Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

 Κριός

Είστε στο αρχικό στάδιο της ανανέωσης τη Δευτέρα, το οποίο είναι άβολο και κινείται με αργό ρυθμό. Μέχρι την Τρίτη όμως, θα νιώσετε πολύ πιο ζωηροί. Την Τετάρτη, σηκωθείτε νωρίς απ’ το κρεβάτι και πηγαίνετε πρώτοι στη δουλειά. Η Πέμπτη και η Παρασκευή σας βρίσκουν να τεντώνετε τους μύες σας, να κάνετε πολλά πράγματα και να ανανεώνετε τη φήμη σας.

Το τι κάνετε, είναι σχεδόν εξίσου σημαντικό με τον τρόπο που το κάνετε. Το Σάββατο και την Κυριακή είστε πολύ ευχαριστημένοι με τις πρόσφατες επιτυχίες σας… Θα θέλετε να βάλετε ένα χαρτί περιτυλίγματος πάνω στο τραπέζι για να σχεδιάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας.

Ταύρος

Η ένταση αυτών που περνάτε, λέει πολλά για το πόσα πολλά σημαίνει για εσάς αυτό το άτομο. Δεν θέλετε απαραιτήτως να δημοσιοποιήσετε αυτά που νιώθετε, αλλά οι άλλοι το βλέπουν γραμμένο στο κούτελό σας. Το να το συζητήσετε μπορεί να είναι καλύτερη στρατηγική απ’ το να κάνετε ότι το αγνοείτε. Μια φιλοσοφική συζήτηση με έναν γνωστό την Τετάρτη, θα φανεί πιο χρήσιμη απ’ ότι θα πιστεύατε.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή σας βρίσκουν προσγειωμένους, φιλοπερίεργους και χαρούμενους. Και έχετε διάθεση για ταξίδια. Καλό θα σας έκαναν λίγες διακοπές. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να περιλαμβάνει διαμάχες για την εξουσία και παράξενες αλληλεπιδράσεις… Ωστόσο, εσείς περάστε το ονειρευόμενοι αμμουδερές παραλίες.

Δίδυμοι

Βλέπετε τη ζωή σαν μαθηματικό πρόβλημα τη Δευτέρα, και περνάτε την ημέρα προσπαθώντας να καθορίσετε ποιες είναι οι σχετικές μεταβλητές. Αυτή η υπολογιστική οπτική σας βοηθάει με τα πάντα. Θα είναι χρήσιμη την Τρίτη και την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια μακράς συζήτησης με έναν πολύ έξυπνο φίλο σας… Όσες ιδέες και γνώσεις κι αν έχετε, το κήρυγμα δεν θα σας βγάλει πουθενά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή οι αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους είναι πιο δύσκολες απ’ ότι συνήθως, ειδικά οι συζητήσεις που σχετίζονται με τη δουλειά. Το Σάββατο και την Κυριακή, κατακλύζεστε από μεγάλες ιδέες.

Καρκίνος

Είναι λες και βρίσκεστε μέσα σε πλοίο στη μέση μιας καταιγίδας: Τη μια στιγμή μια καρέκλα βρίσκεται δίπλα σας, την επόμενη βρίσκεται στο απέναντι μέρος της αίθουσας. Με όλα να γλιστράνε και να σύρονται, η Δευτέρα δεν είναι κατάλληλη για να εμπλακείτε με οτιδήποτε μακροπρόθεσμο και δεσμευτικό. Περιμένετε μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα και να ξέρετε με τι ακριβώς έχετε να κάνετε.

Την Τρίτη και την Τετάρτη κάντε κάτι που θα σας αναζωογονήσει, όπως μια συνεδρία σε σπα ή κολύμπι. Την Πέμπτη και την Παρασκευή μην διστάσετε να κάνετε… σχεδόν τίποτα, ίσως να δείτε τηλεόραση;. Το Σάββατο και η Κυριακή προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για να δείτε τους φίλους σας. Προσέξτε μόνο μην ξεκινήσετε καβγάδες για λεφτά.

Λέων

Μια όμορφη αντίκα μπαίνει στη ζωή σας τη Δευτέρα ή κάτι άλλο που σας αρέσει να συλλέγετε. Σε κάθε περίπτωση, η Δευτέρα είναι ως εξής: ικανοποιητική, ελαφρώς εγωκεντρική και όχι ιδιαίτερα ενεργητική. Έπειτα, την Τρίτη ένας κομήτης αγάπης σκάει στη Γη και οι καυτές φλόγες της ερωτικής ευτυχίας καίνε μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

Μέχρι το πρωί της Πέμπτης οι φλόγες θα έχουν χαθεί και θα επιστρέψετε στα εδάφη της καθημερινότητας… Αν και μερικοί δαυλοί θα φωτίζουν στις γωνίες. Την Παρασκευή απασχολείστε από άλλους, αλλά το Σαββατοκύριακο το μυαλό σας επιστρέφει στο θέμα του έρωτα.

Παρθένος

Όλοι έχουμε διαφορετικούς τρόπους να περνάμε την ημέρα και διαφορετικούς τρόπους που βλέπουμε τα πράγματα. Σας ενδιαφέρει η οπτική κάποιου άλλου τη Δευτέρα, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι συμφωνείτε με αυτή. Την Τρίτη και την Τετάρτη η ενεργητικότητα και το σθένος σας δεν ταιριάζουν με την αδράνεια που σας περιβάλλει… Αυτή σας χαλάει και τη διάθεση, τουλάχιστον έως την Πέμπτη.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι πολύ καλές ημέρες, γεμάτες μπαλόνια που αιωρούνται και ρομαντισμό. Να είστε ανοιχτόμυαλοι το Σαββατοκύριακο: Θα μάθετε έναν φανταστικό και εύκολο τρόπο να κάνετε κάτι που ήταν για εσάς δύσκολο και ενοχλητικό.

Ζυγός

Το να διαχειρίζεστε σωστά τα λεφτά σας δεν σημαίνει ότι είστε εγωιστές, σημαίνει ότι είστε έξυπνοι. Ωστόσο, τη Δευτέρα οι οικονομικές συνδιαλλαγές σας κάνουν να σκεφτείτε τις αξίες σας, που δεν είναι κακό θέμα προς σκέψη. Η Τρίτη και η Τετάρτη έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα και την έκφραση. Τα τωρινά πρότζεκτ που δουλεύετε, σας προκαλούν με τρόπους που δεν περιμένατε.

Την Πέμπτη ξυπνάτε και νιώθετε περίεργα χωρίς κάποιον προφανή λόγο. Η Παρασκευή σας βρίσκει να νιώθετε γενική νοσταλγία. Το Σαββατοκύριακο προσφέρει συγκέντρωση, έρωτα και διασκέδαση. Εσείς και το ταίρι σας προφανώς θα κυριαρχήσετε στον κόσμο.

 Σκορπιός

Εσείς είστε ο ήλιος και οι φίλοι σας οι πλανήτες. Είστε το κέντρο της βαρύτητας. Δεν θα θέλατε κάτι διαφορετικό: Είναι εξαιρετικά κολακευτικό να βασίζονται πάνω σας τόσοι άνθρωποι, που είναι υπέροχοι από μόνοι τους. Η Τρίτη και η Τετάρτη καθορίζονται από φιλοσοφικά ερωτήματα και την πιθανότητα να επηρεαστείτε απ’ τους άλλους: Μπορεί να αγοράσετε κάτι που θα διαπιστώσετε ότι δεν χρειάζεστε σχεδόν καθόλου.

Αλλά την Πέμπτη και την Παρασκευή είστε εύστροφοι, αποφασισμένοι και έχετε τον έλεγχο. Αντίθετα με το Σαββατοκύριακο, που υπάρχει ένταση στο σπίτι. Κάτι που θα σας πει κάποιος, πυροδοτεί μια απρόσμενη έκρηξη. Αλλά δείτε τη θετική πλευρά: Τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Τοξότης

Είστε σε βαθιά κτητική διάθεση τη Δευτέρα και μπορεί να θέλετε να μείνετε μόνοι. Το υποσυνείδητό σας βρίσκεται σε υπερδιέγερση αυτή τη στιγμή, προσπαθεί να συμφιλιώσει την ευρύτερη εικόνα με την εσωτερική εικόνα. Οι φίλοι σας μπορεί να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα θέματά σας την Τρίτη και την Τετάρτη: Η διερεύνηση είναι ιδανική για την ενέργεια της ομάδας.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μια καλή ιδέα είναι να βρεθείτε σε μια έκθεση και να εκτιμήσετε την τέχνη. Η διέγερση είναι καλή. Η αυθεντική σκέψη είναι καλή. Το Σάββατο και την Κυριακή μιλάτε τόσο πολύ σε φίλους, σε αγνώστους, ακόμα και στον εαυτό σας, που πονάει το σαγόνι σας.

Αιγόκερως

Η οργάνωση είναι το πρώτο βήμα. Έχετε τον σωστό τρόπο σκέψης για να πάρετε μακροπρόθεσμες αποφάσεις τη Δευτέρα. Αλλά θα πρέπει να φροντίσετε ότι έχετε βάλει τα πράγματα σε μια τάξη… Τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο τακτικά όσο φαίνονται. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η πειθαρχία είναι το κλειδί. Μπορεί ξαφνικά να ανησυχείτε ότι αυτά που πιστεύατε ότι είναι δυνατά, δεν είναι.

Χαζομάρες! Γελοιότητες! Μπορείτε να κάνετε τα πάντα, όπως δείχνουν η Πέμπτη και η Παρασκευή. Τα επιτεύγματά σας μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι εντυπωσιακά, αλλά έχετε μόλις ξεκινήσει. Αυτό το Σαββατοκύριακο καθαρίστε το τραπέζι της κουζίνας και ξεκινήστε τη δουλειά σε πολλά νέα σχέδια.

 Υδροχόος

Το μέλλον της καριέρας σας ποτέ δεν σας φαινόταν λιγότερο σαφές. Η Δευτέρα είναι μια τυπική Δευτέρα, περιμένετε μερικές ενοχλητικές ερωτήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Συμπαρασταθείτε σε φίλους την Τρίτη, για να αποκτήσετε προοπτική. Έπειτα, θα ξεκινήσετε την Τετάρτη με μια αίσθηση επέκτασης, την αίσθηση ότι όλα είναι δυνατά. Κρατήστε αυτό το συναίσθημα.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή έχετε πάρα πολλά να κάνετε, για να είστε αφηρημένοι και να σκέφτεστε το μέλλον. Αλλά το Σάββατο και η Κυριακή είναι καταπληκτικές ημέρες, γεμάτες έμπνευση. Θα έχετε όλο τον χρόνο του κόσμου να αναλογιστείτε ό,τι θέλετε.

 Ιχθύες

Νομικά και οικονομικά θέματα είναι ασαφή στην αρχή της εβδομάδας. Αν πρέπει να τακτοποιήσετε κάποια συναλλαγή τη Δευτέρα, φροντίστε να το κάνετε κατά πρόσωπο. Την Τρίτη και την Τετάρτη δεν χρειάζεται να είστε τόσο προσεκτικοί, όλα πάνε φυσικά όπως τα θέλατε… Αλλά φροντίστε να κάνετε το σωστό και θα κάνετε μεγάλη πρόοδο σε πολλά σημαντικά σχέδια, που πιστεύατε κάποτε ότι είναι αδύνατον να ολοκληρωθούν.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ένας φίλος χρειάζεται βοήθεια και μπορεί να μην ξέρει πώς να τη ζητήσει. Περιμένετε τον. Το Σάββατο και την Κυριακή έχετε πάλι γενναιόδωρη διάθεση. Η συμβουλή σας είναι καταπληκτική, γι’ αυτό μοιράστε τη γενναιόδωρα.