Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός
Αν σας κατηγορήσουν για εγωισμό κάποια στιγμή κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας – ή αν ξαφνικά ανακαλύψετε ότι είστε εγωιστές – η πιο εύκολη λύση είναι να στρέψετε την προσοχή σας σε κάποιον άλλο. Σκεφτείτε τους. Κάνετε τους μια χάρη που δεν ζήτησαν. Γίνετε γοητευτικοί. Μέχρι την Πέμπτη, θα δείτε τη δική σας ανάπτυξη ως άτομο.

Είναι μια αργή διαδικασία, μια δια βίου διαδικασία, αλλά νιώθετε σίγουρα μια αίσθηση ανανέωσης μέσα σας την Παρασκευή. Η τεμπελιά που αισθάνεστε στο τέλος της εβδομάδας, αντιπαραβάλλεται έντονα με την υπερδραστήρια κατάσταση που βρίσκεστε το σαββατοκύριακο.

Ταύρος

Δεν έχει τίποτα ιδιαίτερα ασυνήθιστο η Δευτέρα, η Τρίτη ή η Τετάρτη. Αλλά κάτι υπέροχο σας περιμένει σίγουρα. Είναι ένα συναίσθημα. Η καθημερινότητα φαίνεται συναρπαστική. Οι φίλοι σας είναι πιο αστείοι από ποτέ.

Η προσκόλλησή σας είναι τόσο δυνατή την Πέμπτη, που όταν πάτε για καφέ ή για φαγητό με έναν φίλο, ένας άλλος μπορεί να ζηλέψει. Αυτή η ζήλια είναι γελοία, αλλά δείχνει πόσο λατρεύετε ο ένας τον άλλον. Την Παρασκευή είστε κυκλοθυμικοί – και λίγο ευαίσθητοι! Αλλά το Σάββατο και την Κυριακή είστε απόλυτα γοητευτικοί.

Δίδυμοι

Είστε απασχολημένοι αυτή την εβδομάδα – ειδικά στο πρώτο μισό της. Δράση, έρωτας, συνεργασίες και νέα έργα, όλα είναι στην εικόνα. Αυτά τα νέα έργα μπορεί να μην βγουν όπως θα θέλατε, αλλά ο στόχος σας τώρα είναι απλά να βάλετε τα πράγματα σε μια ροή, γι’ αυτό μην ανησυχείτε.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή σας βρίσκουν περισσότερο μεθοδικούς – παίρνετε τις μετρήσεις της ζωής και της εργασίας σας, κάνετε τις δύσκολες ερωτήσεις σε καλούς φίλους και διαβάζετε βαριά βιβλία. Αλλά το σαββατοκύριακο είναι γεμάτο με σχέδια και φίλους. Την Κυριακή προσέξτε τον δογματισμό σας. Κανένας (ούτε καν εσείς) δεν θέλει να ακούει κηρύγματα.

Καρκίνος

Μπορεί να έχετε τη διάθεση να αγοράσετε καινούργιο φούρνο, να βάψετε την κουζίνα σας ή να επιλέξετε μια νέα κατεύθυνση για τη διάταξη του κήπου σας. Αλλά έχετε σκεφτεί ότι αυτό που σας ενοχλεί πραγματικά, δεν έχει καμία σχέση με την κουζίνα ή τον κήπο; Αν κάτι σας ενοχλεί στο σπίτι, αντιμετωπίστε το ευθέως. Αυτό είναι πιο εύκολο στα λόγια, φυσικά.

Η Πέμπτη καθορίζεται από συναισθηματικές αναταραχές και την Παρασκευή είστε βασικά άχρηστοι στη δουλειά με όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Το Σάββατο και την Κυριακή, βγείτε από το σπίτι. Κάντε μια βόλτα στο σινεμά.

Λέων

Εσείς και οι φίλοι σας είστε ένας συνδυασμός που κερδίζει τη Δευτέρα. Την Τρίτη και την Τετάρτη επίσης, είτε βάζετε εσείς το χεράκι σας είτε αυτοί, είτε υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα που δεν έχει να κάνει με εσάς, είναι λες και είστε ψυχολογικά συνδεδεμένοι αυτή την εβδομάδα. Και η ερωτική ζωή σας είναι ενεργή. Οι ανάγκες σας εκπληρώνονται σε σχεδόν κάθε τομέα.

Είναι φυσικό την Πέμπτη να αρχίσετε να σκέφτεστε βαθιά αυτή την κατάσταση ευτυχίας, όπως το από πού προέρχεται και πώς να τη διατηρήσετε. Την Παρασκευή η σκέψη σας επικεντρώνεται στην αποτροπή των προσπαθειών ανθρώπων που μηχανορραφούν, αλλά η στάση σας είναι αμετάβλητη. Το σαββατοκύριακο βγαίνει από παραμύθι.

Παρθένος

Εάν πάτε στα μαγαζιά στην αρχή της εβδομάδας, πάρτε μαζί σας έναν φίλο. Τα ψώνια γίνονται καλύτερα με συνεργάτη αυτή τη στιγμή. Μπορεί να χρειαστείτε κάποια συμβουλή ή μπορεί να κάνετε μαζί μια μεγάλη αγορά. Τα οφέλη των αγορών μπορεί επίσης να μην έχουν καμία σχέση με τα ίδια τα ψώνια.

Μια συζήτηση με έναν φίλο την Τετάρτη, για τη διαφορά ανάμεσα στα πράγματα που θέλετε και στα πράγματα που χρειάζεστε, σας βάζει σε κατάσταση βαθιάς σκέψης την Πέμπτη και την Παρασκευή. Αυτό το σαββατοκύριακο, αν αισθάνεστε κολλημένοι, πάρτε ένα ρίσκο.

Ζυγός

Θα κοκκινίσετε τόσες φορές από το πρωί της Δευτέρας μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, που κάποιος μπορεί να σας ρωτήσει (για πλάκα) αν έχετε κάποια αλλεργική αντίδραση. Τι έχετε, που κάνει τους πάντες να θέλουν να φλερτάρουν μαζί σας τώρα; Είναι το πονηρό χαμόγελό σας; Τα παπούτσια σας; Η κοινωνική σας ζωή είναι σε κορυφαία μορφή έως την Πέμπτη, όταν τα προβλήματα στη δουλειά σας βαραίνουν.

Τα επαγγελματικά ζητήματα εμφανίζονται επίσης έντονα την Παρασκευή. Ίσως αναπληρώνετε την ώρα, για όλες αυτές τις φορές που περάσατε για καφέ νωρίτερα την εβδομάδα. Το Σάββατο και την Κυριακή επιτυγχάνετε τελικά μια ωραία ισορροπία, μεταξύ του τι πρέπει να κάνετε και του τι θέλετε να κάνετε.

Σκορπιός

Μπορείτε να πάρετε οποιονδήποτε δρόμο. Μπορείτε να δείτε και τις δύο πλευρές. Σας αρέσουν οι πολλές γαρνιτούρες στο παγωτό σας… Αλλά και η επιλογή χωρίς καμία επικάλυψη έχει μια ελκυστική απλότητα επίσης. Είστε ερωτευμένοι με κάποιον και δεν είστε ερωτευμένοι. Πώς παίρνουν αποφάσεις οι άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο; Έχετε υπομονή.

Προς το δεύτερο μισό της εβδομάδας, ένα καταπληκτικό πράγμα συμβαίνει: Πολλές απαντήσεις γίνονται εμφανείς. Αποκαλύπτονται. Δεν χρειάζεται να αποφασίσετε σχεδόν για τίποτα. Οι άνθρωποι που σας έλκουν, ξαφνικά έλκονται από εσάς. Αποδώστε το στη χημεία μεταξύ σας. Αυτό το σαββατοκύριακο, παγιδευμένοι στη μαγεία, μπορεί να βρεθείτε σε μια απίθανη περιπέτεια.

Τοξότης

Χρειάζεστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε καλά τα πράγματα. Πρέπει να προετοιμαστείτε για αυτό που μπλέκεστε. Το σημαντικότερο μήνυμα που μεταδίδετε κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας, είναι ότι αγαπάτε τους φίλους σας. Αλλά αυτό δεν επιλύει τα προβλήματά σας που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία σας. Την Τετάρτη, ο νόμος (ή ένας δικηγόρος ή η ίδια η δικαιοσύνη) μπαίνει στην εικόνα με κάποιο τρόπο.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή σκέφτεστε την ευρύτερη εικόνα με έναν αφηρημένο, δύσκολο να εκφράσετε τρόπο. Το υποσυνείδητό σας τρελαίνεται. Αλλά μέχρι το Σάββατο και την Κυριακή, η ατμόσφαιρα του σαββατοκύριακου σας επηρεάζει και η ελαφρότητα και η χαρά κυριαρχούν.

 Αιγόκερως

Γνωρίζετε καλά τι σκέφτονται όλοι οι άλλοι. Η πιεστική ερώτηση στην αρχή της εβδομάδας είναι: Τι σκέφτεστε εσείς; Δεν θα υπάρξει καλύτερη χρονική περίοδος για να ξεκινήσετε νέα πρότζεκτ, από την Τρίτη και την Τετάρτη. Αλλά αν δεν ξέρετε σαφέστατα αυτό που θέλετε, πώς θα το πάρετε; Ποιο θα πρέπει να είναι το σχήμα του επόμενου έργου σας; Οι φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε.

Κάντε μια επίσκεψη σε κάποιον την Πέμπτη: Πηγαίνετε μια βόλτα ή για μπόουλινγκ και συζητήστε το. Την Παρασκευή, οι βαθύτερες ελπίδες σας ξαφνικά γίνονται ξεκάθαρες και έχετε τους πόρους που χρειάζεστε για να τις κάνετε πραγματικότητα. Αφιερώστε αυτό το σαββατοκύριακο στη σχεδίαση.

Υδροχόος

Ο νέος σύμμαχός σας μπορεί να σας εμφανιστεί με αστεία μεταμφίεση στην αρχή της εβδομάδας. Μπορεί να είναι μια στολή ζόμπι ή κολοκύθας. Μπορεί να μην είναι η εποχή των πάρτι μασκέ, αλλά όλοι φορούν κάποιου είδους μάσκας αυτή τη στιγμή. Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και προσπαθήστε να συνδεθείτε με κάποιον που φαινομενικά δεν έχετε σχεδόν τίποτα κοινό. Ίσως να εκπλαγείτε από το πόσο λάθος ήσασταν.

Η ενέργεια που παίρνετε από αυτή τη φιλία που ανθίζει, θα σας δώσει ζωντάνια την Τετάρτη. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή πρέπει να πείτε κάτι μπροστά σε μια ομάδα, αυτό σας προκαλεί έντονη νευρικότητα. Το Σάββατο και η Κυριακή είναι υπέροχες μέρες.

Ιχθύες

Είναι τρελοί οι άνθρωποι. Εκεί που νιώθετε ότι εσείς και το ταίρι σας θα κατακτήσετε τον κόσμο – με έναν ειρηνικό, υπέροχο τρόπο – εξαφανίζονται. Χάνουν την προσοχή τους. Οι λόγοι τους μπορεί να είναι καλοί, αλλά η αλήθεια συνεχίζει να είναι αυτή: Αν θέλετε κάτι, το βάρος πέφτει στους δικούς σας ώμους να το κάνετε πραγματικότητα. Μπορείτε να το διαχειριστείτε. Έχετε καταπληκτικούς ώμους.

Προς το δεύτερο μισό της εβδομάδας, η αποφασιστικότητά σας δυναμώνει ακόμα περισσότερο και πετάτε στο δρόμο κάποιον που σας φέρετε λες και είστε χαλί να σας πατήσει. Και το κάνετε χαμογελώντας. Είστε επαγγελματίες. Αυτό το σαββατοκύριακο τα πράγματα αρχίζουν επιτέλους να πηγαίνουν με το μέρος σας.