Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Από τις 22 Ιουλίου έως τις 23 Αυγούστου ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος περνάει από τον πέμπτο οίκο σας του έρωτα. Θα βρεθείτε να ονειροπολείτε τη σύνδεσή σας με κάποιον ξεχωριστό ή με τους αγαπημένους φίλους σας με παιχνιδιάρικο και ελαφρύ τρόπο. Επίσης, θα είστε πιο δυναμικοί απ’ ό,τι συνήθως στις διάφορες δημιουργικές μορφές αυτοέκφρασης. Άντε, λοιπόν, δείξτε τι έχετε μέσα στην καρδιά σας, καθώς αυτό θα φέρει αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν συναισθηματικά.

Στις 23 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Μπορεί να νιώθετε δυσφορία αν οι προσπάθειές σας στη δουλειά δεν αναγνωρίζονται σωστά και θα πρέπει να επιστρέψετε στον σχεδιασμό ενός πρότζεκτ. Θα βγείτε όμως πιο δυνατοί από αυτή τη δύσκολη φάση.

Ταύρος

Ενώ η ρομαντική Αφροδίτη περνά μέσα από τον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού από τις 27 Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου, θα λαχταράτε περισσότερο χρόνο ηρεμίας με τους αγαπημένους σας. Προτεραιότητα σας είναι να κάνετε ό,τι μπορείτε για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε μια αίσθηση άνεσης, ασφάλειας και γαλήνης στο σπίτι σας. Ενδώστε, λοιπόν, στην παρόρμησή σας να ανακαινίσετε το σαλόνι ή να αφήσετε τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα για μια βραδιά, ώστε να δεθείτε με την οικογένειά σας. Δεν θα το μετανιώσετε!

Στις 28 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Προκαλεί σύγχυση με συναδέλφους, ίσως σε ένα κοινό, δημιουργικό έργο. Εάν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τις πληροφορίες που υπάρχουν, περιμένετε να έρθει η σαφήνεια πριν κάνετε μια σημαντική κίνηση.

Δίδυμοι

Η ρομαντική Αφροδίτη περνά μέσα από τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας από τις 27 Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου. Θα θέλετε να συνδεθείτε με το ταίρι σας, έναν δυνητικό συνεργάτη ή τους πιο στενούς φίλους σας σε πνευματικό επίπεδο. Απολαύστε μαζί ψυχαγωγικές δραστηριότητες που τονώνουν το μυαλό (όπως η επίσκεψη σε ένα μουσείο ή η ανάγνωση ενός νέου μυθιστορήματος). Αυτό θα αποτελέσει τη βάση για την εκπλήρωση της επιθυμίας σας και θα ενισχύσει τους δεσμούς σας.

Στις 28 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Ίσως να δυσκολεύεστε να συμφωνήσετε με κάποιον προϊστάμενο. Ταυτόχρονα, μπορεί να νιώθετε ότι δεν βλέπετε καθαρά την κατάσταση. Περιμένετε έως ότου κάτσει η σκόνη για να καταλήξετε σε ένα οριστικό συμπέρασμα.

Καρκίνος

Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος περνά μέσα από τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος από τις 22 Ιουλίου έως τις 23 Αυγούστου. Θα επικεντρωθεί κυρίως στην ενίσχυση του επαγγελματικού σας σχεδίου και στους οικονομικούς στόχους σας. Θα σας παρακινεί ιδιαίτερα η ιδέα να ενισχύσετε την ασφάλειά σας και το να είστε σε θέση να μπορείτε να αγοράσετε συγκεκριμένα πράγματα ή εμπειρίες (όπως καλοκαιρινές διακοπές) τα οποία ονειρεύεστε.

Στις 23 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας δημιουργεί μια αγχωτική γωνία με τον Κρόνο στον έβδομο οίκο σας των συνεργασιών. Μπορεί να νιώθετε ότι δουλεύετε υπερβολικά και, ως αποτέλεσμα, βιώνετε εντάσεις με έναν συνάδελφο ή το ταίρι σας. Προσπαθήστε να μείνετε στα καθήκοντα που πρέπει να γίνουν άμεσα και αποφύγετε μη παραγωγικούς τσακωμούς.

Λέων

Ενώ ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος περνά μέσα από το ζώδιό σας από τις 22 Ιουλίου έως τις 23 Αυγούστου, θα έχετε μια έκρηξη στην ενέργειά σας. Μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να προωθήσετε τους πιο φιλόδοξους, προσωπικούς στόχους σας. Είναι τόσα πολλά αυτά που νιώθετε έτοιμοι να πετύχετε που ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να κάνετε υπερβολικά πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Φροντίστε να βάλετε προτεραιότητες.

Και από τις 27 Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου, η ρομαντική Αφροδίτη περνά μέσα από το ζώδιό σας και ενισχύει την όρεξή σας για σύνδεση με κάποιον που σας ενδιαφέρει. Θα λάμπετε από μέσα προς τα έξω και θα ονειρεύεστε θεραπείες σπα και πολυτελείς εκδρομές. Κάντε τα! Βάλτε σε προτεραιότητα τις δραστηριότητες που αγαπάτε, ειδικά με τους αγαπημένους σας. Θα φτιάξετε γλυκές αναμνήσεις και θα ενισχύσετε τις σχέσεις σας.

 Παρθένος

Αν νιώθετε εξαντλημένοι από τη δουλειά και την καθημερινότητά σας, θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στην ανάπαυση, την ανάκτηση και, το σημαντικότερο, στη σκέψη του πού βρίσκεστε και πού θέλετε να πάτε. Αυτό θα γίνει χάρη στη διέλευση του γεμάτου αυτοπεποίθηση Ήλιου από τον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας από τις 22 Ιουλίου έως τις 23 Αυγούστου. Μπορείτε να απολαύσετε τον προγραμματισμό αυτή την περίοδο. Συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας για να δείτε ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σας.

Στις 28 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Ίσως να νιώθετε ότι μιλάτε διαφορετική γλώσσα με έναν καλό συνάδελφο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση εάν δουλεύετε σε ένα κοινό έργο, αλλά περιμένετε μέχρι να βρεθείτε στο ίδιο μήκος κύματος.

Ζυγός

Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος βρίσκεται στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης από τις 22 Ιουλίου έως τις 23 Αυγούστου. Το πρόγραμμά σας θα είναι ακόμα πιο γεμάτο απ’ όσο συνήθως. Από βόλτες με συναδέλφους σε συναντήσεις με φίλους και ακόμη και αυθόρμητα σχέδια με νέες επαφές, θα είστε η επιτομή της κοινωνικότητας. Αξιοποιήστε το κάνοντας συνεργασίες για κάποιο σημαντικό πρότζεκτ, ίσως φιλανθρωπικού σκοπού.

Στις 23 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον έβδομο οίκο των σχέσεων σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Καθιστά αυτή τη στιγμή υπέροχη, για να πείτε σε κάποιον ξεχωριστό πώς αισθάνεστε. Εμπιστευθείτε την καρδιά σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές λέξεις. Η σύνδεσή σας θα είναι έτσι ισχυρότερη!

Σκορπιός

Από τις 27 Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου, η καλλιτεχνική Αφροδίτη περνά μέσα από τον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Σας εμπνέει να αξιοποιήσετε ακόμα περισσότερο την φαντασία όσον αφορά την προσέγγισή σας στους επαγγελματικούς στόχους. Ταυτόχρονα, η αξιοποίηση των πιο εκφραστικών και δημιουργικών ενστίκτων σας είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τώρα. Όσο πιο μοναδικό είναι το όραμά σας τόσο πιο πιθανό είναι να αναγνωριστεί.

Στις 28 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα. Μπορεί να δυσκολεύεστε να διακρίνετε την πραγματικότητα από τις ψεύτικες πεποιθήσεις όσον αφορά τη στενότερη σχέση σας. Να είστε υπομονετικοί, καθώς θα η σαφήνεια βρίσκεται στην επόμενη γωνία.

Τοξότης

Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος περνάει από τον ένατο οίκο σας της περιπέτειας από τις 22 Ιουλίου έως τις 23 Αυγούστου. Θα θέλετε να πάρετε τη βαλίτσα σας και να φύγετε ή να πετάξετε σε έναν εξωτικό προορισμό. Αν και μπορεί οι διακοπές να μην αναγκαστικά στο πρόγραμμα, καλά θα κάνετε να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες να διευρύνετε τους ορίζοντές σας τώρα. Αυτός θα ωφελήσει την καρδιά, την ψυχή και το μυαλό σας.

Στις 23 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στο ζώδιό σας. Τονίζει την αυτοπεποίθησή σας και σας βοηθά να εκφράσετε τον τρόπο που αισθάνεστε, στο ταίρι σας ή σε έναν πιθανό σύντροφο. Όσο πιο παιχνιδιάρικοι και αυθόρμητοι γίνεστε, τόσο πιο εντυπωσιακή αίσθηση θα κάνετε. Και η εμπειρία θα είναι αξέχαστη και για τους δυο σας.

 Αιγόκερως

Στις 22 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον γεμάτο αυτοπεποίθηση Ήλιο στον έβδομο οίκο των σχέσεων. Καθιστά τη στιγμή ιδανική για να συνδεθείτε με έναν συνάδελφο πάνω σε ένα πρότζεκτ που σας παθιάζει. Θα έχετε τη δύναμη να εκφράσετε με λόγια το μοναδικό όραμά σας και να βρείτε τον τρόπο να το κάνετε πραγματικότητα ως ομάδα.

Εάν θέλατε να συνδεθείτε σε βαθύτερο σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο με το ταίρι σας ή έναν πιθανό εραστή, μπορείτε να περιμένετε έντονο ρομαντισμό από τις 27 Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου. Η ρομαντική Αφροδίτη περνά μέσα από τον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Μην διστάζετε να μοιραστείτε αυτά ακριβώς που ονειρευόσασταν. Η αυτοπεποίθηση και η ανοικτή επικοινωνία μπορούν να σας βοηθήσουν να συγχρονίσετε και να ικανοποιηθείτε.

Υδροχόος

Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος περνά μέσα από τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων από τις 22 Ιουλίου έως τις 23 Αυγούστου. Θα έχετε την επιθυμία να συνδεθείτε με κάποιον ξεχωριστό είτε πρόκειται για το ταίρι σας είτε για έναν πιθανό φίλο. Είτε δουλεύετε μαζί για έναν κοινό στόχο είτε απλά απολαμβάνετε την συντροφιά τους, οι προσπάθειές σας ως ομάδα σας επιτρέπουν να προοδεύσετε. Επίσης, μπορούν να συμβάλουν στην ενδυνάμωση της σχέσης σας.

Στις 28 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας της δημιουργικότητας σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Μπορεί να πέσετε πάνω σε τοίχο σε ένα καλλιτεχνικό έργο στη δουλειά σας, ίσως λόγω έλλειψης συγκεκριμένων πληροφοριών. Περιμένετε να κάτσει η σκόνη και να εμφανιστούν περισσότερες λεπτομέρειες και, έπειτα, μπορείτε να συνεχίσετε.

 Ιχθύες

Από τις 22 Ιουλίου έως τις 23 Αυγούστου, ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος περνά μέσα από τον έκτο Οίκο σας της ευεξίας. Θα νιώθετε περισσότερο ενθαρρυμένοι να ακολουθήσετε έναν τολμηρό στόχου για τη φυσική σας κατάσταση. Είτε περιμένατε να δοκιμάσετε ένα νέο πρόγραμμα προπόνησης, να δείτε ένα διαφορετικό γυμναστήριο ή να προπονηθείτε για έναν αγώνα, θα έχετε αέρα στα πανιά σας για να το πραγματοποιήσετε και για να το διατηρήσετε!

Στις 28 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Οι προσπάθειές σας να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση με έναν αγαπημένο σας μπορεί να ματαιωθούν από την αίσθηση ότι δεν ξέρετε την αλήθεια του θέματος ή ότι η αντίληψή σας είναι εκτός. Δεν είναι κακό να κάνετε ένα διάλειμμα μέχρι να νιώσετε πιο σίγουροι για την άποψή σας.