Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός
ΟΙ λεπτομέρειες είναι συντριπτικές τη Δευτέρα και την Τρίτη. Κάτι μικρό, το μεταφορικό κερασάκι στην τούρτα, θα είναι το τέλος σας. Εκτός αν κάνετε κάτι υγιές για το μυαλό και το σώμα σας. Κάτι για να βγάλετε από μέσα σας την ένταση. Το τρέξιμο είναι μια επιλογή. Ή τα ομαδικά αθλήματα.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είστε τόσο πολύ κλεισμένοι στις σκέψεις σας, που θα ξεχάσετε να προσέξτε κάποιον άλλο που το έχει ανάγκη. Μόλις επικεντρωθείτε πάνω του, όλα τα άλλα θα λυθούν μόνα τους. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι δυσοίωνες και θα είστε χαμένοι στα όνειρά σας. Αλλά η Κυριακή είναι ανάλαφρη, διασκεδαστική και συναρπαστική.

Ταύρος

Η ζωή σας ανθίζει σαν λουλούδι αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη είστε πιο χαρούμενοι και αφοσιωμένοι απ’ όσο υπήρξατε για καιρό. Και η καρδιά σας χτυπάει πιο δυνατά από ποτέ. Εσείς και το ταίρι σας κάνετε καταπληκτική ομάδα. Λεφτά, συντροφικότητα και συναυλίες είναι γραμμένα στα άστρα την Τρίτη.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη επιστρέφετε στην πραγματική ζωή, αλλά όλα είναι πιο λαμπερά και καλύτερα απ’ όσο συνήθως. Κάποια αρκετά βαθιά συναισθήματα φτάνουν στην επιφάνεια την Παρασκευή, ενδιαφέρεστε ξεκάθαρα γι’ αυτό το άτομο. Το Σάββατο φέρνει μια παθιασμένη αλληλεπίδραση. Η Κυριακή σας βρίσκει λίγο πιο απόμακρους, σχεδόν σε φιλοσοφική διάθεση.

Δίδυμοι

Κάθε φορά που προσθέτετε τους αριθμούς τη Δευτέρα, καταλήγετε με διαφορετικό αποτέλεσμα. Εκνευριστικό! Το μυαλό σας είναι προφανώς σε άλλα θέματα. Σε άλλες ηπείρους, ίσως; Επικεντρωθείτε την Τρίτη, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε κάποιες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη μπορείτε να κλείσετε τον εγκέφαλό σας και να ψάξετε μόνο διασκεδαστικές στιγμές. Και ο έρωτας σας περιμένει. Την Παρασκευή μπαίνετε σε μια νέα φιλία ή σχέση, για την οποία δεν είστε σίγουροι. Το Σάββατο είστε σε λειτουργία παρατήρησης. Αλλά την Κυριακή, οι σχέσεις και οι συνεργάτες είναι θετικά θέματα. Όπως και η περιπέτεια.

Καρκίνος

Είστε συντονισμένοι στις αιχμές των πραγμάτων τη Δευτέρα: Στις αντιθέσεις, τις διακριτικές διακρίσεις. Είστε οξυδερκείς ως το τέλος. Αναλάβετε ένα πρότζεκτ που χρειάζεται βελτίωση, που θα σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους που θαυμάζετε και θα σας αφήνει να διασκεδάσετε.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, η απόλαυση θα είναι στο ελάχιστο επίπεδο. Ένα εμπόδιο στο δρόμο μιας σχέσης με κάποιον στο σπίτι σας προκαλεί δυσκολίες και η εβδομάδα τελειώνει με θολότητα. Μπαίνετε στο σαββατοκύριακο χωρίς να είστε σίγουροι για το πού στέκεστε. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας το σαββατοκύριακο. Ακυρώστε κοινωνικά σχέδια. Πετάξτε ελεύθεροι.

Λέων

Υπάρχουν λιγότερα χρήματα απ’ όσα θα θέλατε στην αρχή της εβδομάδας. Έτσι είναι η ζωή. Αλλά, παραδόξως, βρίσκεται τη φειδώ κάπως διασκεδαστική. Μπορείτε να φάτε μακαρόνια. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, είστε τόσο αφηρημένοι από όλα τα αστεία πράγματα που βγαίνουν από το στόμα των φίλων σας, που δεν σκέφτεστε καθόλου τα χρήματα (ή την έλλειψή τους).

Ένα δημιουργικό ραντεβού την Πέμπτη μπορεί να μην σας κοστίσει τίποτα. Την Παρασκευή και το Σάββατο, βαθιά θέματα και οικογενειακά προβλήματα είναι γραμμένα στα αστέρια, όπως και η δυνατή αίσθηση του εγωισμού. Η Κυριακή είναι φλογερή και ερωτική –τυχεροί!

Παρθένος

Είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το να περάσετε τη Δευτέρα και την Τρίτη καθαρίζοντας το αμάξι, το γραφείο σας, τα πάντα για την ακρίβεια. Έχετε ακουστικά. Έχετε καλή διάθεση. Και όταν η ζωή είναι τακτοποιημένη, το λατρεύετε. Νέα έργα έχουν έντονη παρουσία στο πρώτο μισό της εβδομάδας, αλλά μην δώσετε ακόμα λεφτά για να κάνετε πράξη τις ιδέες σας.

Να είστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας, ειδικά την Τετάρτη και την Πέμπτη. Την Παρασκευή μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι μερικοί στόχοι σας δεν είναι ρεαλιστικοί. Αλλά είστε το είδος των ανθρώπων που βρίσκουν κίνητρα στο αδύνατον. Αυτό το σαββατοκύριακο σας βρίσκει ανήσυχους και τολμηρούς.

Ζυγός

Μια ενοχλητική φωνή μέσα στο κεφάλι σας, είναι σαν ο δικός σας προσωπικός σχολιασμός τη Δευτέρα και την Τρίτη. Μακάρι να είχε τουλάχιστον αίσθηση του χιούμορ! Η σχολαστικότητά σας μπορεί να είναι η καταστροφή σας: Υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες που χρειάζονται τακτοποίηση.

Έπειτα, την Τετάρτη, τα άσχετα περιφερικά χάνονται… Και βρίσκεστε να κοιτάτε κατάματα κάποιον για τον οποίο έχετε πολύ δυνατά συναισθήματα. Αχ, η ομορφιά! Αχ, ο έρωτας! Το πάθος σας γι’ αυτό το άτομο σας κάνει να νιώθετε κτητικοί την Παρασκευή, αλλά δώστε του χώρο. Το Σάββατο νιώθετε ότι κάποιες μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας έρχονται, και την Κυριακή λάμπετε.

Σκορπιός

Ένα μυστικό βρίσκει το δρόμο του προς το μέρος σας, τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Γίνεστε ο έμπιστος κάποιου. Νιώθετε κολακευμένοι από την εμπιστοσύνη τους. Εσωτερικά, η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά θετική για σας. Στα μέσα της εβδομάδας, βέβαια, δεν έχετε υπομονή για ψιλοκουβέντες, λήψη αποφάσεων ή κοινωνικές καταστάσεις με όλες αυτές τις σκέψεις που κολυμπούν στο μυαλό σας.

Την Παρασκευή, ωστόσο, θα περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για εσάς. Τους ελκύετε. Και πρακτικά σας κάνουν είδωλα. Το Σάββατο και την Κυριακή παρασύρεστε λίγο από όλη αυτή την προσοχή.

Τοξότης

Όσο κι αν αξίζετε το μπόνους, η αρχή της εβδομάδας δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το ζητήσετε. Καλύτερα θα κάνετε να προσέχετε να μην ρίξετε τον καφέ σας. Κάνετε πενήντα χιλιάδες πράγματα ταυτόχρονα. Η γρήγορη και θολή κίνηση της Δευτέρας και της Τρίτης, χαλαρώνει σε φυσιολογικούς ρυθμούς την Τετάρτη και την Πέμπτη. Μπορεί ακόμα και να βρείτε χρόνο να κοινωνικοποιηθείτε!

Και μέχρι την Παρασκευή είστε σε κανονική αργή κίνηση. Αυτό σας δίνει αρκετό χρόνο για να σκεφτείτε το μέλλον. Αυτό το σαββατοκύριακο, ειδικά η Κυριακή, είναι ιδανικό για να βάλετε στόχους.

Αιγόκερως

Ένα απλό γεγονός, μικρό, όμορφο και αληθινό, σημαίνει τα πάντα για σας τη Δευτέρα. Λύνει ένα αίνιγμα που παιδεύατε εβδομάδες μέσα στο μυαλό σας. Μπορεί να σας φέρει τη διάθεση να κάνετε λίγη παραπάνω έρευνα, να μιλήσετε στο τηλέφωνο, να περάσετε στο επόμενο βήμα του έργου. Ή ίσως είστε έτοιμοι για ένα νέο έργο: Η Τετάρτη είναι ιδανική για να ξεκινήσετε κάτι.

Την Πέμπτη η ενέργεια σας περισσεύει. Η αποστασιοποίησή σας από συναισθηματικά θέματα την Παρασκευή, σας χαρίζει το ιδανικό πλαίσιο για να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Και το Σάββατο και την Κυριακή τρέχετε με πλήρη ταχύτητα προς την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου.

Υδροχόος

Όλα μοιάζουν ρόδινα στην επιφάνεια… Αλλά το ενδιαφέρον σας για τα κίνητρα των άλλων, σας κάνει να ερευνάτε βαθιά τη ζωή τη Δευτέρα και την Τρίτη. Δεν είναι ξεκάθαρο τι θα φέρει το μέλλον, ειδικά στα οικονομικά σας, γι’ αυτό προσέξετε στις επαγγελματικές συμφωνίες σας.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη έχουν να κάνουν λιγότερο με τα επαγγελματικά και περισσότερο με φίλους: Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον καινούργιο ή να συνδεθείτε με κάποιον όπως ποτέ άλλοτε. Η Παρασκευή σας βρίσκει ξανά επικεντρωμένους σε επαγγελματικά θέματα. Το Σάββατο, αποφύγετε καταστάσεις στις οποίες μπορεί να νιώσετε εκτεθειμένοι. Έπειτα, την Κυριακή, βγείτε τρέχοντας από το σπίτι και αξιοποιήστε την ημέρα.

Ιχθύες

Η διαίσθησή σας δεν θα σας απογοητεύσει στην αρχή της εβδομάδας. Μπορείτε να πάρετε μια απόφαση, χωρίς να ξέρετε όλα όσα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να ξέρετε. Αν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αλλάξετε πορεία αν μάθετε νέες πληροφορίες. Οι νέες πληροφορίες που φτάνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη, μπορεί να έρθουν παραδόξως με τη μορφή διαφωνίας από κάποιον που συνήθως συμφωνείτε. Αντιμετωπίστε τον με καλή πίστη.

Αλλά αν υποπτευθείτε ότι κάποιοι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν, όπως μπορεί να συμβεί αυτή την Παρασκευή ή το Σάββατο; Τότε, τι να κάνουμε, είστε πολύ υπέροχοι για να τους αφήσετε. Υψώστε το ανάστημά σας και θα ανταμειφθείτε την Κυριακή.