Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία. Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, επικεντρωθείτε σε τρόπους που θα κρατήσουν μια ισορροπία μεταξύ των αναγκών σας και των ανθρώπων που θεωρείτε σημαντικούς και αγαπητούς. Στις 7 Απριλίου η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σας της συντροφικότητας. Από εκεί θα δημιουργήσει αρμονικό τρίγωνο με τον διεκδικητή Άρη, στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Μπορεί να εμπνευστείτε να συμμετέχετε σε μια νέα μορφή ακτιβισμού, με ένα σημαντικό πρόσωπο ή έναν φίλο. Είναι η ώρα να συμπράξετε, για να διοχετεύσετε την κοινή σας ενέργεια σε έναν σκοπό που παθιάζει και τους δύο.

Από τις 11 έως τις 17 Απριλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται στο ζώδιό σας και θα σας κάνει ακόμα πιο δυναμικούς και παρορμητικούς όταν πρόκειται να εκφραστείτε. Αυτό σίγουρα να σας φέρει σε ισχυρή θέση… Αλλά εξασκήστε την υπομονή σας, σε περίπτωση που δεν λάβετε αμέσως την απάντηση που αναζητάτε.

Ταύρος

Σίγουρα δεν είναι του χαρακτήρα σας να αποφεύγετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα και να επαναστατείτε. Αλλά μπορεί να το θελήσετε στις 7 Απριλίου, που ο διεκδικητής Άρης στον 10ο οίκο σας της καριέρας δημιουργεί ένα τετράγωνο έντασης με τον επαναστατικό Ουρανό στο ζώδιό σας. Η ενέργεια αυτής της όψης θα σας εμπνεύσει να αναδιοργανώσετε τα πράγματα, με έναν τρόπο που φαίνεται καλός αυτή τη στιγμή… Αλλά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη συνέχεια, γι’ αυτό φροντίστε να σκεφτείτε καλά οποιαδήποτε κίνηση προτού την επιχειρήσετε.

Την ίδια ημέρα, η Πανσέληνος βρίσκεται στον 6ο οίκο σας της ευεξίας και των καθημερινών συνηθειών. Θα επανέλθετε σε υγιεινές συνήθειες ή πρακτικές εξισορρόπησης του νου με το σώμα. Όσο βελτιώνετε την καθημερινότητά σας, θα νιώθετε περισσότερο ζωντανοί και παραγωγικοί σε όλες τις πτυχές της ζωής!

Δίδυμοι

Στις 7 Απριλίου η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Ίσως νιώσετε ότι οι κοινωνικές απαιτήσεις είναι πιεστικές, γι’ αυτό να θέσετε σε προτεραιότητα την διασκέδαση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Σελήνη θα δημιουργήσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον διεκδικητή Άρη από τον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας, με έναν τολμηρό και χωρίς εμπόδια τρόπο. Όσο είστε αληθινοί με τον εαυτό σας, δεν μπορείτε να κάνετε λάθη.

Από τις 7 έως τις 27 Απριλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Θα ενισχύσει την ικανότητά σας να επικοινωνήσετε με συναδέλφους και φίλους: Μιλήστε για δυναμικά επιχειρηματικά σχέδια, ώστε να κάνετε τη διαφορά για την επιχείρηση ή την κοινότητά σας.

 Καρκίνος

Μήπως νιώθετε ότι καλείστε να προσηλωθείτε στη δουλειά ή σε πράγματα που δεν συμβαδίζουν με αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας; Στις 6 Απριλίου η συναισθηματική Σελήνη στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας, αντιτάσσεται στον ονειρικό Ποσειδώνα και τον επικοινωνιακό Ερμή από τον 9ο οίκο σας της ανύψωσης και της περιπέτειας. Ίσως σας φαντάζει επίσης δύσκολο να συντονιστείτε με την πραγματικότητα αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε, μέχρι να κατακαθίσει η σκόνη και να επιστρέψει η διαύγεια πριν κάνετε σημαντικές κινήσεις.

Στις 7 Απριλίου η Πανσέληνος φωτίζει τον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Θα δημιουργήσει ένα αρμονικό τρίγωνο, με τον διεκδικητή Άρη από τον 8ο οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Η όψη θα ενισχύσει την επιθυμία να συνδεθείτε βαθύτερα με τους αγαπημένους και όσους θεωρείτε σημαντικούς – αλλά και τους πιθανούς συντρόφους!

Μπορεί να δυσκολεύεστε να συμβαδίσετε με όσα έχει το πρόγραμμά σας και την μακρά λίστα υποχρεώσεών σας. Αλλά στις 7 Απριλίου η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Το να επιστρατεύσετε έναν φίλο ή κάποιο σημαντικό άτομο, μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμο. Θα σας ενισχύσει και ο διεκδικητής Άρης, που δημιουργεί ένα τρίγωνο αρμονίας με την Πανσέληνο. Το να δουλέψετε ως ομάδα, θα σας βοηθήσει να νιώθετε πιο δυνατοί. Από τις 11 έως τις 27 Απριλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται στον 9ο οίκο σας της ανύψωσης και της περιπέτειας. Θα σας παροτρύνει να εξερευνήσετε απάτητα εδάφη, όσον αφορά τις δεξιότητες ή την πρόοδό σας. Ένα διαδικτυακό μάθημα ή μια νέα τεχνική διαλογισμού, μπορεί να σας δώσει βαθιά ικανοποίηση. Επικεντρωθείτε ελεύθερα σε αυτή την έρευνα, μέχρι να καταλήξετε σε ένα σχέδιο που να μιλάει στην ψυχή σας!

Παρθένος

Στις 6 Απριλίου θα έχετε τη συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας. Θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ορθολογιστικό Ποσειδώνα και τον επικοινωνιακό Ερμή, από τον 7ο οίκο σας της συντροφικότητας. Ίσως σας φανεί δύσκολο να συμβιβάσετε το συναίσθημα με την πραγματικότητα, για κάτι που αφορά τη σχέση σας. Η παραπλανητική σκέψη ή το να φοράτε παρωπίδες, απλά θα χειροτερέψει την κατάσταση. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να κάνετε μια παύση σε όποιες σημαντικές συζητήσεις έχετε να κάνετε τώρα.

Από τις 11 έως τις 27 Απριλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Θα σας ενθαρρύνει να μιλήσετε για τα πιο βαθιά και εγκάρδια συναισθήματά σας. Αυτή η μετάβαση είναι τέλεια για να πάτε κάτω από την επιφάνεια, στη ρίζα οποιασδήποτε σύγκρουσης. Αλλά να ξέρετε ότι μπορεί να είστε λίγο πιο παρορμητικοί απ’ όσο συνήθως με αυτά που λέτε!

Ζυγός

Θα νιώσετε να επιζητάτε την προσοχή, να επιθυμείτε να σας έβλεπαν και να σας άκουγαν πιο πολύ: Στις 7 Απριλίου η Πανσέληνος θα φωτίσει το ζώδιό σας. Ευτυχώς, θα σχηματίσει ένα τρίγωνο αρμονίας με τον διεκδικητή Άρη από τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της προσωπικής έκφρασης. Έτσι η περίοδος ενδείκνυται για να συζητήσετε τις ανάγκες σας, με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Το να είστε πιο δυναμικοί και άμεσοι, σας κάνει και πιο ενθουσιώδεις!

Αυτό μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για την πιο δυναμική πλευρά σας στις σχέσεις, από 11 έως 27 Απριλίου. Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά μέσα από τον 7ο οίκο σας της συντροφικότητας, αυξάνοντας την επιθυμία σας να μοιραστείτε τις σκέψεις σας τετ-α-τετ. Να το κάνετε με ένα πρόσωπο που θεωρείται σημαντικό, έναν αγαπητό φίλο ή έναν συνάδελφο. Είναι σημαντική εποχή για να ενισχύσετε τον πνευματικό σας δεσμό!

Σκορπιός

Στις 10 Απριλίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα από τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα αποζητάτε απελευθερωτικές δραστηριότητες για να ικανοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας. Αν ξεφύγετε λίγο από την πραγματικότητα και προσηλωθείτε στις βαθύτερες επιθυμίες σας, μπορεί να αποδειχθεί λυτρωτικό… Και θα νιώσετε περισσότερο ερωτευμένοι – ή σίγουροι για το τι θέλετε στην αγάπη!

Θα θελήσετε να συζητήσετε τις οικονομικές σας ανάγκες με το ταίρι σας στις 11 Απριλίου. Η διαισθητική Σελήνη στον 2ο οίκο σας των εσόδων, σχηματίζει αντίθεση με την οικονομικά ενσυνείδητη Αφροδίτη από τον 8ο οίκο σας των κοινών πόρων. Όσο κι αν η συζήτηση μπορεί να είναι φορτισμένη, θα σας κάνει επίσης να νιώσετε πιο σίγουροι για το σχέδιο που αφορά τις επόμενες κινήσεις σας.

Τοξότης

Εσείς και οι συνάδελφοί σας θα είστε κοντά στη γραμμή τερματισμού ενός μεγάλου επιχειρηματικού σχεδίου: Στις 7 Απριλίου η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σας της δικτύωσης! Και με τον διεκδικητή Άρη στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας, ενισχύεται η ανταλλαγή πληροφοριών και η συνεργασία για να σας οδηγήσει όλους στο ίδιο αποτέλεσμα!

Αποζητάτε τον θαυμασμό και τη φροντίδα – και θέλετε να τα παράσχετε επίσης σε άφθονες ποσότητες. Εκεί θα εστιάσετε στις 11 Απριλίου, με τη συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας, σε αντίθεση με τη ρομαντική Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας της συντροφικότητας. Αν θεωρείτε ότι δεν έχετε ίδιες απόψεις με το άτομο που σας ενδιαφέρει, οποιαδήποτε ένταση τώρα δεν θα σας εξυπηρετήσει.

Αιγόκερως

Μπορεί να νιώσετε ότι βρίσκεστε στο στοιχείο σας στις 7 Απριλίου: Οι ανώτεροί σας αποδέχονται την αξία σας και ίσως σας αναθέσουν περισσότερα καθήκοντα. Επίσης, θα βρείτε την ευκαιρία να γίνετε το επίκεντρο με την Πανσέληνο στον 10ο οίκο σας της καριέρας! Είναι η στιγμή της ανέλιξης που δικαιούστε στην επαγγελματική σας πορεία. Και χάρη στο αρμονικό τρίγωνο της Πανσελήνου με τον διεκδικητή Άρη στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος, ίσως δείτε και αύξηση εσόδων… Τουλάχιστον θα είστε πρόθυμοι να συζητήσετε την πιθανότητα με τους ανώτερούς σας!

Ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής από 11 έως 27 Απριλίου. Οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους αγαπημένους σας θα σας δώσουν συναισθηματική πληρότητα. Επικοινωνήστε τώρα με τους άλλους μέσω του Facetime – ή ενός δείπνου με όσους συμβιώνετε. Είναι ακριβώς αυτό που αποζητά η καρδιά σας!

Υδροχόος

Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με έναν αγαπημένο σας ξαφνικά στις 7 Απριλίου: Ο διεκδικητής Άρης στο ζώδιό σας, σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον ανατρεπτικό Ουρανό από τον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Τη διαφωνία ίσως προκαλέσει η αντίσταση σας να τηρήσετε μια υπόσχεση ή ένα έθιμο, που νιώθετε ότι σας επιβάλλεται. Παρά να δράσετε παρορμητικά, καλύτερα να επιβραδύνετε και να εστιάσετε σε πιο ρεαλιστικές κινήσεις.

Από τις 11 έως τις 27 Απριλίου, ο πληροφοριακός Ερμής θα κινείται στον 3ο οίκο σας. Τώρα θα νιώθετε περισσότερο περίεργοι και πρόθυμοι να επικοινωνήσετε με συναδέλφους και φίλους, για μια πληθώρα καινοτόμων ιδεών που έχετε στο μυαλό σας… Και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια συναρπαστική συνεργασία!

 Ιχθύες

Μπορεί να νιώθετε ότι η καρδιά σας αποζητά να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και να υιοθετήσετε νέες δεξιότητες στις 9 Απριλίου: Η συναισθηματική Σελήνη στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης, σχηματίζει τρίγωνο αρμονίας με τον ονειρικό Ποσειδώνα από το ζώδιό σας. Δυστυχώς, η εποχή επιβάλει να υπολογίσετε τις δύσκολες συγκυρίες για να το κάνετε αυτό. Αλλά αν αφήνετε τον εαυτό σας να ονειρευτεί, θα αποκτήσετε διαύγεια για τον καλύτερο τρόπο να πραγματώσετε τα ένστικτά σας στη συνέχεια!

Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά από το 2ο οίκο σας του εισοδήματος, από τις 11 έως τις 27 Απριλίου. Τώρα ερευνείστε νέους τρόπους για να διαχειριστείτε το χαρτοφυλάκιό σας ή τις στρατηγικές σας, προκειμένου να ενισχύσετε τη ροή των χρημάτων σας. Οι συζητήσεις με φίλους και συναδέλφους θα φανούν χρήσιμες και απαραίτητες για να προχωρήσετε παρακάτω!