Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Θα έχετε την τέλεια ευκαιρία να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας στις 27 Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη και η ρομαντική Αφροδίτη θα συναντηθούν στο ζώδιό σας. Ακόμα κι αν μείνετε σπίτι για να πείτε τα νέα σας, θα νιώσετε ζεστασιά και αγάπη. Θα μπορέσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με άμεσο και ίσως παρορμητικό τρόπο.

Στις 28 Φεβρουαρίου, η κοινωνική Αφροδίτη στο ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Ίσως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε εντάσεις στις εργασιακές σχέσεις σας. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν μπορείτε να αποφύγετε πλέον, όσο πιο σύντομα εξετάσετε τι κρύβεται από κάτω, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσετε να το ξεπεράσετε.

Ταύρος

Βάλτε προτεραιότητα στη θεραπεία του εαυτού σας στις 28 Φεβρουαρίου. Τότε η ρομαντική Αφροδίτη και η συναισθηματική Σελήνη, βρίσκονται στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Συντονιστείτε με τα συναισθήματά σας, γιατί θα τα καταλάβετε καλύτερα και θα λαχταράτε να τα μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας.

Έπειτα, την 1η Μαρτίου, η διαίσθησή σας θα αυξηθεί. Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σας και θα σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον ένατο οίκο σας της μάθησης. Βάλτε ενέργεια στην έρευνα και σε συζητήσεις με φίλους, για πιθανά σεμινάρια που θα μπορούσαν να διευρύνουν τις δεξιότητές σας. Θα νιώσετε ζωντανοί και θα βγείτε με ακόμη περισσότερη γνώση και επίγνωση.

Δίδυμοι

Μπορεί να νιώθετε παραπάνω ευαίσθητοι στις 24 Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη και ο ονειρικός Ποσειδώνας είναι στον δέκατο Οίκο της καριέρα σας. Θα είστε πολύ συντονισμένοι με τα συναισθήματα των συναδέλφων σας, σε σημείο να παρασυρθείτε και να τα πάρετε πάνω σας. Αλλά το γεγονός είναι ότι υπάρχει μεγάλη σύγχυση τώρα, γι’ αυτό περιμένετε πριν δράσετε μέχρι να έχετε περισσότερη καθαρότητα.

Στις 27 Φεβρουαρίου η συναισθηματική Σελήνη βρίσκει την Αφροδίτη στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο με φίλους, γείτονες και συναδέλφους. Ανταλλάξτε ιδέες και θα αποκτήσετε μεγάλη έμπνευση. Για την ακρίβεια, οι συζητήσεις μπορεί να εμπνεύσουν ένα δημιουργικό, συνεργατικό έργο.

Καρκίνος

Η διαίσθησή σας αυξάνεται και η καρδιά σας είναι πιο τρυφερή στις 24 Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Και μπορεί να σας επηρεάσει τόσο που να θέλετε να αποδράσετε, ίσως για ένα σαββατοκύριακο ή απλώς να χαθείτε στις ονειροπολήσεις σας.

Στις 27 Φεβρουαρίου η Σελήνη ζευγαρώνει με την κοινωνική Αφροδίτη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Θα νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε τις πιο καλλιτεχνικές ιδέες σας με προϊστάμενους. Θα είστε πιο άνετοι με τις δημιουργικές παρορμήσεις σας και αυτό θα οδηγήσει σε σημαντικές εντυπώσεις. Μπορεί να ανταμειφθείτε για την υπευθυνότητά σας ή να πάρετε έναν ηγετικό ρόλο.

Λέων

Μπορεί να είναι δύσκολο να μην παρασύρεστε από τις καυτές σκέψεις για κάποιον ξεχωριστό, στις 25 Φεβρουαρίου. Τότε ο Ήλιος συναντά τον Ερμή στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Μιλήστε για τις επιθυμίες σας και θα θέσετε τις βάσεις για σέξι πυροτεχνήματα!

Έπειτα θα είστε έτοιμοι να παλέψετε για να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας, στις 28 Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας, σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με τον Άρη στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Ίσως έχετε ένα σχέδιο στο μυαλό σας και θέλετε να το μοιραστείτε με τους προϊστάμενους σας… Είτε είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το δικό σας ανεξάρτητο μονοπάτι. Όπως και να ‘χει, θα έχετε την αυτοπεποίθηση και την αμεσότητα να κάνετε τα βήματα που θα σας κάνουν περήφανους.

Παρθένος

Αποδεχτείτε τις πιο βαθιές σωματικές και συναισθηματικές επιθυμίες σας στις 27 Φεβρουαρίου – και θα νιώσετε απελευθερωμένοι. Τότε η συναισθηματική Σελήνη και η ρομαντική Αφροδίτη βρίσκονται στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα λαχταράτε χρόνο με το ταίρι σας ή κάποιον ξεχωριστό και θα θέλετε να του δείξετε τις ανάγκες σας. Αυτή είναι μια ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Στις 29, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον ένατο οίκο σας της μάθησης και σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Δία στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για μια ξεχωριστή απόδραση, με τον εραστή ή έναν φίλο σας. Θα νιώθετε ιδιαίτερα γενναιόδωροι και μπορεί να θέλετε να χαρίσετε στον εαυτό σας και την παρέα σας αξέχαστες στιγμές.

Ζυγός

Μπορεί να θέλετε να μάθετε περισσότερα από μια νέα άσκηση ή διατροφή στις 25 Φεβρουαρίου. Τότε ο Ήλιος και ο Ερμής συναντιούνται στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας. Οι λεπτομέρειες που θα μαζέψετε τώρα, θα σας κάνουν να νιώθετε πιο ζωντανοί.

Έπειτα, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα δύσκολο συναισθηματικό θέμα στις 28 Φεβρουαρίου. Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη από τον έβδομο οίκο σας, σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον Πλούτωνα στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού. Ζήλια, θέματα ελέγχου ή δύναμης μπορεί να είναι η ρίζα της έντασης – αλλά μπορεί να είναι και η στεναχώρια ή η ανασφάλεια. Αν και προτιμάτε να αποφεύγετε τις διαμάχες, η αντιμετώπιση των προβλημάτων σας θα δυναμώσει τους δεσμούς σας.

Σκορπιός

Η καρδιά σας θα είναι δίπλα στο ταίρι σας ή έναν φίλο που περνάει άσχημα στις 24 Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στον πέμπτο Οίκο σας του ρομαντισμού. Για την ακρίβεια, είστε τόσο ευαίσθητοι στον πόνο των άλλων που μπορεί να νιώθετε άσχημα κι εσείς. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στα δικά σας συναισθήματα ενώ είστε μαζί με άλλους.

Στις 27 Φεβρουαρίου η συναισθηματική Σελήνη και η κοινωνική Αφροδίτη συναντιούνται στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας. Θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να συντονιστείτε με την καρδιά σας και να βελτιώσετε την καθημερινή ρουτίνα σας. Βρείτε έστω λίγες στιγμές για να χαλαρώσετε και να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένους. Θα νιώσετε ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.

Τοξότης

Απολαύστε παιχνιδιάρικες στιγμές με αγαπημένους στις 27 Φεβρουαρίου: Η Σελήνη και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Θα νιώθετε πιο ζωντανοί και εκφραστικοί, θα θέλετε να τους μιλήσετε για τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Και εάν είστε ελεύθεροι, θα είστε ακόμα πιο ελκυστικοί!

Στις 29 Φεβρουαρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον έκτο Οίκο σας της ρουτίνας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Δία στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Θα έχετε την ξεχωριστή ευκαιρία να κάνετε κάτι καινούργιο που θα σας επιφέρει κέρδος σε χρήμα. Προϊστάμενοι θα εκτιμήσουν το πόσο ζωντανοί και ανοιχτοί είστε – και θα το δουν ως ένδειξη ότι είστε πραγματικά αφιερωμένοι στη δουλειά.

Αιγόκερως

Στις 25 Φεβρουαρίου ο Ήλιος και ο Ερμής συναντιούνται στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Θα είστε έτοιμοι να περάσετε χρόνο μαθαίνοντας και να ανταλλάσσετε ιδέες στη δουλειά σας. Ζωηρές συζητήσεις με συναδέλφους, μπορούν να θέσουν τις βάσεις για περισσότερες συνεργασίες. Και η εξερεύνηση δημιουργικών τρόπων, μπορεί να οδηγήσει σε λύσεις.

Μπορεί να νιώθετε πιο άνετα με τη στωικότητα παρά με τους τολμηρούς τρόπους στοργής. Αλλά μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας στις 29 Φεβρουαρίου… Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιό σας. Η καρδιά σας είναι γεμάτη και νιώθετε ότι πρέπει να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους αγαπημένους σας. Τα αποτελέσματα θα σας κάνουν να λάμπετε.

 Υδροχόος

Καλά θα κάνετε να ψάξετε τις απαντήσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, στις 25 Φεβρουαρίου. Τότε ο Ήλιος βρίσκει τον Ερμή στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Μπορείτε τώρα να επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες και να ξεκινήσετε συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε πιο χρήσιμες πληροφορίες. Θα μπορέσετε έτσι να πάρετε πιο καλές αποφάσεις σε σχέση με τα οικονομικά σας.

Στις 27 Φεβρουαρίου θα έχετε τη συναισθηματική Σελήνη και τη ρομαντική Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Δεν θα μπορείτε να μην μοιραστείτε τις φαντασιώσεις και τα όνειρά σας με το ταίρι σας. Για την ακρίβεια, το κάνετε σχεδόν παρορμητικά και αυτό θα θέσει τις βάσεις για παθιασμένες στιγμές.

Ιχθύες

Η συναισθηματική πλευρά σας θολώνει τις σκέψεις σας στις 24 Φεβρουαρίου: Η συναισθηματική Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Μπορεί να είστε τόσο αποσυντονισμένοι από αυτά τα συμπονετικά συναισθήματα, που να μην μπορείτε να επικεντρωθείτε στα γεγονότα μπροστά σας. Στραφείτε μέσα σας και κατανοήστε τα αισθήματά σας, πριν κάνετε ότι μπορείτε για να είστε δίπλα στους άλλους.

Και στις 27 Φεβρουαρίου, η συναισθηματική Σελήνη και η κοινωνική Αφροδίτη βρίσκονται στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Μαζί θέτουν τις βάσεις για παραγωγικές, χαρούμενες συζητήσεις με φίλους και συναδέλφους. Βρείτε το κοινό έδαφος, ανταλλάξτε δημιουργικές ιδέες και μπορεί να κάνετε επικερδείς συνεργασίες. Όσο πιο πολύ στηριχτείτε στις δημιουργικές σας παρορμήσεις, τόσο πιο ικανοποιητικό θα είναι το αποτέλεσμα.