Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Στις 15 Απριλίου, ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος παραμένει στο ζώδιό σας. Θα σχηματίσει ένα τετράγωνο έντασης με τον επεκτατικό Δία στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Ίσως νιώσετε αυτοπεριορισμένοι αλλά σίγουροι, όταν τα πράγματα έχουν να κάνουν με το να μοιράζεστε σκέψεις και ιδέες με τους ανώτερούς σας. Ίσως επίσης θέλετε να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια, που στην πραγματικότητα ξεπερνούν όσα μπορείτε να αναλάβετε αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να κινηθείτε αυτή τη στιγμή με πιο συνετή προοπτική.

Στις 16 Απριλίου, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον διεκδικητή Άρη στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Θα θελήσετε να βάλετε σε κίνηση ό,τι βρίσκεται στην καρδιά σας, από την άποψη ενός ομαδικού σχεδίου ή μιας κοινής προσπάθειας. Εμπιστευθείτε τα ένστικτά σας, έχετε ό,τι χρειάζεται για να αναλάβετε οποιαδήποτε σημαντική πρωτοβουλία. Είναι σίγουρο ότι θα λάμψετε!

Ταύρος

Στις 14 Απριλίου, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον τυχερό Δία στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Θα θέλετε να μάθετε ή να διδάξετε, να εξερευνήσετε ή να ταξιδέψετε. Η διάθεσή σας θα είναι λαμπερή και χαρούμενη, ακόμα και εορταστική… Ειδικά αν αφήσετε τον εαυτό σας να απελευθερωθεί και να αξιοποιήσει όσα λέει η καρδιά και η διαίσθησή σας.

Ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 19 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου. Αφού έχετε λάβει την ενέργεια της στιγμής, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε στο στοιχείο σας και ακτινοβολείτε από μέσα! Αυτή θα είναι μια δυναμική περίοδος για να εξελίξετε ό,τι σας βοηθά να είστε πιο άνετα. Ενισχύστε την αίσθηση του σκοπού και του ποιοι είστε.

Δίδυμοι

Μπορεί να δυσκολεύεστε να βρεθείτε τετ α τετ με έναν συνάδελφο ή κάποιον ανώτερό σας στις 18 Απριλίου: Η συναισθηματική Σελήνη στον 10ο οίκο σας της καριέρας σας, σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με την κοινωνική Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Επίσης, ίσως να αναλάβετε ένα καθήκον που δεν σας ενθουσιάζει. Σε κάθε περίπτωση, πάρτε μια βαθιά ανάσα και περάστε αυτό το διάστημα όσο καλύτερα μπορείτε.

Από τις 19 έως τις 20 Μαΐου, ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης θα κινείται στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Θα σας ενθαρρύνει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο να φροντίσετε τον εαυτό σας, την ψυχή και το πνεύμα σας. Αυτή η περίοδος χαλάρωσης μπορεί να κατευνάσει την ενεργητικότητά σας, ώστε να ενδώσετε στην ονειροπόληση και τα φανταστικά ταξίδια. Δίνοντας στον εαυτό σας χρόνο και χώρο, θα ξεκουραστείτε και θα ανανεωθείτε καθώς πλησιάζει η δική σας ηλιόλουστη εποχή!

Καρκίνος

Στις 14 Απριλίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο τυχερός Δίας κάνουν σύνοδο στον 7ο οίκο σας των σχέσεων. Είναι σίγουρο ότι θα νιώθετε τυχεροί, σε συναισθηματικά θέματα ή για τις στενές φιλικές σχέσεις σας. Εκφράστε ό,τι βρίσκεται στην καρδιά σας σε ένα σημαντικό άτομο ή κάποιον ιδιαίτερο φίλο – και θα νιώσετε ακόμα πιο ευνοημένοι και χαρούμενοι!

Στις 16 Απριλίου, η ευαίσθητη Σελήνη και ο διεκδικητής Άρης κάνουν σύνοδο στον 8ο οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Τώρα θα θελήσετε να υλοποιήσετε τις πιο ρομαντικές σας φαντασιώσεις. Το να μοιραστείτε τις επιθυμίες σας με τον σύντροφό σας, θα αποτελέσει σημαντικό βήμα για να βρεθείτε στην ίδια σελίδα… Θα αυξήσετε την ένταση στο πάθος και την οικειότητα ανάμεσά σας!

Λέων

Προετοιμαστείτε να γίνετε πιο επιθετικοί με το σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας ή κάποιον αγαπημένο φίλο, όσον αφορά αυτά που έχετε στην καρδιά σας. Στις 16 Απριλίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο διεκδικητής Άρης κάνουν σύνοδο στον 7ο οίκο σας των σχέσεων. Η όψη θα σας διευκολύνει να ξεκινήσετε μια συζήτηση που σας ενδιαφέρει. Και το αποτέλεσμα μπορεί να ενισχύσει την οικειότητά σας, είτε να ευχαριστηθείτε περισσότερο το χρόνο σας με ένα ιδιαίτερο άτομο!

Στη συνέχεια μπορεί να νιώσετε την ώθηση να αναλάβετε δράση ή περισσότερες ευθύνες, σε σχέδια μεγαλύτερης συμμετοχής. Ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης θα διασχίζει τον 10ο οίκο σας της καριέρας, από 19 Απριλίου έως 20 Μαΐου. Γνωστοποιήστε τις προθέσεις σας στους ανωτέρους και έπειτα βγάλτε το από το μυαλό σας: Είναι σίγουρο πως θα ενθουσιαστούν.

Παρθένος

Είναι πιθανό να νιώθετε περισσότερο ευαίσθητοι συναισθηματικά, ειδικά όσον αφορά αντιδράσεις προς σημαντικά ή αγαπητά σας πρόσωπα στις 19 Απριλίου. Η διαισθητική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 7ο οίκο σας των σχέσεων. Ίσως είναι δύσκολο να κατανοήσετε πώς αισθάνονται οι άλλοι, που από την πλευρά τους δεν ξέρουν πώς να ανταποκριθούν. Μην βγάλετε οριστικά συμπεράσματα, μέχρι να έχετε περισσότερα στοιχεία.

Παράλληλα και μέχρι τις 20 Μαΐου, ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης θα διασχίζει τον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Ίσως νιώσετε έξω από τη ζώνη ασφαλείας σας, αν υποβάλλεται αίτηση για μια διαφορετική δουλειά απ’ ό,τι κάνατε συνήθως. Ίσως και να κάνετε ένα φανταστικό ταξίδι, σε έναν τόπο που ποτέ δεν είχατε εξερευνήσει. Αυτή η εμπειρία μπορεί να ενισχύσει το πνεύμα σας.

Ζυγός

Νιώθετε ότι πρέπει να αναλάβετε πολλά και σπουδαία εγχειρήματα, πιθανόν με ένα σημαντικό για εσάς άτομο ή έναν συνάδελφο; Στις 15 Απριλίου, ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σας των σχέσεων. Από εκεί θα σχηματίσει ένα τετράγωνο έντασης, με τον τυχερό Ποσειδώνα στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Αυτή η σύγκρουση μπορεί να σας ωθήσει να ενισχύσετε την ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής. Παράλληλα να είστε ειλικρινείς με τον σύντροφό σας, για όσα μπορείτε πραγματικά να αναλάβετε και τι αναμένετε από εκείνον να κάνει.

Ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης θα κινείται στον 8ο οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Μπορεί να αισθανθείτε ότι η επιφανειακή ψιλοκουβεντούλα δεν αξίζει τον χρόνο. Αντ’ αυτού, αυτό που μετράει για εσάς είναι να κάνετε σημαντικές συζητήσεις.

Σκορπιός

Υπάρχει μια σημαντική ειλικρινής συζήτηση που θέλετε να κάνετε με έναν αγαπημένο σας; Θα έχετε την ευκαιρία στις 16 Απριλίου, όταν η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον διεκδικητή Άρη στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Η καρδιά και οι κινήσεις σας συντονίζονται, κάνοντας τη στιγμή ιδανική για να πείτε και να δείξετε πως νιώθετε.

Και στις 19 Απριλίου, η διαισθητική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα σας είναι να συντονιστείτε με την πνευματική σας πλευρά, ακόμη και να σαγηνευθείτε από μια πιθανότητα απόδρασης. Αλλά την ίδια στιγμή, ίσως δυσκολευτείτε να εκφράσετε όσα αισθάνεστε για κάποιον που αγαπάτε… Επειδή θα σας λείπει η διαύγεια για τα γεγονότα, καλύτερα αποφύγετε τις γενικεύσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Αυτή είναι ώρα να αφεθείτε στα όνειρά σας.

Τοξότης

Αρχίστε να αισιοδοξείτε για τις προοπτικές μιας νέας ροής χρημάτων στις 14 Απριλίου: Η διαισθητική Σελήνη και ο Δίας της εύνοιας, κάνουν σύνοδο στο 2ο οίκο σας του εισοδήματος! Και μετά θα θέλετε να διεκδικήσετε τις ανάγκες σας με έναν πιο άμεσο τρόπο. Στις 16 Απριλίου η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον διεκδικητικό Άρη στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Αλλά μια βουτιά στα συναισθήματα για να εξηγήσετε τη ρίζα των επιθυμιών σας, μπορεί να σας κάνει ακόμα πιο δυνατούς!

Η οργάνωση και η στροφή σε πιο υγιείς συνήθειες θα γίνει το σημείο προσήλωσής σας, από 19 Απριλίου έως 20 Μαΐου: Ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης θα κινείται μέσα στον 6ο οίκο σας της ευεξίας. Αρχίστε να υιοθετείτε τις λίστες και τα όρια, τουλάχιστον για να τα εφαρμόζετε στην καθημερινότητά σας. Αυτό θα αυξήσει την παραγωγικότητά σας και θα νιώσετε πιο ισορροπημένοι και αποδοτικοί!

Αιγόκερως

Στις 14 Απριλίου η συναισθηματική Σελήνη και ο τυχερός Δίας κάνουν σύνοδο στο ζώδιό σας! Θα νιώσετε ότι έχετε τον κόσμο στα δάχτυλά σας, ότι μπορείτε να επιδιώξετε οποιονδήποτε στόχο έχετε στην καρδιά και στο μυαλό σας. Επωφεληθείτε από αυτή την αισιόδοξη όψη και ενδώστε σε οποιαδήποτε ευκαιρία για μάθηση και προσωπική ανάπτυξη σας ταιριάζει περισσότερο!

Στις 16 Απριλίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο δραστήριος Άρης κάνουν σύνοδο στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Η σιγουριά και η διεκδικητική σας ενέργεια τονώνονται, για να κάνετε θαρραλέες κινήσεις που συνδέονται με τη ροή χρήματος. Κάντε αίτηση για νέες δουλειές, διεκδικήστε περισσότερες ευθύνες, μιλήστε με ανωτέρους ή αναλάβετε ένα φιλόδοξο σχέδιο: Αυτά μπορούν να αποτελέσουν βάση για ενίσχυση της επαγγελματικής σας πληρότητας αλλά και για να λάβετε ανταμοιβές!

Υδροχόος

Μπορεί να αισθάνεστε διχασμένοι, μεταξύ του να αποκαλύψετε ό,τι έχετε στο μυαλό σας και να υποχωρήσετε. Στις 15 Απριλίου, ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης θα βρίσκεται στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Από εκεί θα σχηματίσει ένα τετράγωνο έντασης με τον Δία της εύνοιας στον 12 οίκο σας της πνευματικότητας. Δώστε χρόνο στην αξιολόγηση των πραγματικών συναισθημάτων σας, ίσως μέσω διαλογισμού ή φανταστικών ταξιδιών. Αυτό θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε και να προετοιμαστείτε για το επόμενο βήμα σας.

Από τις 13 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου, ο λαμπερός Ήλιος θα κινείται στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Τώρα ενισχύονται οι πιθανότητες να γίνει αυτή μια περίοδος ζεστασιάς και αγάπης, για σύνδεση με τους αγαπημένους σας. Μείνετε στο σπίτι και χαρείτε τα μικρά πράγματα, που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς και γαλήνιοι. Σκεφτείτε να μαγειρέψετε τις αγαπημένες σας συνταγές και να φροντίσετε τον κήπο σας.

Ιχθύες

Στις 18 Απριλίου η διαισθητική Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας. Θα σχηματίσει ένα τετράγωνο έντασης με την αξιαγάπητη Αφροδίτη στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής σας ζωής. Ίσως νιώσετε ότι πρέπει να επικεντρωθείτε σε κάτι λιγότερο ευχάριστο από την έννοια του καθήκοντος. Και στις 19 Απριλίου, ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης κάνει σύνοδο με τον ορθολογιστή και ομιχλώδη Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Ίσως δυσκολευτείτε να διαχωρίσετε όσα αισθάνεστε από τα γεγονότα: Το συνήθως εύστοχο ένστικτό σας για τα συναισθήματα των άλλων, μπορεί να μην αποδώσει τώρα. Προτιμήστε να εστιάσετε στο να παραμείνετε προσγειωμένοι!

Από τις 19 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου, ο Ήλιος περνά από τον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας σας. Τώρα θα εντάξετε περισσότερο κοινωνικό χρόνο στο πρόγραμμά σας. Σκεφτείτε να κάνετε τηλεδιασκέψεις ή βιντεοκλήσεις με φίλους, ακόμα και αυτοσχέδιες ψυχαγωγίες. Αυτές οι απλές αλλά ιδιαίτερες στιγμές, θα ενισχύσουν την καλή σας διάθεση!