Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεν πειράζει να είστε οι πρώτοι που θα βγείτε από την πύλη. Μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστικό, αλλά για τους ντροπαλούς στο δωμάτιο είναι αναζωογονητικό να έχουν κάποιον σαν εσάς, κάποιον αρκετά σίγουρο για να κάνει το βήμα. Η δραστηριότητα και η φρενίτιδα είναι βασικά θέματα τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Αλλά η Τετάρτη και η Πέμπτη καθορίζονται από εμπόδια. Δεν σας ενοχλούν όμως τα εμπόδια. Σας δίνουν την ευκαιρία να δείξετε τι έχετε. Την Παρασκευή και το Σάββατο, η επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας, υπολογιστές, τηλέφωνα, ίσως ακόμα και τα περιστέρια παίζουν κάποιο ρόλο. Την Κυριακή καλύτερα να την περάσετε πάνω σε μια αιώρα.

 Ταύρος

Δεν χρειάζεται να αποδεχτείτε την πρώτη προσφορά που θα λάβετε –είτε πρόκειται για εργασία, για έρωτα είτε για οτιδήποτε άλλο. Έχετε χρόνο να κοιτάξετε. Μπορείτε να είστε απαιτητικοί. Την Τρίτη, όσο κι αν θέλετε να τρέξετε, κάντε υπομονή. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι ωραίες μέρες που χαρακτηρίζονται από πολυτέλεια, ευτυχία και διασκέδαση (ίσως κι από ρομαντισμό).

Η Παρασκευή θα είναι κυρίως χαμένος χρόνος. Ίσως κάποιος να σας στήσει στο ραντεβού σας για φαγητό ή να μην επιστρέψει ένα τηλεφώνημα. Συμβαίνει. Την Κυριακή, πείτε σε κάποιον πώς αισθάνεστε, πώς αισθάνεστε πραγματικά.

Δίδυμοι

Εάν δεν αναλάβετε εσείς την ευθύνη, ποιος άλλος θα το κάνει; Περιτριγυρίζεστε από έξυπνους ανθρώπους, ανθρώπους που θα μπορούσαν να κάνουν οτιδήποτε κι αν βάλουν στο μυαλό τους. Αλλά αυτό που δεν έχουν είναι ο δυναμισμός, έναν ηγέτη, κάποιον που θα τους εμπνεύσει να κάνουν μεγαλεία. Εδώ μπαίνετε εσείς. Κανένας δεν λέει ότι θα είναι εύκολο.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι γεμάτες παραδείγματα για το τι μπορεί να πάει στραβά σε μια δουλειά –αλλά αγαπάτε τις προκλήσεις. Την Παρασκευή, συναντάτε πολλούς ανθρώπους και τα τρέχοντα προβλήματά σας σάς δίνουν θέματα για συζήτηση. Είστε πολύ κοινωνικοί το Σάββατο και η Κυριακή είναι μια ημέρα πραγματικής προόδου.

Καρκίνος

Ένα νέο πρότζεκτ δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος να λύσετε ένα παλιό πρόβλημα. Μπορεί απλά να δημιουργήσει περισσότερη δουλειά. Και η χημεία στον χώρο της εργασίας σας είναι εκτός τη Δευτέρα και την Τρίτη, περιπλέκοντας περαιτέρω τα πάντα. Χαλαρώστε και μείνετε στο παρασκήνιο αυτή την εβδομάδα.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι παράξενες και συννεφιασμένες. Η Παρασκευή σας βρίσκει διχασμένους ανάμεσα σε δύο φίλους, που σας αγαπούν και οι δύο και που θέλετε να μείνετε πιστοί και στους δύο. Όλη αυτή η περιέργεια συνθέτει ένα σαββατοκύριακο, κατά το οποίο μπορεί να μην έχετε όρεξη να κάνετε τίποτα και να θέλετε να μείνετε στο σπίτι. Είστε η καλύτερη παρέα σας.

 Λέων

Δεν έχει πραγματικά σημασία τι κάνετε στην αρχή της εβδομάδας – θα περάσετε καλά ανεξαρτήτως. Η διασκέδαση μέσα σε κάθε κατάσταση είναι ένα από τα ταλέντα σας και οι πρώτες ύλες, όπως νέοι, ενδιαφέροντες άνθρωποι, θα είναι σε διαθεσιμότητα. Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι ενδιαφέρουσες… Αλλά όχι με τρόπο που σας αρέσει – το πείσμα και η αχαριστία είναι μεγάλα θέματα.

Αλλά την Παρασκευή θα ακούσετε μια διάλεξη από κάποιον (ή από έναν φίλο) που θα διεγείρει τον εγκέφαλο σας με όμορφους τρόπους. Το Σάββατο είναι κοινωνικό, αλλά η Κυριακή έχει να κάνει με κουβέρτες και μαξιλάρια.

 Παρθένος

Εάν υπάρχει πίτσα στη ζωή σας τη Δευτέρα, μην καθυστερήσετε όταν είναι ώρα να πάρετε το μερίδιό σας διαφορετικά μπορεί να μην πάρετε καθόλου. Δεν σας αρέσει να πέφτετε με τα μούτρα, αλλά οι πόροι είναι περιορισμένοι και οι άνθρωποι πεινούν. Την Τρίτη, υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας. Αλλά μέχρι την Τετάρτη έχετε αντιστρέψει την κατάσταση, χάρη στη δύναμη της προσωπικότητάς σας.

Στη μέση της εβδομάδας είστε συμβατοί με τους άλλους, όσο το φυστικοβούτυρο με το ζελέ. Και όταν ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιον την Πέμπτη, εσείς οι δύο μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Η Παρασκευή και το σαββατοκύριακο απαιτούν να βρίσκεστε σε συνεχή επικοινωνία με τους άλλους.

Ζυγός

Ο κόσμος είναι μια εκπομπή για δύο στην αρχή της εβδομάδας: Εσείς και ξέρετε ποιος. Είτε συνδέεστε επαγγελματικά είτε ενώνεστε από αγάπη, αλλά όποια κι αν είναι η περίπτωση, είστε αχώριστοι, γι’ αυτό πρέπει να φροντίσετε να τα πάτε καλά. Έχετε τη δύναμη να κάνετε αυτή τη σχέση πραγματικά καταπληκτική.

Τα μέσα της εβδομάδας έχουν σχεδόν εξ ολοκλήρου να κάνουν με την ομορφιά – είστε γύρω της, τη βλέπετε στους άλλους, την εκτιμάτε. Και το τέλος της εβδομάδας αφορά την αρμονία, τη συντροφικότητα και την καλοσύνη. Είστε ενάρετοι αυτήν την εβδομάδα ή τουλάχιστον επιθυμείτε να είστε. Η Κυριακή αναδεικνύει τα βαθύτατα συναισθήματά σας.

 Σκορπιός

Η υγεία σας είναι το βασικό σας μέλημα στην αρχή της εβδομάδας – ή τουλάχιστον θα πρέπει να είναι. Φάτε καλά, τρέξτε εάν σας αρέσει το τζόκινγκ και κολυμπήστε αν υπάρχει πισίνα τριγύρω. Το να μείνετε ενεργητικοί θα έχει πρόσθετα πλεονεκτήματα – θα σας δώσει τη δικαιολογία να μην παγιδευτείτε σε οποιεσδήποτε συγκρούσεις ζυμώνονται στην κοινωνική σφαίρα.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από το τι θα κάνετε, η Τετάρτη και η Πέμπτη θα καθορίζονται πιθανότατα από αντίθεση ή η αντίφαση. Δεχτείτε τα πάντα με ηρεμία. Την Παρασκευή και το Σάββατο, τα χρήματα θα έχουν έντονη παρουσία στη ζωή σας, αν και η καλή τύχη δεν θα έχει (αποφύγετε να πάρετε ρίσκα με αυτά τα μετρητά). Η Κυριακή θα σας ανταμείψει διανοητικά.

Τοξότης

Δεν έχετε παίξει σε παιδική χαρά εδώ και χρόνια. Τη Δευτέρα ή την Τρίτη, αν περάσετε μία στο δρόμο σας προς κάπου, σταματήστε για ένα δευτερόλεπτο και κάντε μια δοκιμή στη τσουλήθρα, την κούνια ή την τραμπάλα. Η ευρύτατη ενέργεια της παιδικής ηλικίας ορίζει την εβδομάδα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, η εστίασή σας θα πρέπει να επικεντρωθεί σε μικρά προσωπικά θέματα που θυμίζουν και πάλι την παιδική σας ηλικία.

Αλλά η Παρασκευή και το Σάββατο είναι γεμάτες από μεγάλες ιδέες και απασχολησιμότητα. Την Κυριακή, κάντε ένα φρούριο από τα μαξιλάρια του καναπέ σας, συρθείτε μέσα με ένα περιοδικό ή τα ακουστικά σας και μην βγείτε έξω για κανέναν.

Αιγόκερως

Όσο κι αν θέλετε να μπείτε με φόρα στην εβδομάδα με την αυτοπεποίθηση ταύρου, αισθάνεστε πολύ περισσότερο σαν ανήσυχο πρόβατο. Έχετε κάποια πράγματα στο μυαλό σας. Είναι οικογενειακά θέματα; Θέματα σταδιοδρομίας; Η σταθερότητα αποτελεί μεγάλη ανησυχία την Τρίτη. Η διάθεσή σας δεν αλλάζει μέχρι την Τετάρτη, η οποία χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, χαλάρωση και ίσως από την παρουσία παιδιών.

Η Πέμπτη είναι μια αστρική ημέρα. Η Παρασκευή και το Σάββατο κινούνται με τρελό ρυθμό, δεν θα έχετε χρόνο για να κάνετε ούτε μία ολοκληρωμένη σκέψη. Την Κυριακή, βρείτε ένα χαλαρωτικό μέρος για να πάρετε μια ανάσα. Στην αυλή; Στην παραλία;

Υδροχόος

Η Δευτέρα είναι σαν μουσείο θαυμάτων. Γνωρίζετε πολύ καλά πόσο μεγάλος και περίεργος είναι ο κόσμος, αλλά σπάνια έχετε καταφέρει να δείτε τόσο πολύ νόημα στα πράγματα όσο βλέπετε στην αρχή της εβδομάδας. Μέχρι την Τετάρτη κολυμπάτε σε έναν σωρό από ανακαλύψεις, κάθε μία φωτεινή και μικρή και συναρπαστική. Η Πέμπτη είναι γεμάτη μάθηση, αλλά τίποτα δεν είναι ακαδημαϊκό σχετικά με την Παρασκευή.

Η ρομαντική, δημιουργική Παρασκευή έχει να κάνει με σπίθες. Το Σάββατο μπορείτε να αναδείξετε τις εντυπωσιακές δυνατότητες σας στην επικοινωνία. Οι δεξιότητες που χρειάζεστε την Κυριακή είναι χειρονακτικές: Μερικά πράγματα χρειάζονται επισκευή.

 Ιχθύες

Ακόμη και το να κρατήσετε ένα φανάρι μπροστά σας δεν θα σας βοηθήσει να δείτε καλύτερα αυτή τη στιγμή – θα φωτίσει την ομίχλη και θα κάνει την αντανάκλαση φωτεινότερη. Αν μπορέσετε να σταθείτε στο σκοτάδι τη Δευτέρα και την Τρίτη, κάντε το. Ίσως βρείτε χρόνο για σκέψη. Εξετάστε το ενδεχόμενο να κρατήσετε τα φώτα κλειστά και την Τετάρτη – ένα δείπνο υπό το φως των κεριών είναι ακριβώς αυτό που θέλετε.

Τα λουλούδια, η ποίηση και τα επιστολόχαρτα καθορίζουν την Πέμπτη, αλλά η Παρασκευή και το Σάββατο είναι λιγότερο λουλουδένιες και περισσότερο ξέφρενες. Προσπαθήστε να μην συγκλονιστείτε. Και αν αισθανθείτε συγκλονισμένοι, λάβετε παρηγοριά στη γνώση ότι η Κυριακή θα είναι διασκεδαστική και ανανεωτική.