Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Το μυαλό σας μπορεί να είναι γεμάτο με νέους τρόπους που μπορείτε να προωθήσετε τις επενδύσεις σας, με το ταίρι ή έναν συνεργάτη σας. Στις 11 Νοεμβρίου, ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος και ο επικοινωνιακός Ερμής συναντιούνται στον όγδοο Οίκο σας των κοινών οικονομικών. Τακτοποιήστε όλες τις δουλειές που έχετε, τώρα. Έπειτα καθίστε μαζί και σκεφτείτε ένα κερδοφόρο νέο σχέδιο.

Στις 16 Νοεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Αυτό σας κάνει ευαίσθητους και θέλετε να περάσετε το βράδυ σας με έρωτα και απόδραση. Βάλτε στην άκρη τα σχέδια που έχετε κάνει και δείτε πού θα σας βγάλει η στιγμή. Μπορεί να είναι απολύτως μαγική!

Ταύρος

Γύρω στις 12 Νοεμβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στο ζώδιό σας. Θα καταναλωθείτε από την επιθυμία σας να κάνετε αυτά που θέλετε – αλλά διστάζετε. Η Σελήνη σχηματίζει θετικό τρίγωνο, με τον Κρόνο και τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Γι’ αυτό θα είστε επικεντρωμένοι στη δουλειά και να αποκτήσετε δύναμη, ώστε να πετύχετε ένα τολμηρό όνειρο.

Στις 16 Νοεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Ανταλλάξτε ιδέες με συναδέλφους. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με τα δεδομένα, αλλά σκεφτείτε παρουσιάσεις που μπορεί να είναι πολύ τρελές για τα κανονικά δεδομένα.

Δίδυμοι

Είστε προδιατεθειμένοι να μην σταματάτε πουθενά, κοινωνικά και επαγγελματικά: Όμως πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα στις 12 Νοεμβρίου: Τότε η Πανσέληνος βρίσκεται στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Μπορεί να νιώθετε ότι είστε στο πρόθυρα εξάντλησης, ότι πρέπει να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεστε που θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας. Μετά θα σας είναι πιο εύκολο να επιστρέψετε στη δουλειά.

Στις 14 Νοεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στο ζώδιό σας. Σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που θολώνει την σκέψη, στον δέκατο Οίκο σας της καριέρα. Θα είναι δύσκολο να δείτε τα πραγματικά γεγονότα. Επίσης θα είναι δύσκολο να διαβάσετε τη διαίσθησή σας, γι’ αυτό περιμένετε να περάσει η σύγχυση για να δράσετε.

Καρκίνος

Θα νιώσετε πολύ δυνατοί, έτοιμοι για παιχνίδι και για διασκέδαση στις 11 Νοεμβρίου: Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος και ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, συναντιούνται στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Θα είναι πιο εύκολο να εκφράσετε τις σκέψεις σας για τη σχέση σας. Το μυαλό σας θα είναι γεμάτο διαφορετικές οπτικές που θα θέλατε να συζητήσετε. Επικεντρωθείτε σε αυτές που θα σας βάλουν στο ίδιο μήκος κύματος με το ταίρι σας.

Στις 12 Νοεμβρίου, η Πανσέληνος είναι στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Μπορεί να σκέφτεστε πώς ταιριάζετε και πώς συμβάλλετε στην κοινότητά σας, με τους συναδέλφους είτε με τους γείτονές σας. Θα είστε ικανοποιημένοι όταν νιώσετε ότι υποστηρίζετε και υποστηρίζεστε από αυτή την ομάδα.

Λέων

Γύρω στις 12 Νοεμβρίου έρχεται η Πανσέληνος στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Μπορεί να νιώθετε ότι είναι ώρα να βρεθείτε στο επίκεντρο, να πάρετε τα ηνία σε ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ. Μπορεί να ανησυχείτε για την εντύπωση που κάνετε στους προϊσταμένους σας. Αλλά εμπιστευτείτε την ικανότητά σας να τραβάτε την προσοχή και την εργατικότητά σας.

Στις 14 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Σας είναι δύσκολο να καταλάβετε την πραγματικότητα της σχέσης σας ή μιας πιθανής σύνδεσης. Έχετε πίστη στον εαυτό σας, επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας και περιμένετε μέχρι να αποκτήσετε μεγαλύτερη διαύγεια.

Παρθένος

Στις 11 Νοεμβρίου ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος και ο Ερμής, συναντιούνται στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας και βάζουν φωτιά στην ενέργειά σας. Εκμεταλλευτείτε την όψη, ανταλλάσσοντας ιδέες και κάνοντας διανοητικά διεγερτικές συζητήσεις με συναδέλφους και φίλους. Αυτά που θα σκεφτείτε, θα θέσουν τη βάση για μια συναρπαστική ευκαιρία.

Έπειτα, ίσως νιώθετε ότι τα μεγάλα σας όνειρα είναι σε δεύτερη μοίρα για πολύ καιρό. Θα λαχταράτε να τα εξερευνήσετε στις 12 Νοεμβρίου, με την Πανσέληνο στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον εργατικό Κρόνο και τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα: Θα ψάχνετε αυτά που σας κάνουν να νιώθετε καλά και θα παίρνετε την απόλαυσή σας πολύ σοβαρά.

Zυγός

Παρασύρεστε από μια δημιουργική ιδέα, αφήνετε το μυαλό σας να ξεφύγει σε κάτι που πολύ πιθανώς θα σας βγάλει χρήματα στις 13 Νοεμβρίου. Τότε ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Προσπαθήστε να μην επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες τώρα. Έχετε την ευκαιρία να ονειρευτείτε πριν χρειαστεί να ασχοληθείτε με την πραγματικότητα.

Στις 17 Νοεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σας. Μπορεί να νιώθετε θυμωμένοι ή ενοχλημένοι με τις αλληλεπιδράσεις σας με προϊσταμένους. Καλά θα κάνετε να το αντιμετωπίσετε άμεσα και όχι να το αφήσετε να περάσει.

 Σκορπιός

Γύρω στις 12 Νοεμβρίου η Πανσέληνος είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα σκέφτεστε πώς να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας, ενώ διασφαλίζετε ότι θα κάνετε το ίδιο για τις ανάγκες των αγαπημένων σας. Το θέμα της αμοιβαιότητας είναι το κλειδί τώρα. Αν λείπει απ’ τους στενότερους δεσμούς σας, μπορεί να είναι καιρός να δείτε την πραγματικότητα.

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε ένα ταξίδι ή ένα μάθημα, περιμένετε την 16η Νοεμβρίου: Η συναισθηματική Σελήνη στον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον επικοινωνιακό Ερμή στο ζώδιό σας. Η διαίσθηση και το μυαλό σας είναι συγχρονισμένα και σας διευκολύνουν να δείτε την επόμενη κίνησή σας.

Τοξότης

Στις 11 Νοεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής και ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος θα βρεθούν στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Το μυαλό σας θα τρέχει σε βαθιά ψυχολογικά θέματα. Αν διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια προς κάτι θεραπευτικό και παραγωγικό, θα αξιοποιήσετε πλήρως αυτή την εγκεφαλική και πνευματική διέλευση.

Έπειτα, μπορεί να λαχταράτε μια αλλαγή στο τρελό πρόγραμμά σας. Να θέλετε να επικεντρωθείτε σε δουλειές που ταιριάζουν καλύτερα με τις αξίες σας. Στις 12 Νοεμβρίου έρχεται η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Τώρα είναι εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείτε (ίσως και να γράψετε) τρόπους, για να φτιάξετε ένα πιο ιδανικό πρόγραμμα. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την εσωτερική πυξίδα σας για να σας οδηγήσει.

Αιγόκερως

Όλα τα «πρέπει» στα οποία επικεντρώνεστε τόσο επιμελώς, μπορεί να περιορίζουν την ικανότητά σας να χαλαρώνετε και να περνάτε καλά. Αλλά θα είστε έτοιμοι γι’ αυτά στις 12 Νοεμβρίου, με την Πανσέληνο στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές δραστηριότητες και τα φιλόδοξα πρότζεκτ, χαλαρώστε με το ταίρι σας ή με φίλους. Μόλις ξεκουραστείτε, θα επιστρέψετε ανανεωμένοι και με νέα οπτική.

Στις 16 Νοεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον τρίτο Οίκο σας της επικοινωνίας. Θα είστε πιο διατεθειμένοι να μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας με το ταίρι σας ή έναν πιθανό σύντροφο. Η συζήτηση θα ανεβάσει τη χημεία σας σε μαγικά επίπεδα.

Υδροχόος

Μπορεί να εξερευνήσετε ένα πρότζεκτ που σας παθιάζει και να το μοιραστείτε με συναδέλφους και προϊσταμένους στις 11 Νοεμβρίου. Τότε ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής και ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος, συναντιούνται στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Σηκωθείτε, ζητήστε την προσοχή, οδηγήστε τη συζήτηση, στήστε στρατηγικές με άλλους και θα νιώσετε παντοδύναμοι. Μπορεί αυτό να διανοίξει τον επαγγελματικό σας δρόμο στην πορεία.

Γύρω στις 12 Νοεμβρίου έρχεται η Πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Μπορεί να νιώθετε διχασμένοι, ανάμεσα σε ευθύνες που έχετε απέναντι στους αγαπημένους σας και στη δουλειά σας. Αυτό σας κάνει να λαχταράτε περισσότερη ισορροπία ανάμεσα στα δύο. Υψώστε ανάστημα, σκεφτείτε πραγματιστικές οδούς για αλλαγή και ξεκινήστε να κάνετε κινήσεις που θα σας εξυπηρετήσουν στην πορεία.

Ιχθύες

Στις 14 Νοεμβρίου η καλλιτεχνική Αφροδίτη στον δέκατο Οίκο σας της καριέρα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Μπορεί να μην είναι όσο εύκολο ελπίζατε, να συνδεθείτε με έναν συνάδελφο σε ένα δημιουργικό πρότζεκτ… Είτε να ζητήσετε περισσότερες ευθύνες, κάνοντας μια ευχάριστη συζήτηση με τον προϊστάμενό σας. Αντίθετα, μπορεί να πληγωθεί η αυτοεκτίμησή σας. Κάντε ένα διάλειμμα για κάτι που αγαπάτε – και θα βελτιωθεί η διάθεσή σας.

Έπειτα, η καρδιά και το μυαλό σας θα συγχρονιστούν στις 16 Νοεμβρίου. Η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον επικοινωνιακό Ερμή στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Αυτό που θέλετε και θα πρέπει οπωσδήποτε να κυνηγήσετε, είναι την ευκαιρία να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Να περάσετε περισσότερο χρόνο, με ανθρώπους που σας κάνουν να λάμπετε από μέσα προς τα έξω.