Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Θα μπορούσατε να σκεφτείτε ιδιαίτερα τη στρατηγική σας για να επιτύχετε την επαγγελματική αναγνώριση, στις 8 Ιουνίου: Η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον τυχερό Δία και τον μετασχηματιστικό Ποσειδώνα, στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Η πίστη στον εαυτό σας βοηθά να βρεθείτε στο προσκήνιο και να λάβετε έπαινο.

Στη συνέχεια, ετοιμαστείτε να αναλάβετε δράση για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας… Τουλάχιστον, διαθέστε χρόνο για να τους αποκαλύψετε. Στις 13 Ιουνίου ο ευέλικτος Άρης κάνει σύνοδο με τον ονειρικό Ποσειδώνα, στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Οργανωθείτε έτσι ώστε να συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας, για να απολαύσετε τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας.

Ταύρος

Στις 10 Ιουνίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 10ο οίκο σας της καριέρας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Τώρα θα είναι εύκολο να βρείτε ροή στη δουλειά σας. Η πρόταση ενός πρότζεκτ που επιθυμείτε ή η προώθηση των επόμενων βημάτων, σας βγαίνει φυσικά. Στη συνέχεια θα έχετε την έμπνευση να συνεργαστείτε με συναδέλφους και φίλους.

Θα μπορέσετε να κάνετε μια μακροχρόνια φαντασίωση πραγματικότητα, στις 13 Ιουνίου: Ο ευέλικτος Άρης και ο ονειρικός Ποσειδώνας κάνουν σύνοδο στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Ενώστε τις δυνάμεις σας με άλλους, οραματιστείτε με την πληθώρα ιδεών που θα έχετε. Επίσης, διοχετεύστε την ενέργειά σας σε δράσεις για το κοινωνικό σύνολο όπως οι φιλανθρωπίες.

Δίδυμοι

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για θέματα που δεν γνωρίζετε, ιδανικά μέσω συνεργασίας με συναδέλφους και φίλους στις 9 Ιουνίου: Η συναισθηματική Σελήνη στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με την κοινωνική Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Αυτό θα ενισχύσει τις σπουδαίες και τολμηρές κινήσεις στη δουλειά σας!

Εάν προσπαθείτε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, θα λάβετε το πράσινο φως για μια νέα προσπάθεια στις 10 Ιουνίου. Τότε η Σελήνη σχηματίζει ένα τρίγωνο εύνοιας με τον Ήλιο. Στις 13 Ιουνίου ο ευέλικτος Άρης και ο ονειρικός Ποσειδώνας, κάνουν σύνοδο στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Μαζί σας προτρέπουν να βρείτε χρόνο, χώρο και ενέργεια για τις ευφάνταστες ιδέες σας. Όσο περισσότερη πνευματικότητα και εσωτερικότητα δείξετε, τόσο περισσότερες ανταμοιβές θα λάβετε στη συνέχεια.

Καρκίνος

Στις 8 Ιουνίου θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε περισσότερη οικειότητα στις διαπροσωπικές επαγγελματικές επαφές σας: Η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον τυχερό Δία, στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Η ορμητική και ευχάριστη ενέργεια, θα τροφοδοτήσει τις προσπάθειες συνεργασίας για έναν κοινό στόχο. Απλώς σιγουρευτείτε ότι δεν αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να αντέξετε. Οι προσπάθειες βήμα – βήμα, είναι το πιο σημαντικό σας στοίχημα αυτή τη στιγμή… Ακόμα και αν η διαδικασία είναι πιο αργή από αυτήν που θα επιθυμούσατε.

Στις 13 Ιουνίου, ο ευέλικτος Άρης και ο ονειρικός Ποσειδώνας κάνουν σύνοδο στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Αυτή η έκρηξη ενέργειας, θα επιτρέψει να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Αν θέλετε να οργανώσετε τις λεπτομέρειες ενός ταξιδιού ή να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, ο ουρανός είναι το όριό σας!

Λέων

Περάστε χρόνο με το άλλο σας μισό, τους αγαπημένους, τους φίλους ή τους συναδέλφους σας. Έτσι θα ενισχύσετε την αισιοδοξία και την παραγωγικότητά σας στις 9 Ιουνίου: Η συναισθηματική Σελήνη στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας, σχηματίζει τρίγωνο αρμονίας με την κοινωνική Αφροδίτη από τον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Μιλήστε με συνεργάτες ή τους γείτονές σας, έστω και διαδικτυακά, για μια φιλανθρωπική δράση. Όπως κι αν αξιοποιήσετε αυτή την κοινωνική ατμόσφαιρα, σίγουρα θα εκτιμήσετε περισσότερο τον εαυτό σας.

Στις 10 Ιουνίου, η Σελήνη σχηματίζει ένα τρίγωνο αισιοδοξίας με τον Ήλιο της αυτοπεποίθησης που σας κυβερνά. Θα νιώσετε να ενισχύεται η διάθεσή σας για συμμετοχή σε ομαδικά έργα. Στις 13 Ιουνίου, η σύνοδος του πολεμιστή Άρη με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 8ο οίκο σας των δεσμών, θα τονώσουν τα ταλέντα σας… Επίσης, θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε πραγματικότητα τις ρομαντικές σας φαντασιώσεις!

Παρθένος

Στις 8 Ιουνίου θα επικοινωνείτε με αγαπημένους, με φίλους ή το άλλο σας μισό με πιο ζωηρό, ευχάριστο και τρυφερό τρόπο: Η συναισθηματική Σελήνη και ο Δίας της εύνοιας κάνουν σύνοδο, στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Πρωταρχικά, θα εκπλήξετε τον εαυτό σας! Ίσως θελήσετε να βάλετε για λίγο στην άκρη τη δουλειά, για να μοιραστείτε γλυκές και χαλαρωτικές στιγμές με τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Στις 10 Ιουνίου, η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας. Από εκεί θα σχηματίσει ένα τρίγωνο αρμονίας με τον Ήλιο της αυτοπεποίθησης από τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Καιρός να αλλάξετε τον τρόπο που προσεγγίζετε τις καθημερινές υποχρεώσεις. Η καλύτερη οργάνωση του γραφείου σας ή ένα πρωινό τελετουργικό, μπορεί να κάνουν τη διαφορά για την πνευματική και σωματική σας υγεία.

Ζυγός

Στις 9 Ιουνίου διαθέστε χρόνο για να εντοπίσετε την αλήθεια στις ονειροπολήσεις σας. Η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας της προσωπικής έκφρασης. Από εκεί θα σχηματίσει ένα τρίγωνο αρμονίας με την κοινωνική Αφροδίτη που σας κυβερνά, από τον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Τώρα η καρδιά σας θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και ανοιχτή στον κόσμο. Θα επιθυμήσετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας με πιο ευχάριστους και καλλιτεχνικούς τρόπους. Θα αντλήσετε ικανοποίηση από μια επίσκεψη σε ένα μουσείο – έστω και διαδικτυακά – ή από την ενασχόληση με ένα διαφορετικό είδος τέχνης.

Στις 14 Ιουνίου, η διαισθητική Σελήνη στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον επικοινωνιακό Ερμή στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Ίσως νιώσετε ότι τα συναισθήματα έρχονται σε αντίθεση με τις σκέψεις σας, όσον αφορά μια επαγγελματική κίνηση. Περιμένετε πριν κάνετε κάποια τολμηρή κίνηση, αφήστε τη σκόνη να καταλαγιάσει για να έχετε πλήρη διαύγεια.

Σκορπιός

Στις 8 Ιουνίου το πρόγραμμά σας μπορεί να είναι γεμάτο σημαντικές συναντήσεις. Η συναισθηματική Σελήνη και ο Δίας της εύνοιας κάνουν σύνοδο στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι θεωρείτε σωστό τώρα. Στις 9 Ιουνίου, η διαισθητική Σελήνη θα βρίσκεται στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Από εκεί θα σχηματίσει ένα τρίγωνο αρμονίας με τη συναισθηματική Αφροδίτη, από τον 8ο οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών. Αυτό θα στηρίξει τις πιο εγκάρδιες σχέσεις σας.

Στη συνέχεια θα νιώσετε ενθουσιώδεις για να ακολουθήσετε τα πιο όμορφα όνειρά σας: Στις 13 Ιουνίου ο ευέλικτος Άρης κάνει σύνοδο με τον μυστικιστή Ποσειδώνα, στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Εάν είστε ελεύθεροι, η καταγραφή των σκέψεών σας θα αποδειχθεί θεραπευτική και παραγωγική. Εάν είστε σε σχέση, οργανώστε με τον σύντροφο σας το τέλειο ραντεβού. Πέρα από αυτά που θέλει η καρδιά σας, αξιοποιήστε όλη αυτή την ερωτική και μαγική ενέργεια!

Τοξότης

Στις 8 Ιουνίου, ο Δίας της εύνοιας που σας κυβερνά, κάνει σύνοδο με τη συναισθηματική Σελήνη στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Αυτή θα δώσει συναρπαστική ενέργεια στις προσπάθειές σας για αύξηση των χρημάτων σας… Και θα είστε συναισθηματικά έτοιμοι να αναλάβετε ένα φιλόδοξο έργο. Στραφείτε στις ζωηρές συζητήσεις για ανταλλαγή ιδεών με το άλλο σας μισό, ένα αγαπημένο φίλο ή έναν κοντινό συνάδελφο στις 10 Ιουνίου: Η συναισθηματική Σελήνη στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας, σχηματίζει ένα τρίγωνο αρμονίας με τον επιβεβαιωτικό Ήλιο από τον 7ο οίκο σας των συνεργασιών. Ό,τι καταστρώσετε, θα τροφοδοτήσει μια συνεργασία που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία!

Αργότερα, στις 13 Ιουνίου ο ευέλικτος Άρης και ο ονειρικός Ποσειδώνας συμπράττουν στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Το μυαλό σας θα επεξεργάζεται όμορφους τρόπους, για να τονώσετε την αίσθηση άνεσης που νιώθετε!

Αιγόκερως

Στις 8 Ιουνίου θα είστε έτοιμοι να προσηλωθείτε σε ένα σημαντικό επαγγελματικό εγχείρημα, να ακολουθήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας: Η συναισθηματική Σελήνη και ο Δίας της εύνοιας θα βρίσκονται μαζί στο ζώδιό σας! Βεβαιωθείτε ότι είστε αληθινοί με την καρδιά και τη διαίσθησή σας, καθώς προχωράτε προς τα αστέρια!

Στις 13 Ιουνίου, ο ευέλικτος Άρης και ο ονειρικός Ποσειδώνας κάνουν σύνοδο στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Αυτή η φανταστική ενέργεια θα φέρει καταιγισμό ιδεών με συναδέλφους και συναντήσεις με φίλους και γείτονες. Είναι η καλύτερη στιγμή για να σκεφτείτε τρόπους προσφοράς στην κοινότητα μαζί με άλλους. Αφιερώστε χρόνο στο ένστικτό σας και αφήστε να σας καθοδηγήσει, διατηρώντας ταυτόχρονα μια ρεαλιστή ματιά στα πράγματα.

Υδροχόος

Στις 9 Ιουνίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα τρίγωνο αρμονίας με την κοινωνική Αφροδίτη από τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Αυτό στήνει το σκηνικό για γλυκά νυχτερινά ραντεβού, ευχάριστα μηνύματα και την σταδιακή προσέγγιση των τολμηρών σχεδίων σας. Ενδώσετε στην ευτυχία με κάποιον που αγαπάτε!

Στη συνέχεια, θα έχετε ούριο άνεμο για να ξεκινήσετε ένα φιλόδοξο έργο αύξησης των εσόδων σας. Φυσικά αυτό απαιτεί σκέψη, πέρα από στοιχεία και αριθμούς στο χαρτί. Αλλά στις 13 Ιουνίου, ο ευέλικτος Άρης και ο ονειρικός Ποσειδώνας θα βρίσκονται στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Ένα δημιουργικό χόμπι μπορεί εύκολα να καταλήξει σε κάτι ενθουσιώδες: Σκεφτείτε να μοιραστείτε τη γνώση σας γύρω από την πνευματική ανάταση ή τον διαλογισμό, καινοτόμες ή καλλιτεχνικές πρακτικές. Αφήστε το μυαλό σας ελεύθερο αρχικά, για να αντλήσετε με τον καλύτερο τρόπο την ασυγκράτητη ενέργειά σας!

Ιχθύες

Στις 11 Ιουνίου, ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης θα βρίσκεται στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Από εκεί θα σχηματίσει ένα τετράγωνο έντασης με τον ονειρικό Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Μπορεί να νιώσετε ληθαργικοί, να θελήσετε να μείνετε μόνοι αντί να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας. Αυτό αφορά την ανάγκη σας για επαναφόρτιση, γιατί δεν μπορείτε να δώσετε τίποτα αν νιώθετε «άδειοι».

Στις 13 Ιουνίου θα πάρει την ανιούσα η ελκυστική και φυσικά μαγική πνευματική σας ενέργεια! Ο πολεμιστής Άρης και ο μυστικιστής Ποσειδώνας, κάνουν σύνοδο στο ζώδιό σας. Εάν θέλετε να ηγηθείτε σε έναν φιλανθρωπικό σκοπό ή κάποια ανθρωπιστική προσπάθεια, τώρα είναι η πιο γόνιμη περίοδος να το κάνετε!