Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

 Κριός

Είστε έτοιμοι να εξοργιστείτε; Ηρεμήστε! Βρείτε έναν εποικοδομητικό τρόπο να διοχετεύσετε αυτή τη συναισθηματική διέγερση στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Ψάξτε για βοήθεια στο σπίτι – πιθανώς από ένα κορίτσι ή γυναίκα – για να διανύσετε την ανώμαλη φάση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κρατήσετε τον εαυτό σας απασχολημένο με οικογενειακές υποχρεώσεις και να κάνετε «το σωστό».

Μέχρι την Πέμπτη θα επιστρέψετε στον κοινωνικό, περιπετειώδη εαυτό σας και άλλοι θα θέλουν περισσότερα από εσάς. Να περιμένετε ημέρες θάρρους, ίσως και με λίγο ρομαντισμό. Αυτό το σαββατοκύριακο χαλαρώστε το μυαλό σας που δουλεύει υπερβολικά, αφιερώστε χρόνο σε κάτι που σας ευχαριστεί.

Ταύρος

Μην μένετε πίσω! Ίσως κατά καιρούς προβληματίζεστε αν πρέπει να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας. Μην διστάσετε να εμπιστευτείτε τους φίλους σας στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Είναι πιο έτοιμοι να βοηθήσουν από όσο φαντάζεστε – και ζητώντας φιλική βοήθεια θα ενισχύσετε περισσότερο αυτούς τους σημαντικούς δεσμούς.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή βεβαιωθείτε ότι η επιμονή σας δεν ερμηνεύεται ως πείσμα. Κάποιοι μπορεί να αναζητούν έναν ανόητο λόγο για να ξεκινήσουν μια διαμάχη, γι’ αυτό ίσως είναι καλύτερα να απομακρυνθείτε.

 Δίδυμοι

Είναι ειδικότητά σας να αντεπεξέρχεστε σε λίστες αγορών, λίστες καλεσμένων και στους προϋπολογισμούς σας. Αυτό είναι καλό, γιατί θα χρειαστείτε όλη την επιδεξιότητά σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Αν αποφύγετε τις διαμάχες, θα εξασφαλίσετε περισσότερα κέρδη. Να ξεμπερδεύετε με την πολλή δουλειά μέχρι την Πέμπτη, προκειμένου να έχετε περισσότερο χρόνο για διασκέδαση.

Αναζητήστε ευκαιρίες για να συναντήσετε φίλους που έχετε όμοιες απόψεις, ειδικά για μακροσκελείς αλλά διασκεδαστικές συνομιλίες. Το σαββατοκύριακο προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με όποιον έχετε μείνει μακριά για καιρό, για παράδειγμα με συγγενείς. Αλλά να είστε ξεκάθαροι για να αποφύγετε παρεξηγήσεις.

Καρκίνος

Αδημονείτε να βγείτε καθώς ξεκινά η εβδομάδα! Θα είστε γεμάτοι ιδέες και ενέργεια και οι άλλοι θα αναμένουν να δώσετε τον ρυθμό. Αλλά να είστε διακριτικοί και ευγενικοί καθώς θα επιταχύνετε. Η διαίσθησή σας θα αποδειχθεί άρτια τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Γι’ αυτό ορίστε στόχους και να τολμήσετε να τους ακολουθήσετε.

Μέχρι την Πέμπτη θα έχετε την επιθυμία για κάτι υπερβολικό. Ακολουθήστε τις παρορμήσεις σας, όσο πιο έντονες τόσο το καλύτερο – ακόμα κι αν αισθάνεστε κάπως «αστείοι»… Το σαββατοκύριακο κάντε σχέδια για περισσότερες επαφές.

Λέων

Έχετε χαθεί στις σκέψεις σας; Καθώς ξεκινά η εβδομάδα το μυαλό σας τρέχει στους αιθέρες, απ’ όπου αντλείτε έξυπνα σχέδια και τις καινοτόμες ιδέες σας. Αξιοποιήστε αυτή την έκρηξη ονειροπόλας διαίσθησης για να βρείτε κάτι πραγματικά νέο. Και να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα σε αυτό το μεγάλο σας σχέδιο. Μέχρι την Πέμπτη, όλη αυτή η δημιουργικότητα πρέπει να μετατραπεί σε ένα ισχυρό κύμα. Ακολουθήστε αυτή τη δυναμική μέχρι το σαββατοκύριακο!

Τα βράδια σας της Πέμπτης και της Παρασκευής θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, ταλέντα και θα προηγείστε. Να λειτουργήσετε με γενναιοδωρία και να μοιραστείτε τη σκηνή. Αυτό το σαββατοκύριακο, επωφεληθείτε από κάποια ασυνήθιστη και απροσδόκητη τάση να ασχοληθείτε με δικά σας θέματα. Χειριστείτε συνηθισμένα ζητήματα, όπως λογαριασμούς και μικροδουλειές.

Παρθένος

Η αρχή αυτής της εβδομάδας αγγίζει κατ’ ευθείαν τις δυνάμεις σας! Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να οργανώσετε τα πάντα και τους πάντες. Οι φίλοι – και όσοι θέλουν να είναι κάτι παραπάνω… – θα χαρούν να σας βοηθήσουν.

Αν την Πέμπτη και την Παρασκευή αισθάνεστε συναισθηματικά φορτισμένοι, πάρτε βαθιές ανάσες. Αν παραμείνετε ευέλικτοι, μπορείτε να χειριστείτε οτιδήποτε. Αυτό το σαββατοκύριακο να περιμένετε κάτι εξαιρετικό. Όλοι θα θαυμάσουν την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας.

Ζυγός

Μπορεί να δυσκολευτείτε να διαχωρίσετε την πραγματικότητα από τη φαντασία καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Απλώς προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί. Μια μικρή ασάφεια, σαν την ποιητική αδεία, είναι καλή μερικές φορές… Αρκεί να χαλαρώσετε και να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν.

Μέχρι την Πέμπτη και Παρασκευή, οι άλλοι θα νιώσουν έλξη από τη ζεστασιά και τη φιλικότητά σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη διάθεση για να οργανώσετε κάτι διασκεδαστικό, αφήνοντας κάποιον άλλο να ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες. Το σαββατοκύριακο θα είστε ιδιαίτερα καλοί ακροατές. Διαθέστε χρόνο για να μιλήσετε με φίλους.

Σκορπιός

Θέστε μεγάλους, φιλόδοξους στόχους καθώς ξεκινά η εβδομάδα: Δεν θα δυσκολευτείτε να πάρετε ακριβώς αυτό που θέλετε, υπό την προϋπόθεση ότι είστε πρόθυμοι να το ακολουθήσετε. Αυτή η αίσθηση σκοπού και δράσης, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε βαθιές και ικανοποιητικές συζητήσεις. Μέχρι την Πέμπτη και Παρασκευή, μπορεί να βρεθείτε σε σύγκρουση με κάποιον σε θέση εξουσίας.

Προσέξτε να μην εγείρετε παρεξηγήσεις με τις πράξεις και τη συμπεριφορά σας, εκτός αν επιδιώκετε κάποια αντιπαράθεση. Το σαββατοκύριακο θα σας προσφέρει διασκεδαστικές ευκαιρίες για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με φίλους. Μοιραστείτε ένα «ζουμερό» μυστικό και ακούστε αντίστοιχα των άλλων!

 Τοξότης

Μην βασίζεστε στο ότι ενεργείτε χωρίς εμπόδια αυτή την εβδομάδα… Βρίσκεστε σε ταραχώδη νερά, ψυχικά και συναισθηματικά, γι’ αυτό να παραμείνετε σε εγρήγορση μέχρι να επιστρέψετε σε σταθερή πορεία. Όλα θα πάνε καλά και όλοι θα επιδιώκουν να είναι κοντά σας.

Το μόνο που θα μπορούσε να σας κρατήσει πίσω, είναι μια ατολμία να φανείτε γενναίοι και να πάρετε ρίσκα. Θα είστε ευγνώμονες για την ατμόσφαιρα του σαββατοκύριακου, που θα έχει έναν πιο αργό και λιγότερο φρενήρη ρυθμό!

Αιγόκερως

Είστε σχεδόν πρωτόγνωρα έτοιμοι να φροντίσετε τα πάντα, καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η ζωή μπορεί να φέρει καινούργιους ανθρώπους και προβλήματα στον δρόμο σας… Αλλά με την υπομονή σας, μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα με ευκολία – και να διασκεδάσετε!

Μέχρι την Πέμπτη και Παρασκευή, μπορεί να έχετε μεγαλύτερη δυσκολία να τα βγάλετε πέρα με λεπτομέρειες και περισπασμούς. Εάν αντιδράσετε υπερβολικά, δεν θα φτάσετε κάπου. Το σαββατοκύριακο κάντε μεγάλα σχέδια και ολοκληρώστε τα. Με φιλική διάθεση και γρήγορες κινήσεις, μπορείτε να τα πετύχετε σχεδόν όλα!

Υδροχόος

Μπορεί να απογοητευτείτε κάπως στις αρχές της εβδομάδας: Ίσως η γοητεία και η φιλικότητά σας να μην αρκούν για να έχετε τους άλλους με το μέρος σας. Κάποιοι μπορεί να αντιδράσουν με απροσδόκητους τρόπους και εναπόκειται σ’ εσάς να εξομαλύνετε τα πράγματα και να διατηρήσετε την ειρήνη. Αλλά πρόκειται για μια περαστική φάση και η υπερβολική σκέψη δεν θα βοηθήσει κανέναν.

Μέχρι την Πέμπτη και την Παρασκευή, η οπτική όλων σε κάποια πράγματα μπορεί να ανατραπεί από εκπληκτικά γεγονότα. Ποιος είπε ότι ένα τρελό πείραμα δεν μπορεί να φέρει αίσιες εξελίξεις; Απολαύστε τους καρπούς αυτή της ξαφνικής δημιουργικότητας. Και το σαββατοκύριακο ελέγξτε τα πράγματα δύο και τρεις φορές, πριν κάνετε κάποια κίνηση!

Ιχθύε

Ετοιμαστείτε για κάτι νέο καθώς ξεκινά η εβδομάδα, ένα καινούργιο έργο ή μια νέα ρομαντική προοπτική. Η δημιουργικότητα και οι νέες εμπειρίες βρίσκονται στο επίκεντρο. Παραμείνετε σε εγρήγορση και ενθουσιασμένοι με όλη τη δράση. Μέχρι την Πέμπτη και Παρασκευή, μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται κάποιες συγκρούσεις. Η έξυπνη κίνηση είναι να κοιτάτε τη δική σας δουλειά: Μην παρασυρθείτε και ασχοληθείτε με τα προβλήματα άλλων!

Το σαββατοκύριακο βρείτε τρόπους για να βοηθήσετε τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Είναι ένα από τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματά σας η τόση συμπόνια σας. Πάντως ξεπεράστε την ανάγκη να γνωρίζετε όλα τα γεγονότα εξ’ αρχής, για να τα χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια!