Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Αν κολλάτε στην κάθε λεπτομέρεια, το κεφάλι σας θα εκραγεί και κανείς δεν το θέλει αυτό. Τη Δευτέρα και την Τρίτη έχετε αργό ρυθμό, αλλά όχι τόσο αργό που να σας γίνεται εμμονή κάθε θέμα που μπορεί να αποδειχθεί ασήμαντο. Οι προθέσεις σας είναι καλές και σας νοιάζουν πραγματικά οι άνθρωποι που εμπλέκονται, όπως θα δείξετε στα μέσα της εβδομάδας.

Την Παρασκευή γοητεύστε κάποιον με χορό, μέχρι να του περάσει η κακή του διάθεση. Αλλά το σαββατοκύριακο κρατήστε τον χορό στο ελάχιστο – τα πόδια σας θέλουν ένα διάλειμμα και το άνετο κρεβάτι σας σάς περιμένει.

Ταύρος

Όλα μοιάζουν καλύτερα όταν υπάρχει μια γεύση ρομαντισμού, σωστά; Η μουσική είναι καλύτερη. Η τέχνη είναι πιο ενδιαφέρουσα. Τα χρήματα προσφέρουν πολύ περισσότερες δυνατότητες. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι σαν ήρεμο ταξίδι στα νερά της αγάπης. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή βρίσκεστε ξανά σε στεριά… Αλλά χαρούμενοι και με νοσταλγία και ενθουσιασμό για τη ζωή – ακόμα και για τις βαρετές, καθημερινές όψεις της.

Η αίσθηση τεμπελιάς υπάρχει στην εβδομάδα σας, αλλά προσπαθήστε να μην την αφήσετε να σας παρασύρει. Το σαββατοκύριακο έχει να κάνει με την ερωτική ζωή σας. Οι σχέσεις και ο γάμος είναι τα θέματα, όπως και το πάθος και η ζήλια. Έντονο!

Δίδυμοι

Όσο κι αν προσπαθείτε, η επικοινωνία δεν ρέει με ευκολία τη Δευτέρα και την Τρίτη – ειδικά με την οικογένειά σας. Καλύτερα να στείλετε email παρά να πάρετε τηλέφωνο. Την Τετάρτη μπορείτε να επιστρέψετε την προσοχή σας στα ερωτικά ενδιαφέροντα, θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία στην έκφραση στον τομέα αυτό. Είστε σχεδόν ποιητικοί.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή είστε πολύ απασχολημένοι και χαρούμενοι που έχετε κάποιον να ονειρεύεστε όλη μέρα. Αλλά το Σάββατο και την Κυριακή δεν σκέφτεστε κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό σας. Η υγεία και η ευεξία έχουν έντονη παρουσία.

Καρκίνος

Αν περιορίσετε το οπτικό πεδίο σας στην αρχή της εβδομάδας, τα σημαντικά στοιχεία θα ξεχωρίσουν. Το ρίσκο όταν υπεραναλύετε, είναι ότι σκέφτεστε υπερβολικά τα πάντα. Το καθάρισμα θα σας βοηθήσει. Μπορεί να ανακαλύψετε κάτι κάτω από τον καναπέ. Θέματα του σπιτιού κυριαρχούν την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή: Όχι μόνο όσα σχετίζονται με τις δουλειές του σπιτιού αλλά και με τους γείτονες, τους συγκατοίκους, τους ενοικιαστές, τα κατοικίδια κ.λπ.

Η οικιακή ευδαιμονία σας μπορεί να αντιμετωπίζει προκλήσεις. Βρείτε δικαιολογίες για να περάσετε χρόνο έξω. Το σαββατοκύριακο χαρακτηρίζεται από ένταση. Ανησυχείτε για μια οικονομική συναλλαγή. Φροντίστε να κατανοήσετε τους όρους πριν υπογράψετε.

Λέων

Είστε αφιερωμένοι στην τακτοποίηση των οικονομικών σας στην αρχή της εβδομάδας. Κρατήστε τις περιπέτειες που εμπλέκουν σπατάλη στο ελάχιστο. Ξέρετε πολύ καλά τι μπορούν και τι δεν μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα. Η Τετάρτη θα σας το αποδείξει αυτό: Οι φίλοι σας δεν είναι προς πώληση και τους αγαπάτε πιο πολύ απ’ όλα στη ζωή.

Και η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι γεμάτες φίλους. Προς το τέλος της εβδομάδας τα ραντεβού, η ικανοποίηση αναγκών και τα καλά συναισθήματα έχουν έντονη παρουσία. Το σαββατοκύριακο μια ιδέα για τη ζωή σας ταρακουνά και κοιτάτε τα πάντα με περισσότερο βάθος.

Παρθένος

Η τακτοποίηση του γραφείου σας, του αυτοκινήτου ή του σπιτιού σας τη Δευτέρα, θα επιτρέψει στο μυαλό σας να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά. Μπορεί να είναι πιο παραγωγική δουλειά απ’ όσο νομίζετε. Η Τρίτη είναι ιδανική για να μαζέψετε τα στρατεύματα για μια νέα επιχείρηση, αλλά προσέξτε τα αχρείαστα έξοδα την Τετάρτη και την Πέμπτη. Στο στάδιο αυτό θέλετε κάθε έξοδό σας να είναι απαραίτητο.

Η αναποφασιστικότητα σας καθυστερεί την Παρασκευή και περνάτε το σαββατοκύριακο σε διάθεση να μάθετε τα γεγονότα. Πιστοί στο χαρακτήρα σας, πριν κάνετε δραματικές κινήσεις, θέλετε να ξέρετε ακριβώς τι συμβαίνει.

Ζυγός

Η μαγική σας ικανότητα αυτή την εβδομάδα (ειδικά στην αρχή της) είναι η ανικανότητά σας να κρατήσετε κακία. Απλώς δεν σας ενδιαφέρει να κρατάτε αυτού του είδους την ενέργεια πάνω σας. Έχετε πολλά σημαντικά πράγματα να σκεφτείτε. Επιπλέον, ειδικά την Τρίτη θα είστε καταπληκτικοί ακροατές. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή χρησιμοποιήστε αυτές τις ικανότητές σας για να φλερτάρετε.

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι γεμάτο ομορφιά και κοινωνική ενέργεια, αλλά το σαββατοκύριακο σας βρίσκει κάπως μουτρωμένους. Τα χρηματικά θέματα σας βαραίνουν, όπως και αυτά της καριέρα σας. Κλείστε ραντεβού με τον καναπέ σας, με μια μάσκα ματιών και με χαλαρωτική μουσική.

Σκορπιός

Οι πληροφορίες που λαμβάνετε τη Δευτέρα σας βοηθούν απεριόριστα. Τώρα μπορείτε να σχεδιάσετε. Τώρα ξέρετε πού βαδίζετε. Σηκώστε το τηλέφωνο και βεβαιωθείτε ότι οι φίλοι σας φυλάνε τα νώτα σας. Την Τρίτη, αν χρειαστεί να κάνετε μια παράκαμψη για να φυλάξετε εσείς τα νώτα ενός φίλου, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνετε. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα σας χρειαστεί μια χάρη.

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας, οι αποφάσεις έρχονται πιο εύκολα απ’ όσο θα περιμένατε. Μια συμβουλή: Μερικές φορές η υποχώρηση είναι καταπληκτική λύση… Αλλά αυτό το σαββατοκύριακο είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και όλοι σας σέβονται. Γιατί να τους απογοητεύσετε;

Τοξότης

Οι άλλοι μπορεί να σας τρελάνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά γιατί να το δείξετε; Αφήστε τα κηρύγματα για καταστάσεις που έχουν σημασία. Υπάρχουν πολλές και δεν χρειάζεται να τσιγκλάτε τις καταστάσεις που είναι γεμάτες δράματα. Η συγκράτησή σας θα αποδώσει καλά. Μέχρι την Τετάρτη θα ανακηρυχτείτε το αγαπημένο άτομο κάποιου.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή φέρνουν ακόμα περισσότερο κομπλιμέντα στο κοινωνικό μέτωπο. Ωστόσο, κάτι βαθιά μέσα σας σάς ενοχλεί. Περάστε το σαββατοκύριακο λύνοντάς το. Προσέξτε τα όνειρά σας και αν νιώσετε άνετα, μιλήστε σε έναν φίλο.

Αιγόκερως

Ένα τηλεφώνημα από μακριά φέρνει πιο σχετικά νέα απ’ όσο θα περιμένατε στην αρχή της εβδομάδας. Και αν το άτομο στην άλλη άκρη είναι παλιός φίλος, η αλληλεπίδραση θα σας αφήσει προσγειωμένους και ικανοποιημένους. Την Τετάρτη είναι ώρα να αφήσετε το έδαφος. Αλλά μην περιμένετε να κάνετε αμέσως πρόοδο – οι νέες αποστολές θέλουν χρόνο.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι όλο δουλειά και σχεδόν καθόλου αποπληρωμή. Ακόμα. Έχετε υπομονή. Το σαββατοκύριακο τα θέματα της δουλειάς θα μοιάζουν ασήμαντα μπροστά στα κοινωνικά. Οι φίλοι σας είναι πολύ καλοί. Αποδεικνύουν τα εφικτά.

 Υδροχόος

Καλά θα κάνετε να φροντίσετε τις λεπτομέρειες από την αρχή, γιατί θα χρειαστεί να τις φροντίσετε κάποια στιγμή. Δεν είναι όλοι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς και το πρόβλημα μπορεί να είναι δικό σας. Καθαρίστε τον λαιμό σας και μιλήστε δυνατά. Την Τετάρτη, μια τυχαία αλληλεπίδραση με κάποιον που ξέρετε ελάχιστα, θα οδηγήσει σε μια ανακάλυψη. Πόσο σας αρέσει όταν συμβαίνει αυτό!

Και την Πέμπτη και την Παρασκευή, καθώς γυρνά το μυαλό σας, μπορεί να μπείτε αντανακλαστικά σε απομόνωση. Αντισταθείτε, οι συνδέσεις σας είναι πολύ σημαντικές τώρα. Το σαββατοκύριακο σας απασχολούν οι φιλοδοξίες για την καριέρα σας, αλλά η τρελή κοινωνική σας ζωή σας αποσπά την προσοχή το βράδυ.

Ιχθύες

Η αναλυτική σκέψη σας μπορεί να είναι υπερβολική για έναν φίλο που χρειάζεται παρηγοριά. Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος δράσης είναι απλώς να τους ακούσετε. Αν χρειάζεται να τους συμβουλεύσετε, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας. Η έκρηξη της πραγματικής άποψής σας δεν είναι απαραίτητα αυτό που χρειάζεται… Ειδικά αν η πραγματική σας άποψη είναι επικριτική προς αυτόν που ζητά τη συμβουλή.

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας ζητάτε χάρες που έχετε κάνει – και ίσως ακόμα και χρήματα. Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα σε μια φιλία, σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να ηρεμήσετε τα πράγματα. Αυτό το σαββατοκύριακο μην υποκύψετε στους καρχαρίες. Είστε από μόνοι σας πανέμορφα ψάρια.