Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Στις 14 Ιουλίου, ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης βρίσκεται στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Από εκεί αντιτίθεται στον Δία της εύνοιας, από τον 10ο οίκο σας της καριέρας και της φήμης. Η συγκυρία ενισχύει τις δυνατότητές σας για επιτυχία και ανταμοιβές, ίσως ακόμα και για αναγνώριση. Χειριστείτε κάθε κατάσταση με ηρεμία και με αισθήματα ευγνωμοσύνης. Αυτό είναι το καλύτερο στοίχημά σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρον αυτή τη στιγμή!

Την ίδια ημέρα, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Ίσως να κάνετε μια ξαφνική κίνηση ή να δράσετε επαναστατικά στη δουλειά σας. Παραγωγικός τρόπος για να επωφεληθείτε από αυτή την ενέργεια, είναι να σκεφτείτε καινοτόμες διαφοροποιήσεις σε συνήθειες ή ιδιαίτερα πρότζεκτ. Κάποιο από αυτά μπορεί να σας ανοίξει την πόρτα σε αυξημένα έσοδα αν πραγματικά ακολουθείτε το ένστικτό σας!

Ταύρος

Στις 14 Ιουλίου, η διαισθητική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον καινοτόμο Ουρανό στο ζώδιό σας. Αν και είστε πλάσματα της συνήθειας, θα νιώσετε μια ανυπόμονη επιθυμία να ξεφύγετε από τους κανόνες. Αλλάξτε τη ρουτίνα ή την προσέγγιση των προσωπικών σας στόχων, μένοντας αυθεντικοί στους σκοπούς σας. Το αποτέλεσμα θα είναι να νιώσετε ενδυναμωμένοι και απελευθερωμένοι!

Στις 18 Ιουλίου, η Σελήνη κάνει σύνοδο με τον αγγελιοφόρο Ερμή στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Το γεγονός αυξάνει την ένταση της ευαισθησίας σας, ώστε να συνδεθείτε με τους άλλους πιο εγκάρδια. Είναι μια όμορφη στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα σημαντικό πρόσωπο ή έναν φίλο. Έτσι θα ξέρει πώς αισθάνεστε και θα ενισχύσετε τον δεσμό σας!

Δίδυμοι

Στις 17 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη των σχέσεων στο ζώδιό σας. Περιμένετε να νιώσετε πιο εύκολο να συναντηθείτε με αγαπημένους ή φίλους σας δια ζώσης ή στο διαδίκτυο; Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Η ενέργεια είναι ιδανική για διασυνδέσεις, ειδικά για να κάνετε κάτι ευχάριστο και διασκεδαστικό μαζί: Να παίξετε ένα αγαπημένο παιχνίδι ή να γιορτάσετε μια πρόσφατη επιτυχία.

Στις 18 Ιουλίου, η Σελήνη κάνει σύνοδο με τον επικοινωνιακό Ερμή που σας κυβερνά στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Θα σας είναι πιο εύκολο να διοχετεύσετε συναισθήματα στην εργασία σας, καθώς μοιράζεστε λεπτομέρειες με τους υπόλοιπους. Στην πραγματικότητα θα διαπιστώσετε ότι όταν είστε πιο ευάλωτοι, βοηθά στην επαγγελματική σας επιτυχία!

Καρκίνος

Στις 18 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη που σας κυβερνά κάνει σύνοδο με τον επικοινωνιακό Ερμή στο ζώδιό σας. Επειδή θα αισθάνεστε πιο ευαίσθητοι, η έκφραση των συναισθημάτων είναι το καλύτερο στοίχημα για εσάς. Έτσι θα τα επεξεργαστείτε αλλά και θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε περισσότερη υποστήριξη απ’ όση νομίζετε – κυρίως από τους αγαπημένους σας. Εμπιστευθείτε τις λέξεις που θα πείτε, γιατί θα προέρχονται από την καρδιά σας και θα πάνε ακριβώς εκεί που πρέπει!

Στις 19 Ιουλίου, η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον ευέλικτο Άρη στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Ίσως να μην μπορείτε να αποφύγετε μια σύγκρουση με κάποιον ανώτερο… Γι’ αυτό προσπαθήστε να εκφράσετε τον θυμό σας με ήρεμο και στρατηγικό τρόπο που θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα.

Λέων

Στις 14 Ιουλίου, ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης που σας κυβερνά, διασχίζει τον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Από εκεί σχηματίζει αντίθεση με τον Δία της εύνοιας από τον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας. Τώρα δώστε προσοχή στην ψυχολογική σας ηρεμία και την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Στις 19 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον μυστικιστή Ποσειδώνα στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας: Είναι πιθανό να παρασυρθείτε από την ονειροπόληση και τις ρομαντικές φαντασιώσεις σας, με το άλλο σας μισό ή ένα ιδιαίτερο άτομο. Είναι μια γλυκιά στιγμή για να αφήσετε τις επιθυμίες και τις ευχές να σας κατακλύσουν. Μετά διοχετεύσετε τις σε ένα έργο τέχνης ή κάτι δημιουργικό. Θα συνειδητοποιήσετε πόσο αναγκαίο είναι, να χάνετε για λίγο την αίσθηση της πραγματικότητας και να περιπλανιέστε στα ατελείωτα όνειρά σας!

Παρθένος

Στις 14 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο ανατρεπτικός Ουρανός κάνουν σύνοδο στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Θα φλέγεστε για νέα γνώση ή για να εξερευνήσετε έναν νέο προορισμό πέρα από τη γειτονιά σας. Συνήθως σκέφτεστε σοβαρά κάθε βήμα σας πριν ξεκινήσετε… Αλλά αυτή η ενέργεια μπορεί να σας ωθήσει να δράσετε, χωρίς να ανησυχείτε για το ρίσκο ή τα αρνητικά αποτελέσματα!

Στις 18 Ιουλίου, η διαισθητική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον επικοινωνιακό Ερμή που σας κυβερνά στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Ίσως νιώθετε πιο ευαίσθητοι για την προσέγγιση μιας ομαδικής προσπάθειας ή συνεργασίας με φίλους ή μέλη της κοινότητας. Είναι μια ευκαιρία να συντονιστείτε με τα συναισθήματά σας και να αφήσετε να σας οδηγήσουν!

Ζυγός

Στις 14 Ιουλίου, ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης θα βρίσκεται στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Από εκεί θα σχηματίσει αντίθεση με τον Δία της εύνοιας στον 4ο οίκο σας της ασφάλειας και της οικογενειακής ζωής. Τώρα θα γίνετε μαγνήτης αναγνώρισης και επαίνων από τους ανωτέρους σας. Η ενέργεια της συγκυρίας θα διευκολύνει την εύρεση νέων τρόπων για να ισορροπήσετε την επαγγελματική με την οικογενειακή σας ζωή.

Στις 17 Ιουλίου, η διαισθητική Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη των σχέσεων στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Θα αναζητήσετε συναρπαστικούς νέους τρόπους για να επεκτείνετε τις δεξιότητές σας. Θα θέλετε να μάθετε και να αναπτυχθείτε προσωπικά και επαγγελματικά, ίσως μαζί με συναδέλφους και φίλους. Γιατί να μην εγγραφείτε σε μια διαδικτυακή τάξη, είτε να επιλέξετε από τη βιβλιοθήκη ενός φίλου βιβλία που δεν έχετε διαβάσει!

Σκορπιός

Στις 15 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον κυρίαρχο Κρόνο από τον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Η συνεργασία με έναν συνάδελφο, μπορεί να σας αποδώσει νέες ευθύνες.

Στις 17 Ιουλίου, η Σελήνη θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Από εκεί θα σχηματίσει ένα τετράγωνο έντασης με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Ίσως δυσκολεύεστε να ανακαλύψετε πώς αισθάνεται στο άλλο σας μισό ή ένα ξεχωριστό άτομο της ζωής σας. Σε αυτή τη φάση, δεν θα υπάρχει σαφήνεια στα θέματα που αφορούν τις σχέσεις. Για να μην αισθάνεστε απογοητευμένοι, λάβετε υπόψιν ότι θα φτάσετε στις απαντήσεις που αναζητάτε αρκετά σύντομα!

Τοξότης

Στις 14 Ιουλίου, ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σας των κοινών πόρων. Από εκεί αντιτίθεται στον Δία της τύχης που σας κυβερνά, στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Τώρα μπορεί να υπάρξει μια αύξηση μετρητών, που θα θέλετε να μοιραστείτε με το άλλο σας μισό ή ένα αγαπημένο πρόσωπο. Φροντίστε να δώσετε στον εαυτό σας τα εύσημα για την καλή σας δουλειά!

Στις 17 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τη ρομαντική Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Το σκηνικό ευνοεί τις γλυκές και ευχάριστες επαφές με το ταίρι σας ή έναν αγαπημένο φίλο. Το να ανοιχτείτε και να εκφράσετε πώς αισθάνεστε και τι θέλετε, θα σας χαρίσει ονειρικές και εγκάρδιες στιγμές! Και στις 18 Ιουλίου, η Σελήνη κάνει σύνοδο με τον αγγελιοφόρο Ερμή στον 8ο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας: Τώρα πρέπει να εκφράσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας!

Αιγόκερως

Στις 15 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Κρόνο που σας κυβερνά από το ζώδιό σας. Θα νιώσετε την ώθηση να γίνετε πιο σοβαροί προς ένα δημιουργικό πρότζεκτ ή μια σχέση.

Στις 18 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον αγγελιοφόρο Ερμή στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Ίσως πρέπει να κάνετε μια δύσκολη συναισθηματική συζήτηση, που θα βγάλει βάρος από την καρδιά και το μυαλό σας… Σκεφτείτε το τώρα. Η εξωτερίκευση των αισθημάτων σας στο άλλο σας μισό ή ένα ξεχωριστό άτομο, θα κάνει τη διαφορά στην μεταξύ σας σύνδεση!

Υδροχόος

Στις 17 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη των σχέσεων στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Τώρα θα βρίσκετε πιο φυσικά τον χρόνο και χώρο για να ευχάριστες και διασκεδαστικές ενασχολήσεις με τους αγαπημένους σας. Απολαύστε τις διανοητικά διεγερτικές συνομιλίες, μέσα από την ανεμελιά και την περιέργειά σας ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί να σας φέρει ακόμα πιο κοντά!

Στις 18 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον επικοινωνιακό Ερμή στον 6ο οίκο σας της ευεξίας. Τώρα θα κατανοήσετε ποιες πτυχές της καθημερινότητας επηρεάζουν την εσωτερική σας ισορροπία. Ο χειρισμός τους με διάθεση να τις αλλάξετε, μπορεί να λειτουργήσει ενδυναμωτικά. Στις 19 Ιουλίου, η Σελήνη θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον μυστικιστή Ποσειδώνα στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Αν χρησιμοποιήσετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας, θα ενισχύσετε την εισροή χρημάτων!

Ιχθύες

Στις 17 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη των σχέσεων στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Είναι η κατάλληλη ατμόσφαιρα για να επικοινωνήσετε με τους αγαπημένους σας με έναν πιο ουσιαστικό, στοργικό και χαρούμενο τρόπο. Ακόμη και οι πιο απλές απολαύσεις, όπως ένα μπάρμπεκιου στην αυλή ή το ξεφύλλισμα παλιών άλμπουμ με φωτογραφίες, θα αποδειχθούν συγκινητικές… Και θα ενθαρρύνουν την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ σας!

Στις 19 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τον μυστικιστή Ποσειδώνα που σας κυβερνά από το ζώδιό σας. Ίσως παρασυρθείτε πιο φυσικά στην αισιόδοξη οπτική, για να κολυμπήσετε στα βαθύτερα συναισθήματά σας. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα και εκφράστε όσα έχετε στην καρδιά σας. Διοχετεύστε τις πιο ευφάνταστες ιδέες σας στην αγαπημένη σας ενασχόληση, που μπορεί να είναι ο χορός, η ποίηση, το τραγούδι ή η ζωγραφική!