Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Γύρω στις 16 Ιουλίου, η Πανσέληνος και η μερική έκλειψη της Σελήνης πέφτουν στον δέκατο Οίκο σας της καριέρα. Ταρακουνούν το επαγγελματικό μονοπάτι σας με σημαντικό τρόπο. Θα θέλετε να παίξετε για περισσότερη ευθύνη ή αναγνώριση. Θα έχετε τη δύναμη να δείξετε τα χαρτιά σας σε προϊστάμενους ή να αναλάβετε ένα μεγάλο έργο. Οι προβολείς θα είναι στραμμένοι πάνω σας!

Έπειτα, από τις 19 έως τις 31 Ιουλίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής, που είναι ανάδρομος, θα περάσει πίσω στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού. Αυτό μπορεί να σημαίνει επανασύνδεση με αγαπημένους με τους οποίους δεν έχετε έρθει κοντά για κάποιο καιρό. Μπορεί να έχετε μια οικογενειακή επανασύνδεση ή να επισκεφτείτε ξανά συναισθηματικά θέματα τα οποία μπορείτε να δουλέψετε μαζί για να βρείτε το μονοπάτι προς τη θεραπεία. Το κλειδί είναι να συντονιστείτε με την καρδιά σας και μετά να εκφραστείτε ειλικρινά.

 Ταύρος

Παρόλο που είστε άτομο της συνήθειας, μπορεί να έχετε τη διακαή επιθυμία να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να κάνετε ένα τολμηρό άλμα πίστης. Αυτό ίσως να αφορά την καριέρα σας ή έναν μεγάλο προσωπικό στόχο γύρω στις 16 Ιουλίου όταν η Πανσέληνος και η μερική έκλειψη της Σελήνης φωτίσει τον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Δεδομένης της έντασης της στιγμής, μπορεί να νιώθετε λίγο νευρικοί σχετικά με το τι σας περιμένει στο μέλλον όταν θα κάνετε αυτή την τολμηρή κίνηση.

Αλλά να το αισθάνεστε σωστά διαισθητικά, να είστε σίγουροι ότι είστε σε καλό δρόμο. Από τις 19 έως τις 31 Ιουλίου, ο Ερμής, που είναι ανάδρομος, κινείται προς τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε σύγχυση όταν συνεργάζεστε με συναδέλφους και όταν μιλάτε με φίλους ή το ταίρι σας. Η υπομονή προλαμβάνει το άγχος.

Δίδυμοι

Γύρω στις 16 Ιουλίου, η Πανσέληνος και η μερική έκλειψη της Σελήνης θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα σκέφτεστε θέματα δούναι και λαβείν όσον αφορά τις πιο στενές σχέσεις σας. Μπορεί να χρειαστεί, επίσης, να συζητήσετε δύσκολα θέματα κοινών οικονομικών. Καλά θα κάνετε να εκφράσετε τις ανάγκες σας, ενώ σέβεστε την ανάγκη ενός αγαπημένου να εκφράσει τις δικές του.

Στις 18 Ιουλίου, η καλλιτεχνική Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Αυτή η μέρα είναι ιδανική για ανταλλαγή ιδεών και για να αφήσετε τη φαντασία σας να οργιάσει. Δεν υπάρχει όριο στις χρωματιστές, μοναδικές και πιθανώς κερδοφόρες ιδέες που μπορεί να προκύψουν τώρα. Δεδομένης της κοινωνικής ενέργειας που υπάρχει, το να τις μοιραστείτε με συναδέλφους θα φέρει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.

Καρκίνος

Θα είναι επιτακτικό να αντιμετωπίσετε κρίσιμα ζητήματα με το ταίρι σας ή έναν στενό φίλο γύρω στις 16 Ιουλίου. Τότε, η πανσέληνος και η μερική έκλειψη της Σελήνης επηρεάζουν τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Καλά θα κάνετε να δείξετε πώς αισθάνεστε πραγματικά και έπειτα να δείτε πώς μπορείτε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας και τις δικές τους ανάγκες.

Στις 18 Ιουλίου, η ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Σηματοδοτεί μια γλυκιά περίοδο για ρομαντισμό και χαλάρωση. Μπορεί να βρεθείτε να παρασύρεστε στις ονειροπολήσεις σας, να προγραμματίζετε ένα ταξίδι ή να σκέφτεστε μια άλλη εμπειρία που θα σας ανοίξει τα μάτια. Αν αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε μαζί με κάποιον που σας ενδιαφέρει, δεν υπάρχει λόγος να τα κρατάτε μέσα σας!

 Λέων

Μπορεί να είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε μια σκληρή πραγματικότητα που σχετίζεται με την ευεξία σας και να βρείτε ένα ρεαλιστικό σχέδιο που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινή σας ζωή. Αυτό στις 16 Ιουλίου, όταν η πανσέληνος και η μερική έκλειψη της Σελήνης πέσει στον έκτο οίκο σας της υγείας. Εάν δεν προσπαθούσατε αρκετά στο γυμναστήριο, στη διατροφή σας ή δεν δίνατε προτεραιότητα στη φροντίδα που ενισχύει τη συναισθηματική σας ευεξία, ίσως νιώθετε ότι αποτύχατε τώρα. Ευτυχώς, θα έχετε την ενέργεια και την εστίαση για να κάνετε σημαντικές, ουσιαστικές αλλαγές.

Έπειτα, από τις 19 έως τις 31 Ιουλίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, ο οποίος είναι ανάδρομος, κινείται προς τον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Μπορεί να είναι δύσκολο να δείτε την πρόοδο στους προσωπικούς σας στόχους. Ο συντονισμός με τη διαίσθησή σας μπορεί τώρα να δημιουργήσει την ορμή για να προχωρήσετε.

Παρθένος

Μπορεί στο επίκεντρο της εστίασής σας να είναι ένα μεγάλο δημιουργικό έργο ή η λαχτάρα για διασκέδαση, μαγικές, ανάλαφρες στιγμές με κάποιον ξεχωριστό γύρω στις 16 Ιουλίου. Η πανσέληνος και η μερική έκλειψη της Σελήνης πέφτει εκείνη την ημέρα στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα. Η στιγμή σας ζητά να αξιοποιήσετε τη φυσική σας ικανότητα να εκφράζετε τον εαυτό σας και να δείξετε τι είναι μέσα στην καρδιά σας.

Στη συνέχεια, από τις 19 έως τις 31 Ιουλίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, ο οποίος είναι ανάδρομος, κινείται προς τον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Καθιστά τον χρόνο ιδανικό για να επανασυνδεθείτε με πρώην συναδέλφους, γνωστούς και αγαπημένους φίλους. Θα μιλήσετε για το παρελθόν το απογευματάκι για ποτό ή με ένα αυθόρμητο τηλεφώνημα και θα βρείτε τρόπους πολλά υποσχόμενους για συνεργασία στο μέλλον.

Ζυγός

Στις 16 Ιουλίου, η Πανσέληνος και η μερική έκλειψη της Σελήνης πέφτουν στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια συνεχιζόμενη συναισθηματική σύγκρουση με έναν αγαπημένο σας. Ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι ήρθε η ώρα να ταρακουνήσετε λίγο τα πράγματα στο σπίτι σας. Να ξεκινήσετε μια σημαντική αναδιακόσμηση ή ακόμα και να προγραμματίσετε τη μετακόμισή σας. Μπορείτε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να σας οδηγήσει.

Από τις 19 έως τις 31 Ιουλίου, ο Ερμής, ο οποίος είναι ανάδρομος, κινείται προς τον δέκατο οίκο της καριέρας σας. Προκαλεί προβλήματα στις επαγγελματικές προσπάθειές σας και δημιουργεί σύγχυση στις επικοινωνίες σας με τους προϊσταμένους. Μπορεί να χρειαστεί να επιστρέψετε στη σχεδίαση για ένα πρότζεκτ που θεωρούσατε ολοκληρωμένο. Ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσετε είναι να μην το αφήσετε να σας ενοχλήσει υπερβολικά.

 Σκορπιός

Μπορεί να νιώθετε αγχωμένοι αν δεν πιστεύετε ότι οι άλλοι σαν ακούνε όπως θα θέλατε γύρω στις 16 Ιουλίου. Τότε η Πανσέληνος και η μερική έκλειψη της Σελήνης φωτίζουν τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Ολοκληρώστε όλες αυτές τις μικροδουλειές από τη λίστα των υποχρεώσεών σας, ώστε να μπορέσετε να σκεφτείτε και να δράσετε πάνω στις πιο σημαντικές ερωτήσεις.

Στις 18 Ιουλίου, η ρομαντική Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα. Σας εμπνέει να παρασυρθείτε από μία από τις πιο τρελές φαντασιώσεις σας. Αν θέλατε να κάνετε ένα οδικό ταξίδι με το ταίρι σας, να βουτήξετε σε ένα τολμηρό, καλλιτεχνικό πρότζεκτ ή να δηλώσετε πώς νιώθετε σε έναν πιθανό ερωτικό σύντροφο με δραματικό τρόπο, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να το κάνετε!

Τοξότης

Θα σκέφτεστε τι είστε πρόθυμοι να δώσετε για να λάβετε κάτι πολύτιμο (από άποψη χρόνου για χρήματα ή για αγώνες εξουσίας μέσα στις εργασιακές σας σχέσεις) γύρω στις 16 Ιουλίου. Η Πανσέληνος και η μερική έκλειψη της Σελήνης επηρεάζει τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος εκείνη την ημέρα. Ξεζουμάρετε και εξετάστε την ευρύτερη εικόνα για να αποκτήσετε σαφήνεια.

Από τις 19 έως τις 31 Ιουλίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, ο οποίος είναι ανάδρομος, κινείται προς τον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Απαιτεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πώς εκφράζετε τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας ή σε κάποιον ξεχωριστό. Επίσης, θα είναι καλό να επιστρέψετε στις λεπτομέρειες σχετικά με τους κοινούς πόρους σας, να αναδιοργανώσετε και να βρείτε κοινά σημεία στις οικονομικές διαφωνίες σας. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να προχωρήσετε με ακόμη πιο ικανοποιητικό τρόπο.

Αιγόκερως

Μπορεί να νιώθετε ευαίσθητοι συναισθηματικά, ειδικά όσον αφορά το πώς σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι και άλλα θέματα που σχετίζονται με την εικόνα για τον εαυτό σας. Αυτό γιατί στις 16 Ιουλίου μια Πανσέληνος και μερική έκλειψη της Σελήνης συμβαίνουν στο ζώδιό σας. Θα θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στη φροντίδα σας, ίσως μάλιστα και να αφήσετε άλλες ευθύνες δεύτερες προσωρινά. Όλα θα μπουν σε σωστή προοπτική αν σκεφτείτε την τρέχουσα κατάσταση σε σχέση με τους ευρύτερους στόχους σας.

Στη συνέχεια, από τις 19 έως τις 31 Ιουλίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, ο οποίος είναι ανάδρομος, μετακινείται στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Στρέφει την προσοχή σας σε ανεπίλυτες συγκρούσεις που μπορεί να είχατε με το ταίρι σας ή έναν στενό φίλο ή συνάδελφο. Καλά θα κάνετε να εστιάσετε σε συμπονετικές λύσεις που θα σας εξυπηρετήσουν βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα και τους δύο.

 Υδροχόος

Γύρω στις 16 Ιουλίου, η πανσέληνος και η μερική έκλειψη της Σελήνης πέφτουν στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Θα αισθανθείτε πολύ έντονα την ανάγκη να περάσετε χρόνο αποσυμπίεσης από τα άγχη της καθημερινής ζωής. Μπορεί να αισθανθείτε ότι έχετε φτάσει στο όριό σας σωματικά και συναισθηματικά, έτσι λίγος χρόνος αφιερωμένος στην φροντίδα του εαυτού σας είναι δικαιολογημένος.

Ο επικοινωνιακός Ερμής ανάδρομος, περνά στον έκτο οίκο σας της υγείας από τις 19 έως τις 31 Ιουλίου. Η προσοχή σας στρέφεται σε περιοχές ευεξίας που θα ήθελαν βελτίωση. Πληρώνετε συνδρομή σε γυμναστήριο που σπάνια χρησιμοποιείτε; Αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψετε στα βασικά, αυξάνοντας την κατανάλωση λαχανικών και νερού; Τώρα είναι ώρα να βάλετε την κατάσταση στο μικροσκόπιο και να την αντιμετωπίσετε με δημιουργικό και προδραστικό τρόπο.

 Ιχθύες

Γύρω στις 16 Ιουλίου, μπορεί να σας ζητηθεί να δουλέψετε σε ένα μεγάλο και σημαντικό ομαδικό έργο. Τότε η Πανσέληνος και η μερική έκλειψη της Σελήνης φωτίζουν τον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Αν μπορείτε με κάποιο τρόπο να δώσετε στην κοινότητά σας μέσα από τη δουλειά σας, ακόμα καλύτερα! Θα νιώθετε έντονα ότι μια συνεργασία τώρα μπορεί να προωθήσει τους προσωπικούς σας στόχους στο μέλλον.

Ο Ερμής είναι ανάδρομος μέσα από τον πέμπτο οίκο σας του έρωτα από τις 19 έως τις 31 Ιουλίου. Θα ελκύεστε περισσότερο από την διασκέδαση, τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες και τις αυθόρμητες βραδιές για φλερτ. Τα γεγονότα θα εκτυλίσσονται όπως ακριβώς είναι γραφτό να γίνουν και όχι όπως τα φανταζόσασταν. Έτσι, το καλύτερο για αυτή την μαγική περίοδο είναι να ακολουθήσετε τη ροή.