Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια
Κριός
Το καταπληκτικό με τη Δευτέρα και την Τρίτη είναι ότι θα ολοκληρώσετε πολλά. Το όχι και τόσο σπουδαίο είναι ότι θα θέλετε να κάνετε διάλειμμα για σνακ σε κάθε βήμα. Προσέξτε το αυτό. Μετά από ένα σημείο και μετά, τα σνακ μόνο σας βαραίνουν. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, πραγματικά δεν χρειάζεται να προσέχετε καθόλου –η φυσική σας ώθηση θα πηγαίνει προς τον υγιή ανταγωνισμό και όλοι θα είναι συντονισμένοι με σας.

Η Παρασκευή προσφέρει το επιπλέον μπόνους της δράσης στο ερωτικό μέτωπο. Παίρνετε φωτιά αυτή την εβδομάδα. Το Σάββατο θα νιώθετε λίγο κουρασμένοι. Αφήστε το σαββατοκύριακο για ξεκούραση και αποκατάσταση.

Ταύρος

Αισθάνεστε ασφαλείς τη Δευτέρα και την Τρίτη, αρκετά ασφαλείς για να ρίξετε τις άμυνές σας και να δείξετε τα συναισθήματά σας. Θα δείξουν περιέργεια και θα σας κάνουν καλές ερωτήσεις. Δυστυχώς, η Τετάρτη έως και η Παρασκευή προσφέρουν λιγότερο καλή ανταπόκριση από τους άλλους.

Μια διαμάχη για την εξουσία σας περιμένει, όπως και μα τάση προς αλαζονεία και υπάρχει η πιθανότητα να φανείτε επιδεικτικοί πάνω στην αντίδρασή σας. Ευτυχώς, το σαββατοκύριακο όλα αυτά θα έχουν λυθεί από μόνα τους και θα σας μείνουν δύο ημέρες μουσικής, στοργής και διασκέδασης.

Δίδυμοι

Είστε απλώς πρακτικοί. Σκέφτεστε το μέλλον σας. Κάποιος μπορεί να σας κατηγορήσει ότι είστε τσιγκούνηδες τη Δευτέρα ή την Τρίτη, αλλά ίσως να είναι απλώς κακοδιάθετοι επειδή δεν παίρνουν αυτό που θέλουν. Δεν τους περισσεύουν τα λεφτά. Την Τετάρτη, ευτυχώς, οι κοινωνικές σας αλληλεπιδράσεις επικεντρώνονται στο πόσο ενδιαφέρουσες είναι οι συζητήσεις σας και όχι στο πόσα χρήματα περνάνε από την τσέπη σας.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, βάλτε παραπάνω απόλαυση στο πνευματικό μέτωπο. Ένα ελαφρύ ντιμπέιτ; Ανάγνωση στη βιβλιοθήκη; Κάτι τέτοιο θα ήταν καλό. Το σαββατοκύριακο είναι ένας χαμός από ευθύνες και λεπτομέρειες.

 Καρκίνος

Η αρχή της εβδομάδας είναι επίσης η αρχή του υπόλοιπου της ζωής σας –πραγματικά το νιώθετε έτσι. Υπάρχει ένας προβολέας πάνω σας. Αυτό που θα κάνετε μετά είναι κρίσιμο. Να είστε επιθετικοί. Την Τρίτη είστε γεμάτοι ενέργεια και η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι μεγάλες ημέρες. Μπορείτε να κάνετε και μεγάλες αγορές –όχι εκπτώσεις για εσάς!

Την Παρασκευή, είστε τόσο ενθουσιασμένοι με τη νέα σας απόκτηση που μπορείτε να περάσετε σε έδαφος επίδειξης, πράγμα καθόλου γοητευτικό. Αλλά το Σάββατο και η Κυριακή σας επιστρέφουν σε πιο σύνηθες επίπεδο σεμνότητας. Και πάλι, όλες οι σκέψεις σας επικεντρώνονται στο μέλλον.

 Λέων

Η απίστευτη ευαισθησία σας τη Δευτέρα και την Τρίτη θα σας οδηγήσει σε όμορφα πράγματα. Σας συνδέει βαθιά με τη διαίσθησή σας. Σας κάνει σεμνούς. Και εμπνέει την ειλικρινή επιθυμία να διατηρήσετε την καλή σας θέληση. Μέχρι την Τετάρτη, οι φίλοι θα θέλουν να σας φτιάξουν ένα άγαλμα προς τιμήν σας. Και αυτό δεν είναι καν το αποκορύφωμα της εβδομάδας σας.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι υπέροχες. Είστε απόλυτα αγαπητοί. Το Σάββατο μια στροφή προς τα μέσα σας περιμένει –μπορεί να είστε πιο εσωστρεφείς απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς. Και η Κυριακή είναι ημέρα μικρών προσωπικών εργασιών. Δεν θα κάνετε ορειβασία αυτό το σαββατοκύριακο!

 Παρθένος

Αυτό που θα πρέπει να ενορχηστρώσετε τη Δευτέρα και την Τρίτη είναι μια δικαιολογία για να φέρετε μαζί πολλούς ανθρώπους. Ίσως κάτι για φίλους, ίσως κάτι οικογενειακό, ίσως ένας συνδυασμός φίλων και οικογένειας. Βρίσκετε κίνητρα αυτές τις μέρες στους άλλους και το κίνητρο είναι αυτό που θα χρειαστείτε για να αντέξετε τις πολύ έντονες μέρες σαν την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Μέχρι την Παρασκευή, εστιάζετε στη βοήθεια ενός συγκεκριμένου αουτσάιντερ. Το Σάββατο είναι μια καταπληκτική μέρα, χαρακτηρίζεται από επιτυχία και σαφήνεια. Την Κυριακή αρχίζετε επιτέλους να αισθάνεστε οργανωμένοι. Και είστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ όταν είστε οργανωμένοι.

Ζυγός

Σίγουρα πολλά πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν όπως τα θέλατε. Αλλά κοιτάξτε όλα τα ανθισμένα δέντρα στο δρόμο ή τους ήχους του ανέμου ή το χαμόγελο ενός παιδιού πάνω στην τσουλήθρα. Τα μικρά πράγματα. Ακόμη και όταν όλα τα άλλα είναι δύσκολα και τρελά, υπάρχουν τρόποι για να περάσετε καλά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, το μεγαλύτερο μέρος της απόλαυσής σας προέρχεται από το να βλέπετε τους άλλους.

Και την Παρασκευή από τη δημιουργικότητα. Το Σάββατο βρίσκεστε σε λειτουργία ακρόασης, αλλά αν ακούσετε μια ενοχλητική φωνή στο μυαλό σας, αγνοήστε τη και βγείτε έξω. Το Σάββατο το βράδυ, κοινωνικοποιηθείτε. Την Κυριακή, κοιμηθείτε.

Σκορπιός

Λόγω της ικανότητάς σας να κάνετε πράγματα πραγματικότητα, οι επιθυμίες σας ικανοποιούνται τη Δευτέρα και την Τρίτη με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας. Όλα ανοίγονται όπως ακριβώς θέλετε. Μην το καταστρέφετε προσπαθώντας να ασκήσετε έλεγχο. Η Τετάρτη είναι μια τυπική Τετάρτη – μέσα της εβδομάδας, με επίκεντρο την εργασία, εσωστρέφεια, ηρεμία.

Αλλά μια συνάντηση με τον εργοδότη σας την Πέμπτη, σας φέρνει μελαγχολία. Εκεί που σκεφτόσασταν να ζητήσετε αύξηση! Μην το κάνετε, προφανώς. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και την Παρασκευή. Μετά τη μεσοβδόμαδη πτώση, το σαββατοκύριακο σας κάνει και πάλι χαρούμενους. Οι φίλοι είναι παρόντες.

Τοξότης

Προσπαθήστε να γνωρίσετε πραγματικά ξέρετε ποιον τη Δευτέρα και την Τρίτη. Ήρθε η ώρα να εμβαθύνετε. Έχετε πολλές ερωτήσεις, όπως κι εκείνοι. Η φιλοσοφία παίρνει με κάποιο τρόπο μέρος στην ημέρα σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, είστε πολύ αφηρημένοι λόγω της καλής σας τύχης για να σκεφτείτε πολύ βαθιά οτιδήποτε, παρόλο που είστε πολύ ευγνώμονες.

Ο ήλιος σας λάμπει και την Παρασκευή –μια τέλεια μέρα για ταξίδια ή για κάτι δημιουργικό ή ακόμα και για να κάνετε ένα τεστ. Όλα θα πάνε καλά. Το Σάββατο και την Κυριακή, από την άλλη πλευρά, μια φιγούρα εξουσίας κάνει τα πράγματα δύσκολα.

Αιγόκερως

Όπου κι αν βρίσκεστε τη Δευτέρα και την Τρίτη, θα θέλατε να είστε κάπου αλλού. Αυτό είναι ένα πολύ απογοητευτικό συναίσθημα, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά. Αντιμετωπίστε ό,τι βρίσκεται μπροστά σας και θα κλείσετε τις μέρες σας με μια αίσθηση ολοκλήρωσης. Τα μέσα της εβδομάδας δεν είναι εύκολα στο μέτωπο της εργασίας –απ’ ότι φαίνεται, κάποιος που πιστεύατε ότι καταλαβαίνετε έχει ολόκληρο ιστορικό που αλλάζει τα πάντα.

Μέχρι την Παρασκευή νιώθετε εντελώς εξαντλημένοι από τις απαιτήσεις όλων των άλλων. Παραδόξως, αισθάνεστε πιο χαλαροί και σίγουροι για τη δουλειά μόλις έρθει το σαββατοκύριακο. Αν καταλήξετε να πάτε για δουλειά την Κυριακή, θα το κάνετε με χαρά.

Υδροχόος

Είστε βολικοί. Εάν το ρολόι σπάσει τη Δευτέρα ή την Τρίτη, θα το φτιάξετε και θα το τοποθετήσετε πίσω στον τοίχο. Χρειάζεστε ένα λειτουργικό ρολόι για να είστε ο καλύτερος εαυτός σας με όλες αυτές τις οργανωτικές ευθύνες που έχετε αναλάβει αυτή την εβδομάδα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, μια δημιουργική λύση σε ένα διαπροσωπικό πρόβλημα είναι πολύ ανώτερη από μια τιμωρητική λύση.

Την Παρασκευή ένα πείραμα με έναν φίλο οδηγεί σε μια εξαιρετική ανακάλυψη. Οι αλληλεπιδράσεις σας το Σάββατο και την Κυριακή είναι πιο δύσκολες –προσέξτε όταν μιλάτε με άλλους. Η αληθινή ατζέντα κάποιου μπορεί να μην είναι η προφανής.

Ιχθύες

Ο έρωτας είναι το κυρίαρχο θέμα τη Δευτέρα και την Τρίτη. Αντί για ένα συνηθισμένο ραντεβού –καφές, φαγητό, ταινία– δοκιμάστε να σκαρφαλώσετε μαζί σε ένα δέντρο ή να καθίσετε στη μέση ενός άδειου γηπέδου ποδοσφαίρου ή να διαβάσετε δυνατά ο ένας στον άλλο. Όσο πιο δημιουργικοί γίνετε τόσα περισσότερα θα βγάλετε απ’ αυτό. Είναι φυσικό στα μέσα της εβδομάδας (ειδικά την Τετάρτη και την Πέμπτη), να κάνουν οι σκέψεις σας μια στροφή προς τη φαντασία, ειδικά με το πόσο πολύ σας αρέσει αυτό το άτομο.

Αλλά προσπαθήστε να κρατήσετε το μυαλό σας σταθερά στην πραγματικότητα, ειδικά στη δουλειά την Παρασκευή. Αυτό το σαββατοκύριακο, αν το ταίρι σας έχει μια χαζοβιόλικη ιδέα, απλώς πείτε «ναι». Κάντε ερωτήσεις αργότερα.