Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Πάρτε μια βαθιά ανάσα, χαλαρώστε τους ώμους σας και εξηγήστε τι συμβαίνει σε κάποιον που νοιάζεται. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να κάνετε τη Δευτέρα για να ανακουφίσετε την ένταση που νιώθετε. Την Τρίτη μπορεί να έχετε νέα κάποιου (πιθανότητα κάποιου συγγενή σας), ο οποίος θα προσθέσει ένα νέο επίπεδο έντασης στην εβδομάδα σας. Επαναλάβετε τις αναπνοές και τη χαλάρωση.

Μέχρι την Τετάρτη δεν θα χρειάζεται να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας αυτά τα πράγματα και η Πέμπτη θα είναι καταπληκτική ημέρα. Ενέργεια, δύναμη και ανταγωνισμός έχουν έντονη παρουσία. Η Παρασκευή θα σας βρει θαμμένους ως τα αυτιά στη δουλειά, αλλά το Σαββατοκύριακο έρχεται. Τι όμορφο σαββατοκύριακο. Την Κυριακή δώστε όλη σας την προσοχή σε ένα άτομο.

Ταύρος

Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ταχύτητα να βάλετε τη Δευτέρα. Θέλετε να πετάξετε στον αυτοκινητόδρομο; Θέλετε να πάτε αργά ώστε να εκτιμήσετε τα αγριολούλουδα στην πορεία; Την Τρίτη, η αναποφασιστικότητά σας μεταφράζεται στην εμπορική σφαίρα: Θέλετε να αγοράσετε αυτό και εκείνο ή θέλετε να χαζέψετε πρώτα; Αποφάσεις!

Την Τετάρτη και την Πέμπτη δεν χρειάζεται να πάρετε καθόλου αποφάσεις. Η χάρη και ο μαγνητισμός αποφασίζουν τα πάντα. Η Παρασκευή ορίζεται από έλλειψη τόσο χάρης όσο και μαγνητισμού. Αυτή η εβδομάδα είναι σαν ρόλερ κόστερ! Η Κυριακή φέρνει ισορροπία.

Δίδυμοι

Ίσως αυτό που χρειάζεστε είναι να φτιάξετε μια λίστα. Να οργανωθείτε. Να δημιουργήσετε προϋπολογισμό. Αυτό νιώθετε τη Δευτέρα και την Τρίτη και όσο βαρετά κι αν ακούγονται αυτά, το να βάλετε τα πράγματα σε τάξη θα σας χαλαρώσει. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι φορτισμένες ημέρες. Εσείς και οι φίλοι σας είστε χαρούμενοι, ομιλητικοί, διασκευαστικοί και κινητοποιημένοι.

Η Παρασκευή, ωστόσο, είναι λίγο βαρετή. Η επικοινωνία με την οικογένεια θα είναι δύσκολη. Η απάντηση σε όλα τα email που σας έρχονται θα είναι δύσκολη. Ακόμα και το να βρείτε πού να φάτε μεσημεριανό θα είναι δύσκολο. Αλλά ευτυχώς αυτό το σαββατοκύριακο, ειδικά η Κυριακή, θα περάσει χωρίς δυσκολία.

 Καρκίνος

Αισθάνεστε σαν δύο διαφορετικά άτομα στην αρχή της εβδομάδας. Το ένα έχει πολλή ενέργεια και θέλει να αντιμετωπίσει προβλήματα που δεν έχουν καμία σχέση με σας και το άλλο ενδιαφέρεται βαθύτατα για τη δική σας εσωτερική ζωή, όπως τους στόχους και τα συναισθήματά σας. Η εύρεση κάποιας ισορροπίας είναι απαραίτητη.

Μια μεγάλη αγορά καθορίζει τα μέσα της εβδομάδας – είναι αστείο το πώς η προσπάθεια για ισορροπία προκαλεί μερικές φορές υπερβολές. Προς το τέλος της εβδομάδας βρίσκεστε με φίλους. Εστιάστε στα μικρά πράγματα και γενικά προσπαθήστε να είστε ο καλύτερος σας εαυτός.

Λέων

Είστε ευαίσθητοι τη Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά είστε και εξαιρετικά παραγωγικοί. Ακόμα και οι καλοί φίλοι δεν θα μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει κάτω από το εξωτερικό της εξαιρετικής απόδοσης. Εάν θέλετε να μάθουν πώς αισθάνεστε, θα πρέπει να τους το πείτε. Και δεν υπάρχει ιδανικότερη στιγμή από την Τετάρτη ή την Πέμπτη για να το κάνετε, καθώς η ζεστασιά και η ακτινοβολία θα είναι εμφανείς.

Στον τομέα της φιλίας, τα πράγματα θα είναι το καλύτερο δυνατό. Η καρδιά σας θα βρίσκεται στο κέντρο της ζωής σας αυτήν την εβδομάδα. Θέματα με τα χρήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την Παρασκευή και το Σάββατο μπορεί να σας προκαλέσουν νευρικότητα, αλλά η Κυριακή θα είναι καταπραϋντική και κοινωνική.

 Παρθένος

Έχετε τα email όλων και έχετε το κοινωνικό κεφάλαιο για να κάνετε πράγματα να συμβούν. Εσείς είστε αυτοί που θα οργανώσουν αυτή τη συνάντηση, η οποία πιθανότατα περιλαμβάνει έναν συνδυασμό φίλων και οικογένειας. Με το άγχος της εβδομάδας, μπορεί να βρεθείτε για περίπατο για να καθαρίσετε το μυαλό σας και να απελευθερώσετε λίγη πίεση από πάνω σας.

Μέχρι την Παρασκευή, όμως, οι άνθρωποι θα σας ευχαριστούν για όλα όσα έχετε κάνει. Το να είστε το κέντρο της κοινωνικής τροχιάς δεν είναι εύκολο, αν και μπορεί να είναι διασκεδαστικό. Επιπλέον, γνωρίζοντας ότι θα συστήσετε σπουδαίους ανθρώπους μεταξύ τους θα είναι μία από τις συγκινήσεις της εβδομάδας σας.

 Ζυγός

Είστε κινητοποιημένο άτομο και μερικές φορές, όταν τα πράγματα δεν προχωρούν όσο γρήγορα θα θέλατε, απογοητεύεστε. Αυτό είναι απολύτως κατανοητό αλλά και περιττό. Δώστε στον εαυτό σας και στους άλλους λίγο χώρο. Έρχονται καλά πράγματα, αφήστε τον κόσμο να σας τα παραδώσει όταν είναι έτοιμος.

Οι φίλοι γεμίζουν κάθε δωμάτιο που βρίσκεστε την Τετάρτη και την Πέμπτη. Την Παρασκευή, οι περισσότερες από τις φωνές που ακούτε είναι μέσα στο μυαλό σας. Απλώς δεν μπορείτε να σταματήσετε! Η έλλειψη κούρασής σας είναι εκπληκτικό χαρακτηριστικό, αλλά αφήστε τον εαυτό σας να κοιμηθεί το Σάββατο. Η Κυριακή θα είναι φανταστική.

Σκορπιός

Η διαίσθησή σας είναι καλή σαν πυξίδα τη Δευτέρα. Ξέρετε πού κατευθύνεστε, αλλά δεν μπορείτε να το εκφράσετε στους άλλους. Την Τρίτη αξιοποιείται και πάλι τη διαίσθησή σας για να συνδεθείτε με κάποιον σε βαθύ επίπεδο, αλλά η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι επιφανειακές και απογοητευτικές.

Ο προϊστάμενός σας είναι τρελός. Εκτός από το να κρατήσετε το κεφάλι σας χαμηλά, τι άλλο μπορείτε να κάνετε; Μεγάλα πράγματα σας περιμένουν την Παρασκευή και το Σάββατο και θα κάνετε κάποιον να δείξει το πιο όμορφο χαμόγελο που έχετε δει ποτέ. Η Κυριακή μπορεί να είναι βαρετή.

Τοξότης

Δεν φταίει κανείς. Οι ενέργειές σας απλώς είναι ασυγχρόνιστες. Προχωράτε μέσα στον κόσμο με μια συγκεκριμένη προσωπικότητα, ένα ξεχωριστό στυλ και η σύγκρουση που βιώνετε τη Δευτέρα και την Τρίτη είναι λόγω μιας μικρής και ίσως φευγαλέας ασυμβατότητας με κάποιον. Σε άλλη περίπτωση, μπορεί και να συμπαθούσατε απευθείας αυτό το άτομο.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι απίστευτες μέρες – τύχη, ταξίδια και χαρά σας περιμένουν. Η Παρασκευή σας επιστρέφει στον ίδιο αγώνα που καθόρισε την αρχή της εβδομάδας. Άνθρωποι! Κάντε ό,τι μπορείτε, χαμογελάτε και θα περάσει. Μέχρι την Κυριακή, χαμογελάτε αυθεντικά.

Αιγόκερως

Εάν μπορούσατε να είστε οπουδήποτε αλλού τη Δευτέρα και την Τρίτη, θα ήσασταν, αλλά δεν μπορείτε. Και από τη στιγμή που είστε εδώ, καλύτερα να αντιμετωπίσετε ό,τι συμβαίνει. Η κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη όσο πιστεύετε… Και ίσως να περάσετε πραγματικά καλά αντιμετωπίζοντας τη – με την έννοια ότι είναι πρόκληση.

Ούτε η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι εύκολες ημέρες, αλλά δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείτε να χειριστείτε. Την Παρασκευή (ή κάποια στιγμή αυτό το σαββατοκύριακο), είναι πολύ καλή ιδέα να πάρετε κάποιον που σας λείπει τρομερά.

Υδροχόος

Ολοκληρώστε τις δουλειές σας: Σβήστε τες από τη λίστα σας και προχωρήστε. Έτσι είναι η Δευτέρα και η Τρίτη. Αυτή η παραγωγικότητα πιθανότατα προέρχεται από το γεγονός ότι αγνοείτε κάποιο βαθύτερο συναισθηματικό ερώτημα, αλλά όταν είστε τόσο αποτελεσματικοί, σχεδόν δεν σας νοιάζει από πού προέρχεται. Προς τα μέσα της εβδομάδας έχετε αρκετό χρόνο να σκεφτείτε τα συναισθήματά σας.

Μια ανακάλυψη –πιθανώς προσωπική– σας περιμένει την Πέμπτη. Η Παρασκευή και το Σάββατο συνωμοτούν για να σας κάνουν να αισθανθείτε πιο προσγειωμένους από όσο έχετε να νιώσετε πολύ καιρό. Την Κυριακή, έχετε μια πολύ διασκεδαστική συζήτηση με έναν καινούργιο φίλο.

Ιχθύες

Το να καλέσετε φίλους στο σπίτι σας είναι καταπληκτική ιδέα για να τους δείτε. Φτιάξτε φαγητό (ή παραγγείλετε), δείτε τι δείχνει η τηλεόραση (ή ετοιμάστε ένα επιτραπέζιο) και περάστε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ή καθίστε απλώς και συζητήστε, αν αυτό θέλετε. Οι συζητήσεις στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να πάρουν κανονιστική στροφή.

Φίλοι λένε σε φίλους τι να κάνουν με το ένα και με το άλλο θέμα και αν μπορείτε να το αποφύγετε, κάντε το. Οι σχέσεις είναι στο επίκεντρο στο τέλος της εβδομάδας και το σαββατοκύριακο. Πρέπει να αγνοήσετε κάθε παρόρμηση κριτικής. Να είστε οι φίλοι που θέλετε οι άλλοι να είναι.