Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Θα εμπνευστείτε από μια εμπειρία που θα σας ανοίξει τα μάτια μαζί με το ταίρι σας στις 6 Δεκεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον Ήλιο στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Ένα ασυνήθιστο ραντεβού θα σας κάνει να νιώσετε χαρούμενοι και γεμάτοι ζωή.

Στις 7 Δεκεμβρίου η διαισθητική Σελήνη σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο στον δέκατο οίκο σας της καριέρα. Είναι πιθανό να νιώθετε ότι δουλεύετε πάρα πολύ και ότι δεν παίρνετε αναγνώριση για τις προσπάθειές σας. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι και γκρινιάρηδες. Η καλύτερη λύση: Ψάξτε λίγο μέσα σας και αναγνωρίστε και αποδεχτείτε το γιατί νιώθετε έτσι. Έπειτα σχεδιάστε ένα διάλειμμα αποκατάστασης για να κάνετε κάτι που απολαμβάνετε πραγματικά.

 Ταύρος

Νιώθετε αποφασιστικοί και έτοιμοι για επιτυχία στις συνεργασίες σας στις 3 Δεκεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης εναρμονίζεται με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Η συνεργασία και η αξιοποίηση των δυνάμεων της ομάδας μπορεί να ανεβάσει τα επίπεδα της ενέργειας σας, γι’ αυτό γίνετε ο καλύτερος ομαδικός παίκτης!

Έπειτα, στις 6 Δεκεμβρίου, η Σελήνη στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας εναρμονίζεται με τον Ήλιο στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Βάλτε προτεραιότητα το χρόνο με το ταίρι σας ή κάποιον ξεχωριστό. Ο υπέροχος χρόνος που περνάτε μαζί ενισχύει την επιθυμία σας να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις και να μοιραστείτε αυτά που έχετε στην καρδιά σας. Αυτή η στιγμή θα σας δώσει δύναμη και θα ενισχύσει τον δεσμό σας.

Δίδυμοι

Νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και θέλετε να ξεκινήσετε ένα πρότζεκτ που σχετίζεται με την υγεία και την κοινότητά σας στις 3 Δεκεμβρίου. Τότε η ευαίσθητη Σελήνη σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον Άρη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Η επιθυμία να υποστηρίξετε και να δουλέψετε με άλλους, όχι μόνο θα σας χαρίσει χειροκρότημα αλλά θα ενισχύσει και το δημόσιο προφίλ σας – ιδίως με τους ανθρώπους που σέβεστε.

Έπειτα θα απολαύσετε μια έκρηξη ονειρικής, δημιουργικής ενέργειας στις 4 Δεκεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη και ο πνευματικός Ποσειδώνας συναντιόνται στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Είναι η τέλεια στιγμή για ανταλλαγή ιδεών και για να προτείνετε την πιο ευφάνταστη ιδέα. Η ευαισθησία είναι αυξημένη τώρα, οπότε είναι καλύτερο να δεσμευτείτε στην ιδέα που πιστεύετε με το είναι σας.

Καρκίνος

Στις 2 Δεκεμβρίου είναι πιο εύκολο να δουλέψετε πάνω στις κοινές φιλοδοξίες με ένα ταίρι, φίλο ή στενό συνεργάτη. Τότε ο τυχερός Δίας μπαίνει στη ζώνη των σχέσεων σας, όπου θα μείνει για λίγο περισσότερο από έναν χρόνο. Οι στενές συνεργασίες που συμβαίνουν σε προσωπικό επίπεδο θα σας επιτρέψουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να δυναμώσετε τους δεσμούς σας παράλληλα.

Στις 4 Δεκεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο πνευματικός Ποσειδώνας είναι στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θα ονειρεύεστε ταξίδια ή συναρπαστικούς τρόπους να διευρύνετε τις γνώσεις σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες, έπειτα κάντε τη κίνηση και κλείστε την πτήση ή γραφτείτε στην τάξη που θέλετε.

Λέων

Είναι πιο εύκολο από ποτέ να επικεντρωθείτε στην άσκηση και τη διατροφή σας, στις 2 Δεκεμβρίου. Τότε ο επεκτατικός Δίας περνά στον έκτο οίκο σας της ευεξίας για τον επόμενο χρόνο. Θα εμπνευστείτε να δοκιμάσετε νέες ρουτίνες άσκησης και να πειραματιστείτε στην κουζίνα με πεντανόστιμες, υγιεινές συνταγές. Όσο περισσότερο το κάνετε μέρος της καθημερινότητάς σας, τόσο πιο ζωντανοί και σταθεροποιημένοι θα νιώθετε.

Και στις 4 Δεκεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη και ο μυστικιστικός Ποσειδώνας βρίσκονται στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα εκφράσετε τις φαντασιώσεις σας στο ταίρι σας ή σε κάποιον ξεχωριστό. Θα μπορέσετε να πάτε τη σύνδεσή σας σε άλλο επίπεδο αν μπορέσετε να μείνετε ανοιχτοί και ευαίσθητοι μπροστά τους.

Παρθένος

Το νέο έτος θα φέρει πολλές ευκαιρίες να εκφραστείτε δημιουργικά… Ενώ χαλαρώνετε και περνάτε καλά με αγαπημένους, φίλους και ερωτικά ενδιαφέροντα. Αυτό χάρη στον Δία, που περνά στον πέμπτο οίκο σας της αυτοέκφρασης από τις 2 έως τις 19 Δεκεμβρίου 2019. Αφήστε τον σχεδιασμό και τις λίστες της δουλειάς για λίγο. Γεμίστε την ερωτική ζωή σας και την καριέρα σας με χαρούμενες στιγμές και καλλιτεχνική ικανοποίηση.

Και θα νιώθετε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και ευαίσθητοι στις 4 Δεκεμβρίου. Θα θέλατε να βάλετε προτεραιότητα την πραγματοποίηση των πιο ονειρικών και ρομαντικών επιθυμιών σας. Σε αυτό θα βοηθήσει η συνάντηση της συναισθηματικής Σελήνης με τον μυστικιστικό Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να πατήσει παύση στον αναλυτικό μονόλογο και παρασυρθείτε.

Ζυγός

Μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε μια σημαντική επαγγελματική πρόταση με προϊσταμένους στις 3 Δεκεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον έκτο οίκο σας της ευεξίας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Θα επικροτήσουν το πάθος σας, την ορμή σας και το καλό σας σχέδιο. Αυτό θα ανάψει το πράσινο φως και στη χρηματική ροή σας.

Έπειτα, στις 6 Δεκεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων εναρμονίζεται με τον Ήλιο στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Θα νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση όσον αφορά μια σημαντική συζήτηση με έναν φίλο ή το ταίρι σας που περιμένατε να κάνετε. Πείτε την αλήθειά σας και τίποτα δεν θα πάει στραβά.

Σκορπιός

Θα λαχταράτε ποιοτικό χρόνο γεμάτο χαρά με το ταίρι σας ή με τους αγαπημένους σας, στις 3 Δεκεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού, εναρμονίζεται με τον Άρη στο ζώδιό σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας με σωματικό, ερωτικό τρόπο αν νιώσετε την έμπνευση. Αυτό θα ενισχύσει τη χημεία μεταξύ σας.

Στις 7 Δεκεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον έκτο οίκο σας της καθημερινότητας σχηματίσει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Κρόνο στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε επιλογή, πρέπει να τελειώσετε τις δουλειές σας και στο τέλος να είστε εξαντλημένοι. Το κλειδί για να αποφύγετε την εξάντληση: Σπάστε την ημέρα σας με μικρά διαλείμματα.

Τοξότης

Από τις 2 Δεκεμβρίου ο τυχερός Δίας περνά στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, για λίγο περισσότερο από έναν χρόνο. Αυξάνει την πιθανότητα να έρθουν κερδοφόρες ευκαιρίες και δυνατότητες. Ευτυχώς, δεν θα πρόκειται μόνο για δουλειές του ποδαριού που δεν σας ενθουσιάζουν καθόλου. Είναι μια εποχή που θα απολαύσετε πρότζεκτ που θα προωθήσουν την ανάπτυξη σας και θα σας συναρπάσουν. Μια αργή και σταθερή προσέγγιση θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα.

Στις 6 Δεκεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Λαχταράτε χρόνο για παιχνίδι με τον ταίρι σας ή έναν φίλο. Ακολουθήστε τη ροή και θα νιώθετε χαρούμενοι και ήρεμοι.

Αιγόκερως

Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθησή σας αυξάνονται τον επόμενο χρόνο. Ο Δία περνά στο ζώδιό σας από τις 2 Δεκεμβρίου. Αν θέλατε να αλλάξετε τον εαυτό σας ή να τροφοδοτήσετε τους προσωπικούς στόχους σας, θα έχετε τη δύναμη των πλανητών στο πλευρό σας και κυρίως του Δία. Μπορείτε να αφιερώσετε ενέργεια στην άσκησή σας, στους επαγγελματικούς στόχους σας ή στη σχέση σας!

Και στις 6 Δεκεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού σχηματίζει τετράγωνο με τη ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Μπορεί να νιώθετε ενοχλημένοι, γιατί η δουλειά παίρνει πολύ χρόνο από αυτόν που μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας και από τη χαλάρωσή σας. Παρά την εργατικότητά σας, σας αξίζει λίγη ξεκούραση που και που.

Υδροχόος

Στις 4 Δεκεμβρίου είναι πιθανό να χρειαστεί να λύσετε μια παρεξήγηση που σχετίζεται με οικονομικά θέματα. Τότε η ευαίσθητη Σελήνη και ο πνευματικός Ποσειδώνας συναντιούνται στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Η διέλευση αυτή μπορεί να θολώσει τη λογική και τα γεγονότα, να σας δυσκολέψει. Για το λόγο αυτό, κοιτάξτε διπλά τα πάντα και ρωτήστε οτιδήποτε μοιάζει παράξενο… Είτε να μην κάνετε καμία σημαντική κίνηση τώρα.

Στις 6 Δεκεμβρίου, η ευαίσθητη Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας σχηματίζει αρμονική γωνία με τον Ήλιο στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Θα λαχταράτε κοινωνικές στιγμές με συναδέλφους και φίλους. Οι συνδέσεις τροφοδοτούν τη ψυχή σας γενικά, αλλά τώρα μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώσετε υποστήριξη και σταθερότητα.

Ιχθύες

Από τις 2 Δεκεμβρίου ο τυχερός Δίας περνά στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης, μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2020. Δίνει στις ομαδικές προσπάθειες και τις φιλίες σας έντονη ανανέωση. Η μεγεθυντική και επεκτατική ενέργεια του μεγάλου πλανήτη, θα σας βοηθήσει να επωφεληθείτε από διάφορα δίκτυα υποστήριξης: Να βρείτε τρόπους να κάνετε τις συνεργασίες σας υποβοηθητικές στο να υλοποιήσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Ένα αίσθημα κοινότητας τροφοδοτεί την επιτυχία σας.

Μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις 4 Δεκεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη βρίσκει τον πνευματικό Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Βάλτε τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα προς το παρόν, δώστε προτεραιότητα στη φροντίδα του εαυτού σας. Αυτό θα υποστηρίξει την αίσθηση ευεξίας που λαχταράτε και αξίζετε.