Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Στις 23 Μαρτίου, ο δραστήριος Άρης που σας κυβερνά κάνει σύνοδο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Η όψη εντείνει την επιθυμία σας να αποκτήσετε περισσότερη δύναμη και αναγνώριση για τις προσπάθειές σας. Προσδιορίστε τους ακριβείς στόχους σας και στη συνέχεια ακολουθήστε τους, με το χαρακτηριστικό πάθος και τη φλόγα που σας διακατέχει. Θα είστε ασταμάτητοι!

Στις 24 Μαρτίου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας αποτελεί την ευκαιρία της χρονιάς να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε να επιτύχετε στο μέλλον. Στη συνέχεια, κάντε συγκεκριμένες κινήσεις. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα. Ας επιστρατεύσετε τις θεραπευτικές στρατηγικές σας, προκειμένου να αντιμετωπίσετε και να επουλώσετε παλιές συναισθηματικές πληγές. Έτσι θα δημιουργήσετε χώρο, για το νέο επιτυχημένο μονοπάτι που θέλετε να χαράξετε για εσάς!

Ταύρος

Στις 24 Μαρτίου η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Πρέπει να περάσετε χρόνο μόνοι, αφοσιωμένοι στην ξεκούραση και τη φόρτιση των μπαταριών. Ιδανικά, να βασιστείτε στο ένστικτό σας μέσω του διαλογισμού ή μίας παρόμοιας πρακτικής ενδοσκόπησης. Πρέπει να εστιάσετε σε καθιερωμένα πρότυπα και στόχους, ώστε να απαλλαγείτε από προκαταλήψεις για το πώς περνάτε το χρόνο σας και το πώς θα έπρεπε να είστε. Αυτή η εστίαση μπορεί να σας δώσει περισσότερη αυτογνωσία, που θα ενισχύσει την προσοχή σας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στις 28 Μαρτίου η ερωτική Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας. Θα σχηματίσει ένα τρίγωνο αρμονίας με τον ανατρεπτικό Πλούτωνα στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας, ενισχύοντας τη διαύγεια και το πάθος σας. Ας τα διοχετεύσετε στις υπάρχουσες σχέσεις σας ή στο να οραματιστείτε τον τύπο σύμπραξης που θέλετε να δημιουργήσετε!

Δίδυμοι

Μπορεί να νιώσετε ιδιαίτερα προσηλωμένοι στην εκπλήρωση μιας μακροχρόνιας επιθυμίας στις 23 Μαρτίου: Ο διεκδικητής Άρης κάνει σύνοδο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, στον 8ο οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Εάν είστε δεσμευμένοι, μοιραστείτε σκέψεις και επιθυμίες με το άλλο σας μισό και θα ανοίξει η πόρτα για την εκπλήρωσή τους. Εάν είστε ελεύθεροι, με διαλογισμό και ανάλογες πρακτικές θα μπορέσετε να βιώσετε τη σύνδεση και εμπειρία που ονειρεύεστε!

Στις 24 του μήνα, η Νέα Σελήνη στον 11ο οίκο σας της σύνδεσης αποτελεί σημαντική ευκαιρία για επικοινωνία με τους συναδέλφους σας. Η συνεργασίας με τον καταιγισμό ιδεών για κοινές προσδοκίες, σας δίνει την αίσθηση ζωντάνιας. Αν και είστε κοινωνικοί από τη φύση σας, η περίοδος πραγματικά προσφέρεται για συνεργασίες: Θα νιώσετε ως μέρος από κάτι πολύ μεγαλύτερο από τον εαυτό σας!

Καρκίνος

Στις 24 Μαρτίου η Νέα Σελήνη φωτίζει τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Τώρα θα εστιάσετε περισσότερο στην ανέλιξή σας και θα λάβετε αναγνώριση για τις εργασιακές προσπάθειές σας. Αδράξτε αυτή την ανάγκη, για να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε να επιτύχετε. Μετά εκφράστε το σε αυτούς που σας υποστηρίζουν με χαρά. Θα καταλάβετε πως με θάρρος και δυναμισμό, η συγκυρία μπορεί να ενεργοποιήσει τις προσπάθειες βελτίωσης των επαγγελματικών φιλοδοξιών σας!

Στις 28 Μαρτίου, η καλλιτεχνική Αφροδίτη είναι στον 11ο οίκο σας της σύνδεσης. Θα δημιουργήσει ένα τρίγωνο αρμονίας με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα από τον 7ο οίκο σας των σχέσεων. Τώρα θα νιώθετε ιδιαίτερα θερμοί και στοργικοί σε όλες τις σχέσεις σας: Πλατωνικές, ρομαντικές και οτιδήποτε άλλο. Είναι μια ευκαιρία αυτή η συναισθηματική στιγμή, για να δουλέψετε περισσότερο σχέσεις που θεωρείτε ότι αξίζουν!

Λέων

Στις 24 Μαρτίου, όταν η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας, μπορεί να νιώθετε πολύ ανήσυχοι. Ενδώστε στην επιθυμία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσω μιας πρακτικής διαλογισμού ή ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Αυτά μπορούν να σας προσφέρουν έμπνευση και έναυσμα, για να διερευνήσετε όσα σας τροφοδοτούν πνευματικά!

Στις 28 Μαρτίου η κοινωνική Αφροδίτη είναι στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα σχηματίσει μια σύνοδο εύνοιας με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα από τον 6ο οίκο σας της ρουτίνας. Τώρα μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη ισορροπία και δημιουργική ολοκλήρωση από την εργασία σας. Συνεργαστείτε με συναδέλφους και ανωτέρους που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, συζητήστε πώς θέλετε να προχωρήσετε. Θα λάβετε ώθηση για τα επόμενα βήματά σας, που θα σας πάνε σε μεγαλύτερη επιτυχία!

Παρθένος

Στις 24 Μαρτίου η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον 8ο οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών, της σεξουαλικής οικειότητας και των κοινών επιθυμιών: Θα νιώσετε πιο εστιασμένοι στα βαθιά συναισθήματα και τις πιο στενές σχέσεις. Το να κατανοήσετε πώς συνδέεστε με τους άλλους και ποια είναι τα θεμέλια των στενών σας σχέσεων, θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη αυτογνωσία και εμπιστοσύνη. Επίσης, θα χειριστείτε τις πιο καταπιεσμένες συναισθηματικές σας ανάγκες!

Έπειτα μπορείτε να κοιτάξετε μπροστά στις 28 Μαρτίου: Η Αφροδίτη των σχέσεων είναι στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Θα δημιουργήσει ένα τρίγωνο αρμονίας με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα από τον 5ο οίκο σας της διασκέδασης και του ρομαντισμού. Τώρα θα αποκτήσετε περισσότερη σαφήνεια για τις πιο έντονες επιθυμίες σας. Αξιοποιήστε τη δύναμη των πλανητών που κυβερνούν την εξουσία και την ομορφιά, για να δημιουργήσετε το ατομικό σας σχέδιο εκπλήρωσης ακόμα και των μακροχρόνιων φαντασιώσεών σας!

Ζυγός

Στις 24 Μαρτίου η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σας των σχέσεων! Μπορείτε να δεσμευτείτε σε μια φιλοδοξία που μοιράζεστε με στενούς συνεργάτες, φίλους ή άλλα σημαντικά άτομα. Θέλετε να στήσετε μια δουλειά ή να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο; Πρέπει να επικεντρωθείτε δυναμικά στη συνέργεια, για να δημιουργήσετε από κοινού ένα σχέδιο νίκης!

Στις 28 Μαρτίου, η ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά βρίσκεται στον 8ο οίκο σας των δεσμών. Θα δημιουργήσει ένα τρίγωνο αρμονίας με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα από τον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής: Η όψη θα κάνει πολύ πιο εύκολη την προώθηση των στενών σας σχέσεων. Προσδιορίστε τις δραστηριότητες που ευχαριστούν τις «συμπράξεις» σας και αφήστε τον εαυτό σας να το ζήσει… Δικαιούστε αυτό το βίωμα, όπως και να είστε ευτυχισμένοι!

Σκορπιός

Ετοιμαστείτε για την ευκαιρία της χρονιάς, να καθορίσετε στόχους υγείας και στρατηγικές για περισσότερη ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ζωής! Στις 24 Μαρτίου η Νέα Σελήνη φωτίζει τον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινής ρουτίνας. Αναζητάτε κάποια εφαρμογή που βοηθά τη φυσική κατάσταση; Έναν βελονιστή που θα θέλατε να δείτε ή έναν δάσκαλο γιόγκα; Τώρα πρέπει να εξερευνήσετε πώς θέλετε να είναι το επόμενο κεφάλαιο της πορείας αυτοβελτίωσής σας: Σας κατακλύζει η υπόσχεση ενίσχυσης της ζωτικότητάς σας!

Στις 26 Μαρτίου η συναισθηματική Σελήνη συναντά τον ανατρεπτικό Ουρανό στον 7ο οίκο σας των σχέσεων. Η όψη τροφοδοτεί την ανάγκη να αναδιοργανώσετε τα πράγματα με το έτερον ήμισυ, είτε να ακολουθήσετε μια ρομαντική προοπτική. Θα κάνετε πολύ καλά να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας!

Τοξότης

Στις 24 Μαρτίου, με τη Νέα Σελήνη στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού, θα νιώθετε ιδιαίτερη έμπνευση! Ήρθε η ώρα να παραμερίσετε κάθε μονοτονία, που περιορίζει το περιπετειώδες και θαρραλέο σας πνεύμα. Η χαρωπή ενέργεια θα σας ξεσηκώσει και θα σας ετοιμάσει να μπείτε σε μια νέα σχέση, είτε να προωθήσετε ένα επαγγελματικό έργο. Η ατμόσφαιρα ευνοεί για να προτείνετε κάθε δημιουργικό εγχείρημα ή να δώσετε εντελώς καινούριο «μαγικό» τόνο στις πιο στενές σχέσεις σας!

Και στις 28 Μαρτίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 6ο οίκο σας της καθημερινής ρουτίνας. Δημιουργεί ένα τρίγωνο εύνοιας με τον Δία της τύχης που σας κυβερνήτη, ο οποίος βρίσκεται στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος! Το σύμπαν σας δίνει το πράσινο φως για να λάβετε περισσότερα κέρδη. Αν δεν νιώθετε παθιασμένοι με την καθημερινή σας εργασία, μιλήστε με φίλους και συναδέλφους για άλλες ευκαιρίες που διαγράφονται αποδοτικές!

Αιγόκερως

Στις 23 Μαρτίου, ο διεκδικητής Άρης κάνει σύνοδο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στο ζώδιό σας – που αυξάνει την ένταση στην πορεία σας! Τώρα πρέπει να συντονιστείτε με την ατμόσφαιρα, να λάβετε μέτρα που θα αυξήσουν την προσωπική σας δύναμη. Και στις 24 Μαρτίου η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Είναι η ευκαιρία σας να καθορίσετε εσωτερικές προθέσεις, που θα σας ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας. Το να συζητάτε τις ανάγκες σας με τους αγαπημένους σας, είναι ο πολλά υποσχόμενος τρόπος για να θέσετε τα θεμέλια για το όραμά σας!

Στις 28 Μαρτίου η Αφροδίτη των σχέσεων βρίσκεται στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα δημιουργήσει ένα τρίγωνο αρμονίας με τον Δία της εύνοιας στο ζώδιό σας, ενισχύοντας την αισιοδοξία και το συναίσθημά σας! Θα δώσετε προτεραιότητα χρόνου στους φίλους, την οικογένεια και το ταίρι σας. Ίσως πρέπει να παραμερίσετε κάπως το φόρτο εργασίας, για να παρόντες και σε επικοινωνία με τους πιο αγαπητούς σας ανθρώπους… Αξίζει αυτό τον χρόνο η ενίσχυση των δεσμών σας!

Υδροχόος

Το να περνάτε χρόνο με φίλους, γείτονες ή ακόμα και ξένους, είναι το δυνατό σας σημείο! Στις 24 Μαρτίου, με τη Νέα Σελήνη στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας, όσο περισσότερο συμμετέχετε σε ζωηρές συνομιλίες με ποικιλία θεμάτων, τόσο το καλύτερο. Ίσως να εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα μια χαλαρή συζήτηση μπορεί να επιφέρει ένα πραγματικά εμπνευσμένο σχέδιο… Και να ενεργοποιήσετε ένα μακροχρόνιο επαγγελματικό όνειρο. Το λιγότερο θα είναι να δημιουργήσετε νέους και πνευματικά ενδιαφέροντες δεσμούς!

Στις 26 Μαρτίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο οργανωτής Ουρανός συναντώνται στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Ίσως να εξετάσετε το ενδεχόμενο αλλαγής της κατάστασης που επικρατεί τώρα στη ζωή σας. Παρόλο που είστε άτομα της συνήθειας, αντιλαμβάνεστε ότι η αλλαγή βρίσκεται στον ορίζοντα… Αν την αξιοποιήσετε, θα κερδίσετε περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε!

Ιχθύες

Νιώθετε ημιτελείς ή κολλημένοι στο τρέχουσα επαγγελματική σας πορεία; Θα έχετε μια γόνιμη ευκαιρία να αλλάξετε σελίδα στις 24 Μαρτίου: Η Νέα Σελήνη φωτίζει τον 2ο οίκο σας των εσόδων, για να οραματιστείτε το νέο σχέδιό σας για την επιτυχία. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας όσον αφορά τα χρήματα – και είστε στο σωστό δρόμο!

Στις 28 Μαρτίου η κοινωνική Αφροδίτη βρίσκεται στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Θα σχηματίσει ένα τρίγωνο αρμονίας με τον Δία της τύχης από τον 11ο οίκο σας της φιλίας. Οι πλατωνικές σχέσεις σας θα αποκτήσουν μια ιδιαίτερη αίσθηση ξεγνοιασιάς και ζεστασιάς, μια άνετη στοργικότητα. Θα θέλετε να είστε ακόμα πιο ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας, ενώ ακούτε και τι έχουν οι αγαπημένοι σας στην καρδιά τους. Αυτό θα ενδυναμώσει τις σχέσεις σας και θα νιώσετε ότι λαμβάνετε περισσότερη υποστήριξη!