Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

 Κριός

Στις 24 Ιουνίου, η ρομαντική Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Μπορεί να δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σύγχυση και απογοήτευση στον τρόπο που εκτυλίσσεται η κατάσταση.

Αλλά θα βρείτε σαφήνεια και αρμονία σύντομα, μην ανησυχείτε. Από τις 26 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα. Εμπλουτίζει τις συζητήσεις με το ταίρι σας με παιχνιδιάρικη διάθεση. Εκφράζοντας τα συναισθήματά σας με έναν πιο ανάλαφρο, ερωτικό τρόπο φέρνει νέα πνοή και διασκέδαση στη σύνδεσή σας.

 Ταύρος

Στις 27 Ιουνίου, η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον επαναστατικό Ουρανό στο ζώδιό σας. Αυτό ξυπνά την ανάγκη σας για αλλαγή και τροφοδοτεί την ανεξάρτητη πλευρά σας. Αν νιώθατε βαριοί ή πλήττατε από το επαγγελματικό μονοπάτι σας, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μια ξαφνική κίνηση που θα σας οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση. Εάν το νιώθετε σωστό, κάντε το.

Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά μέσα από τον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής από τις 26 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου. Θα προσεγγίσετε τους αγαπημένους σας και θα κάνετε βαθιές συζητήσεις. Μπορεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις που αφορούν παλαιές πληγές. Αυτές οι συνομιλίες μπορεί να μην είναι βολικές, αλλά θα σας επιτρέψουν να βρείτε θεραπεία και στο τέλος να προχωρήσετε.

Δίδυμοι

Ενώ ο ερευνητής Ερμής περνά στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας από τις 26 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου, οι δημιουργικές ιδέες θα πάρουν φωτιά. Θα συνεργάζεστε με συναδέλφους και θα συναντάτε φίλους και αγαπημένους σας για να τα πείτε. Απλώς έχετε υπόψη ότι είμαστε στο χείλος μιας αναδρομής, από τις 7 έως τις 31 Ιουλίου. Δουλέψτε, λοιπόν, τις λεπτομέρειες καθιερωμένων ιδεών για καλύτερα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Στις 30 Ιουνίου η Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Μπορεί να μην εμπιστεύεστε τα συναισθήματά σας που σχετίζονται με ένα σημαντικό επαγγελματικό σχέδιο. Μπορεί επίσης να σας είναι δύσκολο να εντοπίσετε τα ακριβή δεδομένα ή τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Περιμένετε μέχρι να έχετε περισσότερη σαφήνεια για μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Καρκίνος

Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά από τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος από τις 26 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου. Θα θέλετε να κυνηγήσετε τις πιο τολμηρές ιδέες σας ενώ παράλληλα ονειρεύεστε νέους τρόπους να βγάλετε λεφτά. Έχετε υπόψη σας ότι αυτή μπορεί να είναι περισσότερο μια φάση έρευνας και ανάπτυξης παρά χρόνος για δράση. Εμπιστευθείτε όμως τα ένστικτά σας και δουλέψτε μαζί με άλλους. Για να επιτύχετε τους στόχους σας και θα είστε στο σωστό μονοπάτι.

Στις 30 Ιουνίου η Σελήνη στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που διαστρεβλώνει την ορθολογική σκέψη, στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Μπορεί να βλέπετε έντονα όνειρα που σας κάνουν να αισθάνεστε περίεργα. Σας σπρώχνουν προς κατάσταση υπαρξιακής κρίσης. Καλά θα κάνετε να συμμετάσχετε σε μια πρακτική που θα σας προσγειώσει (όπως διαλογισμό). Θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε συναισθηματικά κεντραρισμένοι και θα σας επιτρέψει να δείτε την αλήθεια του θέματος.

Λέων

Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά μέσα από το ζώδιό σας από τις 26 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου. Θα νιώθετε περισσότερο ενθουσιασμό για να εκφράσετε τις ιδέες σας. Ως εκ τούτου, θα κάνετε συζητήσεις που θα μπορούσαν να γυρίσουν το παιχνίδι με ανωτέρους, συναδέλφους και αγαπημένους σας. Τούτου λεχθέντος, να θυμάστε ότι ο πλανήτης της επικοινωνίας θα είναι ανάδρομος από τις 7 έως τις 31 Ιουλίου. Πρέπει, λοιπόν, να εστιάσετε καλά στους προσωπικούς στόχους σας και σε έργα τα οποία έχετε ήδη αρχίσει να δουλεύετε, αντί να ξεκινήσετε ολοκαίνουργιες προσπάθειες.

Στις 27 Ιουνίου η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό στον δέκατο οίκο σας της καριέρας και θα θέλετε να ένα ταρακούνημα στον τρόπο που προσεγγίζετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Μπορείτε να παρουσιάσετε μια φιλόδοξη ιδέα ή να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση παρορμητικά. Εάν σας μιλάει και το νιώθετε σωστό, τότε αξίζει να το κυνηγήσετε τώρα.

Παρθένος

Ενώ ο επικοινωνιακός Ερμής περνά από τον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας από τις 26 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου, μπορεί να σας τραβάνε στοχαστικές πρακτικές όπως ο διαλογισμός ή η γραφή. Βεβαιώνοντας ότι εξοικονομείτε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας με αυτό τον τρόπο, ενισχύετε την ευεξία σας γενικά. Ειδικά όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας γυρίζει ανάδρομος από τις 7 έως τις 31 Ιουλίου.

Στις 28 Ιουνίου, η Σελήνη στον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Κρόνο στον πέμπτο οίκο σας της διασκέδασης. Θα είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι συνήθως να βουτήξετε σε εμπειρίες μάθησης και ευκαιρίες για ανάπτυξη. Δεν είστε μόνο πρόθυμοι να προσπαθήσετε για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αλλά πιθανότατα θα περάσετε και πολύ καλά στην πορεία.

Ζυγός

Το κοινωνικό ημερολόγιό σας θα είναι σίγουρα πιο γεμάτο από το συνηθισμένο. Με ευκαιρίες για δικτύωση και συναντήσεις με φίλους και αγαπημένους σας. Αυτό γιατί ο επικοινωνιακός Ερμής βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σας της φιλίας από τις 26 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου. Και μην εκπλαγείτε αν κάνετε πολλές επανασυνδέσεις τόσο προγραμματισμένες όσο και αυτοσχέδιες με ανθρώπους από το παρελθόν σας. Μόλις ο πλανήτης της επικοινωνίας γυρίσει ανάδρομος από τις 7 έως τις 31 Ιουλίου.

Θα απολαύσετε σίγουρα κάθε επανασύνδεση. Στις 27 Ιουνίου η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Πυροδοτεί την επιθυμία σας για κάτι εντελώς ασυνήθιστο και ξαφνικό με τον σύντροφό σας ή έναν πιθανό εραστή. Η εμπιστοσύνη στα ένστικτά σας και η περιπετειώδης και αυθόρμητη ενέργεια είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν σπίθες.

Σκορπιός

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πιο πιθανό να είστε οι επικεφαλής των παρουσιάσεων. Να κάνετε σημαντικές συναντήσεις και να εκφράζετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας σε προϊσταμένους. Ενώ ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνάει μέσα από τον δέκατο οίκο σας της σταδιοδρομίας από τις 26 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου. Εάν αγωνίζεστε όμως να πάρετε νέες πρωτοβουλίες κατά την αναδρομή του πλανήτη από τις 7 έως τις 31 Ιουλίου, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Η ολοκλήρωση πρότζεκτ τα οποία έχουν ήδη αρχίσει θα σας οδηγήσει στη νίκη. Στις 28 Ιουνίου η Σελήνη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Κρόνο στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Οι συναισθηματικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή έναν στενό φίλο είναι πιο εύκολες τώρα. Δεσμευτείτε στο να κάνετε πρόοδο σε κοινούς στόχους σας και στο να κατανοείτε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Θα πετύχετε σίγουρα.

Τοξότης

Στις 25 Ιουνίου η Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Μπορεί να αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σε μια στενή σχέση σας. Μπορεί επίσης να σας προβληματίζει το αν θέλετε να αφιερώσετε περισσότερη ενέργεια στην ανάλαφρη διασκέδαση ή στην καλλιέργεια ενός βαθύτερου δεσμού. Καλά θα κάνετε να αφιερώσετε χρόνο στο να συντονιστείτε με την καρδιά σας για να βρείτε σαφήνεια. Έτσι θα μπορέσετε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να προχωρήσετε.

Στις 27 Ιουνίου μια σύνοδος Σελήνης – Ουρανού στον έκτο οίκο σας της υγείας τροφοδοτεί την ανάγκη να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας στο σχέδιο για την ευεξία σας. Είτε αυτό σημαίνει να κάνετε κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ, να μαγειρέψετε νέες εξωτικές, υγιεινές συνταγές είτε να δοκιμάσετε αρωματοθεραπεία, ακολουθήστε τα ένστικτά σας. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι μια συναρπαστική και θεραπευτική νέα ρουτίνα.

Αιγόκερως

Στις 24 Ιουνίου η αισθητική Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας της ευεξίας σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Μπορεί να πέσετε πάνω σε αδιέξοδο στο σχέδιο σας για ευεξίας. Αν και μπορεί να νιώθετε ότι δεν κάνετε την πρόοδο που θέλετε, αφιερώστε αυτόν τον χρόνο στην εξάσκηση της συμπόνιας προς τον εαυτό σας. Μπορεί να μην βλέπετε καθαρά την ευρύτερη εικόνα και τις προσπάθειές σας αυτή τη στιγμή, αλλά, με το χρόνο, θα τη δείτε.

Ενώ ο επικοινωνιακός Ερμής βρίσκεται στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας από τις 26 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου, θα διαπιστώσετε ότι έρχεστε σε εντονότερη επαφή με το ταίρι σας ή τον πιθανό εραστή σας μέσα από βαθιές και έντονες συνομιλίες. Η διερεύνηση των πιο βαθιά ριζωμένων επιθυμιών σας και το να τα μοιράζεστε μεταξύ σας μπορεί όχι μόνο να οικοδομήσει τη σχέση σας αλλά και να χρησιμεύσει ως ερωτικά προκαταρκτικά.

Υδροχόος

Ενώ ο επικοινωνιακός Ερμής βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων από τις 26 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου, θα λαχταράτε πνευματική διέγερση και σύνδεση με το ταίρι σας, έναν στενό φίλο ή τους συναδέλφους σας. Ανταλλάσσετε ιδέες και χαρτογραφήστε σχέδια για να πετύχετε τους κοινούς στόχους σας. Η ανταλλαγή πληροφοριών και η ομαδική δουλειά θα σας κάνει ακόμα πιο επιτυχημένους τώρα.

Στις 27 Ιουνίου, η σύνοδος Σελήνης – Ουρανού στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής σάς εμπνέει να κάνετε αλλαγές στον ιερό χώρο σας. Ίσως θελήσετε να οργανωθείτε ή ακόμα και να εξετάσετε το ενδεχόμενο να μετακομίσετε. Εάν νιώθετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια μεγάλη κίνηση, κάντε τη. Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο τώρα.

Ιχθύες

Στις 24 Ιουνίου η ρομαντική Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Μπορεί να δυσκολεύεστε να συμφωνήσετε με έναν αγαπημένο σας τώρα. Μπορεί να νιώθετε και οι δύο ότι δεν επαρκείτε ή να δυσκολεύεστε απλώς να καταλάβετε ο ένας τον άλλος. Αυτό θα οδηγεί σε γενικότερη κακή διάθεση.

Περιμένετε μέχρι να έχετε πιο καθαρή οπτική σε ένα θέμα πριν δοκιμάσετε να βρείτε μια αρμονική λύση. Ενώ ο επικοινωνιακός Ερμής περνά μέσα από τον έκτο οίκο σας της ευεξίας από τις 26 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου, μπορεί να ψάξετε νέες λύσεις για τα προβλήματα της υγείας σας. Μιλήστε με ειδικούς και ανθρώπους που εμπιστεύεστε, κοιτάξτε διαδικτυακές κριτικές και ανταλλάξτε απόψεις με φίλους. Αυτό θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα πλάνο νέο, αποτελεσματικό και βιώσιμο.