Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεν θα κερδίσετε κανέναν αγώνα στην αρχή της εβδομάδας σας, το πάω αργά θα είναι το μότο σας. Είναι καλό να βάλετε μπροστά την υπομονή σας και υπάρχει μια ήσυχη δύναμη που ταιριάζει με την έλλειψη πίεσης για βιασύνη. Αλλά, από την Τετάρτη θα βιάζεστε στα πάντα. Εκείνοι που σας στέλνουν μεγάλα μηνύματα θα λαμβάνουν μονολεκτικές απαντήσεις.

Οι φίλοι και οι συνάδελφοι που θέλουν εκτενείς συζητήσεις για τις λεπτομέρειες την Πέμπτη θα πρέπει να περιμένουν μια καλύτερη ημέρα. Η Παρασκευή σας βρίσκει να φλερτάρετε με κάποιον, αλλά δεν θα συμβεί τίποτα συγκλονιστικό. Οι γονείς και οι συγγενείς είναι μεγάλο κομμάτι του Σαββατοκύριακού σας ή είναι στο μυαλό σας.

Ταύρος

Τα επίπεδα της ενέργειας είναι υψηλά τη Δευτέρα και είστε πιο κοντά από ποτέ με τους φίλους σας. Λαχταράτε τελευταία να ζήσετε έναν έρωτα και την Τρίτη θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αυτό που ζητάτε. Πολυτέλεια, στοργή και σεξαπίλ έχουν έντονη παρουσία. Για κοιτάξτε τον εαυτό σας! Το δεύτερο μισό της εβδομάδας σάς βρίσκει αφηρημένους (είναι προφανές το γιατί) και νιώθετε εκτός εαυτού.

Κάποιος σας πιέζει να υπογράψετε κάποιο έγγραφο την Πέμπτη. Μην το κάνετε. Μπαίνετε στον πειρασμό να κάνετε παρορμητικές αγορές. Αντισταθείτε. Η Παρασκευή είναι μια καλή μέρα για επικοινωνία με κάποιον σε συναισθηματικό επίπεδο και σας περιμένει καλό φαγητό το Σαββατοκύριακο.

Δίδυμοι

Το εμπόδιο που ξεπηδά στον δρόμο σας τη Δευτέρα μπορεί να σας ταρακουνήσει λίγο, αλλά μείνετε στην πορεία σας. Συγκεντρωθείτε. Το ξέρατε ότι θα υπάρξουν εμπόδια, αλλά κάνουν την διαδρομή διασκεδαστική. Την Τρίτη περιτριγυρίζεστε από ομιλητικούς ανθρώπους, αλλά το μόνο που έχετε διάθεση να κάνετε είναι να στέκεστε και να ακούτε. Μέχρι την Τετάρτη, όμως, είστε έτοιμοι να μπείτε στις συζητήσεις.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή σας βρίσκουν να νιώθετε καλύτερα και πιο έτοιμοι για το μέλλον. Επίσης, κάποιος είναι προφανώς ερωτευμένος μαζί σας, γεγονός που σας διασκεδάζει και σας γοητεύει. Αυτό το Σαββατοκύριακο κάντε οικονομία.

Καρκίνος

Ένα ωραία γεύμα τη Δευτέρα γεμίζει την κοιλιά σας και φέρνει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Χαίρεστε πάρα πολύ να βρίσκεστε κοντά στους άλλους αυτές τις μέρες, ακόμα και στα μέλη της οικογένειάς σας, ειδικά όταν υπάρχει φαγητό στο τραπέζι. Δεν θα ήταν κακή ιδέα ένα κοινωνικό δείπνο την Τρίτη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη έχετε πιο περιπετειώδεις, πιο φιλόδοξους τρόπους να περάσετε την ώρα σας.

Έχετε διάθεση για περιπέτεια. Έχετε τη διάθεση να αντισταθείτε στην ηγεσία. Μην αντισταθείτε στις θετικές παρορμήσεις σας –είναι ώρα να βγείτε από το καβούκι σας! Το Σαββατοκύριακο έχει να κάνει με νέα ξεκινήματα. Εκφραστείτε. Επιμείνετε να παραμείνει η προσοχή επάνω σας.

Λέων

Όσο κι αν θα θέλατε να περάσετε την ημέρα σας στο πάρκο, η Δευτέρα είναι όλη δουλειά: η καριέρα σας, η θέση σας, τέτοια πράγματα. Η φήμη σας όλο και εξαπλώνεται, για την ακρίβεια και την Τρίτη νιώθετε σχεδόν σαν διασημότητες. Ο κύκλος των ανθρώπων γύρω σας σάς επαινεί συνέχει, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τον καλά.

Την Τετάρτη ανταλλάξτε δημιουργικές ιδέες μέσα στην ημέρα και θα έχετε πολύ χρόνο για κοινωνικοποίηση την Πέμπτη και την Παρασκευή. Αυτό το Σαββατοκύριακο νιώθετε ευαίσθητοι και ιδιαίτερα ειλικρινείς. Ένα αφρόλουτρο την Κυριακή θα τελειώσει όμορφα την εβδομάδα σας.

Παρθένος
Το μυαλό σας ανοίγει τη Δευτέρα και έχετε οράματα μακρινών τόπων. Και, παραδόξως, αρχίζετε να σκέφτεστε τη φιλοσοφία. Και προσπαθείτε να βρείτε νέες δικαιολογίες για να εκφράσετε τον εαυτό σας. Την Τρίτη, αυτές οι παρορμήσεις μετατρέπονται σε ψυχολογική αναζήτηση. Η έρευνα και η ανάλυση ξαφνικά φαντάζουν διασκεδαστικές την Τετάρτη και ένα αίνιγμα τραβά την προσοχή σας.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή υπάρχει η πιθανότητα να είναι είτε εξαιρετικές είτε αποπνικτικές, ανάλογα με το πώς θα παίξετε αυτό που σας έχει δοθεί. Κυνηγήστε το εξαιρετικό. Είναι θέμα στάσης. Αυτό το Σαββατοκύριακο, παίρνετε ενέργεια όταν βρίσκεστε μαζί με άλλους.

Ζυγός

Η ομορφιά σας χτυπά κατακέφαλα τη Δευτέρα –είναι παντού. Αν είστε στη μέση ενός ερωτικού φλερτ, θα περάσετε μια σημαντική εβδομάδα. Αν δεν έχετε κάποιο φλερτ, περιμένετε μερικές μέρες. Ποιος ξέρει; Η Πέμπτη είναι η κατάλληλη ημέρα για επικοινωνία.

Βγείτε έξω και βιώστε αυτά που έχει να προσφέρει ο κόσμος σε σας και στο ταίρι σας την Πέμπτη και την Παρασκευή. Το νέο είναι καλό. Η αρμονία βρίσκεται στην ατμόσφαιρα. Αυτό το Σαββατοκύριακο κάντε βόλτα σε ένα πάρκο. Κοιτάξτε τα φυτά. Κοιτάξτε τον ουρανό.

Σκορπιός

Το παλιό, καλό δούναι και λαβείν. Ένας ανταγωνιστής μπορεί να είναι πιο δυνατός από σας τη Δευτέρα, αλλά δεν είναι μια μάχη σώμα προς σώμα. Αφήστε μια μικρή νίκη τώρα και αυτό μπορεί να είναι το κλειδί που θα σας δώσει αυτό που θέλετε αργότερα. Η τόλμη και η αμεσότητα είναι σημαντικές την Τρίτη. Αλλά μέσα στην παλληκαριά σας μην ξεχάσετε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα αυτή την εβδομάδα την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Προσέξτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα λεφτά ή τη δουλειά σας. Ένα ρίσκο την Παρασκευή δεν θα αποδώσει. Θα αποδώσει όμως το να είστε ο εαυτός σας το Σαββατοκύριακο –με τρόπους που ποτέ δεν φανταστήκατε.

Τοξότης

Εσείς και ο καλύτερος φίλος σας είστε πολύ κοντά –τουλάχιστον μέσω τηλεφώνου– στην αρχή της εβδομάδας. Η επικοινωνία είναι το κλειδί. Πώς αλλιώς θα καταφέρετε να κάνετε τα πάντα; Βλέπετε την αξία του να έχετε έναν έμπιστο φίλο και το ίδιο κάνει και ο φίλος σας. Μέχρι την Τετάρτη, όμως, αρχίζετε να αναρωτιέστε αν πρέπει να κόψετε τα λόγια και να αρχίσετε τη δράση. Πρέπει. Έχετε δίκιο.

Η Πέμπτη δεν είναι βαρετή ημέρα, ούτε η Παρασκευή. Για την ακρίβεια, με όλα όσα συμβαίνουν, υπάρχει η πιθανότητα να μην μπορέσετε να δείτε την ευρύτερη εικόνα. Και ποια είναι η ευρύτερη εικόνα; Πού βαδίζετε; Αυτά είναι ερωτήματα για το Σαββατοκύριακο.

 Αιγόκερως

Τη Δευτέρα ονειρεύεστε το δάσος: κάμπινγκ, δέντρα, φωτιά. Μπορεί να μην καταφέρετε να βρεθείτε στο δάσος σύντομα, αλλά περάστε κάποιο χρόνο σε ένα περιβάλλον που σας ηρεμεί. Μέχρι την Τετάρτη, θα νιώθετε πιθανώς το αντίθετο της ηρεμίας, καθώς όλοι οι άλλοι γύρω σας τρέχουν.

Όποιος σαν αγχώνει δεν αξίζει την προσοχή σας, γι’ αυτό να είστε σύντομοι και γλυκοί την Πέμπτη. Και την Παρασκευή να μπαίνετε απευθείας στο ψητό. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα μπορέσετε να στρέψετε όλη την προσοχή σας σε ένα ξεχωριστό άτομο και τίποτα δεν θα σας κάνει πιο χαρούμενους απ’ το να του κάνετε μασάζ την Κυριακή.

Υδροχόος

Δεν είναι του χαρακτήρα σας να περνάτε πολύ χρόνο κοιτώντας το παρελθόν, αλλά στην αρχή της εβδομάδας ανοίγετε τα βιβλία ιστορίας. Ή μήπως μερικά παλιά ημερολόγιά σας. Ή κάνετε πολλές αδιάκριτες ερωτήσεις σε έναν συγγενή σας. Κάτι σας λέει ότι υπάρχουν στο παρελθόν σχετικά διδάγματα και έχετε δίκιο.

Κάποιος που μοιράζεται το ενδιαφέρον σας για την ιστορία μπορεί να μετατραπεί σε ερωτικό ενδιαφέρον εν μία νυκτί (την Τετάρτη ή την Πέμπτη) και η Παρασκευή θα είναι επίσης ρομαντική. Μικρές δουλειές στο σπίτι θα γεμίσουν το Σαββατοκύριακό σας.

Ιχθύες

Η ομορφιά και αγάπη αφθονούν στην αρχή της εβδομάδας: ρομαντικά μηνύματα, ποίηση, τέχνη, υπέροχα γεύματα –καταλαβαίνετε. Αν είστε ελεύθεροι, αυτή η ενέργεια μπορεί να εκδηλωθεί ως μερικές μέρες με τεράστια δημιουργικότητα. Η δημιουργικότητα θα σας κινεί μέσα στην εβδομάδα για την ακρίβεια, αν και η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι μέρες δουλειάς και μεταβλητότητας.

Τη στιγμή που χτίζετε έναν πύργο από χαρτιά, κάποιος μπαίνει στο δωμάτιο και τον γκρεμίζει. Έτσι είναι η ζωή. Μην είστε πολύ συγκεκριμένοι γι’ αυτά που ελπίζετε την Παρασκευή και δεν θα απογοητευτείτε απ’ αυτά που θα σας βρουν. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα περάσετε πολύ καλά.