Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Θα είστε το αφεντικό της ψευτοδουλειάς και θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ο Ερμής που συλλέγει πληροφορίες, μετακινείται στον 3ο οίκο της επικοινωνίας σας από τις 11 έως τις 28 Μαΐου. Ίσως κάνετε μικροθελήματα ή ανταλλάσσετε σημειώσεις με τους συναδέλφους σας μέσω πρόχειρων συναντήσεων στο Zoom. Ίσως ξεκαθαρίζετε τα ατελείωτα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ίσως καταπιάνεστε με μια ποικιλία από πρότζεκτ με την κοινότητα. Πάντως η πνευματική σας ενέργεια είναι σίγουρο ότι θα αυξηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Απλώς βεβαιωθείτε ότι θα αποφύγετε την επαγγελματική εξουθένωση, με το να περνάτε χρόνο σε εξόδους που πραγματικά τις αξίζετε.

Αργότερα, από τις 13 Μαΐου έως τις 27 Ιουνίου, ο καταφερτζής Άρης μετακινείται στον 12ο οίκο της πνευματικότητάς σας: Ωθώντας σας να βρείτε τρόπους να επιβραδύνετε και να εστιάσετε στη φροντίδα της ψυχής και της καρδιάς σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλογιστείτε τους στόχους που έχετε πετύχει και τι άλλο μένει να επιτευχθεί.

Ταύρος

Η ανταλλαγή ιδεών και πληροφοριών θα ενισχύσει τις δυνατότητές σας για να αυξήσετε την ροή εισοδήματος. Ο επικοινωνιακός Ερμής μετακινείται στον 2ο οίκο του εισοδήματός σας από τις 11 έως τις 28 Μαΐου. Θα θελήσετε να καταπιαστείτε με κάθε είδους έρευνα που πιστεύετε ότι θα ωφελήσει σημαντικά, όπως οι νέες επενδύσεις ή ευκαιρίες. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μία καρποφόρα περίοδος για να συγυρίσετε το βιογραφικό σας. Να διαβάσετε ή να ακούσετε κάποιες εκπομπές μέσω ραδιοφώνου που αφορούν το πεδίο σας.

Και στις 17 Μαΐου, ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σας. Δημιουργεί ένα αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον 9ο οίκο της ανώτερης εκπαίδευσης: Θα αυξήσει τη διάθεσή σας, την αισιοδοξία και τη δίψα σας να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Η όρεξή σας για μάθηση και εξερεύνηση ενισχύεται τώρα. Επίσης, θα κάνετε καλά να την τροφοδοτήσετε με το να συμμετέχετε σε ένα μάθημα, βελτιώνοντας νέες δεξιότητες ή ακόμα δοκιμάζοντας τις δυνάμεις σας σε μία νέα εξωτική συνταγή.

Δίδυμοι

Παρόλο που μπορεί να μην φαίνεται δυνατόν, η επιθυμία σας για σύνδεση θα ενταθεί ενώ ο επικοινωνιακός Ερμής διασχίζει το ζώδιό σας από τις 11 έως τις 28 Μαΐου. Το να βρείτε νέους τρόπους να μοιραστείτε τις σκέψεις, τις απόψεις και τις κοινωνικές στιγμές με τους αγαπημένους σας και τους φίλους σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Την ίδια στιγμή, θα έχετε περισσότερο την τάση να υποστηρίξετε τον εαυτό σας λεκτικά στους ανωτέρους σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το να εκφραστείτε ελεύθερα με αυτό τον τρόπο μπορεί να σας κάνει ναν νιώσετε περισσότερο δυνατοί.

Και από τις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας. Θα σκέφτεστε πώς θα μπορούσατε να ανανεώσετε το στυλ σας και την προσωπική σας παρουσία. Νιώθετε πως ο τρόπος που σας βλέπουν οι άλλοι, δεν ταιριάζει με την προσωπική σας εικόνα; Είναι πιθανό να θελήσετε να αλλάξετε ορισμένες λεπτομέρειες (όπως η μορφή του προσωπικού σας προφίλ στο διαδίκτυο ή η ντουλάπα σας) για να κάνετε την εντύπωση που έχετε στο μυαλό σας.

Καρκίνος

Θα θελήσετε να έχετε μία πιο προσεκτική, ιδιωτική προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο ανοίγεστε και επικοινωνείτε. Ο Ερμής που μαζεύει πληροφορίες, θα διασχίζει τον 12ο οίκο της πνευματικότητάς σας από τις 11 έως τις 28 Μαΐου. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα μπορούσαν να επεκταθούν με ένα πιο πνευματικό και συναισθηματικό τρόπο από ότι με εξωτερικούς τρόπους: Για παράδειγμα, με το συγκατοικείτε ή να πηγαίνετε στη δουλειά μαζί. Ο τυχερός Δίας είναι ανάδρομος στον 7ο οίκο σας των συνεργατικών σχέσεων, από τις 14 Μαΐου έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

Και στις 17 Μαΐου, ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος βρίσκεται στον 11ο οίκο της δικτύωσης. Θα δημιουργήσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον επεκτατικό Δία, επηρεάζοντας και τους πλατωνικούς και τους πιο οικείους δεσμούς με ενθουσιασμό και ζωντάνια. Θα νιώσετε σίγουροι να εκφράσετε το πώς νιώθετε… Σίγουροι ότι θα είναι πιο εύκολο από ποτέ να βρεθείτε στην ίδια σελίδα με τις διασυνδέσεις σας.

Λέων

Τα ομαδικά πρότζεκτ μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα παραγωγικά και γεμάτα ζωντάνια. Ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται μέσω του 11ου οίκου σας της δικτύωσης, από τις 11 Μαΐου έως τις 28. Θα ανταλλάσσετε ιδέες με φίλους και συναδέλφους και τρόπους καταιγισμού ιδεών για να συνεργαστείτε… Πράγμα που μπορεί, με τη σειρά του, να γεμίζει τα μακροπρόθεσμα όνειρά σας και τους στόχους σας. Και από τις 13 Μαΐου έως τις 27 Ιουνίου, ο καταφερτζής Άρης βρίσκεται στον 8ο οίκο της σεξουαλικής οικειότητας και των συναισθηματικών δεσμών. Μπορεί να αυξήσει την ένταση στην σεξουαλική επιθυμία και στην επιθυμία για σύνδεση, σε ένα πιο βαθύ σωματικό και ψυχικό επίπεδο με το άλλο σας μισό ή με κάποιο άλλο ιδιαίτερο άτομο.

Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας, αξιοποιώντας τις δημιουργικές σας παρορμήσεις και δείξτε ενσυναίσθηση: Είναι απλώς πολλοί τρόποι που θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης. Ο τυχερός Δίας θα είναι ανάδρομος στον 6ο οίκο σας της ευεξίας. Τελικά θα μπορέσετε να δείτε καλύτερα αποτελέσματα με την καθημερινή ρουτίνα της υγείας σας, αν αντιμετωπίζετε θέματα όπως η συναισθηματική ευεξία.

Παρθένος

Η έρευνα και η επικοινωνία που σας δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας κομμάτι, θα έχουν μία έκρηξη από τις 11 έως τις Μαΐου: Ο Ερμής που μαζεύει πληροφορίες, ο πλανήτης που σας κυβερνά, θα βρίσκεται στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Όχι μόνο θα έχετε πλεονέκτημα όταν έρθει η ώρα για προσδιορισμό των λεπτομερειών που μπορούν να σας ενημερώσουν για το επόμενο βήμα σας… Θα μπορέσετε και να παραστείτε σε συναντήσεις υψηλού προφίλ ή παρουσιάσεις με ευκολία.

Στη συνέχεια θα πιεστείτε να αντιμετωπίσετε τις έναν προς έναν δεσμεύσεις. Ο καταφερτζής Άρης βρίσκεται στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας, από τις 13 Μαΐου έως τις 27 Ιουνίου. Αυτό μπορεί να σημαίνει αναδιοργάνωση περιοχών του σπιτιού σας μαζί με το άλλο σας μισό. Να βγάλετε άκρη με μία νέα στρατηγική που αφορά τη δουλειά με έναν συνάδελφο. Ακόμα και να δουλέψετε πάνω σε ένα δύσκολο συναισθηματικό ζήτημα με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε την εσωτερική φωτιά για να το ολοκληρώσετε.

Ζυγός

Θα έχετε επιπλέον ενέργεια για να εφαρμόσετε στις προσπάθειές σας για φυσική κατάσταση και ακόμα και στις απλές ρουτίνες της καθημερινής σας ζωής. Ο καταφερτζής Άρης βρίσκεται στον 6ο οίκο της ευεξίας σας, από 13 Μαΐου έως 27 Ιουνίου. Θα θελήσετε να συντάξετε ή να ανανεώσετε ένα πρόγραμμα, κάνοντας το σίγουρο ότι θα βρείτε λίγο χρόνο για προσωπική φροντίδα. Και για να το τηρήσετε, θα πρέπει να αποδειχθεί ευκολότερο από ότι συνήθως… Ειδικά εάν μπορείτε να δείξετε συμπόνια στον εαυτό σας σε περιπτώσεις που μπορεί να μην ανταποκριθείτε στις πραγματικές σας προσδοκίες.

Από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου, η κοινωνική, ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά, θα είναι ανάδρομη στον 9ο οίκο της ανώτερης εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Το να βγείτε και να εξερευνήσετε τον κόσμο όπως συνήθως αγαπάτε, μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο. Αλλά θα έχετε το πράσινο φως να ξεκινήσετε από την αρχή σε μία προηγούμενη προσπάθεια να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας… Ειδικά αυτές που έχουν να κάνουν με τις πιο καλλιτεχνικές σας παρορμήσεις.

Σκορπιός

Ο Δίας που είναι το αφεντικό, είναι ανάδρομος στον 3ο οίκο της επικοινωνίας σας από τις 11 Μαΐου έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Θα βρεθείτε να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο σκεπτόμενοι κάποια δύσκολα μαθήματα που έπρεπε να μάθετε: Γύρω από τις καθημερινές σας αντιδράσεις με τους άλλους και την ικανότητα να αντιμετωπίζετε τα συνεχώς αυξανόμενα θελήματα και τις αγγαρείες. Να είστε ειλικρινής σχετικά με την ικανότητά σας για αυτοαξιολόγηση, αυτορρύθμιση και για να ανταποκριθείτε στις ευθύνες σας, και θα είστε έτοιμοι για προσωπική εξέλιξη.

Και από τις 13 Μαΐου έως τις 27 Ιουνίου, ο καταφερτζής Άρης, ένας από τους συγκυβερνήτες σας, κινείται στον 5ο οίκο του ρομαντισμού σας. Θα αυξήσει την επιθυμία σας να παίξετε, να εκφράσετε ό,τι έχετε στην καρδιά σας, να βρείτε τη μαγεία στις καθημερινές αλληλεπιδράσεις με τα άτομα που λατρεύετε. Αλλά η ρομαντική Αφροδίτη είναι ανάδρομη, στον 8ο οίκο της σεξουαλικής σας οικειότητας και των συναισθηματικών σας δεσμών από εκείνη την ημέρα έως τις 25 Ιουνίου. Είναι πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και αποτυχίες στις σχέσεις σας.

Τοξότης

Η επικοινωνία με το άλλο σας μισό ή με αγαπημένους φίλους ένας προς έναν, έρχεται ακόμα πιο φυσιολογικά. Ο επικοινωνιακός Ερμής μετακινείται μέσα από τον 7ο οίκο της συνεργασίας σας από τις 11 έως τις 28 Μαΐου. Αυτό μπορεί να σημαίνει μεγάλες σε διάρκεια συζητήσεις στην εφαρμογή FaceTime. Είτε να απολαύσετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου με τελείως διαφορετικό τρόπο: Να μοιράζεστε βίντεο στο TikTok ή να κάνετε μία καινούργια προπόνηση μαζί διαδικτυακά. Το να είστε περίεργοι, ευέλικτοι και ξέγνοιαστοι μπορεί να εμποτίσει τον δεσμό σας με μία γλυκιά νέα ατμόσφαιρα.

Και από 14 Μαΐου έως 12 Σεπτεμβρίου, ο τυχερός Δίας θα είναι ανάδρομος στον 2ο οίκο του εισοδήματός σας. Αυτό μπορεί να σας δώσει ώθηση κατά κάποιον τρόπο, να σκεφτείτε σε γενικές γραμμές τα σχέδιά σας για να βγάλετε χρήματα. Αυτή η περίοδος θα προσφέρεται περισσότερο για προβληματισμό, μυστικό σχεδιασμό, για εκμάθηση και για ανάπτυξη υπό μία πνευματική έννοια.

Αιγόκερως

Το να ψάξετε νέους τρόπους για να φροντίσετε την υγεία σας, μπορεί να φανεί ικανοποιητικό: Ο καταφερτζής Ερμής βρίσκεται στον 6ο οίκο της ευεξίας σας από τις 11 έως τις 28 Μαΐου. Και θα έχετε την ευκαιρία να σβήσετε από τη λίστα σας κάθε αγγαρεία και θέλημα. Ο ο καταφερτζής Άρης θα κινείται στον 3ο οίκο της επικοινωνίας σας, από 13 Μαΐου έως 27 Ιουνίου. Αυτή η μετάβαση μπορεί επίσης να ενισχύσει την αποφασιστικότητά σας. Να σας εμπνεύσει να υπερασπιστείτε αυτό που πιστεύετε στους συναδέλφους , τους φίλους και τους γείτονές σας.

Θα στραφείτε εσωτερικά και θα αναλογιστείτε πώς θέλετε να ενισχύσετε την προσωπική σας ανάπτυξη, ενώ ο εκτεταμένος Δίας είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας από 14 Μαΐου έως 12 Σεπτεμβρίου. Το να βρείτε νέους τρόπους να βελτιώσετε την πνευματικότητά σας και να σχεδιάσετε το μέλλον, μπορεί να φανεί ιδιαίτερα ικανοποιητικό στη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Υδροχόος

Θα θελήσετε να είστε περισσότερο επιθετικοί, με πιο θαρραλέα προσέγγιση στην επίτευξη των στόχων σας όσον αφορά την δημιουργία χρημάτων: Ο καταφερτζής Άρης βρίσκεται στον 2ο οίκο του εισοδήματός σας από τις 13 Μαΐου έως τις 27 Ιουνίου. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα έρθετε σε επαφή με συναδέλφους σας από το παρελθόν… Για να πλασάρετε τον εαυτό σας σε μία εταιρεία που ονειρευόσασταν να δουλέψετε ή για να αναπτύξετε μία νέα, καλλιτεχνική προσέγγιση στην παρούσα λίστα με τα σχέδιά σας. Σε κάθε περίπτωση, το να νιώθετε ότι είστε δραστήριοι μπορεί να κάνει υψηλές σας επαγγελματικές φιλοδοξίες σας πραγματικότητα.

Και από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου, η προσανατολισμένη στις σχέσεις Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον 5ο οίκο του ρομαντισμού σας. Πιθανώς θα καταστήσει πιο δύσκολη την επικοινωνία με τον σύντροφό σας ή τους αγαπημένους σας με ένα ξέγνοιαστο, αυθόρμητο τρόπο. Αλλά μπορεί να είναι η ιδανική περίοδος για να αντιμετωπίσετε παλιές συναισθηματικές πληγές.

Ιχθύες

Μία έκρηξη υπερενθουσιώδους ενέργειας, καθιστά πιο εύκολο το να οικοδομήσετε πάνω στην υπάρχουσα πρόοδο σας… Όταν αφορά την ευεξία σας και τους προσωπικούς σας στόχους. Ο καταφερτζής Άρης διασχίζει το ζώδιό σας από τις 13 Μαΐου έως τις 27 Ιουνίου. Καθώς τείνετε να είστε αρκετά ευέλικτοι, θα είστε πιο ικανοί να διερευνήσετε τους λόγους για τους οποίους νιώθετε παθιασμένοι. Θα υποστηρίζετε τις θέσεις σας με τρόπο που θα μπορούσε να κάνει τους υπόλοιπους γύρω σας να χειροκροτούν το πάθος σας.

Και από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου, η ρομαντική Αφροδίτη είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας στον 4ο οίκο των οικιακών υποθέσεων. Σας προτρέπει να ολοκληρώσετε τα θέματα που έχουν σχέση με την οικογενειακή σας ζωή. Μπορεί να εστιάσετε ξανά στα σχέδια για διακόσμηση του σπιτιού σας, που τα είχατε αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Είτε να ανοίξετε την καρδιά σας για να αντιμετωπίσετε μία δύσκολη κατάσταση με έναν συγγενή σας.