Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός
Ο ενθουσιασμός σας επηρεάζει τον έξω κόσμο τη Δευτέρα και την Τρίτη. Είναι λες και τα λουλούδια ανθίζουν πιο γρήγορα όταν περνάτε δίπλα τους. Στα μέσα της εβδομάδας οι βόλτες είναι υπέροχες και συμβαδίζουν με τη διάθεσή σας. Η πρόοδος είναι στο μυαλό σας αλλά όχι η βιασύνη.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι παράξενες ημέρες αλλά δεν τους λείπει η γλυκύτητα. Θα ανταμειφθείτε για την επιμονή σας. Το Σάββατο και η Κυριακή, συγκριτικά, θα περάσουν με την ταχύτητα του φωτός. Πιάστε τα μαλλιά σας γιατί θα μπλεχτούν με τον αέρα.

Ταύρος

Έχετε δύο μυαλά για τα πάντα στην αρχή της εβδομάδας. Η καλύτερη συμβουλή είναι να κάνετε έρευνα αγοράς. Μην πάρετε το πρώτο πράγμα που θα τραβήξει την προσοχή σας αν δεν είναι το σωστό. Μην νιώθετε πίεση να επιταχύνετε τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Από την Τετάρτη, όλα θα είναι πιο εύκολα και θα νιώθετε καλά όταν βρίσκεστε με ανθρώπους που γνωρίζετε.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή σας βρίσκουν και πάλι χαρούμενους: Να εκτιμάτε όλα όσα έχετε, να αναρωτιέστε αν γίνεστε αχόρταγοι με όλη την αφθονία γύρω σας. Όπως και να ‘χει, το σαββατοκύριακο θα έχετε διάθεση για ψώνια.

Δίδυμοι

Ό,τι κι αν νιώθετε τη Δευτέρα, δεν είστε μόνοι σας. Οι άνθρωποι γύρω σας είναι πιο περίπλοκοι (και δείχνουν μεγαλύτερη κατανόηση) απ’ όσο μπορεί να συνειδητοποιείτε. Μιλήστε τους ή βρείτε άλλους τρόπους να εκφραστείτε. Και η Τρίτη είναι ιδανική για επικοινωνία.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι μέρες ενδοσκόπησης: Θα πρέπει να μαζέψετε τους εσωτερικούς πόρους σας για να χειριστείτε τα πάντα. Η Παρασκευή περιλαμβάνει έναν αμήχανο τσακωμό με κάποιον κοντινό σας (συνεργάτη ή γείτονα). Αλλά το Σάββατο και η Κυριακή είναι γεμάτες καλοσύνη και, πιθανώς, έρωτα.

Καρκίνος

Η μικρότερη πρόταση ανακαλεί έναν ολόκληρο κόσμο τη Δευτέρα και την Τρίτη. Μια μυρωδιά, ένα χρώμα, ακόμα και μια λέξη, μπορεί να σας πάνε πίσω στο παρελθόν (και σε όλα τα συναισθήματα εκείνα). Την Τετάρτη και την Πέμπτη, φαγητό, γοητευτικοί άνθρωποι και το σπίτι σας είναι το επίκεντρο.

Και η Παρασκευή είναι γεμάτη τρελές ιδέες – και μια αίσθηση επείγοντος για δημιουργία πιο νέων και τρελών ιδεών. Το Σάββατο είναι το είδος της ημέρας που αποφασίζετε να πάτε στην αγορά, και πάνω στη στιγμή αποφασίζετε να συνεχίζετε να περπατάτε… Μόνο και μόνο για να δείτε πού θα φτάσετε, πώς θα κάνετε το απόγευμά σας περιπέτεια. Η Κυριακή, ωστόσο, είναι ιδανική για δουλειές.

Λέων

Μια φιλόξενη στάση είναι ο σωστός τρόπος για τη Δευτέρα και την Τρίτη. Ετοιμαστείτε να ανταλλάξετε χειραψίες με κάποιον που, στην εξέλιξη μιας χαλαρής συζήτησης, θα αλλάξει τη γνώμη σας για ένα θέμα. Την Τετάρτη δεν θα δείτε κανέναν εκτός από τους συνεργάτες σας.

Την Πέμπτη δεν θα έχετε χώρο για σκέψεις, εκτός από αυτές που σχετίζονται με τη δουλειά. Αλλά η Παρασκευή είναι ένας σάκος με διάφορα δώρα: Διασημότητες, ο νόμος, ο εργοδότης σας, ο εγωισμός σας – όλα αυτά μπορεί να παρουσιαστούν. Το σαββατοκύριακο, αντίθετα, δεν έχει να κάνει καθόλου με αυτά. Το σαββατοκύριακο έχει να κάνει με φίλους, όνειρα και ελπίδες.

 Παρθένος

Η ευδιαθεσία μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε επιθετικότητα όταν δεν υπάρχει υπομονή. Τη Δευτέρα και την Τρίτη κρατήστε το μυαλό σας στους μακροπρόθεσμους στόχους σας: Τις σχέσεις σας με τους άλλους γύρω σας, για παράδειγμα, αντί για τις βραχυπρόθεσμες ερωτήσεις (ποιος έκλεψε το συρραπτικό). Μέχρι την Τετάρτη αρχίζετε να νιώθετε και πάλι συμβατοί με τους άλλους.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή κάνετε πολλά και βρίσκετε ακόμα περισσότερα να κάνετε (μια πόρτα οδηγεί στην επόμενη). Το σαββατοκύριακο είναι γεμάτο δυνατότητες. Θα είναι είτε τέλειο είτε σιωπηλό σαββατοκύριακο, ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Ζυγός

Ό,τι άλλο κι αν συμβεί, τη Δευτέρα και την Τρίτη περάστε τον χρόνο σας με το ταίρι σας. Τι θα κάνετε μαζί; Είναι στο χέρι σας. Αλλά μια δόση ανιδιοτέλειας δεν είναι κακή. Τι θα ήθελε να κάνετε; Την Τετάρτη και την Πέμπτη το μυαλό σας είναι ακόμα στους άλλους (οι δεσμοί και οι συνεργασίες είναι έντονα θέματα).

Η Παρασκευή σας βρίσκει να ψάχνετε έναν δημιουργικό τρόπο να εκφράσετε σε κάποιον πόσο τον εκτιμάτε. Το Σάββατο και την Κυριακή μπορείτε να εκφραστείτε πιο εύκολα. Θα σκεφτείτε τόσες πολλές νέες ιδέες, που δεν θα μπορείτε να τις θυμηθείτε όλες.

Σκορπιός

Ενώ η παρόρμησή σας να αντιμετωπίσετε τα θέματα την ώρα που προκύπτουν είναι καλή, δεν είναι η κατάλληλη τη Δευτέρα και την Τρίτη. Αποφύγετε την αντιπαράθεση όσο μπορείτε. Τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν εύκολα. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι πιο ιδανικές για να ξεκαθαρίσετε μερικά πράγματα, ωστόσο.

Η καλύτερη λύση, δυστυχώς για σας, θα σημαίνει να ενδώσετε σε κάποιο σημείο (κάτι μικρό). Η τόλμη είναι το κλειδί για να ξεπεράσετε τα εμπόδια που φέρνει η Παρασκευή, αλλά αυτό το σαββατοκύριακο θα πρέπει να προχωρήσετε προσεκτικά. Η Κυριακή είναι βαθιά.

Τοξότης

Η λίστα σας είναι παιχνίδι τη Δευτέρα και την Τρίτη: Ένα παιχνίδι ανταγωνισμού με τον εαυτό σας, μια πραγματική δοκιμή της αποτελεσματικότητάς σας. Καλωσορίζετε την πρόκληση. Σας αρέσει να δημιουργείτε τέτοια παιχνίδια για τον εαυτό σας και σας αρέσει να κάνετε πράγματα. Το μυστικό την Τετάρτη βρίσκεται στις λεπτομέρειες.

Αλλά την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα είναι καλό να κάνετε ένα βήμα πίσω και να κοιτάξετε τα πάντα με φακούς ευρύτερης γωνίας. Το Σάββατο συμβαίνουν τόσα πολλά, που δεν θα προλαβαίνετε να βρείτε το βάθος ή το νόημα στις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις σας… Αλλά θα είστε τόσο απασχολημένοι, που δεν θα το σκεφτείτε καν. Και την Κυριακή έχετε πολλά να κάνετε.

Αιγόκερως

Η οικογένειά σας είναι στις σκέψεις σας τη Δευτέρα και την Τρίτη. Νιώθετε πίστη και ανησυχείτε με στοργικό, προστατευτικό τρόπο και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τους επισκεφτείτε. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να συνδεθείτε με κάποιον τρόπο. Η Τετάρτη επικεντρώνεται πιο πολύ σε σας – ένα δημιουργικό έργο θα σας κάνει να χαμογελάτε.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή το απόγευμα μπορεί να πάτε κάπου κοντά, για κάνα δυο ώρες ή για ένα βράδυ. Για κάμπινγκ, ίσως; Σε ένα μοτέλ με πισίνα; Το σαββατοκύριακο σας επιστρέφει στον πραγματικό κόσμο: Ο οποίος είναι γεμάτος με εκκεντρικούς ανθρώπους, ομιλητικούς αγνώστους και πιστούς, καταπληκτικούς φίλους.

 Υδροχόος

Δοκιμάζετε σιγά σιγά μια διαφορετική προσέγγιση στη ζωή σας. Τη Δευτέρα και την Τρίτη νιώθετε κάπως ριζοσπαστικοί, λίγο μποέμ ή ίσως διαβάζετε πολλά γαλλικά μυθιστορήματα. Αλλάζει όμως ο τρόπος που ντύνεστε, σωστά; Και ο τρόπος που αλληλεπιδράτε με τους άλλους. Οι αξίες σας; Την Τετάρτη και την Πέμπτη, η ανακάλυψη του εαυτού σας λαμβάνει ακόμα περισσότερες διαστάσεις.

Την Παρασκευή παραξενεύεστε, όχι μόνο από τη δική σας παραξενιά αλλά και από την παραξενιά της ίδιας της ζωής. Είναι μια τρελή εβδομάδα για σας, εσωτερικά. Και έπειτα γίνετε τρελή εξωτερικά: Ένας απρόσμενος έρωτας σας ταρακουνά το σαββατοκύριακο.

 Ιχθύες

Όλα έχουν μια ιδιαίτερη θολότητα τη Δευτέρα και μέχρι την Τρίτη δεν ξέρετε πώς να βρείτε τον δρόμο σας προς την επιφάνεια. Αυτού του είδους ο αποπροσανατολισμός μπορεί να είναι διασκεδαστικός, αρκεί να έχετε διάθεση. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, βρείτε αντίδοτα για την συγκεχυμένη ασάφεια. Φτιάξτε φαγητό στο σπίτι. Γράψτε τις σκέψεις σας. Παίξτε μουσική που ξέρετε.

Την Παρασκευή, τίποτα δεν ξεπερνά τη δύναμη αυτού που θέλει η καρδιά σας… Γεγονός που μπορεί να εξηγεί το γιατί το Σάββατο στρέφεστε στην ποίηση. Η Κυριακή δεν είναι βαρετή ημέρα, αλλά προσπαθήστε να κρατήσετε εγκεφαλικές τις ενασχολήσεις σας αντί για αθλητικές.