Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Στις 20 Ιανουαρίου, η συναισθηματική Σελήνη συναντά τον Άρη στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θα θέλετε να πάρετε τις πρωτοβουλίες στη σχέση σας με το ταίρι σας ή κάποιον ξεχωριστό. Αυτή η ασυνήθιστη εμπειρία θα δημιουργήσει χημεία. Εάν νιώθατε ανήσυχοι για κάτι επαγγελματικό, καλά θα κάνετε να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια στη σύνδεση και τη συνεργασία σας με τους άλλους στις 24 Ιανουαρίου. Τότε η νέα Σελήνη θα συμβεί στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης.

Καθώς η Σελήνη θα δημιουργήσει τετράγωνο με τον Ουρανό στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, μια ξαφνική στροφή μπορεί να επηρεάσει τα χρήματά σας. Επίσης, θα βρεθεί με τον Ερμή. Και θα δώσει έμφαση στη σαφήνεια, τη λογική σκέψη και την αρμονική σύνδεση μεταξύ καρδιάς και μυαλού στις συζητήσεις.

Ταύρος

Ο Ήλιος περνά από τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου. Τώρα θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί προς τους ανωτέρους σας. Η κύρια προτεραιότητά σας είναι να ανεβάσετε το επαγγελματικό σας όνομα… Και είναι φυσικό να θέλετε να αναγνωριστείτε.

Στις 24 Ιανουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας. Μπορεί να περιλαμβάνουν συναντήσεις για να εκφράσετε ενδιαφέρον για περισσότερες ευθύνες ή να παρουσιάσετε μια σημαντική πρόταση, Το κλειδί είναι να μοιραστείτε τη στρατηγική σας, καθώς η Σελήνη συναντά τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή. Αλλά σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας… Γι’ αυτό ετοιμαστείτε για απρόσμενες εξελίξεις στην πορεία.

Δίδυμοι

Θα είστε έτοιμοι να κάνετε πραγματικότητα τις πιο μεγάλες επιθυμίες σας με το ταίρι σας στις 20 Ιανουαρίου. Τότε η Σελήνη βρίσκει τον Άρη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων.
Στις 24, η νέα Σελήνη είναι στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θέλετε να αφήσετε πίσω τη ρουτίνα σας και να ψάξετε νέες εμπειρίες.

Είστε συνήθως γεμάτοι περιέργεια… Αλλά αυτή η διέλευση θα σας επιτρέψει να κυνηγήσετε πιο ενεργητικά, απίθανες στιγμές και ευκαιρίες για μάθηση. Και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον δωδέκατο Οίκο σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από την επιθυμία ή ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πράξη τώρα.

Καρκίνος

Μπορείτε να περιμένετε συναρπαστικές ανταλλαγές ιδεών με συναδέλφους στις 22 Ιανουαρίου. Τότε η Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, συναντά τον Οίκο στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Μπορεί να εκπλαγείτε από τις καταπληκτικές ιδέες που θα βγουν από τη συνεργασία αυτή.

Και στις 24 Ιανουαρίου, η νέα Σελήνη είναι στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα νιώθετε πιο δυνατοί να αναγνωρίσετε και να εκφράσετε τις ανάγκες σας. Η ευαισθησία είναι τρομακτική. Αλλά καθώς η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Ερμή, δώστε φωνή στις επιθυμίες σας… Ειδικά σε όσες είναι αντισυμβατικές – και θα έρθετε πιο κοντά στην ικανοποίηση.

Λέων

Ο Ήλιος περνά από τον έβδομο οίκο των σχέσεων σας, από 20 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου. Μπορείτε να περάσετε χρόνο με φίλους, κάποιον αγαπημένο συνάδελφο ή το ταίρι σας και να νιώθετε πιο ικανοποιημένοι. Μαζί έχετε αέρα στα πανιά σας, όσον αφορά την πρόοδο σε ένα έργο ή κοινό στόχο. Καλά θα κάνετε να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε να πετύχετε και να ξεκινήσετε!

Στις 24 Ιανουαρίου, η νέα Σελήνη είναι στον έβδομο οίκο σας επίσης και παίρνετε πράσινο φως να το καταφέρετε. Καθώς η νέα Σελήνη ζευγαρώνει με τον Ερμή, μιλήστε από την καρδιά σας και θα ανοίξετε το δρόμο τώρα.

Παρθένος

Θα είστε πιο κινητοποιημένοι να φροντίσετε την υγεία σας, όσο ο Ήλιος περνά από τον έκτο οίκο σας της ευεξίας από 20 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου. Κάντε μια καινοτόμα στρατηγική και θα έχετε ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο.

Στις 24 Ιανουαρίου, η νέα Σελήνη είναι επίσης στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας. Θα είναι καλό να πάρετε απόφαση τι θέλετε να κάνετε και να βάλετε το σχέδιο σε κίνηση. Έχετε ό,τι χρειάζεστε για να πετύχετε. Η νέα Σελήνη σχηματίζει ένα έντονο τετράγωνο με τον Ουρανό στον ένατο οίκο σας. Μπορεί να πρέπει να βελτιώσετε τις δεξιότητες ή τις γνώσεις σας για να κάνετε σημαντική πρόοδο.

Ζυγός

Θα έχετε την έμπνευση να μιλήσετε για τις ιδέες, τα κίνητρά σας και τους στόχους σας με πιο τολμηρό τρόπο στις 20 Ιανουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη συναντά τον Άρη στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας. Η περιέργειά σας εντείνεται και έχετε την ακαταμάχητη ανάγκη να συνδεθείτε.

Στις 24, η νέα Σελήνη είναι στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Θέλετε να βάλετε στην άκρη τη δουλειά για λίγο. Να επικεντρωθείτε στις πιο ικανοποιητικές, παιχνιδιάρικες και διασκεδαστικές όψεις της ζωής. Η αυτοέκφραση είναι στο επίκεντρο τώρα, ειδικά γιατί η Σελήνη σχηματίζει μια άνετη γωνία με τον Ερμή. Έτσι, εάν περιμένατε να στείλετε ένα μήνυμα ή να παρουσιάσετε κάτι, τώρα είναι η ώρα.

Σκορπιός

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου. Θα επικεντρωθείτε στο πώς να κάνετε πιο άνετο, όμορφο και ασφαλές το σπίτι σας. Μπορεί να νιώσετε σαν να πέφτετε σε χειμερία νάρκη… Αλλά στην πραγματικότητα επικεντρώνεστε στις σχέσεις, που είναι πιο υποστηρικτικές και συναισθηματικά ικανοποιητικές.

Από τις 22 Ιανουαρίου, η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο σας, για να μοιράζεστε τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σας με φίλους και το ταίρι σας. Η εμπειρία αυτή θα σας συντονίσει περισσότερο.

Τοξότης

Θα λάβετε μια έκρηξη αυτοπεποίθησης στις 20 Ιανουαρίου, που θα τροφοδοτήσει τις πιο σέξι και πιο παιχνιδιάρικες επιθυμίες σας. Τότε η συναισθηματική Σελήνη ζευγαρώνει με τον Άρη στο ζώδιό σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα μοιραστείτε μια φαινομενικά τραβηγμένη φαντασίωση που κρατάτε κρυφή… Είτε ότι θα αλλάξετε το προφίλ σας σε μια εφαρμογή γνωριμιών, για να αντικατοπτρίζει αυτό που θέλετε από μια σχέση. Θέλετε να κυνηγήσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες, που κάνουν την αδρεναλίνη σας να ρέει!

Γύρω στις 24 Ιανουαρίου, η νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Το πρόγραμμά σας μπορεί να είναι εντελώς γεμάτο με δουλειές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Θέλετε να διαγράψετε τα πάντα από τη λίστα σας και έχετε την ενέργεια να το κάνετε… Αλλά πρέπει και να εντοπίσετε τις αναζητήσεις που αντηχούν στις αξίες σας, καθώς θέτετε το ρυθμό για έναν ολόκληρο νέο κύκλο τώρα.

Αιγόκερως

Τα συναισθήματά σας θα ενταθούν και θα γίνουν βαρύτερα από το συνηθισμένο στις 23 Ιανουαρίου. Τότε η διαισθητική Σελήνη συναντά τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα και τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Αντί να τα κάνετε στην άκρη και να συνεχίζετε τη δουλειά σας, όπως κάνετε συχνά, καλύτερα να αποκτήσετε περιέργεια. Είναι περισσότερο ώρα για σκέψη παρά για πράξη… Αλλά θα μάθετε αρκετά, δίνοντας στον εαυτό σας την άδεια να κοιτάξει ποιες είναι οι ρίζες αυτών των άβολων συναισθημάτων.

Στις 24 Ιανουαρίου έχετε τη νέα Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Θα πάρετε πράσινο φως να εξερευνήσετε και να αρχίσετε να ακολουθείτε ένα νέο σχέδιο οικονομικό, επενδυτικό ή μια επιχειρηματική πρόταση. Όσο πιο ρεαλιστικοί και προνοητικοί είστε, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε.

Υδροχόος

Είναι η εποχή σας από τις 20 Ιανουαρίου, που ο Ήλιος περνά από το ζώδιό σας μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Θα έχετε παραπάνω ορμή να ανακαλύψετε νέα εδάφη, όσον αφορά το πώς εκφράζετε και παρουσιάζετε τον εαυτό σας στον κόσμο. Επιθυμείτε να στήσετε μια νέα επαγγελματική πορεία – ή κάποια αυτοεξερεύνηση που σχετίζεται με το μυαλό και την ευεξία του σώματός σας; Είναι καλή στιγμή να αφήσετε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει.

Και στις Ιανουαρίου, το σύμπαν φυλά τα νώτα σας όσον αφορά την επιδίωξη των στόχων σας με ακόμα πιο ισχυρό τρόπο: Χάρη στη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Απλά να γνωρίζετε ότι σχηματίζει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον Ουρανό στον τέταρτο οίκο σας. Οπότε ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε θέματα, σχετικά με την ασφάλεια ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην πορεία.

Ιχθύες

Σύγχυση επικρατεί με συναδέλφους στις 20 Ιανουαρίου. Τότε η Σελήνη στον δέκατο Οίκο σας της καριέρα, σχηματίζει έντονο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Καθώς ο Ποσειδώνας θολώνει τη σκέψη, μπορεί να είναι δύσκολο να αναγνωρίσετε τη στιγμή εκείνη που προσπαθείτε να πιάσετε τα γεγονότα. Μπορεί ακόμα και να αμφισβητείτε τι είναι αλήθεια και τι όχι. Περιμένετε μέχρι να κάτσει η σκόνη και θα αποκτήσετε καθαρότητα.

Στις 24 Ιανουαρίου, η νέα Σελήνη είναι στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Θα περάσετε περισσότερο χρόνο να σκέφτεστε τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας. Αυτό που θα πάρετε μαζί σας από την εμπειρία, μπορεί να βοηθήσει να κάνετε τις επόμενες κινήσεις σας.