Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια
Κριός

Στις 4 Μαΐου, ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος θα βρεθεί σε σύνοδο με τον επικοινωνιακό Ερμή στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Θα νιώσετε πνευματικά ενθουσιασμένοι για να αντιμετωπίσετε μια πληθώρα πράγματα που πρέπει να κάνετε, σε σχέση με την εξασφάλιση χρημάτων και την καθημερινή σας εργασία. Το να ελέγχετε οτιδήποτε έχετε αναβάλει για αργότερα, μπορεί να φανεί ενδυναμωτικό και να καθαρίσει το πεδίο για τις νέες ευκαιρίες.

Στις 7 Μαΐου η Πανσέληνος βρίσκεται στον 8ο οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Αυτή θα σας ωθήσει να αναλογιστείτε κατά πόσον παίρνετε και δίνετε στη σχέση σας. Εάν θέλετε να εξοφλήσετε συγκεκριμένα χρέη ή να αντιμετωπίσετε ένα δύσκολο οικονομικό εγχείρημα, τώρα είναι μια παραγωγική περίοδος γι’ αυτό. Και στις 10 Μαΐου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον 10ο οίκο σας της καριέρας σας. Μαζί σας ωθούν να ερευνήσετε νέους τρόπους για να αντιμετωπίσετε μεγαλόπνοα επαγγελματικά σχέδια.

Ταύρος

Παίρνετε φωτιά πνευματικά και έχετε επιπλέον ενέργεια για να αντιμετωπίσετε δύσκολες συναντήσεις, έρευνες και συζητήσεις με συναδέλφους και φίλους στις 4 Μαΐου: Ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης συναντιέται με τον επικοινωνιακό Ερμή στο ζώδιό σας! Και στις 7 Μαΐου, η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Καλείστε να κάνετε το καλύτερο για να πετύχετε μια ισορροπία, μεταξύ των δικών σας αναγκών και αυτών που έχουν τα σημαντικά για εσάς άτομα ή ένα αγαπημένο πρόσωπο. Σκεφτείτε ποια μαθήματα μπορείτε να πάρετε τώρα με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να διατηρήσετε τους δεσμούς σας καθώς ωριμάζετε!

Μπορεί να έχετε την έμπνευση να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή να κάνετε κάτι που σχετίζεται με την ανώτερη εκπαίδευση στις 10 Μαΐου: Ο επικοινωνιακός Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας για να σας οδηγήσει. Αν νιώθετε υπερβολικά αισιόδοξοι, να ξέρετε ότι η τόση θετικότητα θα σας ωφελήσει αν την αποδεχθείτε!

Δίδυμοι

Το να εξερευνήσετε νέους τρόπους για να αυξήσετε την πνευματική και σωματική σας ευεξία, έρχεται φυσικά στις 4 Μαΐου! Ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης κάνει σύνοδο με τον επικοινωνιακό Ερμή στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Να μετάσχετε σε ένα νέο μάθημα ή να μάθετε μέσω διαδικτύου την άποψη ενός φίλου για τις αγαπημένες του δραστηριότητες και πρακτικές γυμναστικής. Στις 7 Μαΐου η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινής ρουτίνας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Αναζητάτε περισσότερη ισορροπία στο εντατικό πρόγραμμά σας, στη δουλειά και στο σπίτι; Εκτός από απαραίτητο, θα είναι και δυναμωτικό αυτή τη στιγμή!

Στις 9 Μαΐου, ο πληροφοριοδότης Ερμής θα είναι στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα, στον 8ο οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Τώρα θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Καρκίνος

Στις 7 Μαΐου η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού! Μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι, αν αντιληφθείτε ότι παγιδεύεστε σε κοινωνικές υποχρεώσεις. Κάντε μια παύση, για να απολαύσετε τις απλές χαρές: Επικοινωνήσετε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο μέσω διαδικτύου, εκφράστε τα συναισθήματά σας μέσω της αγαπημένης σας τέχνης!

Στις 9 Μαΐου ο επικοινωνιακός Ερμής θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Θα νιώσετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με συναδέλφους, φίλους και το άλλο σας μισό με έναν πιο βαθύ και ουσιαστικό τρόπο. Η ικανότητά σας να προσελκύετε τους άλλους και να τους επηρεάζετε, είναι αυξημένη. Γι’ αυτό αν επιθυμείτε άλλη καριέρα ή να ξεκινήσετε μια συνεργασία, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείτε!

Λέων

Στις 4 Μαΐου, ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος που σας κυβερνά, κάνει σύνοδο με τον πληροφοριοδότη Ερμή στον 10ο οίκο σας της καριέρας! Προετοιμαστείτε για έντονες επικοινωνίες με τους ανώτερους και τους συναδέλφους σας. Θα μπορείτε να ξεκινήσετε με ευκολία νέα εγχειρήματα, να βάλετε προτεραιότητες στην μακρά λίστα εργασιών σας με έναν τρόπο φυσικό και αβίαστο!

Αργότερα θα βρίσκεστε σε σκέψη, για τις πτυχές της ζωής σας που σας προσφέρουν αίσθημα ασφάλειας: Στις 7 Μαΐου η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Μήπως χώνετε τη μύτη σας σε πράγματα που δεν σας αφορούν, για να βεβαιωθείτε ότι η καριέρα σας βρίσκεται στον σωστό δρόμο; Είναι ώρα να αλλάξετε εστίαση και να προσηλωθείτε σε δραστηριότητες που σας γεμίζουν προσωπικά… Όπως η ανοικοδόμηση των σχέσεων με τους αγαπημένους σας ή το ομορφύνετε το περιβάλλον σας!

Παρθένος

Θέλετε να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό εγχείρημα, που εύχεστε να σας επιφέρει επιπλέον οικονομικές απολαβές; Σκεφτείτε να το μοιραστείτε με ανωτέρους ή όποιον επηρεάζετε στις 5 Μαΐου: Η συναισθηματική Σελήνη στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος, θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με την κοινωνική Αφροδίτη στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα βρείτε τον τρόπο να κάνετε μια γοητευτική εντύπωση την παρούσα στιγμή, όπως και να αξιοποιήσετε τις καλλιτεχνικές σας παρορμήσεις για να ενισχύσετε τη ροή εισοδήματος!

Και στις 7 Μαΐου, η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Είναι πιθανό να νιώσετε να σας κατακλύζουν οι υποχρεώσεις. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και στραφείτε σε ό,τι σας κάνει να νιώσετε περισσότερο συγκεντρωμένοι και ικανοί, κάντε ένα βήμα πίσω για να ισορροπήσετε τον εαυτό σας!

Ζυγός

Αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει και να αγκαλιάσει τα όνειρά σας! Είναι ζωτικής σημασίας για να αξιοποιήσετε στον έπακρο τη συγκυρία στις 5 Μαΐου, που η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Και θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τη ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά, από τον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Βρείτε νέους τρόπους για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, ίσως με διαδικτυακά μαθήματα ή σχεδιάζοντας μελλοντικά ταξίδια με τους αγαπημένους σας!

Η διαισθητική Σελήνη θα σχηματίσει την ίδια μέρα ένα ακόμη θετικό τρίγωνο, με τον διεκδικητή Άρη στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού… Και θα έχετε περισσότερη παιχνιδιάρικη διάθεση! Στις 10 Μαΐου ο επικοινωνιακός Ερμής θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών. Αυτός θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Είναι η στιγμή να κάνετε μια παραγωγική συζήτηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο!

Σκορπιός

Εσείς μπορεί να λαχταράτε την προσοχή… Αλλά ίσως πρέπει να βάλετε τις ανάγκες σας σε αναμονή για να ασχοληθείτε με τους άλλους, ειδικά με την οικογένεια και ό,τι την αφορά στις 7 Μαΐου. Η Πανσέληνος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας! Πάρτε μια βαθιά ανάσα και αναλογιστείτε τι είναι ρεαλιστικό και τι όχι. Αυτό θα λειτουργήσει ως κλειδί, για να ξεπεράσετε αυτή την προκλητική στιγμή: Η Πανσέληνος θα σχηματίσει ένα τρίγωνο αρμονίας με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 5ο οίκο σας της έκφρασης, και ένα τετράγωνο έντασης με τον διεκδικητή Άρη στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής!

Στις 9 Μαΐου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Η αποκατάσταση της επαφής με ένα σημαντικό πρόσωπο, έναν συνάδελφο ή έναν αγαπημένο φίλο, θα ενισχύσει την προσωπική αλλά και την κοινή σας εξέλιξη!

Τοξότης

Μπορεί να θελήσετε να δώσετε επιπλέον χρόνο στον εαυτό σας στις 7 Μαΐου, που η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Δώστε προτεραιότητα στην προσωπική σας φροντίδα, στην ισορροπία σώματος και πνεύματος με διαλογισμό ή γιόγκα ή μελετώντας τα Ταρώ. Θα σας αναζωογονήσει αυτή η σημαντική ανάπαυλα ξεκούρασης, προτού πέσετε με τα μούτρα σε μια πιο ενεργή και κοινωνική περίοδο… Μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο διαπροσωπικό χρόνο με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή έναν συνάδελφο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ρισκάρετε και να ξεκινήσετε αυτό το θαρραλέο δημιουργικό εγχείρημα που θέλετε. Στις 10 Μαΐου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 5ο οίκο σας της έκφρασης, θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία της εύνοιας που σας κυβερνά από τον 2ο οίκο σας του οικογενειακού εισοδήματος. Όσο ακολουθείτε την καρδιά σας, θα καταφέρετε να γοητεύσετε τους πάντες με τη θετικότητα και τη μεγαλόπνοη σκέψη σας!

Αιγόκερως

Ένα βασικό σχέδιο μπορεί να φτάσει στο αποκορύφωμά του στις 7 Μαΐου, που η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης! Θα συνειδητοποιήσετε πόσο σας ικανοποιούν συγκεκριμένα είδη συνεργασίας. Επίσης, θα θελήσετε να αποκτήσετε περισσότερες κοινωνικές εμπειρίες. Μπορείτε να ενταχθείτε σε ένα διαδικτυακό μάθημα ή να προσφέρετε εθελοντική εργασία για έναν κοινοτικό σκοπό!

Στις 9 Μαΐου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού, θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον δυναμικό Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Η όψη θα σας προτρέψει να αγκαλιάσετε αυτούς που αγαπάτε και να πείτε γλυκά λόγια… Σίγουρα θα κάνετε εντύπωση! Και στις 10 Μαΐου, το τρίγωνο αισιοδοξίας του Ερμή με τον Δία της εύνοιας στο ζώδιό σας, ενισχύει τα όνειρά σας για καινούργιες περιπέτειες!

Υδροχόος

Η επεξεργασία σχεδίων μεγάλης κλίμακας με αγαπημένα πρόσωπα, μπορεί να έρθει πιο εύκολα στις 4 Μαΐου: Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος και ο επικοινωνιακός Ερμής, κάνουν σύνοδο στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής! Ακόμα και αν έχετε μια μεγάλη λίστα με μικρές λεπτομέρειες, θα αισθανθείτε ολοκληρωμένοι. Στη συνέχεια, ίσως είναι αναπόφευκτο να βρεθείτε στο προσκήνιο στη δουλειά μέσω μιας εκπληκτικής ευκαιρίας: Στις 7 Μαΐου η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον 10ο οίκο σας της καριέρας.

Αξιοποιήστε τη συγκυρία και μοιραστείτε πρότερες ιδέες σας με άλλους. Εκτός από συναρπαστικό, αν εμπιστευθείτε το ένστικτό σας η αναγνώριση είναι δική σας. Ωστόσο, η Πανσέληνος θα σχηματίσει ένα τετράγωνο έντασης με τον δραστικό Άρη στο ζώδιό σας. Χειριστείτε το υποβόσκον στρες στην εργασία σας, ώστε να μην εκραγείτε σε περίπτωση δύσκολων και απαιτητικών καταστάσεων!

Ιχθύες

Θα νιώσετε σαν εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στις 4 Μαΐου! Ορμήστε στις καθημερινές υποχρεώσεις, όπως η ανιαρή γραφειοκρατία ή η απάντηση σε πληθώρα ηλεκτρονικών μηνυμάτων: Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος, συναντιέται με τον πληροφοριοδότη Ερμή στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Διεκπεραιώνοντας αυτές τις δουλειές, θα κερδίσετε περισσότερο χρόνο για να τον αφιερώσετε στην ονειροπόληση και τον σχεδιασμό του μέλλοντος!

Σε αυτό θα βοηθήσει στις 7 Μαΐου και η Πανσέληνος, στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Από εκεί θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον μυστικιστικό Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Μπορεί να νιώσετε πιο συναισθηματικοί και εμπνευσμένοι καλλιτεχνικά, γι’ αυτό συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε μια πραγματικά ρομαντικό και ικανοποιητικό όραμα, που θα θέλετε σίγουρα να ακολουθήσετε!