Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Από τις 9 έως τις 28 Δεκεμβρίου θα λαχταράτε συζητήσεις με φίλους, συναδέλφους και αγαπημένους που αγγίζουν θέματα φιλοσοφίας και ευρύτερων ιδεών. Τότε ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνά από τον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Κάθε πρότζεκτ που απαιτεί προσοχή σε βαρετά, καθημερινά μικροπράγματα θα είναι ιδιαίτερα κουραστικό. Κάντε ότι μπορείτε να ξεπετάτε τέτοιου είδους δουλειές, ώστε να επικεντρώνεστε σε θέματα που είναι πιο διεγερτικά και συναρπαστικά.

Και γύρω στις 12 Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνία σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Αυτό θα σας κάνει να διχαστείτε ανάμεσα στα καθήκοντα και την ανάγκη σας για ξεκούραση και φροντίδα. Βρείτε την ισορροπία για καλύτερα αποτελέσματα.

Ταύρος

Είναι πιθανό τις προηγούμενες δύο εβδομάδες να νιώθατε πιεσμένοι απ’ τη δουλειά σας. Ίσως και διχασμένοι ανάμεσα σε αυτά που θέλατε να κάνετε και αυτά που νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε, για να βγάλετε λεφτά. Αλλά στις 12 Δεκεμβρίου έχετε την Πανσέληνο στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Θα επικεντρωθείτε στο να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά σας και σε αυτά που τροφοδοτούν τη ψυχή σας.

Στις 13 του μήνα η Αφροδίτη ζευγαρώνει με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα, στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Αυξάνει την επιθυμία να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, ιδανικά με κάποιον που κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά. Μιλήστε, έπειτα δράστε για να κάνετε πραγματικότητα το όραμά σας.

 Δίδυμοι

Οι σχέσεις θα τροφοδοτούν τη ψυχή σας περισσότερο: Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, περνά από τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων από τις 9 έως τις 28 Δεκεμβρίου. Μπορεί να θέλετε να απορροφήσετε τις απόψεις που αντικρούουν αλλά και συμβαδίζουν με τις δικές σας. Ανταλλάξτε λοιπόν πολλές ιδέες με φίλους, συναδέλφους ή το ταίρι σας. Αυτές οι συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να συνεργαστείτε πάνω σε κάτι που σας παθιάζει.

Στις 12 Δεκεμβρίου, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, μπορεί να νιώθετε ότι βάζετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας. Είναι ώρα να σκεφτείτε τα συναισθήματά σας, να βρείτε τι πρέπει να κάνετε για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να νιώσετε σταθερότητα. Βάλτε όρια και θα τα καταφέρετε.

 Καρκίνος

Θα έχετε επιπλέον πλανητική υποστήριξη στις προσπάθειές σας: Ο Ερμής περνά από τον έκτο οίκο σας της ρουτίνας, από τις 9 έως τις 28 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι θα γραφτείτε επιτέλους στο γυμναστήριο και θα ασκείστε σε τακτική βάση, είτε θα ξεκινήσετε να παίρνετε στο γραφείο υγιεινά γεύματα από το σπίτι. Πάντως θα νιώσετε ότι οι αλλαγές αυτές σας βοηθούν να προχωρήσετε.

Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Αυξάνει την όρεξή σας για μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας ή κάποιον ξεχωριστό. Μπόνους: Θα είστε εξαιρετικά ελκυστικοί τώρα.

 Λέων

Είναι πιο εύκολο να εκφράσετε τις σκέψεις και τις προτάσεις σας. Σας βοηθά ο Ερμής της επικοινωνίας, που διασχίζει τον οίκο σας της δημιουργικότητας και του έρωτα από 9 έως 28 Δεκεμβρίου. Θα διασκεδάζετε τους συναδέλφους και το ταίρι σας, με το πνεύμα και την σχεδόν παιδική σας ενέργεια. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια, καταστρώνοντας ευφάνταστες παρουσιάσεις ή απολαμβάνοντας το φλερτ και τις διανοητικές συζητήσεις με κάποιον ξεχωριστό.

Έπειτα, ένα ομαδικό έργο θα απαιτήσει την προσοχή, την ενέργεια και τη συγκέντρωσή σας στις 12 Δεκεμβρίου. Τότε η Πανσέληνος είναι στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Ευτυχώς θα νιώθετε ότι το βάρος σας είναι μέρος μιας μεγαλύτερης κοινότητας ή ομάδας που είναι διεγερτική και τροφοδοτεί τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους σας. Έτσι θα αξίζει την προσπάθεια.

Παρθένος

Λαχταράτε βαθιές, συναισθηματικές συζητήσεις με τους αγαπημένους σας; Ο Ερμής της επικοινωνίας περνά από τον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής, από 9 έως 28 Δεκεμβρίου. Θα είναι φυσικό να σκέφτεστε το παρελθόν και τις ρίζες σας, όπως και τις δυναμικές ανάμεσα στους ανθρώπους που αγαπάτε. Αυτοί οι διάλογοι μπορεί να οδηγήσουν σε καλύτερη κατανόηση και πιο δυνατούς δεσμούς.

Και γύρω στις 12 Δεκεμβρίου έχετε την Πανσέληνο στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Μπορεί να πρέπει να βρεθείτε στο επίκεντρο για μια μεγάλη παρουσίαση, να πάρετε περισσότερη ευθύνη στη δουλειά σας η να αναλάβετε τα ηνία μιας ομαδικής προσπάθειας. Μπορείτε να αποδείξετε εύκολα πως έχετε ό,τι χρειάζεται και να προσεγγίσετε αυτές τις δουλειές με ενθουσιασμό και συγκέντρωση. Η ικανοποίηση των αναγκών των προϊσταμένων σας θα οδηγήσει σε προώθηση της καριέρας σας.

Ζυγός

Μπορεί να είναι πιο δύσκολο να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας στις 11 Δεκεμβρίου. Τότε η Αφροδίτη ζευγαρώνει με τον Κρόνο, στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Μπορεί να νιώθετε μια παράξενη, ακατανόητη απόσταση ή ψυχρότητα που στέκεται στο δρόμο της δυνατότητας να βρείτε κοινό έδαφος. Μείνετε ψύχραιμοι και αφήστε αυτή την περίοδο να περάσει.

Γύρω στις 12 Δεκεμβρίου έχετε την Πανσέληνο στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θα νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε τη μονοτονία και να τροφοδοτήσετε το μυαλό και το πνεύμα σας. Μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα γυμναστική, να σχεδιάζετε τις διακοπές σας ή ακόμα και να παίξετε κρυφτό ένα απόγευμα, ώστε να πάτε να δείτε μια έκθεση.

 Σκορπιός

Κοιτάξτε προσεκτικά τα χρήματα, τον προϋπολογισμό και άλλα οικονομικά σχέδια το διάστημα 9 με 28 Δεκεμβρίου, που θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικό. Τότε ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, περνά από τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Θα έχετε τη συγκέντρωση και την αναλυτική ενέργεια για οργανωτικές δουλειές και για να βάλετε οικονομικούς και επενδυτικούς στόχους. Συμβουλευτείτε έναν οικονομικό σύμβουλο.

Έπειτα, στις 12 Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος είναι στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα σας κάνει να σκεφτείτε τις ανάγκες του ταιριού ή των αγαπημένων σας, όπως και τις δικές σας. Αν δίνατε περισσότερα απ’ όσα παίρνατε ή το αντίθετο, θα πρέπει να κάνετε βήματα για να το διορθώσετε τώρα.

Τοξότης

Είναι βασικό για σας να βρείτε κοινό έδαφος με συναδέλφους, φίλους ή το ταίρι σας στις 12 Δεκεμβρίου. Τότε η Πανσέληνος είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Αν νιώθετε ότι οι παρορμήσεις και η συγκέντρωσή σας ήταν σε αντίθεση, είτε απλώς δεν είστε όσο συντονισμένοι θα θέλατε, αυτή η στιγμή είναι ιδανική για να βρείτε λύσεις.

Έπειτα, μια συναρπαστική ευκαιρία να βγάλετε χρήματα μπορεί να παρουσιαστεί ξαφνικά στις 15 Δεκεμβρίου. Τότε ο τυχερός Δίας στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Αν μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας σε καθημερινή βάση και να κερδίσετε το εισόδημα που νιώθετε ότι αξίζετε, θα νιώθετε ευλογημένοι και κινητοποιημένοι.

Αιγόκερως

Είναι ιδιαίτερα ελκυστικά τα σημαντικά, ψυχολογικά θέματα… Όσο ο Ερμής της επικοινωνίας περνά από τον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας, από 9 έως 28 Δεκεμβρίου. Μπορείτε να κρατήσετε ημερολόγιο, να εκφραστείτε μέσω μιας μορφής τέχνης ή ακόμα και να χειριστείτε πληγές του παρελθόντος με θεραπεία. Όσο πιο πολλή φωνή δώσετε στις πνευματικές και συναισθηματικές δυνάμεις που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της καθημερινής ζωής σας, τόσο πιο ζωντανοί θα νιώθετε.

Στις 12 Δεκεμβρίου έχετε την Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Μπορεί να εμπνευστείτε να πετάξετε συνήθειες που δεν εξυπηρετούν την υγεία σας. Ένα ολιστικό σχέδιο θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την πνευματική, σωματική και συναισθηματική ευεξία σας… Και θα μοιάζει όχι μόνο απαραίτητο, αλλά και εφικτό.

Υδροχόος

Μπορεί να νιώθατε ότι η δουλειά ήταν στο επίκεντρο της ζωής σας τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα, για να περάσετε χρόνο με τους ανθρώπους σας στις 12 Δεκεμβρίου. Τότε η Πανσέληνος επηρεάζει τον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Μπορεί να κινδυνεύετε με εξουθένωση, αν δεν επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να περάσει καλά.

Έπειτα θα θέλετε να παρουσιάσετε τις πιο ευφάνταστες ιδέες σας στη δουλειά, στις 13 Δεκεμβρίου. Τότε ο Άρης στον δέκατο οίκο σας της καριέρας, σχηματίζει αρμονική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Όσο νιώθετε αυτοπεποίθηση και πάθος για τους στόχους σας, θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε όλους όσους μπορούν να δώσουν πράσινο φως στο σχέδιό σας.

 Ιχθύες

Μιλήστε με προϊσταμένους για τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους σας: Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνά από τον δέκατο οίκο σας της καριέρας, από 9 έως 28 Δεκεμβρίου. Με τη γλώσσα και την αυτοέκφραση μπορείτε να στείλετε ένα σημαντικό μήνυμα, είτε σχετίζεται με περισσότερες ευθύνες είτε με περισσότερη αναγνώριση.

Έπειτα, θα νιώθετε αποφασισμένοι να εκφραστείτε δημιουργικά και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας στις 13 Δεκεμβρίου. Τότε ο Άρης στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον πνευματικό Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και κάντε πράξη τις ονειροπολήσεις σας και θα νιώσετε ότι εκμεταλλεύεστε πλήρως την περίσταση. Αν η διαίσθησή σας λέει ναι, ακούστε τη!