Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Έχετε σκεφτεί ότι όλα αυτά που γίνονται τη Δευτέρα μπορεί να μην έχουν να κάνουν με σας; Σκεφτείτε την κατάσταση κάποιου άλλου και προσπαθήστε να την καταλάβετε. Και έπειτα, την Τρίτη και την Τετάρτη, χαλαρώστε στην ιδέα ότι είστε μικροί σε σχέση με ολόκληρο τον κόσμο –όχι σε σχέση με την επιρροή σας, απλώς για να απολαύσετε την υγιή και παραγωγική αίσθηση της σεμνότητας.

Όπως κι όλα τα συναισθήματα, κι αυτό θα περάσει. Την Πέμπτη και την Παρασκευή νιώθετε το αντίθετο της σεμνότητας: Νιώθετε τεράστιοι. Ο κόσμος είναι το δάσος σας και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Το Σάββατο και η Κυριακή σάς βρίσκουν εξίσου φιλόδοξους.

Ταύρος

Ο κόσμος είναι φτιαγμένος με τα ίδια σχήματα που είχε πάντα, αλλά όλα έχουν χρωματιστεί με μαρκαδόρους. Όλα μοιάζουν μοντέρνα. Ακόμα και για τους πιο ανεπαίσθητους λόγους, η καθημερινή ζωή σας φαίνεται πιο συναρπαστική και την Τρίτη και Τετάρτη πιο θεατρική.

Το θεατρικό μετατρέπεται σε τρομακτικό την Πέμπτη και αυτό που σας τρομάζει είναι μάλλον μια οικονομική απορία. Να είστε συντηρητικοί με τα οικονομικά ρίσκα που παίρνετε στο τέλος της εβδομάδας. Η Παρασκευή είναι μέρα για φιλοσοφία και το Σαββατοκύριακο σάς κάνει να νιώθετε πολύ συνδεδεμένοι με τη γη, βέβαιοι για τον εαυτό σας και φωτισμένοι. Η Κυριακή είναι μια καλή μέρα για τα προσωπικά σας.

Δίδυμοι

Αν έχετε αδέλφια, έχουν έντονη παρουσία στη ζωή σας τη Δευτέρα, διαφορετικά είναι κάποιος σύντροφος με τον οποίο νιώθετε δυνατή σύνδεση. Έχετε πολλή ενέργεια στην αρχή της εβδομάδας, αλλά θα χαθεί γρήγορα. Μην δεσμευτείτε σε κοινωνικά σχέδια την Τρίτη ή την Τετάρτη, γιατί θα καταλήξετε πιθανότατα να τα ακυρώσετε.

Η Πέμπτη είναι ιδανική μέρα για τις φιλίες, αλλά οτιδήποτε σχεδιάσετε σε τετ-α-τετ θα είναι καλύτερο από τραπέζι για δέκα. Μια έντονη συζήτηση την Παρασκευή και μια που θα σας προκαλέσει σύγχυση την Κυριακή κλείνουν την εβδομάδα.

Καρκίνος

Στην αρχή της εβδομάδας, οδηγείτε σε έναν δρόμο που μετατρέπεται ξαφνικά από ομαλό πεζοδρόμιο σε καλντερίμι που σας ταρακουνά. Και θα έχετε συναίσθηση (όπως και τον φόβο) όλων των άλλων αυτοκινήτων όπως ποτέ άλλοτε. Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα βλέπετε τα σημάδια εξόδου αλλά δεν θα ξέρετε ποια να ακολουθήσετε.

Μέχρι την Πέμπτη, θα έχετε παραιτηθεί στην ιδέα ότι θα χαθείτε και θα επιλέξετε την έξοδο που θα σας πάει σε ένα ήρεμο και άνετο μέρος. Ένα χωράφι με καλαμπόκια, ίσως; Οι περιπέτειές σας αυτή την εβδομάδα είναι περιπέτειες της φαντασίας και αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να μην έχετε καμία διάθεση να βγείτε από το σπίτι.

Λέων

Ποιος ξέρει αν έχετε δίκιο, αλλά όλοι συμφωνούν μαζί σας στην αρχή της εβδομάδας. Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα πάνω της και αυτό είναι ελκυστικό. Ο έρωτας ξεκινά πράγματα διασκεδαστικά, αλλά πριν καλά καλά το καταλάβετε, παίρνετε τα πράγματα πολύ σοβαρά και σκάβετε βαθύτερα. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας –αυτός είναι ο τρόπος να φτάσετε στο βάθος.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι φλογερές και παθιασμένες μέρες. Έρωτας, περιπέτεια και άλλα τέτοια πράγματα. Τυχεροί! Αυτό το Σαββατοκύριακο, αντί να κυνηγήσετε κι άλλη διασκέδαση, κοιτάξτε ποιος χρειάζεται τη βοήθεια σας και προσφέρετέ την.

Παρθένος

Ένα μαγικό αντικείμενο από άλλον κόσμο τραβά το βλέμμα σας σήμερα, αλλά αξίζει να το αγοράσετε; Ή μήπως είναι μια παρόρμηση; Είναι πιθανό να κάνετε έξοδα στην αρχή της εβδομάδας, αλλά θέλετε να κάνετε κάτι με νόημα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, περάστε χρόνο με διανοητικό ενδιαφέρον σας (μια βόλτα στη βιβλιοθήκη ή κάνα δυο ώρες σερφάρισμα στο ιντερνέτ).

Προς το τέλος της εβδομάδας, βγαίνετε από τη φούσκα σας και παρευρίσκεστε σε μια οικογενειακή δέσμευση. Μπράβο σας! Θα ανταμειφθείτε (με αγάπη και δημιουργική έμπνευση) αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ζυγός

Αυτή η εποχή του χρόνου είναι δροσερή και όμορφη και τη Δευτέρα δεν μπορείτε να σταματήσετε να το σκέφτεστε. Ναι, οι γιορτές είναι μια περίοδος γεμάτη τρέλα, αλλά έχουν επίσης μια ξεχωριστή αισθητική, που κατά περίεργο τρόπο βρίσκετε καθησυχαστική. Επίσης, στον τομέα του έρωτα η τύχη είναι με το μέρος σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα παρασυρθείτε από τις σκέψεις σας και από τα υλικά αγαθά σας…

Ίσως η επερχόμενη σεζόν των Χριστουγέννων με τις προσδοκίες για δώρα είναι στο μυαλό σας– αλλά την Πέμπτη και την Παρασκευή επιστρέφετε σε μια αίσθηση χαράς και ισορροπίας. Όταν εκφράζετε τα συναισθήματά σας, οι άλλοι ανταποκρίνονται. Θα περάσετε το πιο παράξενο Σαββατοκύριακο και το μυαλό σας θα είναι στο παρελθόν.

Σκορπιός

Οι ιδέες είναι σαν μπαλάκια του τένις στην αρχή της εβδομάδας. Εσείς και κάποιοι συνεργάτες τις πετάτε πέρα δώθε για πλάκα, για να δείτε τι θα βγει. Η άνεση αυτών των απογευμάτων γεμάτων παιχνίδια προσδιορίζουν τη Δευτέρα, αλλά η Τρίτη και η Τετάρτη είναι γεμάτες ενέργεια και μαγνητισμό. Ακτινοβολείτε.

Τα μεγαλύτερα θέματα της μέρας –τα τρέχοντα γεγονότα, δηλαδή– είναι στο μυαλό σας την Πέμπτη και ο σκεπτικισμός σας οδηγεί σε φιλοσοφικά εδάφη. Η φιλοσοφία έχει έντονη παρουσία και την Παρασκευή. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μερικά επαγγελματικά θέματα απασχολούν το μυαλό σας και το πρόγραμμά σας.

Τοξότης

Η αρχή της εβδομάδας μοιάζει κάπως με επεισόδιο του «Νόμος και τάξη», με σας ως πρωταγωνιστές. Ένα νομικό θέμα παρουσιάζεται τη Δευτέρα και χωρίς αμφιβολία έχετε θαυμαστές που σας λατρεύουν. Αλλά οι θαυμαστές δεν κάνουν τον σταρ χαρούμενο και τις επόμενες ημέρες προσπαθείτε να καταλάβετε γιατί η ζωή σας πάει προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Από περιέργεια. Σας ενδιαφέρει η ζωή σας.

Οι φιλίες είναι σημαντικές την Πέμπτη και ένα κομπλιμέντο την Παρασκευή θα σας φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση. Είναι αλήθεια. Σας αρέσει να σας θαυμάζουν. Και σε ποιον δεν αρέσει; Το Σαββατοκύριακο, δείξτε την αυθεντική σκέψη σας και το πνεύμα σας.

Αιγόκερως

Να ένας καλός παραλληλισμός για τη Δευτέρα: Αν ήσασταν χαρακτήρας σε βιντεο-παιχνίδι, ξαφνικά θα αποκτούσατε τη δύναμη να ρίχνετε φλόγες. Είναι μια τρομερή δύναμη, αλλά δυστυχώς έχετε κακό σημάδι. Την Τρίτη και την Τετάρτη, αφιερώστε χρόνο στο ακόνισμα των δεξιοτήτων σας. Κάντε εξάσκηση. Πάρτε τον χρόνο σας. Και μην προχωρήσετε εκτός κι αν έχετε ένα σχέδιο για το πού πηγαίνετε.

Το τέλος της εβδομάδας έχει να κάνει με την πειθαρχία (ακόμα και αυτά που φαίνονται αδύνατα είναι δυνατά, αρκεί να είστε πειθαρχημένοι). Αυτό το Σαββατοκύριακο, σχέδια και πρότζεκτ πάνε όπως τα θέλετε. Εντυπωσιάστε κάποιους.

Υδροχόος

Τη Δευτέρα, ό,τι κι αν θα κάνατε συνήθως, από συνήθεια δηλαδή, πρέπει να αποφευχθεί. Φάτε στο διπλανό μέρος από εκεί που θα τρώγατε συνήθως. Ή πιάστε συζήτηση με το άτομο μέσα στο πλήθος που φαίνεται να έχει τα λιγότερα κοινά μαζί σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσο πολύ θα αποδώσει αυτό.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, η καριέρα σας είναι το μόνο που σκέφτεστε, αλλά την Πέμπτη κάποιος σας υπενθυμίζει ότι το σύμπαν είναι τεράστιο και γεμάτο ευκαιρίες. Περάστε την Παρασκευή με φίλους και καλωσορίστε το Σάββατο και την Κυριακή στο σπίτι, χαλαροί, με ένα περιοδικό στο χέρι.

 Ιχθύες

Έχετε διάθεση να καθαρίσετε το σπίτι σας στην αρχή της εβδομάδας. Να φτιάξετε τη ντουλάπα σας, να πετάξετε τις κακές συνήθειές σας –όλα μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο. Η ιδέα της αλλαγής δεν σας ενοχλεί καθόλου. Αυτό που σας ενοχλεί λίγο την Τρίτη και ακόμα περισσότερο την Τετάρτη είναι η υποψία ότι κάποιος προσπαθεί να σας την φέρει. Ή, τουλάχιστον, ότι δεν σας παίρνουν περισσότερα απ’ όσα αξίζουν.

Προφανώς αυτό δεν πρέπει να το ανεχτείτε. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, προσέχετε και αντιμετωπίζετε τους άλλους καλή την πίστη στο τέλος της εβδομάδας –αλλά υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.