και δοκιμάστε νέα πράγματα. Από την Τρίτη ως τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, θα έρθουν στον δρόμο σας εμπόδια που ίσως καθυστερήσουν την πρόοδό σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να εργαστείτε πιο σκληρά και να χρησιμοποιήσετε όλες τις αρετές σας για καλό σκοπό!

Από το βράδυ της Πέμπτης έως το Σάββατο, μιλάτε ασταμάτητα. Εκφράστε τις ιδέες και τα επιχειρήματά σας με όποιον τρόπο μπορείτε, μέσω email και τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Την Κυριακή αφήστε τα όλα. Θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς!

Ταύρος

Νιώθετε να λειτουργείτε βιαστικά; Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, θα είστε ασυνήθιστα αγχωμένοι. Αν δεν θέλετε να εξαντλήσετε τα οικονομικά σας αποθέματα – κυριολεκτικά ή μεταφορικά, πρέπει να αντισταθείτε σε αυτές τις παρορμήσεις τη Δευτέρα. Την Τρίτη, Τετάρτη και τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, θα επιστρέψετε στα συνηθισμένα. Όλα τα χαρακτηριστικά σας, ειδικά η επιμονή και η πρακτική λογική σας, θα αυξηθούν. Βασιστείτε σε άλλους, για να κατανοήσετε τις καταστάσεις και ακολούθως να εντυπωσιαστείτε!

Από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο, θα έχετε την επιθυμία να επιστρέψετε γρήγορα στην καθημερινότητά σας. Αλλά αυτή τη φορά θα έχετε τις δεξιότητες επικοινωνίας, για να εκφράσετε αυτά που πιστεύετε μέσα από την παρορμητικότητά σας. Αυτή την Κυριακή πάρτε ένα ρίσκο, ειδικά σε θέματα ρομαντισμού!

Δίδυμοι

Ξεκινήστε την εβδομάδα σας με μερικές καλές συμβουλές από αξιόπιστους φίλους. Τη Δευτέρα θα έχετε χαρισματικές δεξιότητες επικοινωνίας, για να συνομιλήσετε με οποιονδήποτε επιθυμείτε. Οι συνομιλίες με φίλους και άτομα που βρίσκονται κοντά σας, θα σας δώσουν καλύτερη εικόνα για τα πράγματα. Θα χρειαστείτε αυτή την καθοδήγηση, από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη το πρωί: Θα αντιμετωπίζετε ασυνήθιστα εμπόδια και απροσδιόριστες προσδοκίες!

Από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο, όλα όσα εμποδίζουν τον δρόμο σας θα εξαφανιστούν. Θα έχετε εξαιρετική ενέργεια και διάθεση για διασκέδαση και φλερτ. Αυτή την Κυριακή, μην διστάσετε να λειτουργήσετε εγωιστικά. Είναι ώρα να μειώσετε τα έξοδα και να ελέγξετε ξανά τον προϋπολογισμό σας!

Καρκίνος

Σκεφτείτε πριν ενεργήσετε καθώς ξεκινά η εβδομάδα: Αν και θα δελεαστείτε να αντιδράσετε υπερβολικά τη Δευτέρα, μια πιο μετρημένη προσέγγιση θα είναι η σωστή. Από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη το πρωί, αυτή η ψυχική και συναισθηματική βιασύνη θα αποτελέσουν μεγάλο πλεονέκτημα. Η ευφυΐα και οι τρελές ιδέες σας, κερδίζουν το χειροκροτήματα και το θαυμασμό. Να περιμένετε ότι θα είστε στο επίκεντρο της συζήτησης!

Από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο το βράδυ, μπορεί να αισθάνεστε φορτισμένοι από ενοχλητικά γεγονότα. Μην αφήσετε να σας απογοητεύσουν… Απλώς το σύμπαν σας λέει ότι είναι καιρός να απαλλαγείτε από τη ρουτίνα, να κάνετε μια βόλτα στην άγρια πλευρά σας. Αυτή την Κυριακή, να είστε αποφασιστικοί!

Λέων

Είστε έτοιμοι για μια διασκεδαστική Δευτέρα; Μπορείτε να έχετε ευχάριστο χρόνο από οποιαδήποτε κατάσταση καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Μην είστε μαζεμένοι ούτε να διστάσετε να προσκαλέσετε και άλλους σε αυτό το παιχνίδι. Από την Τρίτη μέχρι το πρωί της Πέμπτης, όλα θα πάρουν μια σαφώς πιο σοβαρή χροιά. Η προσοχή σας στρέφεται στη φήμη, ίσως και την καριέρα ή το εγώ σας. Σε κάθε περίπτωση, είναι η κατάλληλη στιγμή για να παινέψετε τον εαυτό σας και να λάβετε τον έπαινο που αξίζετε!

Από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο, οι φίλοι θα σας αναζητήσουν για να ηγηθείτε μιας συλλογικής προσπάθειας για δουλειά ή διασκέδαση. Και αυτό έχει νόημα για έναν ηγέτη όπως εσείς, σωστά; Αυτή την Κυριακή, η ειλικρίνεια και η ζεστασιά σας θα αποφέρουν σεβασμό και αγάπη!

Παρθένος

Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα σας με αποφασιστικότητα! Θα γεμίσετε από πεποίθηση και μια αίσθηση σκοπού τη Δευτέρα, θα ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε. Ο μόνος πραγματικός κίνδυνος, είναι να πέσετε τυχαία πάνω σε έναν φίλο ή συνάδελφο κατά τη διαδικασία. Από την Τρίτη έως και την Πέμπτη το πρωί, θα έχετε διάθεση για ζητήματα φιλοσοφικού περιεχομένου. Θα αναζητήσετε άτομα με ανάλογες ανάγκες, για να κουβεντιάσετε περί μεγάλων ιδεών!

Από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο, να περιμένετε την επιστροφή στα καλύτερα και πιο ρεαλιστικά δεδομένα της ζωής σας. Ευτυχώς, έχετε τις δεξιότητες για να τα οργανώσετε. Αυτή την Κυριακή, πάρτε ενέργεια από μια ομάδα ή μια συγκέντρωση!

Ζυγός

Όλα έχουν να κάνουν με τον συμβιβασμό καθώς ξεκινά η εβδομάδα… Οπότε να είστε προσεκτικοί στις διαπροσωπικές σας επαφές τη Δευτέρα. Ό,τι κι αν έρθει στη ζωή σας, θετικό ή αρνητικό, θα πολλαπλασιαστεί και θα επιστραφεί. Από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη το πρωί, οι φυσικές σας διπλωματικές δεξιότητες θα λάμψουν. Κάποια άτομα θα σας αναζητήσουν, για να δώσετε συμβουλές ώστε να επιλύσουν τις διαφορές τους. Μην εκπλαγείτε αν εντυπωσιαστούν – και μάλιστα σας προσελκύσουν – κατά τη διαδικασία!

Από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο, θα κατακλυστείτε από πνευματική ενέργεια. Θα είστε πρόθυμοι να μιλήσετε για νέα πράγματα με καινούργιους ανθρώπους. Αυτή την Κυριακή, μείνετε στο πρόγραμμα σας και να είστε υπομονετικοί!

Σκορπιός

Προσπαθήστε να προσφέρετε καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Κάποιοι θα σας ζητήσουν βοήθεια τη Δευτέρα – και θα αισθανθείτε μια ισχυρή συναισθηματική ώθηση για να κάνετε το σωστό. Από την Τρίτη και έως την Πέμπτη το πρωί, θα πρέπει να επιτύχετε μια ισορροπία στις σχέσεις σας. Η ευελιξία και ο συμβιβασμός είναι βασικά χαρίσματα. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν υποχωρείτε και εγκαταλείπετε πάρα πολύ… Αν και κάτι τέτοιο δεν είναι πιθανό, για άτομα με τα φλογερά συναισθήματά σας!

Από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο, θα πρέπει να προσέχετε τους τρόπους σας καθώς η ουσία κρύβεται πάντα στις λεπτομέρειες. Αυτή την Κυριακή, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να πάρετε αυτό που θέλετε!

Τοξότης

Ξεκινάτε την εβδομάδα γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια από τη Δευτέρα! Μπορείτε να πετύχετε σχεδόν τα πάντα, τόσο στη δουλειά και το σπίτι όσο και στην ερωτική σας ζωή. Από την Τρίτη ως το πρωί της Πέμπτης, οι δεξιότητές σας στην επικοινωνία είναι αξεπέραστες. Μπορείτε να δώσετε στους άλλους να κατανοήσουν ό,τι θέλετε με σαφήνεια και πειθώ, κανένα αντεπιχείρημα δεν θα είναι τόσο εύστοχο ή περίπλοκο!

Από την Πέμπτη το απόγευμα ως το Σάββατο, θα θελήσετε να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά και να φιλοσοφείτε… Αλλά θα δυσκολευτείτε να το κάνετε εις βάθος. Μην απογοητευτείτε, μερικές φορές η συζήτηση για ένα θέμα είναι εξίσου βοηθητική. Αυτή την Κυριακή, ακολουθήστε τη διάθεσή σας και μην συγκρατηθείτε.

Αιγόκερως

Μην αφήσετε τις ανησυχίες να σας επηρεάσουν καθώς ξεκινά η εβδομάδα: Θα ξεπεράσετε αυτό το δύσκολο κομμάτι αρκετά σύντομα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε όσα προβλήματα αντιμετωπίζετε τη Δευτέρα. Από την Τρίτη έως την Πέμπτη το πρωί, όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα. Θα νιώθετε ότι μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και θα σας έρχονται γρήγορες ιδέες. Οι άλλοι δεν θα διστάσουν να σας ενημερώσουν πόσο πολύ το εκτιμούν αυτό!

Από την Πέμπτη το απόγευμα και μέχρι το Σάββατο, πρέπει να αποφύγετε τους επιπόλαιους ανθρώπους… Να αρχίσετε να ενεργείτε αν θέλετε να ολοκληρώσετε αυτά που επιδιώκετε. Αυτή την Κυριακή, ασχοληθείτε έμπρακτα με τα ζητήματα που σας απασχολούν!

Υδροχόος

Μπορεί να συμβεί οτιδήποτε καθώς ξεκινά η εβδομάδα! Έχετε θετική διάθεση τη Δευτέρα, με ιδέες και φαντασία. Ξεχωρίζετε καλλιτεχνικά. Μην εκπλαγείτε αν τα πειράματά σας οδηγήσουν σε μεγάλες ανακαλύψεις. Από την Τρίτη και μέχρι την Πέμπτη το πρωί, ο ενθουσιασμός δεν θα προκύπτει τόσο εύκολα. Μην ανησυχείτε όμως, δεν χάνετε ποτέ την ευκαιρία για ένα τρελό σχέδιο… Και μπορείτε να διασκεδάσετε – εσάς και τους φίλους σας – με λίγη προσπάθεια!

Από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο, η δημιουργικότητά σας μπορεί να μετατραπεί σε ρομαντισμό. Μια φαινομενικά αθώα πνευματική επικοινωνία, οδηγεί σε κάτι περισσότερο. Αυτή την Κυριακή, θα αισθανθείτε καλύτερα όσο ασχολείστε με κάποια θέματα που σας προβλημάτισαν!

Ιχθύες

Δείξτε λίγη προσοχή καθώς ξεκινά η εβδομάδα! Τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται τη Δευτέρα… Ίσως χρειαστεί να λύσετε ένα ή δύο γρίφους, για να φτάσετε στην ουσία των πραγμάτων. Από την Τρίτη έως την Πέμπτη το πρωί, θα χρησιμοποιείτε τη γλώσσα της αγάπης: Ποιήματα, ερωτικά γράμματα, ίσως ακόμη και απλά ρομαντικά μηνύματα στο κινητό. Να αναμένετε θετικές, αν όχι εξίσου ερωτικές απαντήσεις!

Από την Πέμπτη το απόγευμα έως το Σάββατο, μπορεί να αισθάνεστε ενοχλημένοι και μπερδεμένοι. Μην αφήσετε την έλλειψη σαφήνειας να σας απογοητεύσει. Απλά πρέπει να σκεφτείτε με δημιουργικό τρόπο για να απαλλαγείτε από αυτό. Την Κυριακή, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη διασκεδαστική και ερωτική συμπεριφορά σας!