Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια
 Κριός

Στις 27 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον ευέλικτο Άρη στο ζώδιό σας: Μπορεί να αισθάνεστε πιο ευαίσθητοι και ευέξαπτοι, ειδικά με τα μέλη της οικογένειάς σας. Αντί να καταλήξετε σε συμπεράσματα που ανεβάζουν την αδρεναλίνη σας, κάντε ένα βήμα πίσω και πάρτε μιαν ανάσα πριν μιλήσετε. Αυτό μπορεί να προλάβει άσκοπες και αγχωτικές συγκρούσεις!

Στις 29 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Η στιγμή είναι εξαιρετική για να βγείτε από τη ζώνη άνεσης με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αυτό θα βοηθήσει την ανάγκη να ανατρέψετε τη συνηθισμένη, φαινομενικά μονότονη ρουτίνα σας… Και παράλληλα θα ενισχύσει τους δεσμούς σας!

Ταύρος

Στις 27 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον δραστικό Άρη στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Μια εσώτερη ώθηση και οι ψυχικές – συναισθηματικές ανάγκες σας, ενδέχεται να συγκρούονται με τις καθημερινές υποχρεώσεις. Θα θέλατε να χαλαρώσετε, να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Αλλά πρέπει να ελέγξετε πολλά στη λίστα υποχρεώσεών σας για να το καταφέρετε… Κάντε ό,τι καλύτερο για να παραμείνετε προσηλωμένοι και θα διατηρήσετε την καλή σας πορεία!

Στις 30 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Η όψη πυροδοτεί τη φαντασία σας, ειδικά όταν επικοινωνείτε με άλλους. Αυτή θα είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τον καταιγισμό ιδεών της ομάδας… Είτε να σκεφτείτε πιο εφευρετικούς τρόπους για να ανταποδώσετε στην κοινότητά σας!

Δίδυμοι

Στις 29 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας, δημιουργεί ένα θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Αν συμπράξετε με το ταίρι σας, έναν φίλο ή συνάδελφο, θα δείτε πρόοδο σε έναν κοινό στόχο. Η συνεργασία και η συνομιλία είναι πιο εύκολες από όσο συνήθως.

Στις 30 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Ίσως ψάχνετε άλλους τρόπους αναζήτησης πηγών, για έσοδα ή την υλοποίηση των επαγγελματικών σας ονείρων. Σκεφτείτε αυτά που πραγματικά θέλετε και εκφράστε τα σε φίλους, συναδέλφους ή αγαπημένους. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει αρκετή δύναμη, στο να κάνετε μεγάλα όνειρα και στη συνέχεια να τα πραγματοποιείτε!

Καρκίνος

Στις 30 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στο ζώδιό σας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Τώρα μπορείτε να απομακρυνθείτε από την πρακτική πλευρά της ζωής, για να σκεφτείτε τι θέλετε να επιτύχετε μακροπρόθεσμα. Η διερεύνηση διαδικτυακών μαθημάτων ή ταξιδιών που θέλετε να κάνετε, θα σας γεμίσει δύναμη, αισιοδοξία και ενθουσιασμό… Και αυτό μπορεί να αφορά ακόμα και συναισθηματικές προσεγγίσεις των αγαπημένων σας.

Στις 2 Αυγούστου, ο Ήλιος στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος δημιουργεί ένα τετράγωνο έντασης με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης και των επιθυμιών. Η όψη σας ωθεί να σκεφτείτε τι δεν λειτουργεί στη δουλειά σας. Ίσως είναι καιρός να βρείτε ποιες σημαντικές αλλαγές θα αυξήσουν την αποδοτικότητα και την επιτυχία σας.

Λέων

Στις 29 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Τώρα θα νιώσετε μια αρμονική, χαρωπή ενέργεια: Είναι μια γλυκιά στιγμή για να εκφράσετε όσα είναι στην καρδιά σας. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να λάμψει, διοχετεύοντας τα συναισθήματα στην αγαπημένη σας μορφή τέχνης. Αυτό θα προάγει τη δουλειά και την εικόνα σας, σε σημείο να αισθανθείτε πιο παραγωγικοί και γεμάτοι ικανοποίηση.

Στις 30 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Από εκεί σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον πρόσχαρο Ποσειδώνα στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικότητας. Μια αύξηση της ευαισθησίας, σας ωθεί να απολαμβάνετε τα πράγματα με αίσια οπτική ενώ περνάτε χρόνο με το ταίρι σας… Και θα απολαύσετε το γεγονός ότι έχετε παρασυρθεί από τη στιγμή.

Παρθένος

Στις 27 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά είναι στον 11ο οίκος σας της δικτύωσης. Από εκεί σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον Άρη στον 8ο οίκο σας των δεσμών και των κοινών πόρων. Μπορεί να βρεθείτε στο χείλος της σύγκρουσης, με έναν φίλο ή το ταίρι σας για ένα οικονομικό ζήτημα. Προτιμήστε να φανείτε προσεκτικοί και διπλωματικοί αντί για παρορμητικοί, ώστε να μην πείτε κάτι που αργότερα να μετανιώσετε.

Στις 30 Ιουλίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα από τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας: Ίσως νιώθετε αποφασισμένοι να συνεργαστείτε με έναν φίλο, συναδέλφους ή το άλλο σας μισό σε ένα δημιουργικό έργο. Αν σκέφτεστε όλοι μαζί και αφήνετε τις καινοτόμες ιδέες να ρέουν, σίγουρα θα ενισχύσετε την ομαδική έμπνευση!

Ζυγός

Στις 27 Ιουλίου, η κοινωνική Αφροδίτη που σας κυβερνά θα είναι στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Από εκεί σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας. Ίσως αισθάνεστε ότι οι υποχρεώσεις σας βαραίνουν, δεν σας αφήνουν να βγείτε και να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο. Όσο αβοήθητοι και αποθαρρυμένοι κι αν νιώθετε, ξέρετε ότι αυτό δεν αντανακλά απαραίτητα όλη την εικόνα. Θα ωφεληθείτε αν αφήσετε τον εαυτό σας να διασκεδάσει και να ονειρευτεί τις ευκαιρίες στην πορεία.

Στις 2 Αυγούστου, ο Ήλιος στον 11ο οίκο σας της δικτύωσής σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον επαναστάτη Ουρανό στον 8ο οίκο σας των δεσμών. Μπορεί να αναγκαστείτε να αλλάξετε την προσέγγισή σας στα ομαδικά έργα… Και αυτό να αποδειχθεί απελευθερωτικό!

Σκορπιός

Στις 29 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Τώρα βρίσκεστε στο προσκήνιο για την προώθηση των δεξιοτήτων σας. Οι άνθρωποι γύρω σας θα παρατηρήσουν την γοητεία και τις γνώσεις σας. Οι ανώτεροί σας θα επιδοκιμάσουν την αυτοπεποίθησή σας για ένα δημιουργικό πρότζεκτ. Αξιοποιήστε τη στιγμή για να ενισχύσετε την πίστη σας στον εαυτό σας και θα είστε ασταμάτητοι.

Στις 30 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Από εκεί σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Αυτή είναι η κατάλληλη ατμόσφαιρα για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή το ταίρι σας. Αν τώρα παγιδευτείτε στην έκφραση όσων νιώθετε πραγματικά, ίσως νιώσετε ευάλωτοι… Αλλά μπορεί και να φέρει τη μαγεία!

Τοξότης

Στις 29 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Είστε έτοιμοι να απελευθερωθείτε από τη μονοτονία της καθημερινότητας, όπως και να σχεδιάσετε κάτι που θα βγάλει από τη ζώνη άνεσής σας. Μπορείτε να απολαύσετε μια απόδραση το σαββατοκύριακο, είτε να εμπιστευθείτε τις καλλιτεχνικές σας παρορμήσεις. Κάθε διαδικασία θα οδηγήσει στο να ξεκινήσετε ένα συναρπαστικό νέο έργο. Να εμπιστευτείτε το μυαλό και την καρδιά σας για να προχωρήσετε.

Στις 30 Ιουλίου, η Σελήνη στο ζώδιό σας αντιτίθεται στην κοινωνική Αφροδίτη από τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Μπορεί να αισθάνεστε λίγη μοναξιά και ανασφάλεια σχετικά με θέματα καρδιάς. Αλλά αν μιλήσετε ευθέως και τρυφερά για τις ανάγκες σας, θα ευθυγραμμιστείτε με το άλλο σας μισό ή ένα αγαπημένο άτομο!

Αιγόκερως

Στις 27 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας σχηματίζει τετράγωνο έντασης με τον Άρη στον 4ο οίκο σας της οικογένειας. Μια έντονη σύγκρουση με αγαπημένα άτομα μπορεί να βαραίνει την καρδιά και το μυαλό σας. Το να πείτε την αλήθεια με άμεσο τρόπο, θα μοιάζει με τον πιο γρήγορο δρόμο για να πάρετε μια απόφαση. Αλλά μια στροφή στη διπλωματία και την ευαισθησία, σίγουρα θα αποσοβήσει την κλιμάκωση της κατάστασης.

Στις 30 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας σχηματίζει ένα γλυκό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Μια φανταστικά μαγική ατμόσφαιρα απλώνετε στις αλληλεπιδράσεις με το ταίρι σας ή ένα φιλικό άτομο. Αν θέλετε να συμφωνήσετε για μια δημιουργική συνεργασία, αυτή είναι μια όμορφη στιγμή!

Υδροχόος

Στις 27 Ιουλίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής είναι στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας. Από εκεί θα σχηματίσει ένα τετράγωνο έντασης με τον ευέλικτο Άρη στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Ίσως νιώθετε ενοχλημένοι αν οι περισσότερες υποχρεώσεις σας φαντάζουν οδυνηρά μονότονες. Το αποτέλεσμα θα είναι να διοχετεύσετε αυτή την απογοήτευση σε άλλους. Αλλά μια έκρηξη σε έναν αδερφό, φίλο ή συνάδελφο, δεν είναι ο πιο παραγωγικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτή την πρόκληση. Το καλύτερο για εσάς, είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και ρεαλιστές: Θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε.

Στις 29 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Η όψη σας προτρέπει να αξιοποιήσετε την καρδιά και τη φαντασία σας για να ενισχύσετε τις οικονομικές σας αποδοχές.

Ιχθύες

Στις 30 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού σχηματίζει αίσιο τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα από το ζώδιό σας. Αυτή είναι μια ευκαιρία να ξεφύγετε από τη μελαγχολία. Είναι μια γλυκιά μέρα για να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας ή έναν φίλο, να χαθείτε στη στιγμή και να αφήσετε τη φαντασία σας να ξεφύγει. Σκεφτείτε να περάσετε μια μέρα στην παραλία ή να δείτε μια αγαπημένη ταινία. Μοιραστείτε τα συναισθήματα και τα όνειρά σας. Αυτό θα ενισχύσει την επικοινωνία σας με ιδιαίτερο τρόπο.

Στις 2 Αυγούστου, ο Ήλιος στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Θα νιώσετε ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να αλλάξετε το πρόγραμμά σας, με τρόπο που να φτάσετε σε μια αίσθηση ισορροπίας. Όσο πιο ανοιχτόμυαλοι φανείτε σε νέες προσεγγίσεις, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα.