Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια
Κριός

Στις 2 Ιουλίου η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Από εκεί σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ευέλικτο Άρη που σας κυβερνά, στο ζώδιό σας: Θα νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε δράση σε ένα έργο πάθους. Μάθετε όσο περισσότερα μπορείτε, απορροφήστε νέες πληροφορίες που διευρύνουν τους ορίζοντές σας και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Στις 5 Ιουλίου, η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης αναδύονται στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Τώρα κοιτάξτε καλύτερα τους μακροπρόθεσμους επαγγελματικούς σας στόχους. Εκτιμήσετε το σημείο που βρίσκεστε και τι θα θέλατε να δείτε να αλλάζει, καθώς προχωράτε μπροστά. Μπορεί να προκύψουν αλλαγές στη δημόσια εικόνα σας, που πραγματικά θα σας ανανεώσουν!

Ταύρος

Στις 2 Ιουλίου η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον 8ο οίκο σας των δεσμών και των κοινών πόρων. Από εκεί αντιτίθεται στη ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά, από τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος: Θα θέλετε να συζητήσετε με τον σύντροφό σας, έναν φίλο ή συνάδελφο, ένα σχέδιο αύξησης εισπράξεων. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας για να ψάξετε κάτω από την επιφάνεια, προκειμένου να κεντρίσετε τα πάθη σας. Αυτός είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για σίγουρα αποτελέσματα, με επένδυση σε χρόνο και ενέργεια.

Στις 5 Ιουλίου, η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης φωτίζουν τον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Επιθυμείτε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, να βιώσετε κάτι νέο που ωθήσει την προσωπική σας πρόοδο. Κυνηγήστε τα όνειρά σας!

Δίδυμοι

Στις 2 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας αντιτίθεται στη ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Θα νιώσετε πως επιζητάτε πιο ουσιαστική επικοινωνία με ένα ιδιαίτερο άτομο ή έναν φίλο. Αν αφεθείτε να γίνετε ευάλωτοι, θα βιώσετε εμπειρίες που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Στις 5 Ιουλίου, η συναισθηματική Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης πέφτουν στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Τολμήστε να εκφράσετε τις πιο βαθιές επιθυμίες σας, για να έχετε μια πιο στενή και ρομαντική σχέση. Πρέπει να είστε ειλικρινείς για όσα σας δίνουν το αίσθημα άνεσης και στήριξης. Επίσης, είναι σημαντικό να εκφράζεστε αν θεωρείτε ότι δεν λαμβάνετε εκτίμηση από τα κοντινά σας άτομα. Βέβαια, αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα – όπως και τις απαραίτητες αλλαγές.

Καρκίνος

Την πρώτη μέρα του Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Από εκεί σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο, με τον ρομαντικό Ποσειδώνα στον 9ο οίκο της περιπέτειας. Η όψη θα σας στρέψει σε ονειροπολήσεις, φαντασιώσεις και τη διασκέδαση. Θα νιώσετε ιδιαίτερα δημιουργικοί και εκφραστικοί… Και θα θέλετε να μοιραστείτε τα πιο τολμηρά όνειρά σας με τα κοντινά σας άτομα.

Στις 5 Ιουλίου, η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης πέφτουν στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Ίσως προκύψει ένα θέμα αμοιβαιότητας στους πιο στενούς σας δεσμούς. Ίσως δίνετε περισσότερα απ’ όσα λαμβάνετε ή αντίστροφα. Είναι ώρα να κάνετε τη συζήτηση από καρδιάς με το άλλο σας μισό, που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό. Εάν είστε ελεύθεροι, ξεκαθαρίστε τι αποζητάτε από την επόμενη σχέση σας. Αυτό θα είναι το κλειδί για να προχωρήσετε με θετικό τρόπο.

Λέων

Στις 2 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Από εκεί σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο, με τον ευέλικτο Άρη στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Τώρα θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση η και χαρά σας! Μπορείτε να βγείτε από το σπίτι για να εξερευνήσετε την περιοχή σας, με μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα με τον σύντροφό σας ή έναν φίλο. Όταν βγαίνετε από τη ζώνη ασφάλειάς σας και βιώνετε κάτι νέο, είναι σίγουρο ότι αξιοποιείτε στο έπακρο την ενέργεια της περιόδου.

Στις 5 Ιουλίου, η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης πέφτουν στον 6ο οίκο σας της ευεξίας. Είναι καιρός να επαναξιολογήσετε τον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας στην καθημερινότητα. Κάντε τις αλλαγές που χρειάζονται για να στραφείτε στη φυσικότητα.

Παρθένος

Στις 30 Ιουλίου, ο Δίας της εύνοιας και ο ενεργητικός Πλούτωνας σχηματίζουν σύνοδο: Κεντρίζοντας το ρομαντισμό, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητά σας, θα βάλετε ό,τι έχετε στην καρδιά σας σε έργα πάθους. Εκφράστε τα συναισθήματά σας μέσω της γραφής, της ποίησης ή της ζωγραφικής… Οτιδήποτε μιλά στην καρδιά σας μπορεί να αποδειχθεί απελευθερωτικό, δυναμωτικό και μεταμορφωτικό.

Στις 5 Ιουλίου, η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος φωτίζουν επίσης τον 5ο οίκο σας. Μαζί αυξάνουν την επιθυμία σας για παιχνίδι και επικοινωνία με αγαπημένα άτομα… Ακόμα και παραμερίζοντας λίγο τη δουλειά. Είναι μια ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα πίσω από τα καθημερινές υποχρεώσεις, για να απολαύσετε πιο πολύ τη στιγμή. Αυτή η διεργασία θα σας προσφέρει την ξεκούραση και αναζωογόνηση που τόσο αξίζετε.

Ζυγός

Την 1η Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Από εκεί σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο, με τον πνευματικό Ποσειδώνα στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας. Αν αφεθείτε στην ονειροπόληση, μπορεί να βρείτε μια νέα ενδιαφέρουσα ευκαιρία για αύξηση των εσόδων σας. Με οξυμένη την ευαισθησία και τη φαντασία σας, φροντίστε να καταγράφετε ό,τι περνά από τη σκέψη σας. Θα σας εκπλήξουν ευχάριστα όσα συμβούν!

Στις 5 Ιουλίου, η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης φωτίζουν τον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Πρέπει πλέον να αντιμετωπίσετε μια επαναλαμβανόμενη σύγκρουση με τους αγαπημένους σας. Η συζήτηση θα σας απελευθερώσει και θα σας θεραπεύσει… Τουλάχιστον, θα είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για το πώς νιώθετε.

 Σκορπιός

Την 1η Ιουλίου η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον μάγο Ποσειδώνα από τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Πρόκειται για μια ονειρική ημέρα, που οι φαντασιώσεις σας θα είναι πιο προσιτές. Η ευαισθησία και η όρεξή σας για χαρά και διασκέδαση είναι στα ύψη, γι’ αυτό μοιραστείτε όσα νιώθετε με το άλλο σας μισό ή όσους είναι κοντά σας. Το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά αξέχαστο!

Στις 5 Ιουλίου, η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης πέφτουν στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Μαζί προετοιμάζουν το έδαφος για μια συναισθηματική κατάσταση, που αφορά τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις σας, σύντομες μετακινήσεις ή τα αδέρφια. Η διαφορετική οπτική σε κάτι που επαναλαμβάνετε, θα αποδειχθεί βαθιά θεραπευτική και ενισχυτική!

Τοξότης

Στις 2 Ιουλίου, η διαισθητική Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σας. Από εκεί σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο, με τον ευέλικτο Άρη στον 5ο οίκο σας της έκφρασης και του ρομαντισμού. Πλέον νιώθετε έτοιμοι να δημιουργήσετε κάτι που αντανακλά όσα έχετε στην καρδιά σας. Μια έκρηξη αυτοπεποίθησης θα συντροφεύσει αυτή τη μετάβαση: Ακολουθήστε τη και θα σας κατευθύνει με καλλιτεχνική έμπνευση.

Στις 5 Ιουλίου, η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης φωτίζουν τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Η προσοχή σας θα στραφεί στο να αξιολογήσετε τα εργασιακά σας: Εάν η δουλειά δεν εξυπηρετεί πλέον τους μακροπρόθεσμους στόχους ή δεν αντανακλά τις πραγματικές σας αξίες, είναι ώρα να στήσετε νέα πορεία!

Αιγόκερως

Στις 30 Ιουνίου, ο Δίας της εύνοιας κάνει σύνοδο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Θα νιώσετε να εστιάζετε την ενέργειά σας στην υλοποίηση των προσωπικών σας στόχων. Το πάθος σας αυξάνεται και θα δείτε με διαύγεια πώς να προχωρήσετε το όραμά σας στο επόμενο επίπεδο. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε σημαντικές και εντυπωσιακές αλλαγές.

Στις 5 Ιουλίου, η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης φωτίζουν επίσης τα δικά σας εδάφη… Και θέτουν τη βάση για να αναλογιστείτε πώς θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι. Επειδή αυτό επηρεάζει τις ενέργειές σας, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο να κοιτάξετε μπροστά. Έτσι θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε ικανοί να υλοποιήσετε τα όνειρα που κάνετε εδώ και καιρό!

Υδροχόος

Την 1η Ιουλίου η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Από εκεί σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο, με τον πνευματικό Ποσειδώνα στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Λαμβάνετε ώθηση από τη φαντασία και την αγάπη σας στην καινοτομία: Είναι πολύ σημαντικό να δώσετε φωνή σε αυτά τα οράματα. Ακόμα και αν δεν έχετε στήσει ακόμη ένα σχέδιο δράσης, δώστε στον εαυτό σας το περιθώριο για παιχνίδι και όνειρα. Αυτό θα αποδειχθεί ευχάριστο και τονωτικό!

Στις 5 Ιουλίου, η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης πέφτουν στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Ίσως να νιώσετε κάπως υποτονικοί, να θέλετε να χαλαρώσετε και να αναζωογονήσετε το σώμα και το πνεύμα σας. Θα σας κάνει καλό λίγη απομάκρυνση από την καθημερινότητα. Φροντίστε τον εαυτό σας περισσότερο, όσο πιο φυσικά μπορείτε.

Ιχθύες

Στις 2 Ιουλίου η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Από εκεί σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο, με τον ευέλικτο Άρη στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος: Το επαγγελματικό ένστικτο και η ορμή σας θα εκτοξευθούν… Και αν τα συνδυάσετε με αυτοπεποίθηση, θα είστε ασταμάτητοι! Την ίδια ημέρα, η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη των σχέσεων. Η ανάγκη σας θα είναι να κάνετε πιο ασφαλείς τους στενούς σας δεσμούς. Μπορείτε να εκπληρώσετε αυτό τον πόθο, περνώντας περισσότερο χρόνο με όσους αγαπάτε!

Στις 5 Ιουλίου, η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης πέφτουν στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Τώρα θα θελήσετε να συνεισφέρετε σε ομαδικές προσπάθειες, με φίλους ή συναδέλφους και άτομα της κοινότητάς σας. Θα θελήσετε να κάνετε τη διαφορά ως μέλος μιας ομάδας. Εάν θεωρείτε ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερα, η επιμονή θα σας γεμίσει ικανοποίηση και ίσως αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού!