Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

 Κριός

Το να ανοίξετε την καρδιά σας στους φίλους και στους αγαπημένους σας, έρχεται πιο φυσικά απ’ όσο συνήθως στις 3 Ιουνίου. Ο γεμάτος σιγουριά Ήλιος και η ρομαντική Αφροδίτη, κάνουν σύνοδο στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Έπειτα θα νιώσετε σε διάθεση να διευρύνετε τους ορίζοντές σας στις 5 Ιουνίου: Η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης πέφτουν στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας και της ανώτερης εκπαίδευσης. Θα σχηματίσουν ένα δύσκολο τετράγωνο, με τον ευέλικτο Άρη και τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας.

Μπορεί να αποτελέσει μια συναισθηματική στιγμή, που θα θελήσετε να αφιερώσετε χρόνο σε όσα πραγματικά χρειάζεται η ψυχή σας. Ο νεφελώδης Ποσειδώνας μπορεί να δυσκολέψει να εντοπίσετε πού ακριβώς πηγαίνετε από εδώ… Αλλά αν ακούσετε και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, μπορεί να κάνετε ένα σημαντικό πρώτο βήμα.

Ταύρος

Θα έχετε το πράσινο φως για να περάσετε τις γεμάτες αυτοπεποίθηση δημιουργικές σας παρορμήσεις στη δουλειά σας στις 3 Ιουνίου: Ο εγωκεντρικός Ήλιος και η κοινωνική Αφροδίτη κάνουν σύνοδο στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Θα έχετε την ευχαρίστηση να μοιραστείτε το όραμά σας με συναδέλφους και φίλους. Θα πουν τη γνώμη τους με βοηθητικά σχόλια, που μπορούν να σας οδηγήσουν ακόμα πιο κοντά σε μία οικονομική επιτυχία!

Στις 5 Ιουνίου, η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης πέφτουν στον 8ο οίκο σας, των δεσμών, της σεξουαλικής εγγύτητας και της μεταμόρφωσης. Αυτό μπορεί να σηματοδοτεί το τέλος της πορείας, για μια σχέση που δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Σκεφτείτε τους δεσμούς και τις συνθήκες που σας δίνουν μεγαλύτερη άνεση τώρα. Η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ευέλικτο Άρη και τον μυστικιστή Ποσειδώνα, στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Ίσως οι ομάδες και κοινότητες που μετέχετε να τεθούν υπό αμφισβήτηση… Πολύ σύντομα θα γνωρίζετε πώς να προχωρήσετε.

Δίδυμοι

Η αγάπη, η ειρήνη και η χαρά είναι δικές σας στις 3 Ιουνίου: Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος κάνει σύνοδο με την ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Θα νιώσετε πιο ελκυστικοί και μαγνητικοί, σε σημείο να πειραματιστείτε με ένα νέο στυλ ή την ανανέωση της ντουλάπας σας… Απλώς προχωρήστε με προσοχή, καθώς η πλανήτης της ομορφιάς παραμένει ανάδρομη στο ζώδιό σας έως τις 25 Ιουνίου. Αν εκφράσετε ό,τι έχετε στην καρδιά σας στους αγαπημένους σας, θα τους μεταφέρετε αυτή την ευχάριστη και γλυκιά ενέργεια!

Στις 5 Ιουνίου, η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης πέφτουν στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Ας ρίξετε μια ματιά στην αμοιβαιότητα των πιο κοντινών σας διαπροσωπικών σχέσεων, προσωπικών και επαγγελματικών. Εάν δίνετε περισσότερα απ’ όσα παίρνατε ή αντίστροφα, τώρα είναι η στιγμή να βρείτε καλύτερη ισορροπία.

Καρκίνος

Στις 5 Ιουνίου, η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης ρίχνει φως στον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινότητας. Είναι η ώρα να κάνετε σημαντικές αλλαγές στο πώς αντιμετωπίζετε τις συνήθεις πρακτικές σας και/ή πώς φροντίζετε σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά τον εαυτό σας. Επίσης, ίσως θελήσετε να δώσετε προτεραιότητα στην ανώτερη εκπαίδευση και να κατευθυνθείτε προς διαφωτιστικές εμπειρίες: Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα, στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας.

Αργότερα, διαφωνίες με το άλλο σας μισό ή έναν κοντινό συνάδελφο μπορεί να είναι αναπόφευκτες. Στις 7 Ιουνίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας αντιτίθεται στον επικοινωνιακό Ερμή από το ζώδιό σας. Μπορεί να επικρατεί σύγχυση, λανθασμένη επικοινωνία ή μια ένταση που θολώνει τη σωστή σκέψη. Καλύτερα να περιμένετε ώσπου να επανέλθει η διαύγειά σας, προτού κάνετε τολμηρές κινήσεις.

Λέων

Θα επιζητάτε την επικοινωνία με φίλους και συναδέλφους στις 3 Ιουνίου: Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος, κάνει σύνοδο με την κοινωνική Αφροδίτη στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Δώστε προτεραιότητα στον μαραθώνιο μηνυμάτων με τον καλύτερό σας φίλο, ορίστε μια ευχάριστη συνομιλία με συνεργάτες μέσω του Zoom.

Στις 5 Ιουνίου, η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης πέφτει στον 11ο οίκο σας του ρομαντισμού και της προσωπικής έκφρασης. Ίσως πιεστείτε να βάλετε στην άκρη τις δημιουργικές, καλλιτεχνικές σας παρορμήσεις… Να εστιάσετε την παιχνιδιάρικη, λαμπερή ενέργειά σας στο να επιτύχετε επαγγελματικούς στόχους. Τώρα είναι η ώρα να δώσετε τη φυσική σας λάμψη σε οποιοδήποτε πρότζεκτ. Επίσης, θα βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα μαθήματα που έχετε πάρει από τους πιο κοντινούς και πλατωνικούς δεσμούς.

Παρθένος

Μπαίνετε σε μια δημιουργική κατάσταση και μπορείτε να μοιραστείτε φυσικά το όραμά σας με συναδέλφους την 1η Ιουνίου: Η συναισθηματική Σελήνη στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με την καλλιτεχνική Αφροδίτη στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα νιώθετε ενεργοποιημένοι και εμπνευσμένοι, από κοινωνικές και αισθητικές δραστηριότητες που σας δίνουν ευχαρίστηση. Μπορεί να είναι ανταλλαγή ιδεών με συνεργάτες ή ένα νέο σύστημα οργάνωσης για τη δουλειά… Πάντως θα σας προετοιμάσει για να ανταμειφτείτε και οικονομικά!

Στις 5 Ιουνίου, η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης φωτίζουν τον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Είναι η ώρα να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε οικογενειακό δράμα βρίσκεται στο παρασκήνιο. Το κλειδί της υπόθεσης είναι να εξασφαλίσετε ισορροπία, μεταξύ των προσωπικών και επαγγελματικών σας προσπαθειών.

Ζυγός

Θα νιώσετε ότι έχετε ούριο άνεμο για να κάνετε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα την 1η Ιουνίου: Η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τη ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Ακόμα και αν απλώς σχεδιάζετε μελλοντικά ταξίδια ή αναζητάτε διαδικτυακά μαθήματα, μπορείτε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Θα ενθουσιαστείτε από την ευκαιρία να συντονιστείτε με την καρδιά σας, να παίξετε και να ονειρευτείτε!

Στις 5 Ιουνίου, η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης φωτίζουν τον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Ίσως υπάρξει αναταραχή στην αλληλεπίδραση με φίλους, γείτονες ή αδέρφια. Είτε να αντιμετωπίσετε μια σημαντική αλλαγή, στο πώς φροντίζατε τη δουλειά σας σε καθημερινή βάση. Σε κάθε περίπτωση, θα σας εξυπηρετήσει να παραμείνετε ανοικτοί σε μια σημαντική αλλαγή.

Σκορπιός

Θα επιθυμείτε ευχάριστες, γεμάτες απόλαυση εμπειρίες στις 3 Ιουνίου: Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος και η ρομαντική Αφροδίτη, κάνουν σύνοδο στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής εγγύτητας. Αν είστε ειλικρινείς, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την ενέργεια.

Αργότερα, ίσως νιώθετε ότι είναι ώρα να αλλάξετε την προσέγγισή σας στη δουλειά. Θέλετε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες ή να ξανασκεφτείτε ένα σχέδιο για περισσότερες οικονομικές επιτυχίες; Θα λάβετε ώθηση προς τη σωστή κατεύθυνση, χάρη στην Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος στις 5 Ιουνίου. Σκεφτείτε τι σας δίνει περισσότερη άνεση και ασφάλεια, όχι τις βαθύτερες αλλαγές που θέλετε για τον εαυτό σας!

Τοξότης

Αναλογιστείτε πώς θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι, βελτιώστε μακροπρόθεσμους στόχους που συνδέονται με την ταυτότητά σας: Στις 5 Ιουνίου η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος αναδύονται στο ζώδιό σας! Αδιαμφισβήτητα μπορεί να είναι μια συναισθηματική στιγμή και να νιώσετε δυσαρεστημένοι, εάν θεωρήσετε ότι οι βασικές σας ανάγκες παραμελήθηκαν για κάποιο διάστημα. Και διαφωνίες με αγαπημένους σας μπορεί να προκύψουν… Με τη Σελήνη σε σύγκρουση εναντίον του επιθετικού Άρη και του νεφελώδη Ποσειδώνα, στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Αλλά ο κύριος σκοπός σας μπορεί να σας εξυπηρετήσει καθώς σας οδηγεί με φως.

Στις 7 Ιουνίου η συναισθηματική Σελήνη περνά στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Από εκεί θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό από τον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας. Αλλαγές στο πώς φροντίζετε την υγεία και τη δουλειά σας, μπορεί να αποδειχθούν εκπληκτικές και παραγωγικές.

Αιγόκερως

Στις 5 Ιουνίου, η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος πέφτουν στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Μπορεί να νιώσετε εντελώς εξουθενωμένοι συναισθηματικά, πνευματικά ακόμα και φυσικά. Πέρα από την καθημερινή ρουτίνα, είναι απαραίτητο να ξεκουραστείτε και να αναζωογονήσετε το σώμα και την ψυχή σας. Μετά από αυτό τον ελεύθερο χρόνο, θα μπορείτε να σχεδιάσετε ακόμα καλύτερα τις επιτυχίες σας!

Έπειτα ενδώστε στην παρόρμηση να δώσετε μια πιο χαρωπή και ανάλαφρη ατμόσφαιρα στη δουλειά σας. Στις 7 Ιουνίου η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας… Και θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό από τον 5ο οίκο σας της έκφρασης. Αν εστιάσετε τη δημιουργικότητά σας στις επαγγελματικές σας προσπάθειες, μπορείτε να καταπλήξετε τον εαυτό σας και τους άλλους!

Υδροχόος

Στις 5 Ιουνίου, η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης πέφτουν στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Και θα σχηματίσουν τετράγωνο έντασης με τον ευέλικτο Άρη και τον ονειρικό Ποσειδώνα, στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Καιρός να εξετάσετε τους φιλικούς και τους συναδελφικούς κύκλους σας, στους οποίους αφιερώσατε αρκετό από τον χρόνο σας. Αν εστιάσετε στις αξίες σας θα ξεκαθαρίσετε τις δεσμεύσεις που αξίζουν τον χρόνο και την ενέργειά σας. Έτσι θα αυξήσετε τις πιθανότητές σας να βγάλετε χρήματα.

Στις 7 Ιουνίου η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό από τον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Ίσως σας συγκλονίσει μια συναισθηματική έκπληξη, που περιλαμβάνει το σπίτι και τους αγαπημένους σας. Κι ενώ η αλλαγή φαίνεται τρομακτική, μπορεί επίσης να είναι αναζωογονητική!

Ιχθύες

Στις 3 Ιουνίου, ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος κάνει σύνοδο με την κοινωνική Αφροδίτη στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Αυτός ο ευχάριστος και γλυκός τόνος, μπορεί να γεμίσει ευτυχία τον δεσμό με τους αγαπημένους σας! Αφιερώστε χρόνο για να επικοινωνήσετε ή να πάτε για πεζοπορία, θα βοηθήσετε την αποκατάσταση της σχέσης σας.

Το επαγγελματικό σας πλάνο μπορεί να χρειάζεται μια αλλαγή γύρω στις 5 Ιουνίου, με την Πανσέληνο και Έκλειψη Σελήνης στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα σχηματίσει τετράγωνο έντασης με τον λογικό αλλά νεφελώδη Ποσειδώνα και τον ευέλικτο Άρη από το ζώδιό σας. Ίσως δυσκολευτείτε να εντοπίσετε στοιχεία για να υπερασπιστείτε τη θέση σας, παρά τη διάθεσή σας για διαμάχες. Τελικά θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα το να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε να επιτύχετε μακροπρόθεσμα… Και πώς μπορείτε να επιφέρετε την καλύτερη ισορροπία, μεταξύ καριέρας και προσωπικών στόχων!