Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Η Δευτέρα είναι ιδανική για να κάνετε όσο το δυνατόν λιγότερα: Αναβάλλετε τη λήψη αποφάσεων, διατηρήστε την ενέργειά σας. Έπειτα, την Τρίτη, ετοιμαστείτε να κάψετε αυτούς τους αποθηκευμένους υδατάνθρακες. Δράση, ενθουσιασμός, ακόμα και αθλήματα είναι γραμμένα στα άστρα. Και η Τετάρτη είναι ημέρα κίνησης.

Την Πέμπτη, ένα σαμαράκι σας επιστρέφει στον χαλαρό ρυθμό σας και η Παρασκευή περνάει εξαιρετικά αργά. Αλλά το Σάββατο και την Κυριακή, η επικοινωνία είναι το κλειδί… Και όσο πιο γρήγορα καταφέρετε να επικοινωνήσετε αυτό που θέλετε, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία θα έχετε. Μπορεί να εμπλέκεται και λίγο φλερτ στο μίγμα.

Ταύρος

Ένας τρόπος για να αποφασίσετε τι να κάνετε στην αρχή της εβδομάδας, είναι να σκεφτείτε τι θα έκανε στη θέση σας κάποιος που θαυμάζετε. Ακόμα καλύτερα, βρείτε κάποιον που θαυμάζετε και ρωτήστε τον. Η συμβουλή που θα πάρετε θα είναι καλή, αλλά δεν είναι απαραίτητο να είστε έτοιμοι να την ακολουθήσετε.

Την Τετάρτη δεν ξέρετε αν πρέπει να τρέξετε ή να πάρετε την αργή διαδρομή. Λίγο αποπροσανατολιστική κατάσταση. Και την Πέμπτη βρίσκετε κάποιον που σας καταλαβαίνει απόλυτα. Την Παρασκευή το σεξαπίλ, η πολυτέλεια και η απόλαυση είναι σημαντικά θέματα. Δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη ότι το σαββατοκύριακο βγαίνετε για ψώνια.

Δίδυμοι

Είστε επικεντρωμένοι στο μέλλον και δεν μπορείτε με τίποτα να συγκεντρωθείτε τη Δευτέρα. Πόσο παράξενο! Μπορεί απλώς να υπάρχουν πολλοί παράγοντας στην εξίσωση. Μια διαφωτιστική συζήτηση την Τρίτη ή την Τετάρτη, σας βοηθά να βρείτε την πορεία σας. Ωστόσο, υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο σας αυτή την εβδομάδα. Μην τα αποφύγετε. Απολαύστε τα. Η ζωή είναι ένα παιχνίδι.

Τα εμπόδια την Πέμπτη μπορεί να έχουν να κάνουν με τη δουλειά. Την Παρασκευή μπορεί να πάρουν τη μορφή ενός θορυβώδους γείτονα. Ευτυχώς, αυτό το σαββατοκύριακο οι άνθρωποι στη ζωή σας είναι υπέροχοι – και συμβαίνουν πολλά, συμπεριλαμβανομένων κινήσεων στο ερωτικό μέτωπο.

Καρκίνος

Έχετε καλή ενέργεια τη Δευτέρα, αλλά όχι τεράστια ποσότητα συγκέντρωσης. Ιδανικές δραστηριότητες είναι η οδήγηση ενώ ακούτε μουσική, οι μεγάλοι περίπατοι ή το χάζεμα των σύννεφων. Αφήστε τις πραγματικές δουλειές για την Τρίτη και την Τετάρτη. Η συγκέντρωσή σας μπορεί ακόμα να μην είναι ιδανική, αλλά το μυαλό σας δουλεύει ταχύτατα.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι τέλειες για δείπνα και τηλεφωνήματα, για καταστάσεις που απαιτούν τις εντυπωσιακές επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Και το σαββατοκύριακο σας βρίσκει να κάνετε βόλτα στην άγρια πλευρά.

Λέων

Ένα μικρό πρόβλημα μπορεί να μοιάζει μεγάλο τη Δευτέρα. Αν μπορείτε, μην γίνετε έξω φρενών. Την Τρίτη και την Τετάρτη, τα προβλήματα που παρουσιάζονται δεν είναι ανυπέρβλητα –θα απολαύσετε τις επιδιορθώσεις που θα χρειαστεί να κάνετε. Αν σας δοθεί ένας κουβάς με πίσσα, θα φτιάξετε ένα όμορφο μονοπάτι.

Η αισιοδοξία σας είναι ελκυστική. Μην εκπλαγείτε αν οι θαυμαστές σας ακολουθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή. Αυτό το σαββατοκύριακο νιώθετε πιο ευαίσθητοι απ’ όσο συνήθως, αλλά νιώθετε και έμπνευση για νέα δράση.

Παρθένος

Όλοι είναι διαφορετικοί. Αυτό είναι το ωραίο. Τη Δευτέρα μπορεί να ξεχάσετε ότι υπάρχει ομορφιά στην ποικιλία – και να ενοχληθείτε. Αντισταθείτε στον πειρασμό να είστε επικριτικοί. Δεν θα κάνουν όλοι τα πάντα με τον τρόπο που τα κάνετε εσείς. Και έτσι πρέπει να είναι. Στα μέσα της εβδομάδας είστε σχεδόν εριστικοί, αν και το βασικό θέμα είναι η έλλειψη πόρων παρά οτιδήποτε άλλο.

Δεν θα ταιριάξετε απόλυτα με κανέναν μέχρι την Πέμπτη ή την Παρασκευή, όταν η συμβατότητα θα έχει έντονη παρουσία. Εσείς και κάποιος που λατρεύετε, θα περάσετε μια μικρή περιπέτεια μαζί. Ακόμα κι αν δεν δείτε αυτό το άτομο το σαββατοκύριακο, κρατήστε ανοιχτές τις γραμμές επικοινωνίας.

Ζυγός

Με όλες αυτές τις μπάλες στον αέρα τη Δευτέρα, καλά θα κάνετε να κρατήσετε το κεφάλι σας χαμηλά. Έχετε δουλειά να κάνετε, ούτως ή άλλως. Μπορείτε να πάρετε μέρος στον ενθουσιασμό την Τρίτη – στο πάρτι ή στο παιχνίδι.

Η Τετάρτη είναι σχεδόν αποκλειστικά για σας και το ταίρι σας (ερωτικό ή επαγγελματικό). Αλλά η Πέμπτη έχει να κάνει με τους φίλους σας. Την Παρασκευή τα υλικά κέρδη σας θα ωχριούν μπροστά στα κοινωνικά. Το σαββατοκύριακο βρίσκει εσάς και την παρέα σας να μιλάτε σχεδόν ασταμάτητα.

Σκορπιός

Τη Δευτέρα έχετε την ευκαιρία να δείξετε το κρυφό πέρασμα, ανάμεσα στη βιβλιοθήκη και το θησαυροφυλάκιό σας. Είστε σχεδόν σαν τον James Bond σήμερα. Η φαντασία, το μυστήριο και τα κρυφά ταλέντα είναι γραμμένα στα άστρα. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι σχετικά πιο πρακτικές: Έχετε την υγεία σας κατά νου, όπως και τη δουλειά σας, όπως και το να βοηθήσετε έναν φίλο σας.

Αλλά η Πέμπτη και η Παρασκευή σας βάζουν σε ακόμα μια κατάσταση τύπου James Bond: Απαιτεί διπλωματική ικανότητα, τόλμη και εξυπνάδα. Αυτό το σαββατοκύριακο, παρασυρμένοι από την επιτυχία σας, μπορεί να έχετε όρεξη να πάρετε ένα ρίσκο. Μην το κάνετε. Ακόμα και οι μυστικοί πράκτορες, πρέπει μερικές φορές να είναι συντηρητικοί.

Τοξότης

Η καθημερινότητα έχει γίνει τελείως αδιάφορη για σας. Τη Δευτέρα, είναι ώρα να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Σκεφτείτε το μέλλον σε σχέση με το παρελθόν σας – δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και κάντε ένα σχέδιο. Βάλτε έναν δύο στόχους. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η ζωή σας υπό νέο φως είναι παιχνίδι που ξαφνικά απολαμβάνετε να παίζετε. Είναι λες και είστε παιδί ξανά.

Και την Πέμπτη και την Παρασκευή συμβαίνουν τόσα πολλά, που δεν έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε. Το Σάββατο και την Κυριακή, η πιο σημαντική ευθύνη σας θα είναι να κοιμηθείτε.

Αιγόκερως

Μπορείτε να πάρετε ό,τι θέλετε τη Δευτέρα – αρκεί να το ζητήσετε με τον σωστό τρόπο. Στείλτε το αίτημά σας μέσω email, όπου μπορείτε να το εκφράσετε σωστά. Θα εκπλαγείτε από το πόσο καλά θα αποδώσει αυτό. Την Τρίτη και την Τετάρτη η ασφάλεια είναι το μόνο που θέλετε, έτσι είναι φυσικό το γεγονός ότι μπορεί να στραφείτε στην οικογένειά σας.

Μέχρι την Πέμπτη, οι ανησυχίες σας θα έχουν εξαφανιστεί. Η δημιουργικότητα και η απόλαυση θα κυριαρχούν. Δεν είναι κακή ιδέα μια εκδρομή την Παρασκευή: Μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την καθαρότητα μέσα σας το σαββατοκύριακο. Την Κυριακή δεν έχετε διάθεση για επιφανειακές κουβέντες. Μπείτε στο ψητό.

Υδροχόος

Ένα μικρό εμπόδιο στη ροή των χρημάτων σας τη Δευτέρα, σας κάνει να ξανασκεφτείτε τι είναι σημαντικό για εσάς. Τίποτα δεν δείχνει πιο έντονα τι θεωρείτε σημαντικό, από το πού ξοδεύετε τα λεφτά σας. Την Τρίτη και την Τετάρτη, ένα μοτίβο στη ζωή σας που δεν είχατε προσέξει, γίνεται ξαφνικά εμφανέστατο. Το παρατηρείτε – πάνω απ’ όλα με περιέργεια.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή φέρνουν περισσότερες ευκαιρίες για μάθηση – μια συναρπαστική ανακάλυψη σας περιμένει. Αλλά το Σάββατο και την Κυριακή καταναλώνονται τόσο στις φλόγες του έρωτα, που δεν έχουν χώρο για μάθηση. Τυχεροί!

Ιχθύες

Μόνο και μόνο επειδή ξεκινήσατε ένα νέο πρότζεκτ, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το τελειώσετε. Μην ανησυχείτε τόσο για το τελικό προϊόν τη Δευτέρα. Απλώς ξεκινήστε. Θα βρείτε στην πορεία τι να κάνετε μετά και μπορείτε να αλλάξετε ταχύτητες όποτε θέλετε. Την Τρίτη και την Τετάρτη δεν ξέρετε που πηγαίνετε: Η σύγχυση, η ομίχλη και η συγκάλυψη έχουν έντονη παρουσία.

Αλλά την Πέμπτη ή την Παρασκευή ένα γλυκό σημείωμα από κάποιον που αγαπάτε, σας επιστρέφει σε σταθερό έδαφος. Αυτό το σαββατοκύριακο γεμίστε την μπανιέρα και κλείστε το τηλέφωνό σας.