Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Την υποστήριξη και τη βοήθεια που χρειάζεστε τη Δευτέρα; Θα την λάβετε, καθώς έχετε έναν φίλο που είναι έτοιμος και σας περιμένει. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η τύχη δεν είναι τόσο πολύ με το μέρος σας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε την ενόχληση να σας παρασύρει και να θυμάστε δεν μπορούν όλα να πηγαίνουν όπως τα θέλετε όλη την ώρα.

Την Πέμπτη όλα θα είναι καλά και πάλι. Είναι μία απ’ αυτές τις εβδομάδες που έχουν σκαμπανεβάσματα. Η διασκέδαση σας την Παρασκευή θα είναι γεμάτη αυθορμητισμό και απρόσμενη ποικιλία (το καλύτερο είδος), αλλά το Σάββατο και η Κυριακή είναι πιο ήρεμες μέρες και σιωπηλά ικανοποιητικές.

 Ταύρος

Τη Δευτέρα είναι λες και ξυπνάτε μέσα σε καρτούν, όλα μοιάζουν οικεία κυρίως αλλά παραμορφωμένα. Μην δίνεται μεγάλη σημασία γιατί θα τρελαθείτε. Την Τρίτη και την Τετάρτη αν νιώθετε σαν μοναχικοί πιλότοι ενός διαστημόπλοιου που κατευθύνεται στον Άρη, ενοχλήστε έναν φίλο και πείτε του να σας φέρει πίσω στη γη.
Δεν είναι στη φύση σας να είστε βιαστικοί, αλλά τα αισθήματα βιασύνης είναι έντονα την Πέμπτη και την Παρασκευή. Ξανά: περίεργο. Παίρνετε βαθιές ανάσες. Έχετε αργό ρυθμό. Όλα τα άλλα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό (και ακόμα καλύτερα) αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δίδυμοι

Αντί να είστε άκαμπτοι στις απόψεις σας, μπορείτε να είστε ρευστοί, διάφανοι και προσαρμοστικοί. Σε τι σας χρησιμεύει το πείσμα; Βρίσκεστε ιδιαίτερα επηρεασμένοι από κάποιον άλλο στην αρχή της εβδομάδας και εμπνευσμένοι απ’ αυτόν περνάτε το μέσο της εβδομάδας σκεπτόμενοι ριζικές αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας.
Από την Πέμπτη και την Παρασκευή, είστε μηχανή που καταναλώνει συμβουλές. Δεν αφήνει καμία πέτρα στη θέση της και εξουθενώνει τους φίλους της. Μέχρι το Σαββατοκύριακο μπορείτε να επικεντρωθείτε πολύ καλύτερα απ’ όσο έχετε καταφέρει εδώ και καιρό. Ωστόσο, η συγκέντρωση και η σαφήνεια δεν είναι το ίδιο και για να φτάσετε στη σαφήνεια έχετε ακόμα λίγο δρόμο.

Καρκίνος

Ασκείτε συναισθηματική επιρροή στους ανθρώπους γύρω σας, αλλά μην επιλέξετε τα συναισθήματα τη Δευτέρα, επιλέξτε τις ιδέες. Το σταθερό σας έδαφος είναι η λογική αυτή τη στιγμή. Η Τρίτη και η Τετάρτη σάς αφήνουν περισσότερο χρόνο για να επιτρέψετε στο μυαλό σας να περιπλανηθεί. Μπορεί να αποφασίσετε να περιπλανηθείτε και κυριολεκτικά σε ένα πάρκο, σε ένα εμπορικό κέντρο ή ακόμα και να κάνετε μια βόλτα με το αυτοκίνητο.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι καθημερινές ευθύνες στρέφουν τις σκέψεις σας σε πρακτικά θέματα (ξανά, μην αντιδράτε συναισθηματικά). Το Σάββατο και η Κυριακή είναι γεμάτες ανθρώπους –ίσως στο πρόγραμμα να είναι κάποιο πάρτι; Αν όχι, ίσως θα έπρεπε.

Λέων

Είναι έξυπνο να καταπιείτε την περηφάνια σας τη Δευτέρα. Ποιος την χρειάζεται; Αυτή τη στιγμή, μόνο στον δρόμο σας μπαίνει. Η Τρίτη και η Τετάρτη προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες για να ακούσετε τους άλλους, όπως και τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να προσποιείστε ότι έχετε απαντήσεις που δεν έχετε.

Θα απολαύσετε τη μάθηση την Πέμπτη και την πρόκληση (ίσως και αλλαγή) της άποψής σας την Παρασκευή. Μπορεί κάποτε να σας έμοιαζαν όλα ξεκάθαρα, αλλά το Σαββατοκύριακο φέρνει τα νέα ότι τίποτα δεν είναι άσπρο ή μαύρο –ένα σημαντικό μάθημα και κάτι που καλό είναι να μην ξεχνάτε.

Παρθένος

Ακόμα βαδίζετε προς την ίδια κατεύθυνση, απλώς παίρνετε μια άλλη διαδρομή προς τα κει: Έτσι βλέπετε τον εαυτό σας τη Δευτέρα. Είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι που είστε τόσο οργανωμένοι. Οι άλλοι γύρω σας μπορεί να μην είναι τόσο όσο εσείς (Γιατί είστε πάντα εσείς οι πιο οργανωμένοι;) αλλά δεν τους λείπει η κατεύθυνση.

Αντί να κατακρίνετε τις μεθόδους τους, απολαύστε αυτά που έχετε κοινά. Αν και, μιλώντας για τα πράγματα που έχετε κοινά, οι πόροι στενεύουν την Πέμπτη και την Παρασκευή και μια γενναιόδωρη παρόρμηση να δώσετε αυτά που έχετε μπορεί να μην και η καλύτερη. Η συμβατότητα και το φιλοσοφικό βάθος κάνουν ενδιαφέρον το Σαββατοκύριακο.

Ζυγός

Ό,τι κι αν φορέσετε τη Δευτέρα, η μέρα θα είναι πολύ διασκεδαστική –γι’ αυτό βάλτε κάτι τρελό. Χρώματα! Ρίγες! Δοκιμάστε κάτι νέο! Οι άλλοι θα αντιδράσουν με απρόσμενο ενθουσιασμό. Στο μέσο της εβδομάδας, οι καθημερινές όψεις της ζωής μπορεί απειλούν να ρίξουν το βλέμμα σας στο πάτωμα… Οι παγοκρύσταλλοι που κρέμονται από τους υπονόμους θα σας θυμίσουν παραδόξως καρότα και μεσαιωνικά όπλα και άλλα περίεργα αντικείμενα.

Με τα πολλά, η ομορφιά του κόσμου θα σας καταπλήξει. Η Πέμπτη και η Παρασκευή θα είναι όπως τις κάνετε εσείς και το Σαββατοκύριακο είναι μια μεγάλη, αρμονική ονειροπόληση.

 Σκορπιός

Η πρόσφατη ένταση στο σπίτι σας μπορεί να εκραγεί με μορφή συναισθηματικού ξεσπάσματος τη Δευτέρα –αλλά πάρτε το ελαφρά. Τουλάχιστον όλα τα θέματα είναι ανοιχτά και αυτό είναι καλύτερο απ’ το να τα κρατάτε σε κρυφά ντουλάπια. Εξάλλου, η Τρίτη και η Τετάρτη θα είναι γεμάτες δραστηριότητες έξω από το σπίτι και μπορεί να σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα, τουλάχιστον για λίγο.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα χαρείτε να βοηθήσετε τους άλλους. Μέχρι το Σάββατο έχετε εστιάσει σε έναν μόνο άνθρωπο. Περάστε την Κυριακή επικεντρωμένοι σε αυτή τη σχέση.

Τοξότης

Τίποτα δεν σας συναρπάζει περισσότερο τη Δευτέρα απ’ την απλή ανταλλαγή ιδεών –δεν έχει μεγάλη σημασία με ποιον τις ανταλλάσσετε. Όλοι φέρνουν όψεις της δικής τους ζωής στη συζήτηση και οι ζωές όλων είναι διαφορετικές. Ακούτε την αναπόληση του παρελθόντος κάποιου στο μέσο της εβδομάδας: Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε σκέψεις για το δικό σας παρελθόν…

Αλλά τα ρομαντικά γεγονότα της Πέμπτης και της Παρασκευής σας φέρνουν και πάλι για τα καλά στο παρόν. Το Σάββατο και την Κυριακή, η επικοινωνία είναι καλή, όπως και το φαγητό. Μην το παρακάνετε, αλλά μην ντρέπεστε κιόλας.

Αιγόκερως

Ξέρετε τι λένε για τα καλύτερα σχέδια που κάνουμε; Όσο κι αν προσπαθείτε να κάνετε τα πράγματα να πάνε όπως θέλετε εσείς τη Δευτέρα, θα είναι μια τρελή ημέρα και σε κάποιο σημείο, θα είναι πιο εύλογο να πάρετε έναν πιο παθητικό ρόλο. Την Τρίτη και την Τετάρτη η διασκέδαση έρχεται από δημιουργικές προσπάθειες –τέχνη, μουσική, ποίηση.

Αλλά προς το τέλος της εβδομάδας, θα διασκεδάσετε όπου βρείτε τη διασκέδαση. Η ανησυχία είναι έντονη αυτή τη στιγμή. Αλλά μέχρι το Σάββατο. Το Σάββατο και η Κυριακή είναι υπέροχες ημέρες. Ένα παιδί μπορεί να σας πει κάποιο αστείο που θα κάνει τους κοιλιακούς σας να πονάνε όλη την ημέρα.

Υδροχόος

Ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικός τη Δευτέρα –ακόμα και μέσα απ’ το τηλέφωνο περνάει στους υπόλοιπους. Οι άλλοι σας ακούνε προσεκτικά. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι γεμάτες οικονομικές ανησυχίες για να νιώσετε ότι έχετε θετική επιρροή στους άλλους γύρω σας.

Αλλά την Πέμπτη, τα χρήματα ούτε που σας περνούν από το μυαλό –εκτός για θέματα που έχουν να κάνουν με τον αλτρουισμό. Η Παρασκευή σας βρίσκει να σκέφτεστε ανώτερα θέματα, όπως η φιλανθρωπία και η ελευθερία, αλλά το Σαββατοκύριακο επιστρέφει τη σκέψη σας σε πολύ μικρότερες ανησυχίες. Την Κυριακή εκφραστείτε εκκεντρικά.

Ιχθύες

Με όλα αυτά που περνάνε από το μυαλό σας τη Δευτέρα, είναι δύσκολο να δείτε καθαρά. Γι’ αυτό επικεντρωθείτε σε ένα πράγμα και κάντε το καλά. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι πιο πρόσφορες για πειραματισμούς. Ο μετασχηματισμός και η εκ νέου ανακάλυψη – ειδικά σε προσωπικό επίπεδο – έχουν έντονη παρουσία.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ότι ανακαλύψεις κάνατε πιο πριν μέσα στην εβδομάδα ξαφνικά θα βρεθούν υπό αμφισβήτηση, αλλά αυτό συμβαίνει πάντα όταν ένας έξυπνος άνθρωπος σκέφτεται ευφυώς για τη δική του ευφυΐα: μια ατελείωτη εγκεφαλική ομίχλη. Σταθεροποιηθείτε στη γη αυτό το Σαββατοκύριακο. Βάλτε μουσική και βγάλτε τα παπούτσια σας.