Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Στις 31 Ιουλίου ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του των τριών εβδομάδων και περνά στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού έως τις 11 Αυγούστου. Τώρα θα μπορείτε ευκολότερα να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας χωρίς να νιώθετε ότι μιλάτε δύο διαφορετικές γλώσσες. Η εφαρμογή αυτών που μπορεί να μάθατε γύρω από τη σχέση σας με πιο υγιή τρόπο μπορεί να φέρει αρμονία.

Την ίδια ημέρα, η νέα Σελήνη φωτίζει τον πέμπτο οίκο σας του έρωτα. Κάνει την περίοδο ιδανική για να φυτέψετε τους σπόρους σχετικά με μια επιθυμία που θέλετε να δείτε να ανθίζει. Περάστε χρόνο σκεπτόμενοι τον ιδανικό εραστή για σας ή το επόμενο βήμα της σχέσης σας. Έπειτα, βάλτε έναν στόχο και κάντε ακόμη κι ένα μικρό βήμα για να τον υλοποιήσετε.

Ταύρος

Γύρω στις 31 Ιουλίου, η νέα Σελήνη θα φωτίσει τον τέταρτο οίκο σας της σπιτικής ζωής. Μπορεί να θελήσετε να κάνετε μπάρμπεκιου στην αυλή, να σχεδιάσετε ένα ταξίδι για το Σαββατοκύριακο ή να ονειρευτείτε μια άλλη συναρπαστική ευκαιρία για να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας. Ενώ θέλετε να εκμεταλλευτείτε τις ζεστές και φωτεινές καλοκαιρινές μέρες, είναι επίσης ιδανική στιγμή για να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας και να ορίσετε έναν εντελώς νέο, στοργικό ρυθμό.

Στις 3 Αυγούστου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα και σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον Κρόνο στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Μπορεί να κάνετε ένα σοβαρό βήμα με το ταίρι σας ή έναν αγαπημένο φίλο. Να σχεδιάσετε, ας πούμε, ένα μεγάλο ταξίδι ή να αποφασίσετε να μείνετε μαζί.

 Δίδυμοι

Στις 31 Ιουλίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του των τριών εβδομάδων και περνά στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, όπου και παραμένει μέχρι τις 11 Αυγούστου. Θα μπορέσετε να βρείτε ορμή στα έργα που θα αποφέρουν χρήματα και που είχαν παρακωλυθεί πρόσφατα. Θα σας βοηθήσει να αφιερώσετε χρόνο στο να κοιτάξετε τις λεπτομέρειες του προϋπολογισμού και της χρηματικής ροής σας τώρα.

Την ίδια ημέρα, η νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας σάς εμπνέει να ανταλλάξετε ιδέες και να κάνετε άλλες διανοητικά διεγερτικές, παραγωγικές συζητήσεις με φίλους και συναδέλφους. Μην βιάζεστε να απορρίψετε πιθανές προτάσεις γιατί σας φάνηκαν πολύ τρελές ή μη ρεαλιστικές. Είναι ο ιδανικός χρόνος για να πάρετε στα σοβαρά τις τολμηρές ιδέες σας. Σε συνδυασμό με τη σωστή δόση αυτοπεποίθησης, μπορούν να οδηγήσουν σε μια σημαντική νίκη.

 Καρκίνος

Μπορείτε να αφήσετε την ανάσα που κρατούσατε στις 31 Ιουλίου, όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και περνά στο ζώδιό σας, όπου παραμένει μέχρι τις 11 Αυγούστου. Θα νιώθετε πιο συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι όσον αφορά την πρόοδο στους προσωπικούς στόχους σας. Ίσως να νιώθετε ότι γίνεστε ακόμα πιο κατανοητοί από φίλους και συναδέλφους. Σκεφτείτε τους τρόπους που γίνατε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και πιο επικεντρωμένοι τις τελευταίες εβδομάδες, παρά το γεγονός ότι μπορεί η φάση να φάνταζε χαοτική κατά καιρούς.

Την ίδια ημέρα, μπορεί να αισθανθείτε όλο και περισσότερο ενθουσιασμό για μια πιθανή ευκαιρία για δουλειά ή επενδυτική στρατηγική που ερευνούσατε. Πριν κάνετε το άλμα, τσεκάρετε τα δεδομένα. Να ξέρετε, όμως, ότι αν το νιώθετε σωστά, τότε καλά θα κάνετε να προχωρήσετε. Μπορεί πραγματικά να αποδώσει.

Λέων

Γύρω στις 31 Ιουλίου, με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα νιώσετε σαν να είναι η δική σας Πρωτοχρονιά. Κατευθύνεστε προς έναν τολμηρό στόχο, ο οποίος σας ενδιαφέρει πολύ. Μόλις η πρόθεση μπει στο μυαλό σας, χαρτογραφήστε ένα σχέδιο βήμα προς βήμα και κάντε το να φαίνεται πιο αληθινά, όπως και εφικτό.

Στις 2 Αυγούστου, η καλλιτεχνική Αφροδίτη στο ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι εάν αντιμετωπίσετε πίεση για μια δημιουργική ιδέα στη δουλειά σας. Θα θελήσετε να το κάνετε μόνοι σας και να στηρίξετε το όραμά σας. Αν η καρδιά σας σάς λέει ότι είναι το σωστό, κάντε το!

Παρθένος

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής, τελειώνει την αναδρομή τριών εβδομάδων του και προχωράει στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης από τις 31 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου. Μπορεί να νιώθετε ότι το βάρος έχει φύγει από τους ώμους σας και είναι ευκολότερο να συνδεθείτε με τον κοινωνικό σας κύκλο. Εκμεταλλευτείτε το προχωρώντας σοβαρά μια ομαδική προσπάθεια που είχατε αφήσει σε δεύτερη μοίρα. Εάν υπάρχει κάποια φιλανθρωπική πτυχή στο έργο, ακόμα καλύτερα!

Στις 3 Αυγούστου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον Κρόνο στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα. Τροφοδοτεί τις σοβαρές, στοργικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή έναν αγαπημένο. Με το να είστε συμπονετικοί και επιμελείς, μπορείτε να αντιμετωπίσετε ακόμα και τις πιο προκλητικές συναισθηματικά καταστάσεις τώρα.

Ζυγός

Στις 31 Ιουλίου ο Ερμής ολοκληρώνει την αναδρομή των τριών εβδομάδων. Προχωρά στον δέκατο οίκο σας της καριέρας, όπου παραμένει μέχρι τις 11 Αυγούστου. Είχατε αφήσει ένα φιλόδοξο έργο σε αναμονή ή είχατε βρεθεί μπροστά σε εμπόδια στη δουλειά; Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ορμή και θα αντιμετωπίσετε λιγότερη αντίσταση τώρα. Έχετε υπομονή και επιμονή. Μπορείτε να κερδίσετε την αναγνώριση από τους ανωτέρους.

Την ίδια ημέρα, η νέα Σελήνη φωτίζει το ενδέκατο οίκο σας της φιλίας. Θα θέλετε να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους και ίσως να κάνετε και νέους. Κρατήστε αυτό τον στόχο στο μυαλό σας και αγκαλιάστε τα πιο κοινωνικά σας ένστικτα. Κάντε εκείνο το πάρτι και ψάξτε για μαθήματα πυγμαχίας!

Σκορπιός

Γύρω στις 31 Ιουλίου, η νέα Σελήνη θα φωτίσει τον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Θα νιώσετε έντονα ότι ήρθε η ώρα να κάνετε ορισμένα βήματα για να προωθήσετε την επαγγελματική σας στάση. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα κάνετε αίτηση για μια νέα ευκαιρία, θα ζητήσετε περισσότερη ευθύνη στη δουλειά σας ή θα ξεκινήσετε κάτι μόνοι σας. Έχετε την αυτοπεποίθηση και το όραμα για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Η πίστη στον εαυτό σου είναι το μεγαλύτερο μέρος της μάχης τώρα.

Στις 3 Αυγούστου, η συναισθηματική Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον Κρόνο στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας. Ένας αγαπητός σας φίλος ή ακόμη και γνωστός μπορεί να στραφεί σε σας για συμβουλές. Κάνοντας μια ανοιχτή συζήτηση, θα μπορέσετε να μοιραστείτε πολύτιμα λόγια σοφίας, ενώ θα μάθετε κι εσείς κάποια πράγματα.

 Τοξότης

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ενώ ο Ερμής ήταν ανάδρομος, πιθανώς εστιάζεστε σε ζητήματα δούναι και λαβείν με το ταίρι σας ή κάποιον ξεχωριστό που βλέπετε. Αλλά μετά τις 31 Ιουλίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας προχωράει στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας μέχρι τις 11 Αυγούστου. Θα μπορείτε ευκολότερα να συνδεθείτε και να συζητήσετε τα δύσκολα, συναισθηματικά θέματα. Κρατήστε τη συζήτηση ανοιχτή, καθώς είναι το κλειδί για να συντονιστείτε ακόμα περισσότερο.

Επίσης, στις 31 Ιουλίου η νέα Σελήνη φωτίζει τον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Θα σκέφτεστε τους τρόπους για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας ώστε να προωθήσετε την καριέρα σας. Ένα μάθημα ή ένα επαγγελματικό ταξίδι μπορεί να είναι αυτή ακριβώς η εμπειρία που θα διευρύνει τους ορίζοντες σας.

Αιγόκερως

Στις 31 Ιουλίου, ο Ερμής ολοκληρώνει την αναδρομή των τριών εβδομάδων. Προχωρά στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, όπου παραμένει μέχρι τις 11 Αυγούστου. Είναι πιθανό να δυσκολευόσασταν να συνδεθείτε με το ταίρι σας ή έναν αγαπητό φίλο σας, να μην προλαβαίνατε να μιλήσετε ή να νιώθατε ότι δεν βρίσκεστε στην ίδια σελίδα διανοητικά. Ευτυχώς, καθώς ο Ερμής κινείται προς τα εμπρός, θα βιώσετε πιο ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας και θα έχετε την ευκαιρία να φροντίσετε τον δεσμό σας.

Αλλά ίσως θελήσετε να ταρακουνήσετε λίγο τα πράγματα στις 2 Αυγούστου. Η ρομαντική Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που αλλάζει τα πράγματα στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα. Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας με κάποιον ξεχωριστό και αυτό θα βοηθήσει την επιθυμία να ξεπεράσει τη ρουτίνα.

Υδροχόος

Θα μπορέσετε επιτέλους να αποκτήσετε λίγη ώθηση στη ρουτίνα ευεξίας σας μετά τις 31 Ιουλίου. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής, τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του των τριών εβδομάδων και προχωράει στον έκτο οίκο σας της υγείας μέχρι τις 11 Αυγούστου. Εάν νιώθατε ότι είχατε αναποδιές πρόσφατα και δυσκολευόσασταν να πάτε στο γυμναστήριο, θα αισθάνεστε ξανά ξεκούραστοι, ανανεωμένοι και έτοιμοι για συγκεκριμένα αποτελέσματα τώρα.

Επίσης, γύρω στις 31 Ιουλίου, η νέα Σελήνη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα θελήσετε να ξεκινήσετε θετικές αλλαγές στις πιο στενές σχέσεις σας. Κάντε μια βαθιά συζήτηση με το ταίρι σας, έναν πιθανό συνεργάτη ή έναν αγαπητό σας φίλο και μπορεί να είναι η αρχή ενός ουσιαστικού, ικανοποιητικού νέου κεφαλαίου.

Ιχθύες

Γύρω στις 31 Ιουλίου, η νέα Σελήνη φωτίζει τον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Σας εμπνέει να σκεφτείτε το πρόγραμμα για τη φυσική σας κατάσταση και την υγιεινή διατροφή. Εάν δεν πιστεύετε ότι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε τώρα, κάντε μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές και θα αισθανθείτε εκπληκτικά με πιο συνεπή τρόπο.

Στις 3 Αυγούστου, η συναισθηματική Σελήνη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον Κρόνο στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Καθιστά αυτόν τον χρόνο παραγωγικό για να συνεργαστείτε με άλλους πάνω σε σημαντικά έργα που σας ενδιαφέρουν. Βάλτε προτεραιότητα στη συνεργασία και στην προώθηση της αίσθησης ότι όλοι θα πρέπει να αισθάνονται ελεύθεροι να μοιραστούν αυτό που νιώθουν. Θα ανοίξετε το δρόμο για μια ομαδική νίκη.