Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Φτάνετε σε ξέφωτο στην αρχή της εβδομάδας, ένα ελάφι χορεύει κοντά σας και μπορείτε να δείτε μίλια μακριά. Με μεγαλύτερη σαφήνεια για το πού πηγαίνετε, έρχεται και περισσότερη ευχέρεια λόγου. Τα σωστά λόγια έρχονται με ευκολία στη γλώσσα σας. Η Τετάρτη και η Πέμπτη δεν είναι μέρες για δισταγμό.

Αν κυνηγήσετε τους στόχους σας με ενέργεια, θα μπορέσετε να κάνετε τα πιο τρελά σας όνειρα πραγματικότητα. Στο τέλος. Είστε ακόμα σε αρχικό επίπεδο. Την Παρασκευή και μέσα στο Σαββατοκύριακο, η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να σας δώσει τη φήμη του ψώνιου. Αποφύγετέ το, δείχνοντας έντονο ενθουσιασμό για τα έργα των φίλων σας.

Ταύρος

Είστε άνθρωποι, έτσι δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα ή να είστε τα πάντα για τους άλλους. Αλλά αυτό που είναι δύσκολο για εσάς, μπορεί να είναι παιχνιδάκι για κάποιον φίλο σας ή μπορεί να ξέρει κάποιον που ξέρει κάποιον. Αφήστε τα φυσικά ταλέντα των ανθρώπων γύρω σας να καθοδηγήσουν την επόμενη κίνησή σας.

Ένα δείπνο την Τετάρτη ή την Πέμπτη μπορεί να μετατραπεί σε συνάντηση για σχεδιασμό στρατηγικής. Κάντε το στο σπίτι σας, που έχει καλή ενέργεια αυτές τις μέρες. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μια διαμάχη για την εξουσία μπορεί να προκύψει ανάμεσα σε εσάς και σε έναν από τους πιο καλούς συμμάχους σας. Αντιμετωπίστε τους καλή την πίστη. Οι προθέσεις τους είναι αγνές.

Δίδυμοι

Η έμπνευση σας χτυπά τη Δευτέρα – ίσως με τη μορφή της ερωτικής μούσας. Το φλερτ έχει έντονη παρουσία και την Τρίτη. Ο τρόπος που σχετίζεστε με τους ανθρώπους που μόλις γνωρίσατε είναι ερωτικός – και γνωρίζετε πολλούς αυτές τις μέρες. Έτσι, η διάκριση ανάμεσα σε φίλους και εραστές είναι κάπως δύσκολη. Ωστόσο, η Τετάρτη και η Πέμπτη σας επιστρέφουν σε τελείως πρακτικά, μη κοινωνικά θέματα.

Την Παρασκευή μπαίνετε ξανά στην κοινωνική σφαίρα και μέσα στο Σαββατοκύριακο συνειδητοποιείτε ότι είστε η ζωή του πάρτι… Αν και στο πίσω μέρος του μυαλού σας σκέφτεστε σοβαρά πράγματα για την καριέρα σας.

 Καρκίνος

Η καλύτερη λύση τη Δευτέρα, μπορεί να είναι αυτή που μοιάζει πιο τραβηγμένη. Έχετε ταλέντο στην καινοτομία αυτές τις μέρες. Εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας, ακόμα κι αν οι ιδέες σας κάνουν τους άλλους να απορούν. Σηκώστε την κορυφή πιο ψηλά! Γίνετε παράξενοι!

Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι ημέρες εκρηκτικές: Η ενέργεια που υπάρχει είναι σχεδόν ορατή και παρέχει πολλές ευκαιρίες, τόσο κοινωνικές όσο και επαγγελματικές. Η ερωτική ζωή σας είναι στο πίσω μέρος του μυαλού σας, γιατί αυτό είναι γεμάτο με δημιουργικότητα και φιλοδοξία. Η έμπνευση είναι ευμετάβλητη, εκμεταλλευτείτε τη όσο την έχετε.

Λέων

Οι φίλοι σας είναι καλή επιρροή τη Δευτέρα και την Τρίτη. Λειτουργούν ως βατήρες για τις ιδέες σας και έχουν κι εκείνοι μερικές καλές ιδέες. Επιπλέον, δεν τους πειράζει που ξεκινάτε μία από τις τρελές ομιλίες σας για βατράχους ή για το ψήσιμο ή για τη φύση του έρωτα. Είστε μοναδικοί, αυτό είναι σίγουρο. Η Τετάρτη και η Πέμπτη σας βρίσκουν προσγειωμένους, μετριοπαθείς και βαθιά πλήρεις.

Και έπειτα, το κερασάκι στην τούρτα: Η Παρασκευή. Μια μέρα επιτυχίας. Το απόγειό σας. Ένα καλό κλείσιμο της εβδομάδας και μια καλή αρχή για το σαββατοκύριακο. Το Σάββατο και την Κυριακή είστε τόσο περήφανοι για τον εαυτό σας, που θα μπορούσατε να σκάσετε.

Παρθένος

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε βαθιές συνδέσεις τη Δευτέρα και την Τρίτη. Αυτή η εβδομάδα έχει τη πιθανότητα να γίνει είτε τέλεια είτε χάλια… Και ό,τι γίνει στην αρχή της, θα καθορίσει το πώς θα πάνε τα πράγματα. Οι σχέσεις είναι σημαντικές, όπως και οι λεπτομέρειες. Είστε πολύ καλοί στην επικοινωνία όταν το αποφασίζετε. Γι’ αυτό αποφασίστε το!

Την Τετάρτη και την Πέμπτη παίρνετε την ενέργειά σας από τους άλλους, έτσι βρεθείτε γύρω από ανθρώπους με καλή ενέργεια. Η Παρασκευή είναι τόσο γρήγορη που πρέπει να κρατήσετε το καπέλο πάνω στο κεφάλι σας, αλλά δεν θα ενοχληθείτε. Έχετε διάθεση για ενθουσιασμό και το σαββατοκύριακο σας τον προσφέρει.

Ζυγός

Δεν έχετε διάθεση για επιφανειακά πράγματα τη Δευτέρα. Αυτό που θέλετε είναι μια διανοητική συζήτηση. Βρείτε κάποιον που σας αρέσει στη συζήτηση – κάποιον πιο έξυπνο από εσάς – και αφεθείτε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θέλετε περισσότερο να κάνετε πράγματα παρά να νοιάζεστε για τα συναισθήματα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοείτε την ομορφιά που σας περιβάλλει. Μπορεί να σας εμπνεύσει.

Την Παρασκευή και το Σάββατο λαχταράτε να βρεθείτε κοντά σε δημιουργικούς ανθρώπους. Η Κυριακή σας επιτρέπει να δείτε με μεγάλη καθαρότητα την ευρύτερη εικόνα. Οι λεπτομέρειες θα είναι ασήμαντες.

Σκορπιός

Μια λεπτομέρεια που μοιάζει μικρή τη Δευτέρα, μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλο θέμα. Μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία. Αν τα χρήματα κάποιου άλλου εμπλέκονται στην προσπάθειά σας, δείξτε μεγάλη προσοχή. Το να διαχειριστείτε τη δική σας χασούρα, είναι πολύ πιο εύκολο απ’ το να είστε υπεύθυνοι για κάποιου άλλου.

Έπειτα, την Τετάρτη και την Πέμπτη πιθανότατα θα πάρετε ό,τι θελήσετε. Αφήστε τον έλεγχο των σχεδίων για βραδινό και θα εκπλαγείτε ευχάριστα απ’ αυτό που θα βρεθεί στο πιάτο σας. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε αυτό το σαββατοκύριακο, οδηγούνται εν μέρει από τον δικό σας εγωισμό. Προσέξτε το αυτό.

Τοξότης

Έχετε δουλέψει σκληρά τελευταία. Βάλτε τη μηχανή στη νεκρά και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει στην αρχή της εβδομάδας. Η φιλοδοξία είναι υγεία αλλά είναι και εξαντλητική… Και υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν μέρος της προσοχής σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη νιώθετε σχεδόν πνευματική σύνδεση με τους φίλους σας.

Οι ενέργειες σας δεν είναι συντονισμένες ακριβώς… Αλλά οι αντιθέσεις, συν η έντονη αγάπη μεταξύ σας, οδηγούν σε συναρπαστικές φιλοσοφικές κουβέντες. Αν έχετε να ταξιδέψετε το σαββατοκύριακο, θα πάει καταπληκτικά. Μέρος των θετικών που έχει το να αφήσετε κάποιον άλλον να σας οδηγήσει, είναι ότι έχετε χρόνο να απολαύσετε το ταξίδι.

Αιγόκερως

Το να γράψετε αυτά που νιώθετε, είναι ένα πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε τα συναισθήματά σας. Σκέφτεστε με λέξεις αυτές τις μέρες – και όσο πιο πολύ εκφράζεστε τόσο το καλύτερο. Επίσης, η σαφήνεια είναι αποτελεσματικό αντίδοτο στην ανευθυνότητα που φαίνεται να σας περιβάλει, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη κάποιος κολλάει πάνω σας. Το να επικεντρωθείτε πάνω του μπορεί να σας εξαντλήσει, αλλά θα λύσει το άγχος του. Η Παρασκευή δεν εύκολη ημέρα, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και αυτό δεν είναι βοηθητικό. Αυτό το σαββατοκύριακο οι φίλοι σας είναι πιο απαιτητικοί από ποτέ. Σας αγαπούν, αυτό είναι όλο.

 Υδροχόος

Μια ερωτική σχέση σας ξεσηκώνει τη Δευτέρα και σας μεταφέρει στη Σελήνη. Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που βρεθήκατε εκεί και η αλλαγή περιβάλλοντος είναι ευχάριστη. Και η Τρίτη είναι καταπληκτική ημέρα: Περάστε τη χτίζοντας κάστρα από αστερόσκονη. Αλλά την Τετάρτη και την Πέμπτη οι ευθύνες σας έχουν προτεραιότητα.

Προσπαθήστε να κάνετε λίγη γυμναστική ενώ κάνετε τις δουλειές σας. Αν πρέπει να κάνετε μια εξωτερική εργασία, πηγαίνετε με τα πόδια και όχι με το αυτοκίνητο. Την Παρασκευή θα μπορέσετε να αφιερωθείτε στον έρωτα που ανθίζει. Αυτό το Σαββατοκύριακο, πειραματιστείτε: Δοκιμάστε ένα νέο μέρος ή φορέστε μια περίεργη μπλούζα.

 Ιχθύες

Είναι κατανοητό αν νιώθετε πνιγμένοι στην αρχή της εβδομάδας. Αν δεν έχετε διάθεση να κάνετε πολλά, μην κάνετε. Βάλτε μουσική και απασχοληθείτε με δουλειές του σπιτιού. Το πλύσιμο των πιάτων μπορεί να αποδειχθεί θεραπευτικό. Το σκούπισμα διασκεδαστικό.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη η διασκέδαση έρχεται με πολύ πιο συναρπαστική μορφή από το πλύσιμο και το σκούπισμα. Με απλά λόγια, ο έρωτας σας περιβάλλει. Αλλά την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο θα έχετε διάθεση να μείνετε μόνοι. Δεν φταίτε για τη διάθεσή σας. Απλώς έχετε πολλά στο μυαλό σας.