Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Είναι πιο εύκολο να έρθετε σε επαφή με συναδέλφους και να πουλήσετε το αποτέλεσμα που θέλετε όταν η κοινωνική Αφροδίτη περάσει στον δέκατο οίκο σας της καριέρα από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου. Εκμεταλλευτείτε τυχόν ευκαιρίες για δικτύωση και το επαγγελματικό άστρο σας θα ανατείλει!

Έπειτα, μείνετε επικεντρωμένοι σε καινοτόμους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας γύρω στις 26 Νοεμβρίου. Τότε η νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Τώρα είναι η ώρα να μαζέψετε πληροφορίες για μακρινά ταξίδια που ονειρευόσασταν ή για να μιλήσετε με συναδέλφους και φίλους για ένα σημαντικό πρότζεκτ που μπορεί να θέλει ρίσκο, αλλά θα είναι μια μεγάλη εμπειρία μάθησης. Το πρώτο βήμα μπορεί να θέσει τα θεμέλια για πνευματικώς ικανοποιητικά αποτελέσματα.

 Ταύρος

Θέλετε να έρθετε σε επαφή με τις πιο αισθησιακές ανάγκες σας και να τις εκφράσετε σε έμπιστους ανθρώπους γύρω στις 26 Νοεμβρίου. Τότε η νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα οξεία και τα συναισθήματά σας πολύ έντονα. Το να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο για την ερωτική και σεξουαλική σας ζωή, θα σας βοηθήσει να περάσετε με κάποιον ξεχωριστό στιγμές που θα αλλάξουν το παιχνίδι.

Στις 28 Νοεμβρίου η ρομαντική Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον επαναστατικό Ουρανό στο ζώδιό σας. Θα θέλετε να ταρακουνήσετε τα πράγματα. Φτιάξτε μια νέα παράδοση μαζί με τους αγαπημένους σας!

Δίδυμοι

Ο επαναπροσδιορισμός μιας σημαντικής σχέσης, ίσως με έναν αγαπημένο φίλο ή εραστή, μπορεί να είναι στην ατζέντα σας στις 26 Νοεμβρίου. Τότε η νέα Σελήνη επηρεάζει τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Νιώθετε ότι λείπει η αμοιβαιότητα ή ότι χρειάζεται να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα για να καταλάβετε καλύτερα ο ένας τις ανάγκες του άλλου; Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να το κάνετε.

Και μετά, στις 27 Νοεμβρίου, ο ονειρικός Ποσειδώνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και περνά στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Καλά θα κάνετε να σκεφτείτε την πραγματικότητα, σε σχέση με τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας τους τελευταίους πέντε μήνες. Αναγνωρίστε τα μοτίβα της σκέψης σας που μπορεί να σας έκαναν να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ή προσεγγίσεις που μπορεί να μην ήταν τόσο παραγωγικές. Θα σας βοηθήσει να μείνετε στην πορεία σας για τους επόμενους μήνες.

Καρκίνος

Θα θέλετε να αφήσετε σχέσεις που δεν είναι ζεστές ή διεγερτικές, με συναισθηματικό και πνευματικό τρόπο: Η ρομαντική Αφροδίτη περνά από τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου. Αντίθετα, οι σχέσεις που σας κάνουν να νιώθετε ζωντανοί και άνετοι μέσα σας, είναι στον επίκεντρο… Και θα γίνουν ακόμα πιο δυνατές με αυτή την επιρροή.

Έπειτα έχετε μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τις φιλοδοξίες για την υγεία σας και να τις κάνετε πραγματικότητα, στις 26 Νοεμβρίου. Τότε η νέα Σελήνη είναι στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Θέλατε να ξεκινήσετε και πάλι τακτική άσκηση, να ξεκινήσετε διαλογισμό ή να δουλέψετε πάνω στη διαχείριση άγχους; Θα είναι πιο εύκολο να επικεντρωθείτε στον στόχο σας, όπως και το να φτιάξετε ένα σχέδιο δράσης. Όσο πιο πολύ ταιριάζει στην καθημερινότητά σας, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχει.

Λέων

Θα σας ελκύουν ρουτίνες που σας επιτρέπουν να περνάτε χρόνο με φίλους και να πάτε την άσκησή σας στο επόμενο επίπεδο: Η Αφροδίτη περνά από τον έκτο οίκο σας της ευεξίας, από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου. Ξεκινήστε ένα μάθημα σπίνινγκ ή κικμπόξινγκ με νέους και παλιούς φίλους. Εγγραφείτε σε μια διαδικτυακή κοινότητα φίτνες, για να μιλήσετε για τις νίκες και τις προκλήσεις σας και θα βρείτε κίνητρα και δύναμη.

Γύρω στις 26 Νοεμβρίου, με τη νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα, θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να εκφραστείτε δημιουργικά στον εραστή ή έναν καλό φίλο σας. Η συνήθης γοητεία και παιχνιδιάρικη διάθεσή σας αυξάνεται και θα νιώθετε χαρούμενοι και ζωηροί. Δείξτε τις προθέσεις σας και θα πάνε όλα καλά τώρα.

Παρθένος

Σκεφτείτε σε τι χρειάζεστε να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς και κεντραρισμένοι στις 26 Νοεμβρίου. Τότε η νέα Σελήνη είναι στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Θέλετε να βάλετε περισσότερα φυτά στο δωμάτιό σας, να μιλήσετε με τους αγαπημένους σας είτε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας; Τώρα είναι η ώρα να μείνετε πιστοί στον εαυτό σας και να αφιερώσετε χρόνο στις δραστηριότητες που σας κάνουν να νιώθετε ότι πατάτε στα πόδια σας.

Στις 28 Νοεμβρίου μπορεί να ξαφνιαστείτε από την επιθυμία σας να κάνετε κάτι ασυνήθιστο με τους αγαπημένους σας. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Ουρανός είναι στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με την προσανατολισμένη στις σχέσεις Αφροδίτη στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Η όρεξή σας να απελευθερωθείτε από τη ρουτίνα και να περάσετε μια μοναδική, συναρπαστική εμπειρία αυξάνεται. Αγκαλιάστε την ενέργεια της στιγμής και θα βρείτε την αγάπη και την ευτυχία.

Ζυγός

Καλά θα κάνετε να κοιτάξετε τα μαθήματα που πήρατε τους τελευταίους πέντε μήνες σχετικά με την υγεία σας, μετά τις 27 Νοεμβρίου. Τότε ο ονειρικός Ποσειδώνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και περνά στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Τα μαθήματα ήταν το αποτέλεσμα των ψευδαισθήσεων που χάθηκαν… Και θα σας προσφέρουν ανεκτίμητες γνώσεις για το πώς να αλλάξετε τη γυμναστική και τις συνήθειές σας τους επόμενους μήνες.

Μπορεί να νιώθετε θυμό και ενόχληση για μια δημιουργική διαφωνία την 1η Δεκεμβρίου. Η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας της αυτοέκφρασης, σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Το όραμά σας μπορεί απλώς να είναι σε αντίθεση με το όραμα ενός συναδέλφου ή μπορεί να νιώθετε ότι δεν σας εκτιμά όσο θα έπρεπε. Αντί να καταπιέζετε αυτά τα έντονα συναισθήματα, αντιμετωπίστε τα αμέσως.

Σκορπιός

Μπορεί να είστε αφοσιωμένοι σε πνευματώδεις διαλόγους μέσω μηνυμάτων, πνευματικώς διεγερτικές διαφωνίες και να μοιράζεστε τις πιο σέξι ονειροπολήσεις σας: Η ρομαντική Αφροδίτη περνά από τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου. Η έκφραση με τόσους πολλούς τρόπους, η ανταλλαγή ιδεών με το ταίρι σας ή έναν πιθανό σύντροφο, θα λειτουργήσει ως προκαταρκτικά.

Και αν νιώθατε λαχτάρα για μια νέα θέση στη δουλειά ή για περισσότερες ευθύνες, δράστε τις ημέρες γύρω απ’ τις 26 Νοεμβρίου. Τότε η νέα Σελήνη είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Ο συνδυασμός πάθους και αισιοδοξίας, σας κάνει ελκυστικούς υποψήφιους. Μη διστάζετε να παρουσιάσετε ένα τολμηρό όραμα, καθώς μπορεί να σας φέρει επικερδή αποτελέσματα.

Τοξότης

Η κοινωνική Αφροδίτη είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου. Θα διαπιστώσετε ότι η δημιουργική ανταλλαγή ιδεών με συναδέλφους ή φίλους, μπορεί να ενισχύσει τη ροή των χρημάτων σας. Η ενέργεια προσφέρεται επίσης για ομαδικές δραστηριότητες, ζωηρή ανταλλαγή ιδεών και καλλιτεχνικές προσεγγίσεις. Έτσι ο συνδυασμός αυτών των δυνάμεων, μπορεί να σας φέρει οικονομικό όφελος.

Γύρω στις 26 Νοεμβρίου η νέα Σελήνη είναι στο ζώδιό σας. Είναι η ετήσια ευκαιρία σας να δείτε με προσοχή τους προσωπικούς στόχους σας, να σκεφτείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την προσέγγισή τους. Οι φιλοδοξίες που αντικατοπτρίζουν αληθινά το ποιοι είστε, μπορεί να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σας. Σχεδιάστε ένα βήμα προς βήμα πλάνο, που μιλάει πραγματικά στην καρδιά και τη ψυχή σας. Στη συνέχεια κάντε την πρώτη σας κίνηση, για να βάλετε τις βάσεις για ακόμη πιο φωτεινούς ουρανούς.

 Αιγόκερως

Θα θελήσετε να βάλετε δραστηριότητες αυτοφροντίδας και ευχάριστες, ρομαντικές αναζητήσεις στην κορυφή της ατζέντας σας: Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου! Τα ένστικτά σας λένε πάντα να κάνετε πρώτα τη δουλειά σας… Αλλά επιτρέψτε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για επαναφόρτιση και για να επανασυνδεθείτε με τους αγαπημένους σας. Ο συναισθηματικός πυρήνας σας είναι κρίσιμος για το πνεύμα σας τώρα. Αξίζετε όλη τη διασκέδαση που λαχταράτε!

Και στις 28 Νοεμβρίου, ο Ουρανός στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Θα σας μείνει αξέχαστη η μέρα, εάν ενδώσετε στην επιθυμία να είστε αυθόρμητα με το ταίρι σας ή μέλη της οικογένειάς σας. Ενώ δεν θέλετε να εγκαταλείψετε τις παραδόσεις που έχετε χτίσει, ακολουθήστε τη ροή και θα περάσετε μαγευτικές, αξέχαστες στιγμές.

Υδροχόος

Γύρω στις 26 Νοεμβρίου η νέα Σελήνη βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Ενδώστε στην ανάγκη σας να συστηθείτε σε ένα κοινωνικό περιβάλλον ή να επανασυνδεθείτε με συναδέλφους από το παρελθόν. Συζητήσεις και συνεργασίες που ξεκινάτε τώρα, μπορούν να έχουν θετική επίδραση στην προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Μετά τις 27 Νοεμβρίου, ο ονειρικός Ποσειδώνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και περνά στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Σκεφτείτε ξανά την πραγματικότητα κατά τους τελευταίους πέντε μήνες, σχετικά με την καθημερινή σας εργασία και άλλα οικονομικά σχέδια. Εάν αρνιόσασταν να δείτε τα γεγονότα με κάποιο τρόπο, καλά θα κάνετε να τα αναγνωρίσετε και να συμφιλιωθείτε με αυτά. Στη συνέχεια, θυμηθείτε τι είναι πραγματικό και τι δεν είναι – και θα βρείτε πάλι τον εαυτό σας στη δουλειά τους επόμενους μήνες.

Ιχθύες

Βρείτε χρόνο να ανταλλάξετε ιδέες για πρότζεκτ που σας παθιάζουν στις 26 Νοεμβρίου, με τη νέα Σελήνη στον δέκατο οίκο σας της καριέρα. Είναι μια σημαντική στιγμή, όλα τα βλέμματα μπορεί να είναι πάνω σας. Και το να ξέρετε τι θέλετε να πετύχετε και πώς θα το κάνετε ακριβώς, θα σας δώσει το πλεονέκτημα με τους προϊσταμένους σας.

Αν τους περασμένους πέντε μήνες είχατε απογοητευτεί σε σχέση με τους προσωπικούς στόχους σας, να το έχετε στο μυαλό σας στις 27 Νοεμβρίου. Τότε ο Ποσειδώνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και προχωρά μπροστά στο ζώδιό σας. Θα είναι άβολο να βγάλετε τους ρόδινους φακούς και να δείτε τα πράγματα όπως είναι… Αλλά θα είναι χρήσιμο, καθώς κυνηγάτε τα όνειρά σας.