Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Στις 12 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ευέλικτο Άρη στο ζώδιό σας: Θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου. Θα είστε πιο δημιουργικοί, πρόθυμοι και έτοιμοι να πραγματοποιήσετε συναρπαστικά έργα πάθους. Συναντήστε τους ανώτερους σας, για να εγκρίνουν σχέδιά σας που θα επιτρέψουν να αναδείξετε τις καλλιτεχνικές σας παρορμήσεις. Εάν θέλετε να παραμερίσετε για λίγο την εργασία, απολαύστε μια αυθόρμητη δραστηριότητα με αγαπημένους ή κάποιο ιδιαίτερο άτομο.

Στις 16 Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να οδηγήσει σε ένα νέο έργο με έναν φίλο, συνάδελφο ή συνεργάτη. Η ομαδική εργασία και η αντιπροσφορά όσων λαμβάνετε, είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Ταύρος

Στις 16 Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον 6ο οίκο σας της ευεξίας και εστιάζετε στην τελειοποίηση της καθημερινότητάς σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει πειραματισμό με ένα νέο πρόγραμμα εξάσκησης, να μειώσετε το φαγητό απ’ έξω, να έχετε περισσότερη επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές, που θα ενισχύσουν τη συναισθηματική, ψυχική και σωματική σας υγεία. Κάντε το!

Στις 18 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη των σχέσεων που σας κυβερνά είναι στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ονειρικό Ποσειδώνα από τον 11ο οίκο σας της δικτύωσης: Μπορεί να δυσκολευτείτε να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τη φαντασία, όταν πρόκειται για συναισθηματικά ζητήματα που προκύπτουν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Θα πρέπει να περιμένετε έως ότου έχετε περισσότερες πληροφορίες για να κάνετε οποιεσδήποτε κινήσεις.

Δίδυμοι

Από τις 13 Οκτωβρίου έως τις 27 Οκτωβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά θα είναι ανάδρομος στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας και της ευεξίας. Προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις ή αποτυχίες που μπορεί να σας ενοχλήσουν. Όσο κι αν προτιμάτε να μην επιβραδύνετε, η περίοδος ίσως αποτελέσει ευκαιρία να επιστρέψετε στο αρχικό σχέδιο: Να ασχοληθείτε με καθημερινές εκκρεμότητες που έμειναν ατελείς ή άλυτες. Μπορεί επίσης να επιστρέψετε σε συνήθειες ευεξίας που σας εξυπηρετούσαν προηγουμένως.

Στις 16 Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού… Και στήνει το σκηνικό για απόλαυση και διασκέδαση, αν είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε τη ροή των γεγονότων. Το να είστε αυθόρμητοι με τους αγαπημένους σας, μπορεί να σας προσφέρει γλυκές αναμνήσεις!

Καρκίνος

Από τις 13 έως τις 27 Οκτωβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Ίσως ασχοληθείτε ξανά με μια αγαπημένη δραστηριότητα που είχατε βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού σας: Για παράδειγμα την αγαπημένη σας τέχνη ή ένα διασκεδαστικό χόμπι. Μπορεί ακόμη να επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με ένα πρώην ταίρι, είτε να θυμηθείτε το πρώτο ραντεβού με το τωρινό. Όσον αφορά τα χόμπι που σας δίνουν χαρά, κάτι παλιό μπορεί να σας φανεί καινούργιο ξανά. Ακόμα κι αν νιώσετε νοσταλγικά, θα σας προσφέρει μια νέα μαγική οπτική για τις σχέσεις και την ευχαρίστηση!

Στις 16 Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον 4ο οίκο σας της οικιακής ζωής. Αυτή θέτει τα θεμέλια για να συνεχίσετε την προσπάθεια ενίσχυσης του αισθήματος υποστήριξης και ασφάλειας. Διαθέστε περισσότερο χρόνο στην επικοινωνία με τους αγαπημένους σας, είτε διακοσμήστε ξανά έναν χώρο στο σπίτι με τη βοήθεια όλων των μελών της οικογένειας. Αυτά θα αποδειχθούν ευχάριστα συναισθηματικά.

Λέων

Από τις 13 έως τις 27 Οκτωβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 4ο οίκο σας της οικογένειας. Ίσως σκεφτείτε τις ρίζες σας, τα στοιχεία της ζωής που σας φέρνουν αίσθηση ασφάλειας. Ίσως θελήσετε να επανασυνδεθείτε με ένα αγαπημένο άτομο, είτε να επανεξετάσετε ένα σχέδιο για την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Στις 16 Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Θα έχετε την επιθυμία να μάθετε, να ανταλλάξετε ιδέες και να δημιουργήσετε ένα δίκτυο με φίλους, γείτονες και συναδέλφους. Είναι κατάλληλη στιγμή για να βγείτε και να κάνετε νέες συνδέσεις, όπως και να ελέγξετε τη λίστα των καθημερινών σας υποχρεώσεων.

Παρθένος

Από τις 13 έως τις 27 Οκτωβρίου, ο πληροφοριοδότης Ερμής που σας κυβερνά θα είναι ανάδρομος στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Ίσως να είναι πιο δύσκολο να συνδεθείτε με συναδέλφους και φίλους, να διεκπεραιώνετε τις καθημερινές υποχρεώσεις σας. Καθυστερήσεις, δυσλειτουργίες και εσφαλμένες επικοινωνίες μπορεί να αφθονούν, γι’ αυτό φροντίστε να μειώσετε ταχύτητα! Στις 16 Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Αν θέλετε να μετάσχετε σε μια εθελοντική προσπάθεια ή έναν φιλανθρωπικό σκοπό, είναι υπέροχη στιγμή για να το προσπαθήσετε.

Στις 18 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης δημιουργεί ένα τετράγωνο έντασης με τον κυρίαρχο Κρόνο στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Μπορεί κάποια ομαδικά έργα να αποδειχθούν απογοητευτικά, αν προσπαθείτε να προηγηθείτε ή βρεθείτε σε σύγκρουση με συναδέλφους. Για να αποφύγετε μια μάλλον ζοφερή προοπτική, λάβετε υπόψη σας ότι η φάση είναι περαστική. Γι’ αυτό εστιάστε αποκλειστικά στις ευθύνες που πρέπει οπωσδήποτε να εκπληρώσετε.

Ζυγός

Από τις 13 έως τις 27 Οκτωβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 2ο οίκο σας του εισοδήματός. Ασχοληθείτε με χρηματοοικονομικά έργα για να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες. Γίνετε πιο ξεκάθαροι με τους στόχους σας, μηδενίζοντας τις επενδύσεις. Βεβαιωθείτε ότι οι υποχρεώσεις σας είναι σε σειρά όσον αφορά την ασφάλειά σας, ελέγξτε τις ταμειακές ροές. Όλοι αυτοί είναι υπέροχοι παραγωγικοί τρόποι, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη διέλευση.

Στις 16 Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιό σας και σας εμπνέει να τελειοποιήσετε ένα προσωπικό δημιούργημα. Μπορεί να είναι πειραματισμός με την εμφάνισή σας, ανανέωση του ιστοτόπου ή του βιογραφικού σας. Για μια αναδιαμόρφωση των προσωπικών σας στόχων, σκεφτείτε πώς σας βλέπει ο κόσμος και πώς θα διασφαλίσετε ότι η αντίληψή τους είναι σύμφωνη με την πραγματικότητα.

Σκορπιός

Από τις 13 έως τις 27 Οκτωβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας: Ίσως έχετε την έμπνευση να αναθεωρήσετε τους προσωπικούς σας στόχους. Εάν νιώσετε ότι έχετε κολλήσει σε ένα σχέδιο δράσης που δεν σας εξυπηρετεί πλέον, η περίοδος θα απαιτήσει να επιστρέψτε στον αρχικό σχεδιασμό… Ίσως χρειαστεί και να αλλάξετε την πορεία εντελώς. Αν συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας, θα ξέρετε πώς να προχωρήσετε καλύτερα.

Στις 16 Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Το να σκέφτεστε τις εσωτερικές σας επιθυμίες, τις ανάγκες και την ψυχολογική σας ευεξία θα είναι το κλειδί. Είναι πιθανό να θέλετε διαφορετικές πρακτικές για τη φροντίδα της ψυχικής σας υγείας. Σκεφτείτε τις ιδέες που θα εμφανίζονται τώρα, δεν χρειάζεται να κάνετε ξαφνικές κινήσεις.

Τοξότης

Στις 16 Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης: Θα θέλετε να γίνετε μέρος μιας ομάδας, που κάνει τη διαφορά για την κοινότητά σας και τον κόσμο. Σε όποια εθελοντική προσπάθεια ή φιλανθρωπικό σκοπό θέλετε να διοχετεύσετε ενέργεια, είναι υπέροχη στιγμή για να το επιδιώξετε.

Στις 18 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον 11ο οίκο σας της δικτύωσής δημιουργεί ένα τετράγωνο έντασης με τον κυρίαρχο Κρόνο στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος: Τα ομαδικά έργα μπορεί να αποδειχθούν απογοητευτικά αν δεν έχουν σωστή κατεύθυνση ή προκαλούν συγκρούσεις με συναδέλφους. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ζοφερή προοπτική. Αλλά επειδή αυτή η στιγμή θα περάσει, εστιάστε αποκλειστικά στις ευθύνες που πρέπει να εκπληρώσετε.

Αιγόκερως

Από τις 13 έως τις 27 Οκτωβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης: Ενδέχεται να επανασυνδεθείτε με παλιούς συναδέλφους ή να συμμετάσχετε σε ένα ομαδικό έργο που δεν είχε ολοκληρωθεί. Αυτές οι ευκαιρίες θα σας προετοιμάσουν για μια ανανεωμένη οπτική – και τελικά μια νίκη στην ομάδα σας.

Στις 18 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον 10ο οίκο σας της καριέρας σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον κυρίαρχο Κρόνο στο ζώδιό σας. Μπορεί να διαφωνήσετε με έναν ανώτερο ή να αισθάνεστε ότι η φήμη σας δεν αντικατοπτρίζει τη σκληρή δουλειά σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, κάντε ένα βήμα πίσω από το άγχος της στιγμής. Ίσως θελήσετε απλώς να χειριστείτε όσα έχετε στη λίστα υποχρεώσεων… Ώστε μετά να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Υδροχόος

Από τις 13 έως τις 27 Οκτωβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι ανάδρομος: Ίσως είναι καλό να επανεξετάσετε έναν διάλογο με έναν ανώτερό σας. Ίσως συζητήσατε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες ή να προωθήσετε την καριέρα σας, μπαίνοντας ή παίρνοντας τα ηνία σε ένα βασικό έργο. Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε και να παρουσιάσετε την υπόθεσή σας.

Μήπως αισθάνεστε κουρασμένοι με την καθημερινότητα και αναγκάζεστε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας; Στις 18 Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Τώρα η περιέργεια και η επιθυμία σας θα είναι στα ύψη. Θα ωφεληθείτε με την εγγραφή σε ένα μάθημα που θα βελτιώσει τις δεξιότητές σας ή αν σχεδιάσετε μελλοντικά ταξίδια.

Ιχθύες

Στις 16 Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικότητας. Η εστίαση στις βαθύτερες επιθυμίες σας, θα σας κάνει να αισθανθείτε απελευθερωτικά και ενδυναμωμένοι. Σκεφτείτε κατά πόσο οι στενότερες σχέσεις σας ικανοποιούν τις ανάγκες σας ή όχι. Βρείτε καλύτερους και πιο παραγωγικούς τρόπους για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Παράλληλα, είναι ώριμη στιγμή για ενίσχυση της σχέσης σας.

Στις 18 Οκτωβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας αντιτίθεται στον ονειρικό Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Ίσως υπάρξει μια σύγχυση με έναν φίλο, αγαπημένο ή σημαντικό πρόσωπο. Θα είναι δύσκολο να ασχοληθείτε με συγκεκριμένα γεγονότα… Γι’ αυτό περιμένετε μέχρι να έχετε περισσότερη διαύγεια, πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.