Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Τη Δευτέρα εκφράζεστε εύκολα χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, μια απαραίτητη δεξιότητα όταν γίνεται χαμός γύρω σας. Την Τρίτη, ο χαμός αυτός αρχίζει να επηρεάζει τα πάντα. Ο καθαρισμός και ο συναισθηματικός καθαρισμός επιβάλλονται την Τετάρτη.

Η Πέμπτη σας δίνει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι στη Σελήνη και πίσω: Δηλαδή, κάποιου είδους περιπέτεια με έντονο ενθουσιασμό. Και η Παρασκευή θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει για άλλους λόγους. Αυτό το σαββατοκύριακο σας επιστρέφει στη γη.

Ταύρος

Ακόμα κι αν κερδίσετε αυτό τον αγώνα, δεν σημαίνει ότι θα κερδίσετε το τουρνουά. Γι’ αυτό μην εξαντλήστε τον εαυτό σας από νωρίς. Ο προσεκτικός ρυθμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε στην αρχή της εβδομάδας. Πείτε τη στρατηγική σας σε φίλους την Τρίτη και την Τετάρτη και ακούστε τα σχόλιά τους. Θα εκπλαγείτε από το πόσο πολύ θα σας εμπνεύσουν οι ιδέες τους.

Η Πέμπτη δεν θα έχει σχεδόν καθόλου έμπνευση, θα κάνετε τους διαιτητές σε μια ανόητη διαφωνία. Η Παρασκευή θα δοκιμάσει ακόμα περισσότερο την ανοχή σας. Αλλά το Σάββατο; Και την Κυριακή; Διασκέδαση και πάλι διασκέδαση. Συν χρήματα. Ουάου!

Δίδυμοι

Ακόμα κι αν δεν νιώθετε ότι κάνετε πολλά στην αρχή της εβδομάδας, στρώνετε τις βάσεις για ένα φανταστικό μέλλον. Συναντάτε ανθρώπους που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σας, δημιουργείτε ιδέες που με το χρόνο θα φανούν οι πραγματικές διαστάσεις τους. Επίσης, φλερτάρετε έντονα με κάποιον, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνετε ακριβώς.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, τα χρήματα σας είναι το μόνο που σκέφτεστε. Αλλά την Πέμπτη κάποιος σας ξυπνά με μια τρομερή συζήτηση. Την Παρασκευή έχετε επιτέλους την ευκαιρία να ξεκινήσετε να κάνετε πράξη μερικές από τις νέες ιδέες σας. Έχετε δουλειές να κάνετε αυτό το σαββατοκύριακο.

Καρκίνος

Ο εκνευρισμός σας τη Δευτέρα μπορεί να σας κάνει να βγείτε από το τέλμα σας. Κάντε τα πράγματα διαφορετικά και αποφύγετε τη ρουτίνα. Την Τρίτη και την Τετάρτη βλέπετε διαφορετικά τη θέση σας στον κόσμο και συνεπώς βρίσκεστε μπροστά σε περισσότερες πιθανότητες από πριν.

Η Πέμπτη σας βρίσκει να νιώθετε τεράστιοι… Σε συνέχεια αυτού του πνεύματος, μπορεί να αγοράσετε και κάτι τεράστιο για τον εαυτό σας. Μέχρι την Παρασκευή έχετε διαμορφώσει μια τέτοια προσωπικότητα, που κάποιον μπορεί να σας κατηγορήσει ότι «ψωνιστήκατε». Προσπαθήστε να δείξετε λίγη μετριοπάθεια, αλλά μην χάσετε τη μοναδικότητά σας.

Λέων

Είναι απαραίτητη μια συνάντηση για ανταλλαγή ιδεών με τους φίλους σας, σας περιμένουν μερικές εξαιρετικές ιδέες. Μια κοινωνική συνάντηση τη Δευτέρα, μπορεί να είναι το παραγωγικό μέρος όπου θα λύσετε μερικά πράγματα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η ζεστασιά και η περηφάνια είναι σημαντικά θέματα στη ζωή σας και σας δίνουν την έμπνευση για σκέψη.

Την Πέμπτη κάποιος θα σας κάνει ένα κομπλιμέντο που θα κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει. Ό,τι κι αν κάνετε, η δημιουργικότητα σας βοηθά την Παρασκευή, όπως και η αυτοπεποίθηση και η δύναμη της θέλησης. Αλλά το Σάββατο και την Κυριακή έχετε δουλειά: Προϋπολογισμούς, στρατηγικές και άλλα τέτοια.

Παρθένος

Τα πιο περίπλοκα προβλήματα είναι παιχνιδάκι για εσάς τη Δευτέρα. Ο φίλος ή συνεργάτης σας δεν έχει φτάσει καν στο τέλος της πρότασής του και εσείς έχετε βρει ήδη τη λύση. Και καλή λύση. Γίνεστε εξαιρετικά παραγωγικοί. Οι συμβουλές σας είναι τέλειες. Θα έπρεπε να ήσασταν σύμβουλοι. Στα μέσα της εβδομάδας η ενέργειά σας έρχεται από τους άλλους, πράγμα που μπορεί να σας κάνει να θέλετε να είστε κοντά σε όσο περισσότερους γίνεται.

Μέχρι την Πέμπτη το κοινωνικό πηλίκο μπορεί να έχει ξεφύγει. Αν νιώθετε πνιγμένοι, φύγετε. Την Παρασκευή η ευελιξία είναι κρίσιμης σημασίας… Αλλά το Σάββατο και την Κυριακή θα είναι υπέροχες ό,τι κι αν κάνετε.

Ζυγός

Αυτό που χρειάζεστε τη Δευτέρα, είναι κάποιος στον οποίο μπορείτε να πείτε τα πάντα. Ένας έμπιστος φίλος. Κάποιος που δεν σοκάρεται. Περνάτε σε νέα εδάφη διανοητικά και χρειάζεστε να το συζητήσετε με κάποιον που σας εμπνέει να μοιραστείτε. Περιμένετε συναισθηματική πλημμύρα αυτή την εβδομάδα. Στα μέσα της εβδομάδας, τα επίπεδα νερού είναι τόσο υψηλά που μπορεί να μην θέλετε να βγείτε από το σπίτι.

Αλλά την Πέμπτη ξυπνάτε ζωηροί και έτοιμοι να κάνετε τα πάντα. Μέχρι την Παρασκευή θεωρείστε εμπνευσμένοι ηγέτες – πώς συνέβη αυτό, δεν έχω ιδέα. Οι μάζες κρέμονται από τα χείλη σας, αλλά το σαββατοκύριακο σας ενδιαφέρει περισσότερο να ακούσετε παρά να μιλήσετε.

Σκορπιός

Μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να γίνει μεγάλο πρόβλημα τη Δευτέρα. Γι’ αυτό προσέχετε τις μπανανόφλουδες στα πιο περίεργα μέρη. Και αν πρέπει να υπογράψετε κάτι, φροντίστε να διαβάσετε ακόμα και τα μικροσκοπικά γράμματα προς το τέλος της σελίδας. Ευτυχώς, η Τρίτη και η Τετάρτη είναι μέρες που όλα τάσσονται με το μέρος σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Για την ακρίβεια, όσο πιο πολύ αφεθείτε, τόσο το καλύτερο.

Αλλά μια διαμάχη με τον προϊστάμενό σας την Πέμπτη θέλει την πλήρη προσοχή σας. Ακόμα κι αφού καταλαγιάσει, καλά θα κάνετε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και την Παρασκευή. Απολαύσεις χαμηλού προφίλ είναι διαθέσιμες και το σαββατοκύριακο. Ετοιμαστείτε για ένα μυστικό.

Τοξότης

Όσο πιο πολλά καρπούζια κάτω από τη μασχάλη σας, τόσο το καλύτερο τη Δευτέρα. Ποτέ δεν ξέρετε πώς είναι μέσα ένα καρπούζι. Και ποιος ξέρει, μπορεί να είναι όλα υπέροχα και να έχετε πλεόνασμα. Την Τρίτη και την Τετάρτη έχετε λίγη υπομονή για πρακτικά, καθώς σκέφτεστε πολλά βαθιά θέματα. Αλλά μετά από μια μεγάλη ημέρα σκέψης, το να ξέρετε ότι έχετε καρπούζι στο ψυγείο για επιδόρπιο, είναι απόλαυση.

Για να τραβήξω κι άλλο αυτή τη μεταφορά, την Πέμπτη και την Παρασκευή μπορείτε να έχετε και το καρπούζι ολόκληρο και τον σκύλο χορτάτο. Αλλά το σαββατοκύριακο έχετε δουλειά να κάνετε.

 Αιγόκερως

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας τη Δευτέρα, είναι να κάνετε έκκληση για μορατόριουμ στις ψιλοκουβέντες. Οι άλλοι δεν σταματούν ποτέ όταν μιλάνε μαζί σας, θέλουν να μοιραστούν τα πάντα. Αλλά εσείς έχετε άλλα πράγματα να κάνετε. Την Τρίτη και την Τετάρτη έχετε πάλι τον έλεγχο του κοινωνικού δυναμικού. Όταν προκύπτει κάποιο θέμα, το εκτοξεύετε στο διάστημα. Με μπρίο. Είστε εξαιρετικοί.

Αλλά η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι λιγότερο εξαιρετικές ημέρες. Αφθονούν οι ψευδαισθήσεις και η απληστία. Είναι ενοχλητικό, αλλά όλα θα διορθωθούν το σαββατοκύριακο. Η Κυριακή είναι ημέρα για έρευνα.

Υδροχόος

Κατά καιρούς σας συμβαίνει και ποτέ δεν το βαριέστε: Μια ξαφνική, όμορφη, αναμφισβήτητη έξαρση στην ερωτική ζωή σας. Είτε πρόκειται για μια σχέση καυτή σαν την επιφάνεια του ήλιου, είτε για την εκβάθυνση μιας υπάρχουσας διανοητικής σύνδεσης, θα βρίσκεστε στα σύννεφα. Δυστυχώς, όπως ξέρετε ήδη, τα σύννεφα είναι ένα μέρος που επισκέπτεστε και όχι το μέρος που μένετε.

Τα μέσα της εβδομάδας σας βρίσκουν να προσαρμόζεστε ξανά στην πραγματική ζωή. Δεν είναι περίεργο που είστε ευέξαπτοι! Αλλά η ευκαιρία να τεντώσετε του μύες της δημιουργικότητάς σας, σας φέρνει ικανοποίηση την Παρασκευή. Και μέχρι το Σάββατο και την Κυριακή θα νιώθετε προσγειωμένοι.

Ιχθύες

Είναι κατανοητό να θέλετε όλα τα γεγονότα στη διάθεσή σας πριν προχωρήσετε, αλλά δεν τυχαίνουν έτσι τα χαρτιά σας τη Δευτέρα. Πρέπει να κοιτάξετε στο μέλλον. Πρέπει να οραματιστείτε. Και πρέπει να προχωρήσετε μπροστά με όση αυτοπεποίθηση έχετε. Την Τρίτη και την Τετάρτη το μέλλον αρχίζει να ξεδιπλώνεται, ξεκινώντας με ένα πρόβλημα σε μια συνεργασία.

Αυτό κλιμακώνεται σε πλήρη συναισθηματική αναστάτωση την Πέμπτη, αλλά την Παρασκευή έχετε αλλάξει την κατάσταση. Είναι η αρχή μιας πολύ τυχερής περιόδου. Όλα πάνε όπως τα θέλετε το σαββατοκύριακο.