Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Ο χρόνος που ξοδεύετε απολαμβάνοντας χαλαρές δραστηριότητες όπως ο διαλογισμός, θα σας κάνει να αισθανθείτε γεμάτοι συναισθηματικά στις 25 Μαΐου: Η διαισθητική Σελήνη στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής, θα σχηματίσει αίσιο τρίγωνο με τον καταφερτζή Άρη στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Σίγουρα αυτό θα μπορούσε να φέρει μια πιο ήπια, ήσυχη προσέγγιση στο σαββατοκύριακο της ξεκούρασης απ’ ό,τι έχετε συνηθίσει… Αλλά αυτό μπορεί να ωφελήσει το μυαλό, το σώμα, την ψυχή και τις σχέσεις σας.

Από τις 28 Μαΐου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα διασχίζει τον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Η πνευματική σας ενέργεια θα εστιαστεί στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας, στην προστασία των αγαπημένων σας και στο πώς θα κάνετε την ζωή στο σπίτι πιο άνετη και ευχάριστη. Απλώς σιγουρευτείτε ότι θα έχετε διευθετήσει θέματα που αφορούν συλλογή πληροφοριών ή υπογραφή συμβολαίων, πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στις 18 Ιουνίου.

Ταύρος

Μπορεί να φτάσετε στα όρια της υπομονής σας – ειδικά με τους αγαπημένους σας, στις 27 Μαΐου: Η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής, σε ένα τετράγωνο έντασης με τον επαναστάτη Ουρανό στο ζώδιό σας. Μπορεί να αισθανθείτε νευρικότητα, να θελήσετε να αλλάξετε τη ρουτίνα σας ώστε να βιώσετε κάτι νέο και συναρπαστικό. Κάντε το καλύτερό σας για να το εξερευνήσετε… Αλλά να δείχνετε κατανόηση και αγάπη στα μέλη της οικογένειας που ίσως δεν βρίσκονται στην ίδια φάση με εσάς.

Από τις 28 Μαΐου, ο πληροφοριοδότης Ερμής θα διασχίζει τον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας και θα αυξήσει την επιθυμία σας για μάθηση, συζήτηση και πολυπραγμοσύνη. Η πνευματική σας ενέργεια είναι σίγουρο ότι θα λάβει θετική ώθηση τώρα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διεκπεραιώσει συγκεκριμένες υποχρεώσεις, πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στις 18 Ιουνίου.

Δίδυμοι

Αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να πείτε πώς νιώθετε ή αν απολαμβάνετε τις ευχάριστες δραστηριότητες με τους αγαπημένους σας; Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση στις 30 Μαΐου, που η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Από εκεί θα σχηματίζει ένα τεταμένο τετράγωνο με την ρομαντική Αφροδίτη, που κινείται ανάδρομη στο ζώδιό σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση, ξέροντας ότι αυτή η φάση είναι περαστική. Στραφείτε στην παροχή φροντίδας στον εαυτό σας, που μπορεί να φαίνεται τόσο εύκολη όσο το να εστιάσετε στην αναπνοή σας… Είτε κάντε ένα διάλειμμα για μια βόλτα στο τετράγωνο.

Στις 31 Μαΐου, η διαισθητική Σελήνη σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον κυρίαρχο Κρόνο από τον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Η όψη θα δώσει περισσότερη σοβαρότητα στους στενούς σας δεσμούς, όπως και στις πιο άγριες φαντασιώσεις σας για ταξίδι και μάθηση. Σκεφτείτε να συνεργαστείτε με ένα άτομο που θεωρείτε σημαντικό, για να εκτελέσετε ένα καλλιτεχνικό πρότζεκτ.

Καρκίνος

Η επιθυμία σας να ερευνήσετε, να επικοινωνήσετε και να ανταλλάξετε σημειώσεις με συναδέλφους, φίλους και τους αγαπημένους σας, θα αυξηθεί: Ο επικοινωνιακός Ερμής θα διασχίζει το ζώδιό σας από τις 28 Μαΐου κι έπειτα. Αν υπάρχει μια πρόταση που σκαλίζετε, αν σκέφτεστε πώς θα προετοιμαστείτε για την κορυφαία στιγμή, τώρα είναι η ευκαιρία σας. Να την γράψετε στο χαρτί ή να την παραδώσετε με μια παρουσίαση. Θα ωφεληθείτε αν ξεκινήσετε κάποια πρότζεκτ και αξιοποιήσετε τις νέες ευκαιρίες από τώρα μέχρι στις 17 Ιουνίου… Μετά ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και θα διαμένει στο ζώδιό σας.

Στις 31 Μαΐου, η συναισθηματική Σελήνη στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα από τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Το να κάνετε τη συζήτηση αλλαγής σχεδίων με το άλλο σας μισό ή έναν στενό φίλο, μπορεί να είναι σημαντικό για να προχωρήσετε τη σχέση σας.

Λέων

Μπορεί να νιώθετε πιο άνετα αν είστε λιγότερο κοινωνικοί, περισσότερο κλειστοί και πιο επιλεκτικοί στο τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους: Ο αγγελιοφόρος Ερμής θα διασχίζει τον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας από τις 28 Μαΐου κι έπειτα. Η μετάβαση σηματοδοτεί μια περίοδο που μπορείτε να προσηλωθείτε στην εσωτερική σας ανάπτυξη, να διερευνήσετε νέους τρόπους διαχείρισης του στρες, να τείνετε προς τις προσωπικές σας συναισθηματικές ανάγκες. Όσο περισσότερα μπορείτε να μάθετε γύρω από αυτά τα θέματα, τόσο πιο προετοιμασμένοι θα είστε… Γιατί ο Ερμής πρόκειται να γυρίσει ανάδρομος σε αυτή τη ζώνη σας από τις 17 Ιουνίου.

Στις 29 Μαΐου, η διαισθητική Σελήνη θα βρίσκεται στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Από εκεί θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό από τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Η όψη σας ωθεί να ξεφορτωθείτε τους δοκιμασμένους και αληθινούς τρόπους, ώστε να εξελίξετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Το να αποκτήσετε μια εντελώς νέα προσέγγιση, θα είναι αναζωογονητικά δημιουργικό και να σας προετοιμάσει για ακόμα περισσότερη επιτυχία.

Παρθένος

Ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά, θα διασχίζει τον 11ο οίκο σας της δικτύωσης από τις 28 Μαΐου: Να ασχοληθείτε με ομαδικά πρότζεκτ και προσπάθειες συνεργασίας, ειδικά εάν έχουν σχέση με έναν ανθρωπιστικό σκοπό. Στις 29 Μαΐου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας, θα σχηματίσει ένα αίσιο τρίγωνο με τον επαναστατικό Ουρανό από τον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Θα νιώσετε ότι μπορείτε να θέσετε τις δεξιότητές σας σε εφαρμογή για το κοινό καλό, πράγμα που θα τονώσει τον ενθουσιασμό και τη σιγουριά που νιώθετε.

Συνήθως θέλετε να σκεφτείτε την κάθε κίνηση και να την διερευνάτε όσο το δυνατόν περισσότερο…. Αλλά μπορεί να νιώσετε την παρόρμηση να ενδώσετε πριν ψάξετε, σε μια ευκαιρία διεύρυνσης του ορίζοντά σας. Μπορεί να αφορά μια νέα δουλειά ή ένα διαδικτυακό μάθημα – και ίσως εκπλήξετε ευχάριστα τον εαυτό σας.

Ζυγός

Θα νιώσετε ενθουσιασμό για μια πιο τολμηρή προσέγγιση της δουλειάς σας από τις 28 Μαΐου κι έπειτα: Ο επικοινωνιακός Ερμής θα διασχίζει τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Απλώς να είστε σίγουροι αν ξεκινάτε νέα πρότζεκτ και να ελέγχετε διπλά όλες τις λεπτομέρειες κάθε συμφωνίας, πριν ο αγγελιοφόρος πλανήτης γυρίσει ανάδρομος στις 17 Ιουνίου.

Θα σκεφτείτε να βγείτε από τη ζώνη ασφάλειάς σας, σε θέματα που αφορούν τη σχέση με το άλλο σας μισό ή άλλο σημαντικό άτομο στις 29 Μαΐου. Η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητάς σας. Από εκεί θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό, από τον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Αποδεχθείτε τον αυθορμητισμό, καθώς παραμένει στο κέντρο και μπορεί να είναι το κλειδί για την ευτυχία σας.

Σκορπιός

Μπορεί να έχετε μια διαφωνία με έναν ανώτερο ή έναν συνάδελφο χωρίς ιδιαίτερο λόγο στις 27 Μαΐου: Η διαισθητική Σελήνη στον 10ο οίκο σας της καριέρας, θα σχηματίσει τετράγωνο έντασης με τον ανατρεπτικό Ουρανό από τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Το να προσπαθήσετε να επιβραδύνετε και να αφεθείτε σε μια ρεαλιστική άποψη, μπορεί να εξομαλύνει τη διαφωνία.

Από τις 28 Μαΐου, ο αγγελιοφόρος Ερμής περνά στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας και της ανώτερης εκπαίδευσης. Εξερευνείστε διαφορετικούς τρόπους για να ικανοποιήσετε τη δίψα σας για γνώση: Περάστε μια μέρα συλλέγοντας διαδικτυακά νέες πληροφορίες για τον αγαπημένο σας τρόπο εκγύμνασης, δοκιμάστε καινούργιες εξωτικές συνταγές στην κουζίνα. Αν αγκαλιάσετε αυτή την επιπλέον έκρηξη περιέργειας και επιθυμίας, σας αναμένει μια αποκαλυπτική εμπειρία.

Τοξότης

Θα νιώθετε πιο συναισθηματικοί και ικανοί να εκφράσετε τον εαυτό σας με έναν φυσικό, βαθιά εγκάρδιο τρόπο στις 25 Μαΐου: Η διαισθητική Σελήνη θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας και των δεσμών. Και θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον αποδοτικό Άρη από τον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Η ειλικρίνεια μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους σας και να νιώσετε απίστευτα ικανοποιημένοι σε ποικίλα επίπεδα.

Στις 27 Μαΐου, η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Θα σχηματίσει ένα τετράγωνο έντασης με τον ανατρεπτικό Ουρανό από τον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας και της ευεξίας. Ίσως να είστε πιο ευαίσθητοι απ’ όσο συνήθως, ειδικά εάν νιώθετε ότι αντιμετωπίζετε περιορισμούς κάθε είδους. Αναζητήστε έναν υγιή και σταθερό τρόπο για να τροφοδοτήσετε την επιθυμία σας για διασκέδαση, όπως μια νέα προπόνηση ή ένα συναρπαστικό επαγγελματικό έργο.

Αιγόκερως

Η στενότερη επαφή με τη διαίσθηση και την καρδιά σας μπορεί να αποδειχθεί αναζωογονητική. Να σας οδηγήσει στο να αφιερώσετε χρόνο σε έναν καλό φίλο ή το ταίρι σας στις 25 Μαΐου: Η συναισθηματική Σελήνη στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας, θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον αποδοτικό Άρη από τον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Αγκαλιάστε την άμεση, αποφασιστική, ειλικρινή επικοινωνία. Θα βρεθείτε ακόμα πιο κοντά στο να εκπληρώσετε τις επιθυμίες που είχατε για πολύ καιρό.

Στις 31 Μαΐου η Σελήνη σχηματίζει ένα αίσιο τρίγωνο, με τον επιβλητικό Κρόνο που σας κυβερνά από τον 2ο οίκο σας εισοδήματός. Η στιγμή είναι πολλά υποσχόμενη για να κλείσετε συνεργασία σχέση με έναν νέο πελάτη. Η απόφαση να δουλέψετε σκληρά και να υλοποιείτε τα εγχειρήματά σας, θα έχει ως αποτέλεσμα να λάβετε επιβράβευση από τους ανώτερούς σας τώρα.

Υδροχόος

Έχετε την ευκαιρία να βρείτε νέους τρόπους για να πάτε την υγεία, την ευεξία, τη διατροφή και το ανοσοποιητικό σας σε επόμενο επίπεδο, από τις 28 Μαΐου κι έπειτα: Ο επικοινωνιακός Ερμής θα διασχίζει τον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινότητας. Όσα μαθαίνετε, θα σας δώσουν μια ανανεωμένη αίσθηση εμπιστοσύνης στην καθημερινή σας φροντίδα.

Στις 31 Μαΐου, η συναισθηματική Σελήνη στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον κυρίαρχο Κρόνο από το ζώδιό σας. Θα θελήσετε να δεσμευτείτε για να βελτιώσετε την εκπαίδευση και τις σημαντικές σας δεξιότητες… Αυτές τροφοδοτούν το πάθος σας για δουλειά και εξέλιξη της καριέρας σας. Ένα ξεκάθαρο σχέδιο θα αποτελέσει το κίνητρο, ώστε να διασφαλίσετε ότι κινείστε προς τους στόχους σας.

Ιχθύες

Στις 25 Μαΐου, η συναισθηματική Σελήνη στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον αποδοτικό Άρη από το ζώδιό σας. Ενδώσετε στην παιχνιδιάρικη διάθεση και τον αυθορμητισμό σας. Θα είναι το κλειδί για να νιώσετε απερίγραπτη ευτυχία στον χρόνο που περνάτε με τους αγαπημένους σας… Ακόμα και αν αυτό σημαίνει διαδικτυακές επαφές αυτή την περίοδο. Επίσης, θα αισθανθείτε πιο δυναμικοί και έτοιμοι να εκφράσετε ειλικρινά τα συναισθήματά σας. Αυτό θα αποδειχθεί απελευθερωτικό και θα σας δέσει πιο πολύ με τους άλλους.

Από τις 28 Μαΐου, ο αγγελιοφόρος Ερμής θα διασχίζει τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού : Αυτό θα ενθαρρύνει την ερωτική επικοινωνία που βγαίνει από την καρδιά. Μπορεί να θελήσετε να μοιραστείτε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας με κάποιον ιδιαίτερο, με έναν φανταστικό τρόπο. Σκεφτείτε να γράψετε ένα ποίημα ή να κάνετε κάτι καλλιτεχνικό. Το να ενδώσετε στην ανάγκη να εκφραστείτε έτσι, θα βοηθήσει την πνευματική και συναισθηματική σας υγεία, ενώ θα πάτε τους δεσμούς σας σε άλλο επίπεδο.