Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Θα θέλετε πολύ να συνδεθείτε με το άλλο σας μισό ή με κάποιον ξεχωριστό, με αισθησιακό και μετασχηματιστικό τρόπο: Ο Άρης θα είναι στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας, από τις 19 Νοεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου. Οι επιθυμίες σας γίνονται πιο έντονες και έχετε τρομερή επίγνωση των ζωωδών αναγκών σας τώρα. Αποδεχτείτε το και εξερευνήστε συναρπαστικούς τρόπους ικανοποίησης.

Από 22 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου, ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος περνά από τον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Στρέφει την προσοχή σας σε νέες γνώσεις και δεξιότητες, που θα σας φέρουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Θέλετε να εκτεθείτε κοινωνικά και να ταξιδέψετε έξω από τη συνήθη ακτίνα σας ώστε να βιώσετε πράγματα που θα σας ανοίξουν τα μάτια.

Ταύρος

Θα είστε πιο συντονισμένοι με το ταίρι σας, έναν συνεργάτη ή έναν καλό φίλο από τις 20 Νοεμβρίου. Ο Ερμής της επικοινωνίας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και περνά στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων έως τις 9 Δεκεμβρίου. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη διέλευση, φτιάχνοντας μαζί ένα σχέδιο για έναν κοινό στόχο. Θα μπείτε στο ρυθμό ανταλλάσσοντας ιδέες και αλλάζοντας στρατηγική.

Στις 24 Νοεμβρίου η ρομαντική Αφροδίτη και ο επεκτατικός Δίας ζευγαρώνουν στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Η τυχερή ενέργεια θα επηρεάσει τις πιο βαθιές σωματικές, συναισθηματικές και πνευματικές συνδέσεις σας. Χαλαρώστε και απολαύστε ήσυχες στιγμές αφιερωμένες στις σωματικές απολαύσεις με κάποιον ξεχωριστό. Μπορεί να περάσετε μια πραγματικά μετασχηματιστική στιγμή.

Δίδυμοι

Περιμένετε μια πολύ αρμονική ενέργεια στις σχέσεις σας, από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου. Τότε ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος περνά από τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Η ικανότητα και το ενδιαφέρον για τους δεσμούς σας αυξάνεται τώρα, καθώς λαχταράτε να είστε στο ίδιο μήκος κύματος με τους αγαπημένους σας.

Στις 24 Νοεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη συναντά τον δραστήριο Άρη στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Θα μπείτε στο γυμναστικό σας πρόγραμμα με καρδιά και μυαλό. Θα νιώθετε επικεντρωμένοι και πωρωμένοι για τους πιο φιλόδοξους στόχους σας: Πιθανότατα θα σχεδιάσετε νέα προγράμματα γυμναστικής, θα δοκιμάσετε νέα πράγματα και θα φτιάξετε πρακτικές για την καθημερινή ρουτίνα σας.

Καρκίνος

Θα είναι πιο εύκολο να κάνετε σχέδια με τους αγαπημένους σας. Ο Ερμής της επικοινωνίας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του στις 20 Νοεμβρίου. Θα περάσει στον πέμπτο Οίκο του έρωτα έως τις 9 Δεκεμβρίου. Μπορεί να νιώθετε ενοχλημένοι από επαγγελματικά και σχετικά με τις σχέσεις εμπόδια, που προέκυψαν πρόσφατα αλλά μπροστά βρίσκονται πιο ήρεμα νερά.

Και από 22 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου, ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος περνά από τον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Το ενδιαφέρον σας να φροντίσετε τον εαυτό σας αυξάνεται. Εξερευνήστε και πειραματιστείτε με νέες ρουτίνες και θα βρείτε κάτι ιδιαίτερα αναζωογονητικό. Απλώς φροντίστε να ακούτε τη διαίσθησή σας, καθώς είναι το κύριο εργαλείο που θα σας δείξει τον σωστό δρόμο.

 Λέων

Είναι η τέλεια στιγμή για να απολαύσετε μια ξεχωριστή βραδιά που ονειρευόσασταν ή να κλείσετε ένα ραντεβού για να φροντίσετε τον εαυτό σας! Στις 19 Νοεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη είναι στο ζώδιό σας. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με την Αφροδίτη στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Οτιδήποτε πέρα από αυτό που ζητάει η καρδιά σας θα φαντάζει αφύσικο τώρα, γι’ αυτό ακούστε τη. Ο ουρανός είναι το όριο!

Στις 20 Νοεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Θα σχηματίσει θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον δέκατο Οίκο της καριέρα σας. Σας κινητοποιεί να δοκιμάσετε διαφορετικές προσεγγίσεις στους επαγγελματικούς στόχους σας. Αν βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, θα εντυπωσιάσετε τους προϊσταμένους σας.

Παρθένος

Θα βαρεθείτε τα ίδια και τα ίδια στις 20 Νοεμβρίου: Η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον ένατο οίκο σας. Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και δοκιμάστε μια νέα γυμναστική, διαδρομή προς τη δουλειά ή βρείτε ανθρώπους που δεν είναι στον κύκλο σας. Θα σας ελκύουν ευκαιρίες να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, ειδικά αν προκύψουν ξαφνικά!

Έπειτα, ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος περνά από τον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής από 22 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου. Θα λαχταράτε ησυχία στο σπίτι και να περιτριγυρίζεστε από τους αγαπημένους σας. Θα βάζετε προτεραιότητα στην ιδιωτικότητά σας και όσες δραστηριότητες σας κρατούν προσγειωμένους και ασφαλείς.

Ζυγός

Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ορθοδρομήσει στις 20 Νοεμβρίου και θα περάσει στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου. Η σύγχυση και οι τεχνικές δυσκολίες στα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Έχετε το πράσινο φως να ερευνήσετε και να κυνηγήσετε τη δουλειά που σας νοιάζει – και παράλληλα να αυξήσετε και τα χρήματά σας.

Στις 24 Νοεμβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη και ο επεκτατικός Δίας ζευγαρώνουν στον οίκο της επικοινωνίας σας. Επιθυμείτε να μοιραστείτε διεγερτικές συζητήσεις με τον εραστή ή τους φίλους σας. Κάντε σχέδια που θα βοηθήσουν την ανταλλαγή ιδεών και την εκλεκτική πνευματική ενέργεια. Θα νιώθετε ότι τροφοδοτείτε το μυαλό και τη ψυχή σας, ενώ απολαμβάνετε τους δεσμούς σας παράλληλα.

 Σκορπιός

Θα νιώσετε ανακούφιση και ότι μπορείτε να επιστρέψετε στο ρυθμό σας όσον αφορά τα σχέδια και τους προσωπικούς στόχους σας! Ο Ερμής της επικοινωνίας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του στις 20 Νοεμβρίου. Μετά θα περάσει στο ζώδιό σας μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου. Σκεφτείτε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες: Βρείτε τρόπους να βελτιώσετε το πώς βλέπετε τον εαυτό σας και πώς τον προβάλλετε στους άλλους. Αυτά τα μαθήματα θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στην υλοποίηση των φιλοδοξιών σας.

Στις 21 Νοεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον ενδέκατο Οίκο σας της φιλίας. Σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Η διαίσθηση και η ανάγκη σας για βαθιές, συναισθηματικές, πνευματικές συζητήσεις με συναδέλφους και σημαντικούς ανθρώπους, θα αυξηθεί. Θα βελτιώσετε τις συνδέσεις σας!

Τοξότης

Μπορεί να έχετε πιο έντονα όνειρα, ενώ ο Άρης βρίσκεται στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας από 19 Νοεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε αυτά που σας λέει η φαντασία σας… Μπορεί να ρίξει φως σε ασυνείδητα μοτίβα, που επηρεάζουν το πώς δράτε στη ζωή σας. Γενικότερα, αυτή η διέλευση σηματοδοτεί μια ευνοϊκή περίοδο για ενεργή σκέψη για τον εαυτό σας.

Έπειτα, η απόλαυση και ο χρόνος με ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε άνετα θα είναι προτεραιότητα από τις 24 Νοεμβρίου. Τότε η ρομαντική Αφροδίτη και ο επεκτατικός Δίας ζευγαρώνουν στο ζώδιό σας. Ευτυχώς και τα δύο μπορούν να πραγματοποιηθούν, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Θα νιώθετε χαρούμενοι και ήρεμοι και αυτό θα εκπέμπεται προς τα έξω. Απολαύστε αυτή την ευχάριστη περίοδο!

Αιγόκερως

Στις 19 Νοεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με την ρομαντική Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Η δίψα σας για μετασχηματιστικές, συναισθηματικές εμπειρίες με κάποιον ξεχωριστό, αυξάνεται. Έχετε τη διάθεση να δείξετε τις επιθυμίες σας.

Καλά θα κάνετε να σκεφτείτε τα μαθήματα που πήρατε στις φιλίες σας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, μετά τις 20 Νοεμβρίου. Τότε ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του. Θα περάσει στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης, έως τις 9 Δεκεμβρίου. Μπορεί μερικές φιλίες να πέρασαν δυσκολίες ή να επανασυνδεθήκατε με μια κοινότητα που νιώθετε ότι είναι το δίκτυο υποστήριξής σας. Η ανανεωμένη αίσθηση του ποιος είναι δίπλα σας, θα βοηθήσει να δείτε σε ποιες ομαδικές δραστηριότητες θέλετε να αφοσιωθείτε τις επόμενες εβδομάδες.

Υδροχόος

Θα αυξηθεί η ανάγκη σας να κάνετε εντύπωση και να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας σχέδια: Σε αυτό βοηθά ο Άρης στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας, από 19 Νοεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου. Επίσης θα έχετε πολλή ενέργεια να βάλετε στα καθημερινά έργα σας – και έτσι θα οδηγηθείτε σε πρόοδο στην καριέρα σας. Κάντε τη δουλειά με πίστη και αυτό θα μεταφραστεί σε ανταμοιβές.

Από 22 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου, ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος είναι στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Αναπτερώνει το ενδιαφέρον σας για ομαδικές εκδηλώσεις και για ποιοτικό χρόνο με φίλους και συναδέλφους. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσετε σε ανθρωπιστικά, φιλανθρωπικά έργα ή προσπάθειες που έχουν να κάνουν με την κοινότητα, τόσο πιο ικανοποιημένοι θα νιώσετε.

Ιχθύες

Θα είστε διαισθητικά συντονισμένοι με τον κοινωνικό κύκλο σας από τις 21 Νοεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον ενδέκατο οίκο σας της φιλίας. Εκμεταλλευτείτε το, μιλώντας για τους αγαπημένους σας σκοπούς. Συνδεθείτε και συνεργαστείτε με άλλους και θα ικανοποιηθείτε τρομερά.

Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος περνά από τον δέκατο οίκο σας της καριέρας, από 22 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου. Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε στο επίκεντρο στη δουλειά σας. Επικεντρωθείτε σε αυτό που σας κινητοποιεί, μοιραστείτε το με το κοινό και θα πάρετε σημαντικές ανταμοιβές.