Αστρολογία – Δίας στον Υδροχόο: Αυτά θα είναι τα τυχερά ζώδια

Αστρολογία – Δίας στον Υδροχόο: Αυτά θα είναι τα τυχερά ζώδια

Η επιστροφή του Δία στον Υδροχόο θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια απο τις 28 Ιουλίου .

Κάθε φορά που ο Δίας αποφασίζει να κάνει «τα δικά του»… το κάνει με σπουδαίο τρόπο, όταν βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Ειδικά για τον Σκορπιό, τον Τοξότη και τους Ιχθύες!

Όταν ο Δίας διέρχεται οποιοδήποτε ζώδιο, παραμένει για λίγο για να βεβαιωθεί ότι επιτυγχάνει το σκοπό του. Και ποιος είναι ο σκοπός του Δία; Όταν αυτός ο γιγαντιαίος πλανήτης βρίσκεται στον Υδροχόο, ένα αέρινο ζώδιο, αναμένουμε τρελά επίπεδα περιπέτειας, επέκταση μυαλού, βαθιά ενδοσκόπηση, ευρεία προοπτική – και αυτοεκτίμηση.

Αυτοί οι δύο μαζί – Δίας και Υδροχόος – είναι σαν αδελφές ψυχές! Προορίζονται να είναι μαζί και να κάνουν πάντα το σωστό.. τόσο ο ένας για τον άλλον, όσο και για όλους εμάς. Η 28η Ιουλίου πλησιάζει… και είναι η μέρα, που ο μεγάλος και υπεύθυνος φίλος μας θα επιστρέψει στον Υδροχόο. Αν έχετε ακούσει ποτέ την έκφραση: «τώρα όλα είναι εντάξει», τότε αυτή, είναι η ετικέτα αυτής της επιστροφής.

Είναι όλα καλά, φίλοι μου. Τώρα, ενώ αυτή η διέλευση είναι καλή για όλα τα ζώδια, υπάρχουν τρία, που αφομοιώνουν πραγματικά όλα όσα αφορούν την εξερεύνηση των πλεονεκτημάτων του Δία στον Υδροχόο.

Συγκεκριμένα δύο ζώδια του νερού και το ζώδιο που κυβερνά ο Δίας. Λογικό ακούγεται! Ποια ζώδια θα δουν να εκτοξεύεται η αυτοεκτίμησή τους στη στρατόσφαιρα στις 28 Ιουλίου;

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που είναι διαρκώς ανοιχτό στις αλλαγές κι έχει φωτισμένη σκέψη, είστε εσείς Σκορπιέ. Με τον Δία στον Υδροχόο, όχι μόνο θα νιώσετε τολμηροί και ελεύθεροι, αλλά θα θελήσετε να εκμεταλλευτείτε τις πιθανότητες. Υπάρχουν πολλά που δεν έχετε κάνει ακόμα κι αυτή η διέλευση θα σας εμπνεύσει να κάνετε σχεδόν όλα όσα έχετε ονειρευτεί. Η αυτοπεποίθησή σας πρόκειται να σπάσει την κλίμακα Ρίχτερ! Και με το άγγιγμα του Υδροχόου; Ε! ας πούμε ότι θα νιώσετε βαθιά διαισθητικοί, σχεδόν ενορατικοί.

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, Σκορπιέ – λες και χρειάζεται να το πω αυτό, σ’ ένα πλάσμα που είναι γεμάτο από ατόφια αυτοεκτίμηση. Η μετουσίωση του λόγου σε πράξη είναι αυτό που συμβαίνει με τον ερχομό της 28ης Ιουλίου και θα είστε εντελώς μέσα στον τομέα σας. Δεν τρέχει τίποτα για σας, κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης. Γιατί θα βάλετε τα δυνατά σας, ελπίζοντας για τη νίκη. Ποιος φοβάται; Σίγουρα όχι εσείς!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Πρόκειται να νιώσετε μια ψυχική ανάταση… κι αυτή με τη σειρά της, θα σας ωθήσει να εμψυχώσετε τους άλλους. Η αυτοεκτίμηση είναι μια περιστρεφόμενη πόρτα για εσάς – μέχρι να γράψει το όνομά σας, ο κυβερνήτης πλανήτης σας στον κοσμικό προγραμματιστή εκδηλώσεων και να σφραγίσει τη συμφωνία που αφορά την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση.

Οι άνθρωποι θα παρατηρήσουν ότι τα διαθέτετε και τα δύο! Κι ενώ μερικοί μπορεί να διαβάσουν αυτή τη γραμμή και να γελάσουν κυνικά, η αλήθεια είναι πως τα έχετε όλα. Δεν ενδιαφέρεστε για δράματα. Απομακρύνεστε από ό, τι θεωρείτε περιττό κι αυτό σας κάνει να φαίνεστε «φωτισμένοι» ή ευτυχισμένοι. Η αυτοεκτίμησή σας είναι καταπληκτική και όλοι γύρω σας θα θέλουν να είναι ακριβώς σαν εσάς. Και πόσο υπέροχο είναι αυτό για εσάς, αφού λατρεύετε την προσοχή και χαίρεστε να βοηθάτε τους άλλους να ζούνε όμορφα. Όλα είναι πολύ καλά για εσάς φίλοι μου!

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 10 Μαρτίου)

Η αυτοεκτίμησή σας κυμαίνεται παρόμοια με τον Τοξότη… αλλά όταν είναι ενεργοποιημένη…. Κόσμε κάντε στην άκρη! Οι Ιχθύες είναι στο σπίτι τους, πλήρως εξοπλισμένοι, με όλα όσα κάνουν τον άνθρωπο να αισθάνεται σίγουρος και ικανός. Και «ικανός» είναι ο τίτλος της ημέρας …Από τις 28 Ιουλίου, θα νιώθετε αρκετά ικανοί για οτιδήποτε θέλετε να πετύχετε. Αυτή είναι μια φανταστική στιγμή για να παίξετε με την ανεξέλεγκτη αυτοπεποίθησή σας ώστε να βρείτε για τον εαυτό σας μια καλύτερη δουλειά ή μια καλύτερη αμοιβή. Μπορείτε να το κάνετε! Θα το κάνετε… και θα πάει ακριβώς όπως θέλετε!

Ο Ιχθύες χτυπάνε τζάκποτ κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης κι αυτό μπορεί να είναι κυριολεκτικό και μεταφορικό. Κι αν κάποιος πρόκειται να σας τροφοδοτήσει με πνευματική ικανότητα, αυτός είναι ο Υδροχόος. Κι επειδή φιλοξενεί τον Δία – είναι σαν να κάνει πάρτι, ολόκληρο το σύμπαν απλά για να γιορτάσει την απίστευτη αίσθησή σας, Ιχθύες. Είτε παίξετε λόττο είτε ξεκινήσετε να γράφετε ένα επικό μυθιστόρημα… Κερδίζετε!