Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

 Κριός

Αν και συνήθως σας αρέσει να είναι όλα τα βλέμματα πάνω σας, θα απολαμβάνετε πιο χαλαρή ενέργεια στη ζωή σας από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 19 Μαρτίου. Τότε ο Ήλιος θα περνά από τον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Η διέλευση αυτή σηματοδοτεί μια περίοδο ξεκούρασης και σκέψης. Σας επιτρέπει να εξετάσετε τις μεγαλύτερες επιθυμίες σας και να κάνετε σχέδια. Η επεξεργασία των συναισθημάτων αυτών μέσα από το γράψιμο ή τη θεραπεία, θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική τώρα.

Και στις 23 Φεβρουαρίου, η κοινωνική Αφροδίτη στο ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Σας ενθαρρύνει να δεσμευτείτε σε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε, ίσως γιατί θέλετε να ευχαριστήσετε τους συναδέλφους ή τους φίλους σας. Πριν πείτε ναι, ακούστε τη διαίσθησή σας.

Ταύρος

Στις 21 Φεβρουαρίου, ο Άρης στον ένατο οίκο σας σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Σας κάνει να θέλετε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Μπορεί να πάρετε ένα ρίσκο ή να σχεδιάσετε ένα ταξίδι. Απολαύστε ό,τι σας κάνει μοναδικούς και ίσως και λίγο ιδιότροπους και θα νιώσετε δυνατοί.

Έπειτα, αν θέλατε να ξεκινήσετε κάτι ομαδικό, η 23η Φεβρουαρίου είναι η ιδανική ημέρα. Η νέα Σελήνη συμβαίνει στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Οι σχέσεις που κάνετε μέσα από αυτή την εμπειρία, θα σας κάνουν να νιώσετε ότι έχετε την υποστήριξη των άλλων και θα βρείτε έμπνευση.

Δίδυμοι

Θα νιώθετε τυχεροί, επικεντρωμένοι και θα έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση στις 16 Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη βρίσκεται με τον Δία, στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Εκφράστε τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις σας και θα φτάσετε τη σχέση σας σε νέο επίπεδο.

Και αν θέλατε να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα σας, θα έχετε την ευκαιρία στις 23 Φεβρουαρίου. Τότε η νέα Σελήνη είναι στον δέκατο Οίκο της καριέρα σας. Συζητήστε τα οράματά σας με συναδέλφους και φίλους και θα κάνετε το πρώτο βήμα. Όταν έρθει η ώρα να βρεθείτε στο προσκήνιο, θα είστε πλήρως προετοιμασμένοι.

Καρκίνος

Μπορεί να χρειαστείτε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, με τον Ήλιο στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας από 18 Φεβρουαρίου έως 19 Μαρτίου. Είναι καλή περίοδος για να γραφτείτε σε μαθήματα για τη δουλειά ή την απόλαυσή σας.

Στις 19 Φεβρουαρίου, η συναισθηματική Σελήνη ζευγαρώνει με τον Δία στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα νιώσετε τη θετική ενέργεια και θα θέλετε να τη μοιραστείτε με το ταίρι σας ή έναν καλό φίλο. Βγείτε και απολαύστε κάτι μαζί για να ενισχύσετε το δεσμό σας.

 Λέων

Στις 19 Φεβρουαρίου η Σελήνη θα είναι με τον Δία στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε περισσότερη χαρά στη ρουτίνα σας. Αν θέλατε να δοκιμάσετε μια νέα γυμναστική ή μια δίαιτα, τώρα είναι η ώρα να εξερευνήσετε.

Και στις 23 Φεβρουαρίου, η νέα Σελήνη στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας βοηθά να μοιραστείτε μια φαντασίωσή σας με το ταίρι σας. Η αναγνώριση και η αποδοχή των επιθυμιών σας σάς βοηθά να νιώθετε ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Παρθένος

Θέλετε να δώσετε προτεραιότητα σε χρόνο με το ταίρι σας, τους φίλους ή τους συνεργάτες σας; Από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 19 Μαρτίου, ο Ήλιος περνά από τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Όχι μόνο θα απολαύσετε χαλαρές στιγμές μαζί, θα ξεκινήσετε και πράγματα που φαίνονται τρομακτικά όταν τα κάνετε μόνοι. Η διέλευση αυτή σας βοηθά να νιώσετε άνετα να στηριχτείτε και σε κάποιον άλλο, όπως και να είστε πηγή υποστήριξης γι’ αυτόν.

Και στις 23 Φεβρουαρίου, η νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ισχυρή για σας: Είναι σε σύνοδο με τον Ερμή στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Μπορεί να μοιραστείτε το μέλλον σας με κάποιον ξεχωριστό και να χτίσετε τώρα τα θεμέλια για το δρόμο που ανοίγεται μπροστά σας.

Ζυγός

Ο χρόνος με αγαπημένους θα είναι προτεραιότητα από τις 19 Φεβρουαρίου. Η συναισθηματική Σελήνη να συναντά τον τυχερό Δία στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού. Υπάρχει ένας χαρούμενος, αρμονικός και γιορτινός τόνος σε ό,τι κι αν κάνετε μαζί.

Και στις 23 Φεβρουαρίου, με τη νέα Σελήνη στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας, έχετε την ευκαιρία να επικεντρωθείτε στις προθέσεις σας που αφορούν την υγεία. Φτιάξτε ένα σχέδιο τώρα και θα λαχταράτε να ξεκινήσετε με ορμή. Την ίδια μέρα, η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων… Και σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον τέταρτο οίκο σας. Καλά θα κάνετε να μην δεσμευτείτε σε πολλά σχέδια με αγαπημένους.

Σκορπιός

Θα είστε πολύ εκφραστικοί και αυθόρμητοι, με τον Ήλιο στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα από 18 Φεβρουαρίου έως 19 Μαρτίου. Θα εμπνευστείτε να κάνετε μια καλλιτεχνική πρόταση ή ένα αυθόρμητο ταξίδι. Αφήστε την ανάγκη για λογικά και λεπτομερή σχέδια κατά τη διάρκεια αυτής της χαρούμενης διέλευσης.

Στις 21 Φεβρουαρίου ο Άρης είναι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Σας ενθαρρύνει να εκφράσετε την ανάγκη σας να είστε ανεξάρτητοι. Συζητήστε με το ταίρι σας ή έναν φίλο και θα νιώσετε πιο σταθεροί.

Τοξότης

Επικεντρωθείτε σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας και την παρέα των αγαπημένων σας: Ο Ήλιος περνά από τον τέταρτο οίκο σας, από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 19 Μαρτίου. Θα θέλετε να βάλετε αυτή την ενέργεια στα οικιακά σας καθήκοντα και τις απολαύσεις, παρά στη δουλειά ή τις κοινωνικές δεσμεύσεις σας. Αναγνωρίστε το και να ξέρετε ότι είναι η ιδανική στιγμή για να φροντίσετε τις προσωπικές ανάγκες σας και να βρείτε ισορροπία.

Στις 19 Φεβρουαρίου, η Σελήνη βρίσκεται μαζί με τον Δία στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Φέρνει ευχάριστα γεγονότα σε σχέση με τη δουλειά σας. Πάρτε το ρίσκο με ένα πρότζεκτ και θα απολαύσετε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Αν και είστε γενικά ρεαλιστές, θα απολαύσετε ένα κύμα αισιοδοξίας στις 19 Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη συναντά το Δία στο ζώδιό σας. Μπορείτε να στρέψετε αυτή τη θετική διάθεση προς όλα τα σχέδια που είχατε βάλει στο μάτι. Αν νιώθετε ότι η δουλειά σας θα αποδώσει, δεν κάνετε λάθος!

Και στις 23 Φεβρουαρίου, η νέα Σελήνη είναι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας: Η περιέργεια και η ανάγκη σας για γνώση, θα φτάσει ταβάνι. Συνδεθείτε με συναδέλφους και φίλους μέσα από συζητήσεις. Θα τροφοδοτήσετε το πνεύμα σας, όπως και θα εμπνεύσετε μελλοντικές συνεργασίες. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας. Μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να βάλετε όρια στο χρόνο και την ενέργεια σας, διαφορετικά θα εξαντληθείτε.

 Υδροχόος

Στις 19 Φεβρουαρίου, η Σελήνη στον δωδέκατο Οίκο σας σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Μπορεί να νιώθετε ότι κάτι σας κρατά και δεν μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά στο ταίρι σας. Θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε μόνοι σας τα συναισθήματά σας.

Έπειτα, στις 23 Φεβρουαρίου η νέα Σελήνη είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Είναι η ιδανική στιγμή για να θέσετε στόχους για τα οικονομικά σας. Σκεφτείτε τι θέλετε να συμβεί και κάντε το πράξη. Θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα ο συνδυασμός σαφήνειας και ενεργητικότητας φέρνει αποτελέσματα.

Ιχθύες

Ενώ ο Ήλιος περνά από το ζώδιό σας από 18 Φεβρουαρίου έως 19 Μαρτίου, θα είστε γεμάτοι σιγουριά που μπορείτε να εφαρμόσετε σε όλα τα σχέδιά σας. Θέλετε να κερδίσετε περισσότερη αναγνώριση στη δουλειά είτε να νιώσετε πιο ικανοποιημένοι στον ερωτικό τομέα; Πιστέψτε στον εαυτό σας και αυτό θα τροφοδοτήσει την επιτυχία σας.

Μπορεί το νέο έτος να έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες… Αλλά θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε τολμηρούς στόχους, στις 23 Φεβρουαρίου με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Στραφείτε στη διαίσθησή σας και αναγνωρίστε τις προθέσεις που σας αγγίζουν πραγματικά. Από εκεί, θα μπορέσετε να κάνετε στοχευμένα βήματα για να κάνετε τα πιο δυνατά και βαθιά όνειρά σας πραγματικότητα.